hipokrates22 13.11.05, 12:52 Zapraszamy na cykl wykładów poswieconych zdrowiu w kontekscie medycyny chińskiej. Wstep wolny Warszawa ul. ŻURAWIA 47 przy Poznańskiej w każdy czwartek. Wykłady prowadzą lekarze medycyny wiecej informacji tienspl@wp.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gxpert Re: Spotkania z medycyną chinska 13.11.05, 18:43 Widzę, że Akuna zapoczątkowała dobry zwyczaj. W środy (co tydzień) w tymże samym miejscu odbywają się spotkania Akuny o godz. 18-ej. Dzieje się tak od ponad dwóch lat. Z tego co wiem dawniej chyba bywały tam także spotkania Vision :) Odpowiedz Link
vitalia Re: Powiem tak 13.11.05, 18:53 Firmy różne..dystrybutorzy w 80 % ci sami.To co będą się szczypać. Odpowiedz Link
tatakazik Re: Spotkania z medycyną chinska 13.11.05, 19:36 Przeważnie większość spotkań na temat preparatów służących zdrowiu prowadzą lekarze. Jestem jednym z organizatorów takich i podobnych wykładów lecz kieruję informację o nich do partnerów w swojej grupie konsumenckiej. Według mnie, zapraszanie osób bez zainteresowania tematem, mija się z celem. Odpowiedz Link
gxpert Re: Spotkania z medycyną chinska 13.11.05, 19:37 Masz rację Tato Kaziku ;) To zajęcie dla świadomych. Ale... kto wie, czasem może przypadkiem przyjdzie ktoś kto zostanie asem w networku? Odpowiedz Link
vitalia Re:To się naprawdę zdaża 13.11.05, 19:53 ja jestem tego przkładem,,taką właśnie perełką..nnaprawdę,,tyle że nie ja poszłam, ale do mnie przyszli.I tak to się już ciągnie ,ta moja fascynacja networkiem. Odpowiedz Link
gxpert Re:To się naprawdę zdaża 13.11.05, 20:00 No i właśnie. Takie przypadki potwierdzają, że to jest możliwe. Mnie też długo nie można było nakłonić do przyjrzenia się network marketingowi. Ale jak już znalazłem chwilkę... to wielu chciałoby mnie mieć pośród swoich współpracowników. To, że wiem o wielu firmach nie znaczy, że w wielu z nich jestem zarejestrowany. Bowiem nie jestem. Obecnie jestem tylko w dwóch. Jedna z branży suplementów - z niej otrzymuję prowizje - z tego żyję od dwóch lat - ale już niewiele buduję, a druga to inna branża i... inne podejście do materii. TO MNIE KRĘCI. I chyba na długo tak zostanie. Odpowiedz Link
tatakazik Re:To się naprawdę zdaża 13.11.05, 21:29 W pełni przyznaję rację poprzednim wypowiedziom. Miałem jednak co innego na myśli. Zapraszanie poprzez FORUM ( w dodatku w dziale osób już działających) może przynieść minimalny, najmniej spodziewany efekt. Na spotkania przychodzą osoby zapraszane przez znajomych, do których mają największe zaufanie. Dlatego według mnie najlepsze efekty przynosi informowanie o spotkaniu swoich partnerów w grupie. Jeżeli przepływ informacji jest na najwyższym poziomie, to oni właśnie przyczynią się do zaproszenia wielu nowych osób, które są potencjalnymi naszymi partnerami. Oczywiście inne metody też są dobre, ale jaki jest ich skutek? Czy ktoś może poszczycić się takimi sukcesami? Odpowiedz Link
gxpert Re:To się naprawdę zdarza 13.11.05, 21:46 Wiesz co piszesz Tatakazik, i to jest dobre. Ja doświadczeń nie mam... i nie mam złudzeń. Ale kto wie? Może ktoś ma? Odpowiedz Link
vitalia Re:To się naprawdę zdarza 13.11.05, 22:32 Bardzo ciekawe wypowiedzi i bardzo osobiste.. Ja zajmuję się przede wszystkim suplementami - tak ogólnie nazwę..Bo na tym najlepiej się znam.I chociać wiem,że mam to co najlepsze i zaopatruję całą rodzinę i znajomych ,to nie jestem jednak sprzedawcą......Bo to mnie w ogóle nie interesuje,nie umiem sprzedawać..Budowanie sieci to mój konik... Ale>>> zdarzają się osoby ,które nie potrafią rozmawiać kostruktywnie z potencjalnym współpracownikiem i niechcą się uczyć,a do sprzedawania suplementów potrzebna jest jednak wiedza.. Wykorzystuję więc takie osoby do firmy alternatywnej,gdzie mogą spełniać się w tym co lubią i mają produkty ,które nie wymagają wielkiej wiedzy a marże są wysokie i to jest dla tych ludzi super sprawa..I tak ,,jedna firma obok drugiej nie są sobie przeszkodą. Mnie już właściwie nie bawią górnolotne frazesy o wyższości firmy nad firmą...A nasłuchałam się tego ojjjj.. Robię swoje li tylko w celu zarobienia pieniędzy a firma nie jest celem samym w sobie a tylko drogą do celu jaki sobie obrałam...Amen Odpowiedz Link
jkw2 Re:To się naprawdę zdarza 13.11.05, 22:52 Mam pytanie rozumiem, ze jestes w dwoch firmach czy Twoi dystrybutorzy tez sa w obu czy masz dwie odrebne grupy? Odpowiedz Link
tiens Re: Spotkania z medycyną chinska 02.01.06, 23:03 firma zajmuje sie też kosmetykami.Po co pisać,że firma zajmująca sie medycyna.Acha a w najbliższym czasie bedzie oferta turystyczna.Pozdrawiam i życzę sukcesów w Nowym Roku....ale to dopiero 30-go stycznia naszego kalendarza !!! Skończy się rok Smoka a zacznie rok Psa !!!! Odpowiedz Link
vitalia Re: Spotkania z medycyną chinska 02.01.06, 23:26 tiens napisał: > firma zajmuje sie też kosmetykami.Po co pisać,że firma zajmująca sie > medycyna.Acha a w najbliższym czasie bedzie oferta turystyczna.Pozdrawiam i > życzę sukcesów w Nowym Roku....ale to dopiero 30-go stycznia naszego kalendarza > !!! Skończy się rok Smoka a zacznie rok Psa !!!! Według mojego kalendarza nowy rok zaczął się w pażdzierniku zeszlego roku waszego kalendarza..,(!) Odpowiedz Link
tiens Re: Spotkania z medycyną chinska 02.01.06, 23:49 upss ale sie narobiło tych kalendarzy ! A dla mnie sie zaczął minutę po północy w/g czasu atomowego. dla prawosławnych zacznie sie bodajże 13-go.Nic tylko balować!!! Odpowiedz Link
thasis Re: Spotkania z medycyną chinska 09.01.06, 00:42 A czy chinczycy nie umieraja bo dzieki swoim cudownym medykamentom osiagneli wiecznosc ?? Odpowiedz Link
virago535 Re: Spotkania z medycyną chinska 09.01.06, 03:03 łojezu ale się gównianie na tem forumie porobiło.... :[ Odpowiedz Link
emelemek Re: Spotkania z medycyną chinska 09.01.06, 15:35 A tu!!! Już wiem gdzie virago stwierdził, że "gówniano" się zrobiło. o. Odpowiedz Link
jkw2 Re: Spotkania z medycyną chinska 09.01.06, 15:50 Jak nie pracuja w azbestach to nie maja co narzekac. Odpowiedz Link