Dodaj do ulubionych

KOBIETY BIORĄCE UDZIAŁ W PRODUKCJI MLEKA

06.02.06, 13:29
SZANOWNI FORUMOWICZE. JESTEM DYPLOMANTEM NA STUDIUM PODYPLOMOWYM. PODJĄŁEM SIE NAPISANIA PRACY DYPLOMOWEJ PT. UDZIAŁ KOBIET W PRODUKCJI MLEKA W OKRESIE 1945-2005. PRACA IDZIE W DOBRYM KIERUNKU ALE PROMOTOR UWZIĄŁ SIĘ ABY W PRACY ZAMIEŚCIĆ JAKIEŚ ZDJĘCIA KOBIET W CZASIE UDOJU (RĘCZNEGO I MECHANICZNEGO). JESTEM MIESZCZUCHEM I JESTEM TERAZ BEZSILNY . SKĄD JA TAKIE ZDJĘCIA WEZMĘ?
BŁAGAM POMÓŻCIE. MOŻE KTOŚ DYSPONUJE TAKIMI ALBO WIE GDIE TEGO SZUKAĆ? BĘDĘ DOZGONNIE WDZIĘCZNY.
Obserwuj wątek
    • ziemianin_pl Re: KOBIETY BIORĄCE UDZIAŁ W PRODUKCJI MLEKA 08.02.06, 20:47
      czemu krzyczysz?
      • zibi_j Re: KOBIETY BIORĄCE UDZIAŁ W PRODUKCJI MLEKA 09.02.06, 14:37
        bo jestem zrospaczony. skąd mam wziąć takie zdjęcia? może ty doradzisz.
        • mmk9 Re: KOBIETY BIORĄCE UDZIAŁ W PRODUKCJI MLEKA 09.02.06, 20:36
          zroSpaczony ? To po co piszesz pracę na taki temat, skoro jestes mieszczuchem ?
          I co maja te zdjęcia wykazać ? Glupie to jakieś. A jeśli to wszystko jest
          prawda, zadzwoń do najbliższej mleczarni i zapytaj o dużych dostawcow. Takich
          co mają dojalnię rybia ość czy tp. Myślę, że za niewielka opłatą gospodyni
          pozwoli się sfotografować. W tej samej wsi bez klopotu znajdziesz osoby dojące
          zwykłą dojarką, a ręcznie to ci kazdy kto ma krowę zainscenizuje. Tylko nie za
          friko, bo niby z jakiej racji ?
          • zibi_j Re: KOBIETY BIORĄCE UDZIAŁ W PRODUKCJI MLEKA 10.02.06, 11:07
            nie napisałem bo było to bez znaczenia ale teraz... jestem niepełnosprawny, poruszam się na wózku
            • mmk9 Re: KOBIETY BIORĄCE UDZIAŁ W PRODUKCJI MLEKA 11.02.06, 09:11
              Jak tak, to sorry, ale tym bardziej promotor mógłby odpuścić
              • zibi_j Re: KOBIETY BIORĄCE UDZIAŁ W PRODUKCJI MLEKA 12.02.06, 13:29
                no i nikt mi nie pomoże? może chociaż jakaś strona www gdzie są takie zdjęcia.
                • darek12345 Re: KOBIETY BIORĄCE UDZIAŁ W PRODUKCJI MLEKA 12.02.06, 19:38
                  zibi_j napisał:

> no i nikt mi nie pomoże? może chociaż jakaś strona www gdzie są takie zdjęcia.

Weź chłopie wsiądź w PKS i pojedź, gdzieś na wieś z aparatem foto i porób
                  troszkę fotek.
                  Albo jak Ci się nie chce to w googlach poszukaj np.:
                  skocz.pl/axpf
                  I w Photoshopie dostosuj co trzeba, żeby wyglądało, że to z polskiej wsi
                  zdjęcia ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka