Dodaj do ulubionych

Którą agencję wybrać ?

25.01.18, 18:53
Witam. Prowadzę swój własny sklep internetowy i pragnę bardziej rozreklamować swój biznes. Moim celem jest znajdowanie się na wysokich pozycjach w wyszukiwarkach. Szukam agencji reklamowej, która mi w tym pomoże. Oczywiście liczy się dla mnie skuteczność i rzetelność takiej agencji. Z tego co widzę to sporo w tym sektorze amatorów i zastanawiam się jak znaleźć odpowiednią agencję, która działa szybko, sprawnie i skutecznie. Ma ktoś jakieś doświadczenie w tym zakresie i mógłby się podzielić jakimiś nazwami bądź artykułami pomagającymi w wyborze ?
Obserwuj wątek
    • dorota-s2 Re: Którą agencję wybrać ? 26.01.18, 00:22
      Najlepiej zarejestruj się w "oferia.pl"Zleć wykonanie reklamy z pozycjonowaniem i sprawdzaj oferty.Na ogół jest do wyboru 5-10 firm,wybierzesz tą która jest dla ciebie najlepsza.Możesz też bez zlecenia swojego przejrzeć zlecenia podobne i zobaczyć kto się zgłosił do wykonania.Powodzenia
    • lenaa90 Re: Którą agencję wybrać ? 03.02.18, 15:22
      Polecam jeszcze inseo.pl
      Korzystałam ostatnio i widać, że znają się na rzeczy. Dobry kontakt, i przejrzyste warunki umowy.
    • bartekszroman Re: Którą agencję wybrać ? 26.02.18, 22:20
      Ja działam bez agencji. Zamiast tego używam platformy playsms.pl, która obsługuje marketing smsowy. Jeżeli chodzi o sklep internetowy to świetne narzędzie. Tym bardzej, że ostatnio ruszyli z wtyczką do WordPressa, dzięki której możesz zarządzać powiadomieniami sms w prosty sposób
    • stomed01 Re: Którą agencję wybrać ? 12.10.18, 15:10
      artykuł, który może nie tyle pomoże Ci w wyborze, ale rozjaśni całą sytuację i w jasny i przejrzysty sposób wytłumaczy co to jest SEO i pozycjonowanie, napisał zespół SitCalla: site-call.pl/co-to-jest-seo/ mam nadzieję, że tekst będzie przydatny :)
    • barbarara1988_88 Re: Którą agencję wybrać ? 12.11.18, 16:49
      Witam, mam stronę fotograficzną, chciałam zapytać, czy ktoś sam robił pozycjonowanie strony, czy też korzystaliście z Agencji?
      • domi345 Re: Którą agencję wybrać ? 20.11.18, 14:18
        Pozycjonowanie nie jest wcale takie łatwe dlatego lepiej skorzystać z usług agencji interaktywnej. Znajomi wybrali www.solv.pl i są bardzo zadowoleni.
      • gazetajulka [...] 21.03.22, 14:30
        Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
    • bienka3 Re: Którą agencję wybrać ? 12.01.19, 19:57
      Warto porównać ceny bo konkurencja jest ogromna. Ja się wybieram na targi reklamowe Remadays do Nadarzyna 14 lutego, żeby porównać oferty różnych agencji. Kilkaset firm w jednym miejscu, osobiście wolę pogadać w 4 oczy o biznesie niż klepać maile
    • tomaszkar Re: Którą agencję wybrać ? 23.01.19, 18:36
      Celu raczej w freelancerow marketingu. Znajdziesz ich choćby na fb albo innym medium. Są też firmy, które bazują na freelancerach - wychodzi taniej niż w agencji. Ja korzystam z adlancers.com/pl/. Kilka osób tam ogarnia tematy z online marketingu. Mi robią kampanie w google
    • sgh_pr Re: Którą agencję wybrać ? 04.07.19, 23:37
      moge wam powiedziec jakiej firmy seo nie wybrać :)

[url=http://www.sgh-reklama.pl]producent pos z tektury wrocław[/url]
    • sgh_pr Re: Którą agencję wybrać ? 04.07.19, 23:42
      moge powiedzić z jakiej firmy nie korzystać
      producent pos z tektury wrocław
    • justynah30 Re: Którą agencję wybrać ? 02.12.20, 14:53
      Ja szukają dla siebie dobrych specjalistów od reklamy sugerowałam się opiniami wśród znajomych i z tego co znalazłam w internecie. Tak dowiedziałam się, jak bardzo niezawodna jest agencja marketingowa sunspot.pl i to właśnie do nich planuje się zgłosić. W końcu reklama w internecie, aby miała sens musi być prowadzona strategicznie.
    • zaklinaczslowpl Re: Którą agencję wybrać ? 28.12.20, 16:00
      Ja korzystam z agencji Entaris Studio lub Primero z Wrocławia.
    • maddiel1256 Re: Którą agencję wybrać ? 08.03.21, 10:12
      Szczerze polecam agencję veleo.pl/oferta/pozycjonowanie-stron-www/ trafiłam do nich już jakiś czas temu i jestem bardzo zadowolona z obsługi. Doradzają jaką droga iść co się najbardziej opłaca poprawić na stronie, żeby pozycjonowanie miało sens, poza tym są przystępni cenowo oraz jest z nimi bardzo dobry kontakt.
    • yuliia_009 Re: Którą agencję wybrać ? 03.11.21, 12:39
      Agencja Interaktywna Warszawa to jedna z najlepszych agencji z którymi współpracuje. Wielu specjalistów które znają się w swojej branży. Polecam
    • yuliia_009 Re: Którą agencję wybrać ? 03.11.21, 12:41
      Agencja Interaktywna Warszawa pageart.agency/ to jedna z najlepszych agencji z którymi współpracuje. Wielu specjalistów które znają się w swojej branży. Polecam
    • gazetajulka [...] 21.03.22, 14:21
      Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
    • robert16319 Re: Którą agencję wybrać ? 31.05.22, 16:03
      Ja ze swojej strony polecam agencję Optima Media z Warszawy optimamedia.pl/
    • pangucio123 Re: Którą agencję wybrać ? 03.10.23, 16:14
      Pozwolę sobie wrzucić link do Agencjii Interaktywnej z Warszawy brokermedia.pl/ Polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka