art1975 15.04.05, 01:42 Szukam jakiejs uczciwej firmy z dobrym programem sprzedazy i niewielka oplata startowa.Czy znacie takie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agateka Re: czy znacie jakis godny polecenia mlm internet 16.04.05, 19:32 nie znam niestety konkretnych programów i ceny startera ale może warto sprawdzić na ich stronach www. Na pewno nie są to raporty - już mnie uświadomiło forum nasze :P pozdrawiam Odpowiedz Link
vitalia Re: czy znacie jakis godny polecenia mlm internet 29.04.05, 09:39 piotrbbyd napisał: > vebso Ten to akurat wszyscy znają i jakoś się nie rzucają na niego . Odpowiedz Link
piotrbbyd Re: czy znacie jakis godny polecenia mlm internet 01.05.05, 10:09 Zgadza się , ludzie wolą się rzucać na nowości , a póżniej się dziwią , że firma się zwija albo zostali oszukani. Vebso funkcjonuje bez problemu, ma wzrosty obrotu i nie trzeba się obawiać , że za np 5 lat go nie będzie Odpowiedz Link
justa_79 Re: czy znacie jakis godny polecenia mlm internet 06.05.05, 16:40 czemu od razu na nowości? ja wybrałam firmę o dosyć długim stażu (ponad 20 lat), za to idącą z duchem czasu i podążającą za najnowszymi technologiami (a nawet je wyprzedzającą). Odpowiedz Link
piotrbbyd Re: czy znacie jakis godny polecenia mlm internet 06.05.05, 21:57 Odniosłem się tu do częstych wypowiedzi typu " nowy MLM!!!" Odpowiedz Link
justa_79 Re: czy znacie jakis godny polecenia mlm internet 12.05.05, 13:26 a to się zgadzam... jak ktoś lubi, to niech ryzykuje z firmami, które pojawiają się znikąd i nie wiadomo, dokąd zmierzają ;) jest sens zaczynać z firmą nową, o ile jest ona nowa w danym kraju, bo mamy wtedy duże pole do popisu, ale dobrze, żeby ta firma była już sprawdzona w innych krajach, i żeby było wiadomo, na ile jest stabilna. a teraz powstaje mnóstwo nowych firemek, ot, taka moda na mlm, ale ile z nich będzie istniało za kilka lat? Odpowiedz Link
zyrafa46 czy znacie jakis godny polecenia mlm internet. TAK 29.04.05, 15:13 Znam. Jest na prawde wspaniały. Jesli chcecie poznać szczegóły, napiszcie zyrafa46@gazeta.pl Poznac warto, najwyżej nie przystąpicie. Tu, na tym forum jestem przypadkiem. Ponownie nie "przyjdę, bo nawet nie mam kiedy" Nie dostanę maila to nie opowiem o co chodzi. Ma wszystkie atrybuty, których szukają znający się na rzeczy marketingowcy. Zapewniam!!!!!Na coś takiego czekałam 10 lat! I jest. Świeżutki. Oficjalnie od maja. W wielkim Swiecie jest juz znany. Nieoficjalnie dał się poznać i u nas od NAJLEPSZEJ STRONY!!! Pozdrawiam serdecznie, Żyrafa Odpowiedz Link
agateka Re: czy znacie jakis godny polecenia mlm internet 29.04.05, 15:57 zyrafa46 napisała: > Znam. Jest na prawde wspaniały. Jesli chcecie poznać szczegóły, napiszcie > zyrafa46@gazeta.pl Poznac warto, najwyżej nie przystąpicie. Tu, na tym forum > jestem przypadkiem. Ponownie nie "przyjdę, bo nawet nie mam kiedy" Nie dostanę > maila to nie opowiem o co chodzi. Ma wszystkie atrybuty, których szukają > znający się na rzeczy marketingowcy. Zapewniam!!!!!Na coś takiego czekałam 10 > lat! I jest. Świeżutki. Oficjalnie od maja. W wielkim Swiecie jest juz znany. > Nieoficjalnie dał się poznać i u nas od NAJLEPSZEJ STRONY!!! > Pozdrawiam serdecznie, Żyrafa eee tam lepiej napisz tu o co chodzi jak nie masz czasu to trudno... jakoś przeżyjemy :P pozdro :-))) Odpowiedz Link
wch24 Re: czy znacie jakis godny polecenia mlm internet 02.05.05, 18:51 Znam (w ogóle zajmuję się mlm od 12 lat) - ale jesli mam być szczery to nie ma mlm ktory da sie zrobić tylko przez komputer... - jeśli ktoś tak twierdzi to manipuluje Tobą. MLM nie rozwinie się bez kontaktów osobistych i rozmów bezpośrednich ! Jeżeli szukasz jakiegoś dobrego networku - uczciwego, z dobrym produktem, wiarygodną firmą i REALNYMI szansami na przyzwoite pieniądze w relatywnie krótkim czasie - mogę Ci dać informacje o takim MLM (sam się nim zajmuję od 4 miesięcy (z sukcesami szybszymi i większymi niż sądziłem). Kontakt do mnie : 602/678-359 (Wojtek) lub mail: 1001@autograf.pl pozdrawiam Odpowiedz Link
agateka Re: czy znacie jakis godny polecenia mlm internet 06.05.05, 22:03 wydaje mi się że teraz każda firma mlm będzie dązyła do tego, aby jej produkty sprzedawały się w internecie to naturalna kolej rzeczy.... będą nowe formy zapisywania uczestników systemu.... już większość firm tak postępuje :P pozdrawiam Odpowiedz Link
vitalia Re: czy znacie jakis godny polecenia mlm internet 07.05.05, 19:47 Sklepy internetowe to nic nowego,ale to tylko sprzedaż towaru..W MLM jednak podstawa to dobry sponsoring i samo zapisanie kogoś absolutnie nie wystarczy. Odpowiedz Link
agateka Re: czy znacie jakis godny polecenia mlm internet 07.05.05, 22:40 vitalia no to sie rozumie samo przez sie......... ;))) Odpowiedz Link
white_rabbit Re: czy znacie jakis godny polecenia mlm internet 09.05.05, 17:14 Hmm ja jestem w 1 firmie MLM, maz w innej (chodzi tylko o zapisanie sie, ja zajmuje sie obiema) sprzedaje produkty wylacznie przez internet. Nigdy nie sprzedawalam bezposrednio, wylacznie na prosbe konkretnej osoby zapisuje ja. Staram sie nie tworzyc sieci, nie mam na to czasu ani ochoty. Zarabiam sporo, place podatki, wszystko kupuje i sprzedaje na fakture... Czyli nie tworze szarej strefy, papierowych piramid i dobrze zyje z MLM. Odpowiedz Link
autobusik Re: czy znacie jakis godny polecenia mlm internet 28.05.05, 15:46 ech, tak to każdy potrafi powiedzieć że coś robi ale żadnych konkretów. Widzę że nikt tu nie wspomniał o jednej firmie co skłania mnie wniosku że nie macie o niej dobrego zdania lub nie rozumiecie zasad jej działania. Mówię o Oriflame. A w odróżnieniu od Avonu, oriflame działa na zasadzie marketingu sieciowego. start kosztuje 20 zł a mówimy tu o firmie która w Polsce działa od dawna i nie tylko w Polsce. W naszym kraju zaufało jej już kilkadziesiąt tysięcy ludzi. Jeżeli macie jakieś pytania, wątpliwości to chętnie odpowiem. Odpowiedz Link
agateka Re: czy znacie jakis godny polecenia mlm internet 28.05.05, 16:43 autobusik napisał: > ech, tak to każdy potrafi powiedzieć że coś robi ale żadnych konkretów. > > Widzę że nikt tu nie wspomniał o jednej firmie co skłania mnie wniosku że nie > macie o niej dobrego zdania lub nie rozumiecie zasad jej działania. Mówię o > Oriflame. A w odróżnieniu od Avonu, oriflame działa na zasadzie marketingu > sieciowego. start kosztuje 20 zł a mówimy tu o firmie która w Polsce działa od > dawna i nie tylko w Polsce. W naszym kraju zaufało jej już kilkadziesiąt tysięc > y > ludzi. Jeżeli macie jakieś pytania, wątpliwości to chętnie odpowiem. autobusik ależ znamy znamy :-)))) a że każdy ma prawo wyboru.... toteż każdy działa w tej czy innej firmie :P ja dziękuję nie skorzystam... pozdro Odpowiedz Link
europeanprosumerclub Re: czy znacie jakis godny polecenia mlm internet 28.05.05, 20:26 Moje przedsiębiorstwo współpracuje z korporacją Amway Polska sp. z o.o. Moja praca polega na: 1. Wlasnym zaopatrzeniu - produkty bez marży, bezpośrednio od producenta. 2. Zaopatrzenie "elitarnego" grona kilku stałych klientów z najbliższego otoczenia i indywidualna obsluga każdego z nich. 3. Zadbanie o stabilność w materii wymienionej w pkt. 1 i 2 , tak aby obroty mieisęczne netto wynosily ok. 1000 zł. 4. Nauka ludzi robienia dokładnie tego samego co ja :). Wówczas partycypuję razem z osobami, których nauczę tej swoistej mikroprzedsiębiorczości, w dochodach firmy Amway, któe zorganizuję osobiście oraz w drużynie. Najwspanialsze jest to, że każdy z nas funkcjonuje na dokładnie takich samych warunkach i zaczyna dokładnie w takim samym miejscu. Najcudowniejsze jest to, że nikt na mnie nie pracuje, bo dochody powiększają mi sie w miarę jak Amway jest skłonne odstępować mi wiekszy % swoich zysków. Kidey tak sie dzieje? Gdy ja pracuje na ludzi wymienionych w punkcie 4. :) Aby zrozumieć w 100% o czym mówię, niezbędna jest znajomość takich pojęć jak: holding, antypiramidalny przepływ pieniądza, dyferencja procentowa, duplikacja, bezpieczna strefa inwestowania, marketing - czyli droga prduktu od producenta do konsumenta. A z drugiej strony: zaufanie, współpraca w zespole, uczciwość, rzetelność, wiedza, nauka, klasa. Jest to biznes godny polecenia. Dlaczego? Z uwagi na: - półwieczną historię - zabezpieczenia wypłacalności - produkty z najwyższej półki i olbrzymia oferta - dbałość o ekologię (2 nagrody ONZ w tej dziedzinie) - nadwyraz optymistyczne perspektywy rozwoju korporacji - nieograniczone mozliwosci zarobkowania przy zminimalizowanej strefie inwestowania kapitałowego - etc. Odpowiedz Link
vitalia Re: czy znacie jakis godny polecenia mlm internet 28.05.05, 20:38 europeanprosumerclub napisał: > Moje przedsiębiorstwo współpracuje z korporacją Amway Polska sp. z o.o. > Moja praca polega na: > 1. Wlasnym zaopatrzeniu - produkty bez marży, bezpośrednio od producenta. > 2. Zaopatrzenie "elitarnego" grona kilku stałych klientów z najbliższego > otoczenia i indywidualna obsluga każdego z nich. > 3. Zadbanie o stabilność w materii wymienionej w pkt. 1 i 2 , tak aby obroty > mieisęczne netto wynosily ok. 1000 zł. > 4. Nauka ludzi robienia dokładnie tego samego co ja :). Wówczas partycypuję > razem z osobami, których nauczę tej swoistej mikroprzedsiębiorczości, w > dochodach firmy Amway, któe zorganizuję osobiście oraz w drużynie. > Najwspanialsze jest to, że każdy z nas funkcjonuje na dokładnie takich samych > warunkach i zaczyna dokładnie w takim samym miejscu. > Najcudowniejsze jest to, że nikt na mnie nie pracuje, bo dochody powiększają mi > > sie w miarę jak Amway jest skłonne odstępować mi wiekszy % swoich zysków. Kidey > > tak sie dzieje? Gdy ja pracuje na ludzi wymienionych w punkcie 4. :) > Aby zrozumieć w 100% o czym mówię, niezbędna jest znajomość takich pojęć jak: > holding, antypiramidalny przepływ pieniądza, dyferencja procentowa, duplikacja, > > bezpieczna strefa inwestowania, marketing - czyli droga prduktu od producenta > do konsumenta. A z drugiej strony: zaufanie, współpraca w zespole, uczciwość, > rzetelność, wiedza, nauka, klasa. > > Jest to biznes godny polecenia. Dlaczego? Z uwagi na: > - półwieczną historię > - zabezpieczenia wypłacalności > - produkty z najwyższej półki i olbrzymia oferta > - dbałość o ekologię (2 nagrody ONZ w tej dziedzinie) > - nadwyraz optymistyczne perspektywy rozwoju korporacji > - nieograniczone mozliwosci zarobkowania przy zminimalizowanej strefie > inwestowania kapitałowego > - etc. Uważasz że na forum tego typu nie znamy Amwaya.. Wszyscy znamy,ale to nie jest forum gdzie można złapać wolnego strzelca...Tu są same białe kruki MLM-u Odpowiedz Link
europeanprosumerclub Re: czy znacie jakis godny polecenia mlm internet 28.05.05, 20:58 Czy uważasz, że czegoś - poza rozrywką - tu szukam? Jest klarowne zapytanie otwierające wątek. Oto odpowiedź podyktowana jeszcze stwierdzeniem innego forumowicza, że same oględne informacje. Zatem 3 pieczenie na 1 ogniu: - popisałem sobie w ramach rozrywki - wpisałem cos na temat, gdyż pisałem o MLM godnym polecenia (ba! o klasyku i wzorze dla innych MLMów) - odniosłem się do czyjegoś stwierdzenia o braku konkretów Poza tym jeśli ktoś przypadkiem zajrzy na forum to ma pełen obraz sytuacji. O czym mówię? Im pełniejszy obraz tzw. "biznesie Amway", tym lepsze mniemanie o nim. A im mniej informacji i jakieś rzucone hasełka, tym narasta więcej niesprawdzalnych mitów. Życzę każdemu, by tak tutaj opisał swój biznes. Czy ja już mówiłem coś o rzetelnosci? ...... Odpowiedz Link
networkforum Re: czy znacie..................... 29.05.05, 14:39 oczywiście że każdy może tu napisać coś o swojej firmie..... nie będziemy banować za takie rzeczy :))) proszę jednak jeśli ma to być szersza dyskusja i więcej konkretów, o zamieszczenie nowego posta, będzie lepiej i czytelniej pozdrawiam Odpowiedz Link
vitalia Re: czy znacie jakis godny polecenia mlm internet 28.05.05, 20:34 autobusik napisał: > ech, tak to każdy potrafi powiedzieć że coś robi ale żadnych konkretów. > > Widzę że nikt tu nie wspomniał o jednej firmie co skłania mnie wniosku że nie > macie o niej dobrego zdania lub nie rozumiecie zasad jej działania. Mówię o > Oriflame. A w odróżnieniu od Avonu, oriflame działa na zasadzie marketingu > sieciowego. start kosztuje 20 zł a mówimy tu o firmie która w Polsce działa od > dawna i nie tylko w Polsce. W naszym kraju zaufało jej już kilkadziesiąt tysięc > y > ludzi. Jeżeli macie jakieś pytania, wątpliwości to chętnie odpowiem. Ja również podziękuję tak jak moja koleżanka..Znam firmę na tyle dobrze,,że nie skorzystam z oferty..Ale życzę sukcesów.. Odpowiedz Link
art1975 Dlaczego niektorzy mlmowcy wciskaja ideologie? 02.06.05, 21:26 Prosilem o propozycje odnoszace sie do internetu. Jak macie zamiar sprzedawac kosmetyki lub srodki czystosci przez internet? (pomijajac fakt ze trzeba sie umowic,rozmawiac przez telefon poswiecic czas ,spotykac sie z ludzmi po to zeby zarobic 20-30zl na produkcie-to dobre dla uczennic) Interesuje mnie dobry i w miare drogi produkt zeby mozna bylo w miare pryzwoicie zarobic na sprzedazy wlasnej (ci ktorzy maja pojecie o networku wiedza ze budowanie struktur kosztuje), z szerokim rynkiem docelowym (aby szybko wyjsc poza grupe znajomych) Wiec prosze o wiecej konkretow a mniej amwayowskiej ideologii pozdro Odpowiedz Link
justa_79 Re: Dlaczego niektorzy mlmowcy wciskaja ideologie 03.06.05, 11:33 art, jeśli interesuje Cię dobry, poparty badaniami naukowymi i drogi (za jakość trzeba płacić) produkt, to zainteresuj się Pharmanexem. to jest firma dla profesjonalistów, a nie dla uczennic, które chcą dorobić parę groszy. Odpowiedz Link
lewsonsan Re: Dlaczego niektorzy mlmowcy wciskaja ideologie 26.07.05, 11:51 Nie ma takiego produktu, który sprzedajesz bez ruszania tyłka z domu. Z resztą jak można komuś sprzedać drogi towar nie reklamując go osobiście bez wychodzenia z domu no zastanów się przez chwilę. Nie ma dobrych dużych poieniędzy dla leniwych :) Pozdrawiam. Odpowiedz Link