marcin302 09.03.05, 22:59 zapraszam wszystkich chetnych - mozna wyciagnac troche kasy ze srodkow unijch Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
katarzynka24 Re: Hodowla szynszyli 25.04.05, 07:09 Hodujesz? ile zestawów masz? I wogóle coś więcej na ten temat jak można Odpowiedz Link
tomszcz1 Re: Hodowla szynszyli 15.05.05, 17:32 Cześć Jestem poważnie zainteresowany. Jeśli możesz prześlij info na mail tomszcz@op.pl Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link
katarzynka24 Re: Hodowla szynszyli 22.06.05, 15:40 podciągnę trochę wątek, Ja znam dwie hodowle , takie duże,w Myślenicach ( byłam tam) i w Nowogardzie, prócz tego mam książkę dr Barabasza. Myślenice są pod patronatem AR w Krakowie Jak tylko skończę budowę to chciałabym spróbować, dlatego Ci co mają jakieś pojęcie i doświadczenia mogliby się wypowiedzieć. Z tego co się orientuję to taka hodowla to żadne tam wielkie mecyje, ale doświadczenia u mnie brak. Odpowiedz Link
marcin302 Re: Hodowla szynszyli 30.06.05, 23:52 przepraszam ale bardzo dawno mnie nie bylo szykuje hale na zwierzeta i jezdze po calym kraju za suuuper zwierzetami prosze o kontakt tel. 601 303 409 wiem gdzie sa niedrogie szynszyle pasza piach mozna do mnie wpasc i wszystko opowiem Odpowiedz Link
zuzia_fruzia Re: Hodowla szynszyli 01.07.05, 13:27 Wstydzilibyście się. Zwierzęta to nie przedmioty służące waszemu wzbogacaniu się. Precz z hodowlami w koszmarnych warunkach bytowych tych biednych zwierzątek. Tylko dlatego, że jacyś ludzikowie chcą nałapać kasy. Na zachodzie mają już opory moralne to wykorzystują polskie buractwo do tak nikczemnych działań. Precz, precz, precz!!! Odpowiedz Link
msuszczynski Re: Hodowla szynszyli 18.11.05, 13:13 Jestem zainteresowany hodowlą szynszyli, posiadam budynki gospodarcze które należy zaadaptować i wyposażyć. Jak i gdzie moge się ubiegać o dofinansowanie??? Pozdrawiam Mariusz Odpowiedz Link
marcin302 Re: Hodowla szynszyli 18.11.05, 22:06 Witam O zwrot części poniesionych kosztów na remont oraz zakup szynszyli można starać sie w Agencji Restrukturyzacji i Modernizacji Rolnictwa Moje GG 4297176 Tel. 601 303 409 Służę pomocą. :) Odpowiedz Link