spyr 09.10.06, 20:08 Zamierzam postawic kilka domków z gliny i je wynajmować.Jest to tania technologia i zarazem zdrowa.Posiadam dobry punkt pod tą inwestycje blisko jezoiro i las.Czy tego typu inwestycja spodoba się potencjalnym klientom? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jakock Re: domy z gliny pod wynajem 01.12.06, 20:48 Sądzę, że będzie to wspaniała sprawa. Jak podają właściciele pierwszego w Polsce domu z prasowanej słomy i gliny, który stoi w gospodarstwie agroturystycznym w Przełomce nad j.Hańcza - domek ten w ciągu kilku lat gościł 4000 osób. Ja właśnie kończę budowę domku rekreacyjnego z gliny żerdzi i prasowanej słomy. Zainteresowanie jest dość duże, następni inwestorzy ustawiaja się w kolejkę. Odpowiedz Link
listekklonu Re: domy z gliny pod wynajem 02.12.06, 07:39 Myślę, że bardzo dużo zależy od rejonu, w którym masz zamiar te domki postawić. Ale sam pomysł z domkami z gliny jest świetny. Chyba jestem potencjalnym klientem i mogę powiedzieć, że bardzo chętnie pojechałabym na wakacje do takiego domku. Odpowiedz Link
hamam1 Re: domy z gliny pod wynajem 11.03.07, 23:08 wyrabiam cegly z suszonej gliny i slomy w roznych wielkosciach i chetnie nawiaze kontakt z osoba planujaca budowe domu z gliny w okolicach zach.pomorskiego i nie tylko Odpowiedz Link
adam-bronisz Re: domy z gliny pod wynajem, więcej informacji 02.05.07, 10:24 Może podajcie wiecej danych . Gdzie to mozna zobaczyć na własne oczy. Może w wakacje mozna podjechać i to obejrzeć. Może jest to jakiś sposób na tańsze budownictwo. Wiadomo,że nie dla każdego. Ale dobrze wiedzieć. Tylko tanie działki. Gdzie ? gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,4101342.html Odpowiedz Link
adam-bronisz Re: pomysł ekologiczny jest dobry, 02.05.07, 10:32 szczególnie,że nie wymaga dużo kapitału. gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,4102576.html Odpowiedz Link