jz01 01.12.09, 21:23 Witam, czy ktoś korzystał z usług Europejskiego Centrum Pomocy Poszkodowanym? nie wiem, jaką wybrać firmę do wywalczenia odszkodowania... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
odszkodowania_wroclaw Re: ECPP - opinie 02.12.09, 11:35 W zasadzie to jestem stronnicza, ponieważ sama współpracuję z biurem pomocy dla osób poszkodowanych w wypadkach drogowych. Jednak może uda mi się Panu pomóc - duże biura ( jak Votum, ECPP, DAS) to bardzo duże firmy obsługujące bardzo dużą liczbę klientów w całego kraju i zza granicy. Klienci takich biur obsługiwany są "maszynowo", nie podchodzi się do nich indywidualnie ponad to co wynika ze sprawy. Takim dużym biurom nie zależy na jakości ale na ilości. Oczywiście zadośćuczynienie ich klient dostanie, ale pomniejszone o wysoką prowizję i z zasadzie to sprawa kończy się na uzyskaniu pierwszej wypłaty. W mniejszym biurach jest możliwość, aby klienta potraktowac indywidualnie, największy nacisk kładzie się na jakość prowadzonej obsługi, a i opłaty są niższe. No i nigdy biuro nie kończy sprawy po uzyskaniu pierwszej wypłaty. Pozdrawiam, a gdyby Pan potrzebował pomocy to zapraszam na odszkodowania.wroclaw@interia.pl Odpowiedz Link
profit-odszkodowania Re: ECPP - opinie 24.12.09, 14:52 KANCELARIA ODSZKODOWAWCZA PROFIT ODSZKODOWANIA OSOBOWE I MAJĄTKOWE Al. Jana Pawła II 76/78 lok.1, 42-200 Częstochowa www.profit-odszkodowania.pl e-mail:profit@profit-odszkodowania.pl tel. 609-465-658 Jesteśmy największą Kancelarią Odszkodowawczą w Częstochowie. Działamy na terenie całego kraju. Dojeżdżamy do klienta. Oferujemy profesjonalną pomoc prawną w odzyskiwaniu odszkodowań za wszelkiego rodzaju szkody osobowe i majątkowe. Jeżeli w wyniku wypadku Odniosłeś jakąkolwiek szkodę na osobie lub Twoje mienie uległo uszkodzeniu czy zniszczeniu! Jeżeli nie Wiesz jak uzyskać należne odszkodowanie! Jeżeli nie Masz sił na samodzielną walkę z gąszczem przepisów prawnych i skomplikowanych procedur! Prawnicy z Kancelarii Odszkodowawczej Profit uzyskają należne Ci odszkodowanie!!! Każdą sprawą zajmuję się zespół prawników z wieloletnim doświadczeniem zawodowym. Obsługę prawną Kancelarii zapewniają Kancelarie Radców Prawnych i Adwokatów co ma znaczenie w razie konieczności skierowania sprawy na drogę postępowania sądowego. Jednakże około 95% przyjętych spraw załatwiamy na drodze ugody przdsądowej. Współpraca z najwyższej klasy lekarzami, biegłymi sądowymi rzeczoznawcami majątkowymi z zakresu szacowania ruchomości i nieruchomości daje nam możliwość trafnej oceny szkody i występowania z roszczeniami realnymi do wyegzekwoawnia. Nigdy nie obiecujemy tzw. "złotych gór". Nigdy nie obiecujemy świadczeń kilkunastokrotnie wygórowanych tylko po to aby zdobyć Klienta i podpisać umowę. Czyste, jasne, przejrzyste zasady kierują naszą pracą od samego początku. Znamy sytuację każdego z naszych Klientów. Jesteśmy z nimi w stałej współpracy i na bieżąco informujemy o procesie likwidacji szkody. Od momentu podpisania pełnomocnictwa to my zajmujemy się gromadzeniem całej niezbędnej dokumentacji i przeprowadzamy kompleksowo cały proces likwidacji szkody. Klient oczekuje tylko w domu na przelew pieniędzy. NIE POBIERAMY ŻADNYCH OPŁAT WSTĘPNYCH. NAJNIŻSZA PROWIZJA 15% WARTOŚCI ODSZKODOWANIA KTÓRE WYWALCZYMY JEŚLI KTOŚ ZNAJDZIE TAŃSZĄ OFERTĘ ZAPROPONUJEMY JESZCZE NIŻSZY PROCENT POZDRAWIAMY. CZEKAMY NA KONTAKT. NA PEWNO POMOŻEMY!!! Odpowiedz Link
marek.wu2 Re: ECPP - opinie 25.10.17, 10:22 Zgadzam się z tą opinią. Duże kancelarię traktują klienta taśmowo. Mniejsze bardziej sie starają zarówno o klienta jak i uzyskanie jak najwyższego odszkodowania. Ja polecam znowu mediatorexpert.pl/. Zawsz też można zgłosić się do różnych miejsc i porównać zarówno obsługę jak i proponowane warunki (lub podzwonić). Już na tym etapie widać zaangażowanie. Odpowiedz Link
jaanna24 Re: ECPP - opinie 14.01.10, 23:45 moim zdaniem najlepiej wybrac firmę, która ma spore doświadczenie , profesjonalnych pracowników oraz kilka tysięcy zadowolonych klientów wystarczy jeden mail; annaja@vp.pl lub tel 665-748-180 resztą zajmiemy się my Odpowiedz Link
jakubw357 Rozmowy wstępne 14.01.14, 18:46 Dlaczego rozmowy wstępne , no bo to moja kolejna sprawa ale już z innym podmiotem z ECPP i już mam pewne doświadczenie w negocjacjach które są trudne ale do przeprowadzenia. w/g wstępnych danych -opinie raczej prawdziwe nie podbarwione w żadną stronę to skłonny jestem przystać na współprace z tym podmiotem. Wszystkich interesuje ile z odszkodowania którego bym nigdy sami nie otrzymał nie wywalczył, potrąci sobie biuro ECPP za swoja wiedzę i doświadczenie. Mniej i to dużo mniej niż poprzednik.Tylko 21% , w tym opłata sadowa i mecenasa. Tak to wygląda ktoś powie mało inny powie dużo a ja powiem to jest w sam raz. Resztę po zakończeniu żeby nie zapeszyć. Odpowiedz Link
fotol Re: Rozmowy wstępne 12.06.15, 14:58 ECPP radzę omijać z daleka umowa podpisana na 30% prowizji plus vat w pierwszym etapie "załatwili" w 2009 15tyś złotych z czego dostałem jakoś 10tyś na konto za śmierć matki bo nie nadmieniłem w styczniu 2014 przylecieli, żeby zakładać sprawę w sądzie bo dostanę kupę kasy po 1,5 roku i 3 rozprawach w sądzie " wygrali " dla mnie jakoś 13,6 tyś na łapę z czego należy tam jeszcze odliczyć te wszystkie koszty dojazdy prowizja prawie 37% oczywiście dla mnie taka kwota jest śmieszna przy takich zarobkach jakie ja mam za zeszły rok 2 próg podatkowy tak na marginesie. Dostałem wiadomość że z tej kasy co dostali 26.maja br te 13600 oprócz tego wszystkiego potrącają koszty zastępstwa procesowego 3tyś za apelacje którą złożyli w niesamowitej wysokości 20tyś bo im kazałem i z wielką łaską w ostatnim możliwym dniu złożyli! Jeszcze potrącili 1000 opłaty od tej apelacji co akurat jest zasadne. Z moich wstępnych obliczeń wynika ze powinienem dostać 1500-2000zł z tych 13600zł co ECPP dostało 26.maja w umowie jest 14 dni od daty wpływu na konto a dzisiaj jest 12 czerwiec i szmalcu nie ma obadajcie co to za firma nie są w stanie 2 kółek wypłacić haha firma kogucik dzwonię dzisiaj do nich ile kasy mi dokładnie zostanie z tych 13600 nie wiedzą gołodupce jedne bo nie mają rozliczone...niby po 10 jest swoim nieudolnym pracownikom musieli zapłacić wynagrodzenie a jeszcze muszę nadmienić o wielkiej pani mecenas, która została mi przydzielona baba totalny nie ogar kompletnie nie przygotowana na sprawy przyjezdzała...ba ona raz nawet nie wiedziała na jaką sprawę przyjechała bo to hurtem idzie tam wszystko raz spóźniła się na rozprawę, raz dokumentów do sądu na czas nie wysłała bo niby system informatyczny się zepsuł yhym na pewno leniowi się nie chciało zrobić w sumie na trzech rozprawach wypowiedziała moze ze dwa zdania i jeszcze nie wiedziała o co kaman i zaczęła coś mataczyć suma suma sumarum na dzień dzisiejszy powinienem dostać z pozwu o 130000zł za potrącenie matki na przejściu dla pieszych jakieś 28600 z czego ja dostane jakieś 12000 no ewentualna apelacja która jest złozona na 20tyś z której najprawdopodobniej przy obecnym obrocie sprawy nic nie dostanę. Radzę wam nie podpisywać niczego od tej firmy kogucik szumnie zwanej ECPP najlepiej samemu znaleźć jakiegoś dobrego adwokata i tyle a jeszcze lepiej to niech tylko adwokat pozew napisze bo i tak tam nie jest do niczego potrzebny no chyba ze ma dobre koneksje ze sędzią ;) UCZCIE SIĘ NA BŁĘDACH INNYCH bo moze Was to drogo kosztować lub nie Będziecie mieli tego co moglibyście mieć!! Odpowiedz Link
zdzis.lawb Re: Rozmowy wstępne 24.10.15, 11:16 Szanowny Panie Tak sobie czytam Pana opis i uśmiecham się sam do siebie, dlacczego będącw drugim progu podatkowym nie zdecydował się Pan na np. 20% prowizji netto + koszty sądowe po Pana stronie? czyż nie było by taniej? Ponadto z tego na tyle na ile się oriętuję w większości Kancelari Odszkodowawczych w umowie zaznaczony jest termin przelania pieniędzy np. 14 dni przytoczone przez Pana od dnia wpływu środków i decyzji o wypłacie z TU do Kancelarii. Nie sądzę że w Przypadku ECPP jest inaczej. Z wyrazami uznania zdzis.lawb Odpowiedz Link
h.ciesielski Re: ECPP - opinie 19.09.15, 13:31 Dzień dobry, zapraszam do współpracy,jesteśmy firma z wieloletnim doświadczeniem i 100% pozytywną opinią klientów. www.facebook.com/dochodzenieodszkodowanhubertciesielski?ref=bookmarks Hubert Ciesielski Odpowiedz Link
kosmopla Re: ECPP - opinie 07.03.16, 15:02 Znam tą firmę od tzw. poszewki i nikomu nie polecam korzystania z jej usług, bo po prostu są nieuczciwi. Radzę poszukać innej, może mniejszej, ale z lepszym podejściem do ludzi. Odpowiedz Link
ecpp-pl Re: ECPP - opinie 14.03.18, 17:11 Jak tak znasz od podszewki to napisz swoje imię i nazwisko oraz telefon , to okażesz że piszesz prawdę Odpowiedz Link
predki1978 Re: ECPP - opinie 08.03.16, 20:25 Witam Co by nie było JW Group dopłaca najwięcej z tego co wiem prócz klientów dużo posredników jest zadowolonych z wysokości ich ofert . Sporo Kasy zostaje dla klienta jak i pośrednika. W przeciwieństwie co do innych firm gotówkę wypłacają max w 5 dni roboczych.Oferty są na poziomie 55 % roszczenia.Polcecam JW Group Centrum Odszkodowań Odpowiedz Link
fafkins42 Re: ECPP - opinie 04.10.16, 14:50 Z usług ECPP nie korzystałem, ale mogę Ci spokojnie polecić Lex Fortis , wiem że się na nich nie zawiedziesz. Odpowiedz Link
mensz1 Re: ECPP - opinie 03.05.17, 12:23 Witam, nie polecam tej kancelarii ze względu na traktowanie przez Panią Prezes potencjalnych partnerów biznesowych. Pani Prezes jest tak przekonana o swojej wyjątkowości i wyjątkowości stworzonych przez siebie firm, że potrafi zakończyć rozmowy przerwaniem kontaktu bez podania przyczyny. Odpowiedz Link
amuse_me Re: ECPP - opinie 01.08.17, 09:34 Czy mówi Pan o pracy jako pośrednik/agent czy jako pełnomocnik? Odpowiedz Link
ecpp-pl Re: ECPP - opinie 14.03.18, 17:09 W ten sposób potrafi pisać tylko sfrustrowany , któremu nie udało się nawiązać współpracy, jest takich wielu. Niestety wymagania są wysokie, a wiedza Prezes olbrzymia, zamiast płacić mecenasom, mecenas powinien płacić Pani Prezes za szansę pracy w ECPP i doskonale wie to każdy kto pracował i pracuje w ECPP. Prezes to kopalnia wiedzy i doświadczenia, nie na rynku takich osób. Odpowiedz Link
baku63 Re: ECPP - opinie 23.10.17, 15:42 OSTRZEZENIE !!! Ostrzegam przed podpisywaniem umowy z firmą ECPP. Nie polecam tej firmy. Moja sprawę prowadzili 8 lat, zmieniali się adwokaci, ginęły dokumenty, nikt nie był zorientowany co to mojej sprawy, zwalniali się adwokaci albo ich zwalniano. Żadnego kontaktu z panią prezes, ciągle nie dostępna albo nie miała czasu. Umowę podpisałam na 26% plus vat z firmą którą reprezentował wice prezes, który zapewniał mnie ze umowa nie ma ukrytych kosztów, potwierdzając to na piśmie. Sprawę wygrałam tyle ze za od firmy ECPP otrzymałam tylko 30%. A firma za swoja usługę pobrała sobie 70% wiec sami zastanówcie się czy warto podpisywać umowy z firma ECPP. Odpowiedz Link
ecpp-pl Re: ECPP - opinie 07.12.17, 15:05 Osoba pisząca z nick: baku63 pisze nieprawdę, nie ma takiej możliwości, aby zostały pobrane takie koszty, ECPP za wszystko z góry płaci osobiście i ryzykuje w całości, gdyż przy przegraniu sprawy lub zasądzeniu małej kwoty odszkodowania przez Sędziego - Sąd, który jest tu decydentem istnieje ryzyko dla ECPP i Klienta, ale to nie z winy ECPP, szkoda iż piszący tego nie rozumieją, zadam pytanie ile Kliencie, jeśli nim jesteś zapłaciłeś z góry za prowadzenie sprawy, ile czynności zostało przez nas wykonanych na Twoją rzecz, bez ryzyka ponoszonych kosztów z góry przez Ciebie ? Jeśli ktokolwiek ma jakiekolwiek wątpliwości i nie potrafi docenić naszej pracy zapraszamy do nas do firmy lub przesłanie pisma na adres biuro@ecpp.pl . Wtedy jest szansa wyjaśnienia wątpliwości. Odpowiedz Link
ecpp-pl Re: ECPP - opinie 14.03.18, 17:14 Proszę podać do siebie kontakt nie ukrywając się pod baku63. Odpowiedz Link
ecpp-pl Re: ECPP - opinie 07.12.17, 14:59 Szanowna Pani - proponuję, aby Pani zastanowiła się jakie wydaje opinie, nie mając w tym zakresie doświadczenia. Gdyby Pani opinia była wiążąca to by Pani nie wpisała nick bez imienia i nazwiska, ponadto Pani email również jest incognito i bez domeny nazwy firmy, to powinno wiele mówić potencjalnym klientom. ECPP jest firmą, która nie zamyka spraw po pierwszej decyzji i od 11 lat robi wszystko co możliwe, aby poszkodowany uzyskał, jak najwyższe odszkodowanie. Odpowiedz Link
krinvest Re: ECPP - opinie 18.12.17, 14:10 Witam współpracuję z firmą zajmującą się pozyskiwaniem klientów dla firm specjalizujących się w odszkodowaniach. Dane klienta ( imię, mail, opcjonalnie tel) wysyłane są przez formularz kontaktowy także masz możliwość bezpłatnej konsultacji (RCO). Jeżeli jest Pani/Pan zainteresowana/y - proszę o wiadomość prywatną albo e-mail : krinvest@onet.pl Odpowiedz Link
tomasz-marc Re: ECPP - opinie 16.03.18, 18:47 Polecam Legal Libre Pani Sylwia tel. 886186115 Odpowiedz Link