Dodaj do ulubionych

Pozycjonowanie sklepu WWW Agencja czy samemu?

25.07.17, 11:28
Cześć,

Zastanawiam się nad SEO sklepu na platformie Shoper. Myślałem ,żeby zająć się tym sam ale strasznie dużo czasu zajmuję pozycjonowanie. Znalazłem agencje seofach.pl/pozycjonowanie/shoper/ zajmują się pozycjonowaniem ale też mają szkolenie z pozycjonowania. Pytanie do was lepiej samemu pozycjonować czy dać seo agencji ??
Obserwuj wątek
    • webmagical Re: Pozycjonowanie sklepu WWW Agencja czy samemu? 12.02.18, 15:10
      Witaj,
      Moim zdaniem samodzielne pozycjonowanie ma sens, jeśli się liźnie temat i poświęci na to trochę czasu. Obecnie zajmuję się pozycjonowaniem mojej nowej strony Link i dzięki naturalnym metodom powinno to się udać.
      Pozdrawiam
    • dorota-s2 Re: Pozycjonowanie sklepu WWW Agencja czy samemu? 12.02.18, 19:36
      zdecydowanie dać agencji ,przynajmniej na początku.W tym czasie spokojnie ćwiczyć samemu aż osiągnie się umiejętności pozwalające na rezygnację z agencji
    • kitt515 Re: Pozycjonowanie sklepu WWW Agencja czy samemu? 14.02.18, 15:35
      Dokładnie. Tak jak pisali inni na początku zdecydowanie agencja. Najlepiej szukać takich z doświadczeniem, którzy mogą się pochwalić pracą z poważnymi klientami jak np. www.inseo.pl/
    • marek2402 Re: Pozycjonowanie sklepu WWW Agencja czy samemu? 03.04.18, 10:42
      Jeśli komuś brak czasu by samemu spróbować zająć się podstawami SEO, a interesują Cie spore efekty to jasne, że lepiej to zlecić firmie zewnętrznej. Informację ile to kosztuje można znaleźć w tym wpisie http://strony-internetowe.biz.pl/ile-kosztuje-pozycjonowanie-strony-internetowej/ Wiadomo koszty tego nie są małe, ale coś za coś
    • agnieszka_troc Re: Pozycjonowanie sklepu WWW Agencja czy samemu? 26.03.19, 17:32
      Wybrałabym obie opcje, kurs pozycjonowania na pewno przyda się przy prowadzeniu biznesu, wiesz jakie treści dodawać na stronie i jak ją optymalizować. Wiem z doświadczenia że samo pozycjonowanie to nie wszystko, strona firmowa musi być odpowiednio przygotowana.
    • grzgrz Re: Pozycjonowanie sklepu WWW Agencja czy samemu? 13.05.19, 14:02
      Poczytaj wskazowki jak pozycjonowac sklep internetowy (np. tu codematic.tech/jak-pozycjonowac-sklep-internetowy) i zadaj sobie pytanie, czy samemu potrafisz to zrobic. Jesli nie - znajdz jakas agencje, ktora zajmie sie pozycjonowaniem za Ciebie.
    • bizplanner Re: Pozycjonowanie sklepu WWW Agencja czy samemu? 21.05.19, 01:42
      Na początek zdecydowanie zapoznaj się z tematem, naucz się podstaw. potem będziesz wiedział czego wymagać od firmy, która zajmie się pozycjonowaniem ;)
      • asiakracja Re: Pozycjonowanie sklepu WWW Agencja czy samemu? 21.05.19, 08:39
        Może w przypadku bloga, który prowadzę na własny, niekomercyjny użytek pokusiłabym się o próbę samodzielnego pozycjonowania, ale nigdy, gdy w grę wchodzi sklep internetowy. Tu się liczy szybkość, skuteczność i bezpieczeństwo. Czemu bezpieczeństwo? Bo przecież nie chcesz dostać kary od Google'a, prawda? Firma Bizzit ( bizzit.eu/pozycjonowanie-stron/ ) ma duże doświadczenie jeśli chodzi o marketing w sieci dla firm e-commerce, więc może sprawdź jej ofertę.
    • michal.jamro1109 Re: Pozycjonowanie sklepu WWW Agencja czy samemu? 06.06.19, 00:53
      Trochę trzeba poczytać - w internecie jest masę materiałów na ten temat. Wstawiasz gdzie się da linki do swojej strony (jak to trzeba poczytać bo za dużo pisania) - agencja tego nie ogarnie bo za dużo byś musiał im płacić żeby to miało sens a efekt może być niewspółmierny do kosztów...
    • klara75 Re: Pozycjonowanie sklepu WWW Agencja czy samemu? 22.01.20, 11:43
      słuchajcie znalazłam darmowy ebook dla tych którzy chcą samodzielnie pozycjonować swoją stronę, warto spróbować a jak się nie uda to wtedy można dopiero skorzystać z pomocy firmy, link do ebooka: www.granker.pl/bezplatny-kurs-pozycjonowania
    • yuliia_009 Re: Pozycjonowanie sklepu WWW Agencja czy samemu? 03.11.21, 12:54
      Najlepiej dać specjalistu. Bo jest duzo rzeczy których samemu nie da się zrobić.
      Ale próbować samemu tez zawsze mozna =)
      Polecam także Agencja Interaktywna Warszawa pageart.agency/
    • teresa.paulina Re: Pozycjonowanie sklepu WWW Agencja czy samemu? 17.03.22, 14:57
      Można samemu, ale myślę, że to zajmie bardzo dużo czasu dodatkowo nie przynosząc żadnych efektów. Lepiej chyba zlecić to jakiejś agencji. Tak samo warto dodawać stronę firmową do katalogów jak tutaj firmy.slask.pl/
    • gazetajulka [...] 21.03.22, 14:17
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
    • kawkanawynos Re: Pozycjonowanie sklepu WWW Agencja czy samemu? 10.02.23, 14:04
      Hej, jeśli byś potrzebował drukarni online aby wspomóc sobie reklamą to polecam - www.openprint.pl/
    • pangucio123 Re: Pozycjonowanie sklepu WWW Agencja czy samemu? 03.10.23, 16:10
      Cześć, ja uważam że lepiej dać się wykazać specjalistom końcu od tego są nie prawda. Mój szwagier jak otwierał firmę w branży budowlanej to cieżko mu było się przebić na rynku, ale znalazł agencje reklamową co pięknie go wypromowali. Polecał Broker-Media z Warszawy ale oni też działają na cała Polskę i Świat. Załączę link bo już znalazłem. brokermedia.pl/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka