puchala40 24.11.05, 13:41 Szukam adresów innyc portali i stron rolniczych, gdzie znajdują sie fora i działy ogłoszeń. dziękuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
darek12345 Re: Inne portale i strony rolnicze 24.11.05, 15:12 puchala40 napisał: > Szukam adresów innyc portali i stron rolniczych, gdzie znajdują sie fora i > działy ogłoszeń. dziękuję. www.ppr.pl Odpowiedz Link
puchala40 Re: Inne portale i strony rolnicze 25.11.05, 11:33 darek12345 napisał: > puchala40 napisał: > > > Szukam adresów innyc portali i stron rolniczych, gdzie znajdują sie fora > i > > działy ogłoszeń. dziękuję. > dziękuje, właśnie tam wczoraj dotarłem. > www.ppr.pl > Odpowiedz Link
bozena38 Re: Inne portale i strony rolnicze 30.11.05, 17:29 www.rolpetrol.com.pl/ tu tez warto zajrzeć Odpowiedz Link
nowoczesnafarma Re: Inne portale i strony rolnicze 27.07.13, 14:04 Część mogę Ci zaproponować: Jeśli szukasz forum to zapraszamy na forum rolnicze portalu nowoczesnafarma.pl forum.nowoczesnafarma.pl Jeśli szukasz darmowych ogłoszeń rolniczych znajdziesz je pod darnowe-ogloszenia-rolnicze.pl Odpowiedz Link
bubuncia Re: Inne portale i strony rolnicze 11.09.13, 22:25 POLECAM NAJTANIEJ ehan.pl lub pw.ehan@gmail.com Odpowiedz Link
stevie09 Re: Inne portale i strony rolnicze 03.07.14, 15:07 troche slyszalem o tej firmie:) jednak ja poki co korzystam tylko z www.pol-agra.pl/17/oferta.html a w szczegolnosci z ich serwisu bo swietnie sobie radza z naprawami Odpowiedz Link
bubuncia Re: Inne portale i strony rolnicze 11.09.13, 22:34 POLECAM ehan.pl pw.ehan@gmail.com Odpowiedz Link
homersimps Re: Inne portale i strony rolnicze 20.01.14, 20:33 gieldarolna77.pl - internetowa giełda rolna Odpowiedz Link
edgar-45 Re: Inne portale i strony rolnicze 26.03.14, 22:02 to może jeszcze pol-agra www.pol-agra.pl/ Odpowiedz Link
marq_8 Re: Inne portale i strony rolnicze 05.02.14, 09:56 Polecam: www.agrodziennik.pl/ www.agrotrader.pl/ Odpowiedz Link
kacpersky77 Re: Inne portale i strony rolnicze 08.02.14, 00:06 www.pol-agra.pl/ co prawda jest to strona firmowa, ale zajmują się tez sprzedażą używanych maszyn rolniczych Odpowiedz Link
andrzej.kot22 Re: Inne portale i strony rolnicze 17.02.14, 10:13 może agromarket się nada www.agromarket.pl/ Mają szeroką ofertę maszyn rolniczych, do tego prowadzą serwis i sprzedaż części. Warto mieć taka stronę pod reką Odpowiedz Link
ekspert_andrzej Re: Inne portale i strony rolnicze 15.04.14, 14:04 Ja mogę zarekomendować forum również o biznesie na wsi forum.finansefakty.pl/Forum-Pomysl-na-Biznes_13 Odpowiedz Link
papay0 Re: Inne portale i strony rolnicze 23.05.14, 13:19 Jeśli chodzi o strony internetowę związane z gospodarstwem rolnym, to mogę podać firmę u której zaopatruję się w młóto www.domino.org.pl/ - a własnie co sądzicie o tym rodzaju karmienia bydła? ? ktoś to praktykuje ? Odpowiedz Link
lucky59 Re: Inne portale i strony rolnicze 18.06.14, 12:39 papay0 napisał(a): > Jeśli chodzi o strony internetowę związane z gospodarstwem rolnym, to mogę podać firmę u której zaopatruję się w młóto www.domino.org.pl/ - a własnie co sądzicie o tym rodzaju karmienia bydła? ? ktoś to praktykuje ? paypay a ty co sadzisz na ten temat? sam zamierzan kupic młóto , w internecia mało jest jednak opini na ten temat, Odpowiedz Link
papay0 Re: Inne portale i strony rolnicze 18.06.14, 12:56 Tak , jak na razie jestem zadowolony. Dawkuje normalne porcję , nie przekraczając zalecanej normy, przejrzyj sobie ich stronę www.domino.org.pl/ bo maja tez tam pare informacji na temat wysłodzin browarnianych,zawsze możesz się skonsultowac z pracownikiem,aby odpowiedzial na wszystkie nurtujące Cie pytania :) Odpowiedz Link
pudak Re: Inne portale i strony rolnicze 04.07.14, 09:08 Jeśli chodzi o strony rolnicze z urządzeniami, częściami, serwisem itp. to mogę od siebie dodać www.agromarketwiewiecko.pl/ kiedy jest tylko potrzeba zaopatruje się właśnie tam, na miejscu zawsze ktoś rozsądnie doradzi. Dość już miałem sprzedawców ,którzy wciskają byle co Odpowiedz Link
eliminator2 Re: Inne portale i strony rolnicze 08.07.14, 12:55 nie ma tam ogloszen, ale to jest firma ktora zajmuje sie silnikami deutz www.hydroairmotor.eu/ Mysle, ze moze sie komus przydac, dlatego wrzucam! Odpowiedz Link