Dodaj do ulubionych

Organizacja czasu pracy oraz wasze koszty i ich...

20.01.07, 18:54
Jak organizujecie swój czas pracy - mnie sie wydaje jak patrze na inne osoby,
potrafią idealnie zapalnować każdy dzeń i z wszysktim sobie radzą. A wogóle
to ile z zaplanowych rzeczy do zrobieia wam wychodzi. Podzielcie się ze mną
swoim doświadczeniem odnośnie planownia. Ja ostatnio miałam zaplanowany cały
tydzień ale z powodu choroby nie mogłam pracować albo mam zaplanowaną liczbe
telefonów ale nigdy nie wykonam wszysktich bo np. ograniczaja mnie ksozty
telefoniczne. aha i jeszcze redukujecie koszty rozmów telefonicznych. ja mam
tylko komórkę i musze naprawdę sie streszczac w czasie rozmowy. Pozdrawiam i
dziękuję za rade. Marysia
Obserwuj wątek
    • albercikmaly Re: Organizacja czasu pracy oraz wasze koszty i i 28.01.07, 10:36
      Nie sposób policzyć moich kosztów jak nie potrafię trzymać się własnych planów.
      Jedyne co mnie pociesza to, to że mam wspaniałego sponsora, który nie popędza,
      nie narzeka, potrafi wytłumaczyć niepowodzenia i nie krytykuje a motywuje.
    • jkw2 Re: Organizacja czasu pracy oraz wasze koszty i i 15.03.07, 07:34
      Moje koszty sa bardzo male poniewaz wspolpracuje z A....

ile kosztuje pakiet startowy
      jaki jest miesieczny koszt utrzymania strony internetowej?
      gdzie jest w Polsce siedziba firmy?
      dlaczego jesli pracujesz tylko za pomoca internetu prowadzisz jakies "wyklady"
      dlaczego szukasz tu na tym forum chetnych do wspolpracy majac tak doskonaly
      system pracy przez internet?
    • jkw2 Re: Organizacja czasu pracy oraz wasze koszty i i 17.03.07, 19:53
      Milo spotkac spolecznika mlm. porozmawiac mozemy i tu, nie uzywam skype.
      jesli nie jest to zwiazanie z rekrutingiem i firma to z czym jesli mozna wiedziec?
      • jkw2 Dlaczego tak jest? 18.03.07, 22:32
        czesto pokazuja sie ludzie reklamujac tu jakas firme za nowa supergwiazde mlm, a
        potem jakos dziwnie dyskusja zamiera.
        • albercikmaly Re: Dlaczego tak jest? 19.03.07, 08:28
          ;-)witam jkw2! Mam nadzieję że nie ma szans na namowę Cię, na zmianę firmy?
          Supernowe pojawiają się co jakiś czas z superliderami i szkoda tylko że jeszcze
          szybciej znikają!;-)
          • jkw2 Re: Dlaczego tak jest? 19.03.07, 09:20
            Szanse na zmiane firmy w moim przypadku sa raczej zerowe. Trudno o lepsza propozycje. I wcale jej nie szukam, ale interesuje sie cala branza.
            Jestem tez zdania, ze jesli ktos nie umial nic zrobic w jednej firmie to ma nikle szanse na sukces w innej. Bardzo tez podobaja mi sie oferty "z nami nic nie musisz robic, posiedzisz przed komputerem sukces sam przyjdzie"
            Prosze mi pokazac jednego czlowieka, ktory w ten sposob zbudowal stabilny i dochodowy biznes. Co do superliderow to w ten sposob jak na stronach tamtej firmy mozna zaprezentowac wiekszosc z nas. Ale to co pisze nie jest absolutnie zlosliwe. Chetnie pogratuluje sukcesu kazdemu obojetnie z jaka firma pracuje.
            • albercikmaly Re: Dlaczego tak jest? 19.03.07, 10:58
              ;-)hahahahahahahahahah;-)
              • jkw2 Re: Dlaczego tak jest? 19.03.07, 13:17
                Jak mam to rozumiec?
                • albercikmaly popieram Cie!!! 20.03.07, 08:24
                • albercikmaly popieram Cie 20.03.07, 08:27
                  Po prostu superbiznesy i superliderzy napoczątku mnie drażnili teraz życzę im
                  wszystkiego najleprzego i dziękuję za zabawę.
                • albercikmaly to perełka!!! 20.03.07, 08:32
                  Czyż to nie przednia zabawa!!!
                  ” Wszystkim, którym nieobcy MLM, i nie tylko proponuję współpracę na bardzo
                  korzystnych warunkach: marża przy sprzedaży bezpośredniej 43% plus premie za
                  obrót grupowy 3-21%. Co więcej możliwość partycypowania w zyskach firmy.
                  Dystrybucja za pośrednictwem firmy FM Group.
                  W ofercie znajdują się perfumy (100 zapachów do wyboru), feromony, żele pod
                  prysznic, wody po goleniu oraz dezodoranty. Asortyment stale jest powiększany.
                  Produkty te to zapachy alternatywne czyli doskonale zastępujące drogie,
                  markowe perfumy. Sieć sprzedaży można budować prawie w całej Europie.
                  Zainteresowanych proszę o kontakt na priv lub na mail: scann@orange.pl. Podam
                  szczegóły.”

Nawet premie skądś znam!-)))))

• jkw2 Re: to perełka!!! 20.03.07, 14:19
                    Czyli wiadomo kto jest wzorcem. I jak do dzis niedoscignionym.
                    Szkoda, ze kolega agel_tomek nie chce juz rozmawiac bo nawet tekst prezentacji
                    ma dziwnie znajomy co najmniej od pietnastu lat.
            • justa_79 Re: Dlaczego tak jest? 20.03.07, 14:09
              jkw2 napisał:
              > Jestem tez zdania, ze jesli ktos nie umial nic zrobic w jednej firmie to ma
              > nikle szanse na sukces w innej.

nie zgadzam się. uważam, że nie zawsze za pierwszym razem udaje nam się trafić
              na idealną firmę MLM, dopasowaną do naszych potrzeb i oczekiwań. ilu z Was ma
              za sobą negatywne doświadczenia z pewnymi firmami MLM, a teraz jest w innych
              firmach i jest zadowolonych? myślę, że wielu.

to tak, jak ze znalezieniem idealnego partnera życiowego. nie można powiedzieć,
              że jeśli komuś nie wyszło z jedną osobą, to nie ma szans zbudować szczęśliwego
              związku z nikim innym.
              • jkw2 Re: Dlaczego tak jest? 20.03.07, 14:30
                Bład wyboru moze byc zawsze. Tym bardziej, ze do mlm wchodzimy przewaznie na
                bazie emocji, a nie racjonalnego myslenia. Sa tez tacy, ktorzy raz tylko daja
                slowo kobiecie i umia go dotrzymac przez cale zycie.
                Ale zgodzisz sie ze mna, ze istnieje pewna grupa biegajaca od firmy do firmy i
                jakos nie moze odniesc sukcesu. Mowiac sukces mam na mysli duzy, stabilny biznes,
                wysoce dochodowy, a nie tylko jakies niewielkie zarobki przez pewien czas.
                A tak naprawde to idealow nie ma nigdzie.
                • agel_tomek Re: Dlaczego tak jest? 21.03.07, 18:40
                  Prawda jest taka. Sa 3 grupy osob ktore przychodza do MLM
                  Pierwsza:
                  to osoby ktore mysla o ogromnych pieniadzach po nie dlugim czasie,
                  zaczynaja wspolprace,po pierwszych nieudanych efektach odchodza
                  ja takie osoby nazywam widzami.
                  Druga grupa:
                  osoby ktore zarabiaja niewielkie pieniadze,stosuja produkty sa zadowoleni,
                  po pewnym czasie rezygnuja ale stosuja dalej produkty
                  mozemy ich nazwac konsumentami.
                  Ostatnia grupa:
                  osoby aktywne,nauczalne, i dazace do sukcesu,mimo porazek systematyczna praca
                  dochodza do duzych pieniedzy,rozwijaja sie mentalnie
                  to sa osoby ktore robia prawdziwy biznes - liderzy!
                  Pozdrawiam
                  • jkw2 Re: Dlaczego tak jest? 22.03.07, 09:07
                    I wszystko sie zgadza.
                    To dotyczy nie tylko firm mlm, ale wszystkich. Jedni sa zadowoleni inni nie,
                    jednym sie cos podoba innym nie. Prawo wyboru.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka