Dodaj do ulubionych

Silosy Paszowe, pomocy!

11.03.16, 18:00
Witam, poszukuję dobrych, tanich silosów paszowych, o pojemności około 20 ton (zboże, pasza). Czekam na zaufane opinie!
Obserwuj wątek
    • franczako Re: Silosy Paszowe, pomocy! 11.03.16, 18:04
      Cześć, jeśli chodzi o polskich liderów to mamy Agos, Bin, Michal i Winkler. Problem jest taki, ze bin ma bardzo cieńką blachę, Michał blache płaską 3x słabszą od standardu, a winkler słabe wykonanie. Ja korzystam z silosów paszowych Agos i szczerze mówiąc jest to mój najlepszy wybór. Wcześniej korzystałem z 3 pozostałych firm i kiepsko to wyglądało. Polecam, szybko wysyłają + nie ma problemów z papierami, jak to zazwyczaj bywa w tych tematach.
    • romanbochnia Re: Silosy Paszowe, pomocy! 11.03.16, 18:05
      Ok, a gdzie można u nich przejrzeć ofertę?
    • franczako Re: Silosy Paszowe, pomocy! 11.03.16, 18:07
      Wpisz w przeglądarce ''Agos silosy paszowe''
    • januszrojak12 Re: Silosy Paszowe, pomocy! 19.12.16, 00:19
      Dokładnie, silosy paszowe od Agos solidne i wytrzymałe. Chociaż moim zdaniem bin jest okej i z tą blachą trochę przesada, obie firmy super dają radę, ale Agos lepiej stoi cenowo w silosach zbożowych i paszowych.
    • januszrojak12 Re: Silosy Paszowe, pomocy! 19.12.16, 00:20
      Dokładnie, silosy zbożowe od Agos dają radę. Chociaż nie zgodzę się do końca z tą blachą od bin, ale ogólnie temat rzeka. Tak czy siak, agos i bin to dobry wybór, z tym, że agos ma lepsze ceny, w silosach zbożowych szczególnie to widać.
    • kae11223 Re: Silosy Paszowe, pomocy! 31.03.18, 18:55
      chcesz miec probrem to kup se winklera z lubelskiego to po nocach niebedziesz mugł spac ale zaosczendzis 100-200 zł
    • kae11223 Re: Silosy Paszowe, pomocy! 31.03.18, 19:11
      muj koleba kupił rok temu 3 silosy w winkleze i wszystkie ciekno bo monterom niechciało sie uszczelek zakładac czy silikonem posmarowac blach -i zboze sie mu psuje przez firme winkler nadodatek blachy mu sie gno ze silos pewnie sie przewruci i ocynk schodzi z blach kolegana na te jnwestycie robił 2-3 lat a firma winkler to olewa szkoda chłopa a gwarancja to według nich to kpina niena ndzewu po 200 tel i paru pismach do sondu wysyłajo kolege cwaniaki
    • obeznany1 Re: Silosy Paszowe, pomocy! 07.11.18, 10:48
      Ja w tym roku zdecydowałem się na silosy od firmy: http://moretti.pl/ , póki co jestem zadowolony, brałem podobne wielkości, wykonane są ze stali przez co są bardzo trwałe. Spójrz na stronkę, odezwij się do nich to na pewno się dogadasz:) Pozdrawiam.
    • chmurarz Re: Silosy Paszowe, pomocy! 11.01.19, 15:07
      z tego co wiem to ci się zajmują Silosami różnych producentów i dobierają na podstawie tego co dla Ciebie najlepsze www.skandtech.com/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka