Dodaj do ulubionych

marketing lokalny

02.10.19, 08:14
Czy marketing prowadzony dla przedsiębiorstwa o zasięgu lokalnym w jakiś znaczący sposób różni się od tego, jak postępują firmy ogólnopolskie i międzynarodowe? Interesuje mnie zwłaszcza e-marketing.
Mam zakład poligraficzny w Legnicy, obsługuję przede wszystkim miejscowe biznesy. Przydałoby mi się trochę informacji, jak się skutecznie promować na rynku lokalnym - nie chcę odbierać telefonów od obiecującego klienta, który jest np. z Zamościa i nie ma szans, żebyśmy nawiązali współpracę.
Obserwuj wątek
    • posselt Re: marketing lokalny 07.10.19, 10:21
      EDIT
      Znalazłem już trochę informacji na temat lokalnego e-marketingu. Na afterweb.pl/pozycjonowanie-stron/legnica/ można się dowiedzieć kilku ciekawych rzeczy... ale wiadomo, że to bardziej takie ogólniki na początek niż konkrety. Te pewnie zachowują dla klientów... choć może na początek tyle mi wystarczy??
      • macidula Re: marketing lokalny 29.04.20, 19:38
        to w końcu o poligrafii czy o pozycjonowaniu stron kolega pisze? Kto używa nazwy emarketing? chyba tylko ci co się nim zajmują żeby mądrzej brzmiało do przekonywania nagabywanych klientów :| Co do zakładu poligraficznego to przy okazji polecam usługi firmy [url=https://www.print-partner.eu/maszyny]serwisującej maszyny poligraficzne[/url] Print-partner, taki emarketing z mojej strony ;)
        • macidula Re: marketing lokalny 29.04.20, 19:42
          to w końcu o poligrafii czy o pozycjonowaniu stron kolega pisze? Kto używa nazwy emarketing? chyba tylko ci co się nim zajmują żeby mądrzej brzmiało do przekonywania nagabywanych klientów :| Co do zakładu poligraficznego to przy okazji polecam usługi firmy www.print-partner.eu/maszyny serwisującej maszyny poligraficzne Print-partner, taki emarketing z mojej strony ;)
    • leya8790 Re: marketing lokalny 23.07.20, 12:00
      Hej, zostawię recenzję na temat Scorise. Jestem całkowicie zadowolony z osiągniętych wyników, prognoza była uzasadniona, a pozycje stale rosną. Zamówienie jest realizowane z wysoką jakością. Przeprowadzony został audyt SEO, który ujawnił błędy i niedociągnięcia utrudniające awans. Obecnie ruch uliczny stale rośnie z każdym miesiącem. Dobre umiejętności komunikacyjne i łatwość komunikacji. Polecam tę firmę jako optymalną, cena - jakość.
    • franciszekszy Re: marketing lokalny 10.08.21, 10:08
      Cześć, jesli chodzi o promowanie firmy lokalnie to ostatnio natrafiłem na ciekawe artykuły, polecam Ci je przeczytać: akademiafirmy.pl/blog/

oraz rzeczowo o marketingu posłuchasz w tym filmie: www.youtube.com/watch?v=ddnYIOj1dHI

Pozdrawiam :)
    • maciejkoll Re: marketing lokalny 25.08.21, 12:40
      proponuję skorzystać z pomocy firmy, która się tym fachowo zajmie od początku. Ja z doświdczenia mogę polecić Eagle Code. Kompleksowa pomoc w tym zakresie i na prawdę skuteczne działania
    • yuliia_009 Re: marketing lokalny 03.11.21, 12:47
      Polecam Google Ads ! Można tam sobie ustawiać budżet dzienny i wszystko spersonalizować pod własne potrzeby. Ale jak coś, to polecam Agencja Interaktywna Warszawa pageart.agency/ to jedna z najlepszych agencji z którymi współpracuje. Wielu specjalistów które znają się w swojej branży. Polecam

• radosnyradziu1 Re: marketing lokalny 03.11.21, 19:57
      A ja olecam Facebook Ads ! Budżet 100 razy mniejszy niż Google przy tych samych efektach. Ale jak coś, to polecam Agencja Interaktywna Kędzierzyn-Koźle, są mistrzami w <a class="" href="e-starter.pl/tworzenie-stron-internetowych-kedzierzyn-kozle/" target="_blank" rel="nofollow">Tworzenie stron internetowych Kędzierzyn-Koźle/</a>.Polecam<br>

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka