Dodaj do ulubionych

KANCELARIA ODSZKODOWAWCZA LEX-RZETELNA FIRMA

25.06.10, 12:14
Mogę wszystkim zainteresowanym z czystym sumieniem polecić
kancelarię odszkodowawczą LEX. Korzystałem z ich usług i jestem
bardzo zadowolony.
Kancelaria ta w tym roku otrzymała złoty certyfikat RZETELNA FIRMA.
Certyfikaty te nie są przyznawane przypadkowo.Każdą sprawą zajmują
się bardzo profesjonalnie i szybko.Zatrudniają cały sztab lekarzy
orzeczników i prawników. Tak więc z wyegzekwowaniem odszkodowań nie
mają żadnych problemów. Co też bardzo ważne nie pobierają podatku
VAT, jak większość firm. Ja korzystałem z usług w Warszawie, ale
zajmują się całym woj.mazowieckim. Jeśli ktoś jest zainteresowany
mogę podać kontakt do firmy, lub do przesympatycznej Pani przyjedzie
i wszystko dla nas załatwi. Nie musimy się nawet z domu ruszać.
Polecam, bo jestem pod wrażeniem podejścia i załatwianiem spraw.
Obserwuj wątek
    • torjol Re: KANCELARIA ODSZKODOWAWCZA LEX-RZETELNA FIRMA 29.06.10, 10:08
      Przykro mi bardzo, ale ja również korzystałem z usług tej firmy i zdecydowanie nie jestem zadowolony, taniej nie znaczy dobrze. Brak profesjonalizmu. Osoba kontaktowa proponuje konkretne pieniądze o których kompletnie nie ma pojęcia tylko po to żeby nabrać klienta.
      Bardzo ciekawe skąd miała moje dane, bo dotarła do mnie na drugi dzień po wypadku do szpitala? ZDECYDOWANIE PRZESTRZEGAM PRZED TĄ FIRMĄ.
      Dopiero druga kancelaria załatwiła dodatkowe/konkretne/ pieniądze, których tak naprawdę się nie spodziewałem, ale mnie polecono tę kancelarię.Jeżeli chodzi natomiast o certyfikat rzetelna firma to jest to tylko i wyłącznie chwyt marketingowy, gdyż firmy, które są rzeczywiście dobre nie muszą kupować sobie takiego certyfikatu.
      • doradca-ds-odszkodowan Re: KANCELARIA ODSZKODOWAWCZA LEX-RZETELNA FIRMA 14.11.10, 06:52
        PRACA W ODSZKODOWANIACH
        ciekawe, że Pan o pseudonimie "torjol" wypowiadający sie o rzekomym braku profesjonalizmu ze strony LEX Kancelarii Odszkodowawczej - będący jej rzekomym Klientem. Bez podstaw wypowiadajcy się na forum w sposób naruszający dobre imię Kancelarii w innym wpisie z dnia 29.06.2010r. rekrutuje pracowników do pseudokonkurencyjnej firmy odszkodowawczej ! To jak Szanowny Panie "torjol" miał Pan wypadek, pracuje Pan dla "pseudokonkurencyjnej" firmy a obsługę swojej sprawy zlecił Pan LEX Kancelarii Odszkodowawczej ???? Co ? sukcesy i rzetelność LEX-a w oczy kole ? poniżej wpis Pana "torjola":

Autor: torjol 29.06.10, 10:19Dodaj do ulubionych
        OdpowiedzPOSZUKUJEMY OSÓB CHĘTNYCH DO WSPÓŁPRACY Z KANCELARIĄ ODSZKODOWAWCZĄ
        Z WOJEWÓDZTWA PODKARPACKIEGO, ŚWIĘTOKRZYSKIEGO, RADOM,
        KIELCE,TARNOBRZEG, SANDOMIERZ.
        KONTAKT: biuro@odszkodowania.ostrowiec.pl

Piotr - kontakt@lex-kancelaria.pl
    • auto-motofan Re: KANCELARIA ODSZKODOWAWCZA LEX-RZETELNA FIRMA 02.07.10, 14:26
      zapraszam wszystkich na mój kolejny blog o tematyce motoryzacyjnej.
      początki są trudne, ale mam nadzieję iż dzięki waszej pomocy szybciej osiągne swój cel związany z motoryzacja.

Zapraszam wszystkich !!!

polska-motoryzacja.blogspot.com
      Dziękuję
    • doradca-ds-odszkodowan Re: KANCELARIA ODSZKODOWAWCZA LEX-RZETELNA FIRMA 14.11.10, 06:57
      I wszystko stało się jasne - wiadomo juz kim jest i dla kogo pracuje Pan negujący wiarygodność firmy LEX z Krakowa. To przedstawiciel krakowskiej firmy z ulicy Długiej - odszkodowania.ostrowiec.pl

Szanowny Panie - przydałoby się więcej szacunku i pokory dla prawdziwej Konkurencji z Pana strony ... to kidy był Pan Klientem LEX-a ;-))))))))))))))))
    • doradca-ds-odszkodowan Re: KANCELARIA ODSZKODOWAWCZA LEX-RZETELNA FIRMA 14.11.10, 07:01
      Dziękuję Panu za dobrą opinię o naszej firmie.

Zapewne jest Pan Klientem obsługiwanym przez szefową naszego biura w Warszawie - Panią Kasię ; faktycznie przesympatyczna osoba - a przy tym rzeczowa i konkretna. Dziekuję za wpis, dużo zdrowia - z poważaniem.

Piotr ( kontakt@lex-kancelaria.pl )
    • paulin-a1990 Re: KANCELARIA ODSZKODOWAWCZA LEX-RZETELNA FIRMA 05.03.12, 16:10
      Witam. Na tej stronie internetowej chcę podziękować firmie odszkodowawczej LEX z Krakowa za sumienną i rzetelną współpracę. Szczególnie Panu Bartoszowi M, który wielokrotnie podnosił mnie na duchu i w obliczu tragedii jaka dotknęła moją rodzinę zachowywał się bardzo taktownie. Chcę polecić w/w firmę wszystkim którzy szukają kompetentnych i rzetelnych prawników w sprawach odszkodowawczych. Serdecznie pozdrawiam
      • odszkodowania24h JEST WIELE UCZCIWIE DZIAŁJĄCYCH KANCELARII ODSZKOD 06.03.12, 14:05
        Kancelaria Prawna AnLex specjalizuje się w prowadzeniu postępowań odszkodowawczych dla osób po wypadkach komunikacyjnych, wypadkach przy pracy, wypadkach przy pracy w rolnictwie i innych zdarzeniach.

Wykonujemy czynności za klientów na nasz koszt:
        - ustalamy odpowiedzialność (kontakt z sądem, prokuraturę, policją)
        - gromadzimy dokumentację medyczną oraz inne dokumenty (ZUS, KRUS, pracodawca)
        - ustalamy wysokość roszczeń
        - prowadzimy sprawy na etapie sądowym - prawnik na nasz koszt

Nie pobieramy opłat wstępnych.

Wynagrodzenie uzależnione od rezultatu.

Zadzwoń i skonsultuj swoją sprawę lub wyślij sms o treści wypadek a oddzwonimy.

Kancelaria Prawna AnLex
        tel. 721 401 000
        bok@kancelariaanlex.pl
        www.kancelariaanlex.pl
    • georgeb Re: KANCELARIA ODSZKODOWAWCZA LEX-RZETELNA FIRMA 15.03.12, 09:46
      Zrób kupę, będzie wiosna.
      Będzie lepiej trawka rosła.
    • bohaterg Re: KANCELARIA ODSZKODOWAWCZA LEX-RZETELNA FIRMA 27.07.12, 15:53
      Ja spokojnie moge polecić kancelarie
      www.dobryprawnik.pl
    • frakry Re: KANCELARIA ODSZKODOWAWCZA LEX-RZETELNA FIRMA 07.09.13, 23:01
      Uprzejmie proszę o podanie adresu kancelarii Krystyna
    • nurmar7 Re: KANCELARIA ODSZKODOWAWCZA LEX-RZETELNA FIRMA 15.09.13, 12:17
      Szanowni Państwo - prawda jest taka że certyfikat Rzetelna Firma po prostu się kupuje i opłaca miesięczny abonament - mozna sprawdzić na stroniw www po wpisaniu rzetelna firma - o niczym to nie świadczy a w szczególności o profesjonalizmie i obsłudze.
      Co do firm uzyskujacych odszkodowania mage zabrać głos bo sam takego odszkodowania doswiadczyłem . najpierw wybrałem firme z legnicy przez 2 lata od wypadku uzyskali 10000zł zaliczki ( potracili 25% plus Vat ) , i stwierdzili ze moge podpisać ugodę na 35000zł i zrzec się roszczeń. Zapytałem inne firmy i tam naobiecywli złote góry , w końcu trafiłem do Stowarzyszenia Wokanda w Katowicach, gdzie sprawą zajął się adwokat ( za darmo) i wysadził ponad 70.000zł plus odsetki- prawda że trwało to prawie 2 lata ale przynajmniej nie obiecywali cudów i okazali sie skuteczni. wpłaciłem im darowizne i wszystko . Po roku z uwagi na mój pogarszający się stan zdrowia ( poszedłem na rente z uwagi na wypadek) wywalczyli rente uzupełniającą - sami mi przypomnieli o takiej możliwości.
      pozdrawiam
    • elzbieta767 Re: KANCELARIA ODSZKODOWAWCZA RZETELNA FIRMA 28.04.14, 16:35
      Ostatnio korzystałam z kancelarii odszkodowawczej Guarda z Warszawy. W pełni mogę ją plecić. Zespół szybko, profesjonalnie działa, wynagrodzenie prowizyjne jest korzystne. A przede wszystkim zajeli się moją sprawą od początku do końca.
    • s_trix Re: KANCELARIA ODSZKODOWAWCZA LEX-RZETELNA FIRMA 20.11.17, 15:54
      A ja odradzam wszystkim kontakty z tą firmą. Pchają wszystko sztampowo, w żaden sposób nie starają się walczyć o wyższe odszkodowanie tylko "doradzają" przyjąć to co proponuje (akurat w przypadku mojego ojca) Ubezpieczeniowy Fundusz Gwarancyjny. Mało tego, już po podpisaniu porozumienia pieniądze najpierw idą do nich na konto, a oni strasznie zwlekają z przelaniem pieniędzy pokrzywdzonemu (mój ojciec już od kilku miesięcy nie może wydobyć od nich co by nie było jego pieniędzy), w celu weryfikacji opinii proponuję spróbować dodzwonić się do działu księgowego w siedzibie firmy w Krakowie :) Dramat jednym słowem, idą już wezwania do zapłaty, prawdopodobnie skończy się sprawa z tymi oszustami w Sądzie nakazem zapłaty... pożyjemy zobaczymy.
      • proben Re: KANCELARIA ODSZKODOWAWCZA LEX-RZETELNA FIRMA 23.11.17, 14:45
        Niestety jestem w tej samej sytuacji, czekam na wypłatę pieniędzy już 2 miesiąc.... Przestrzegam nie korzystajcie z tej firmy!
        Nie podpisujecie umów w których pieniądze idą do nich na konto! NIGDY! Podstawowy warunek dla takich firm to WASZE KONTO! Wszystko jest pieknie i cacy do momentu uzyskania odszkodowania, potem nagle nie jesteś w stanie się dodzwonić , albo jesteś zbywany.
      • magja8 Re: KANCELARIA ODSZKODOWAWCZA LEX-RZETELNA FIRMA 19.04.18, 02:44
        Święta Prawda! właśnie przeżywamy obecnie taki dramat zarówno z wypłatą pieniędzy ,jak i z działem księgowości,który nie odbiera telefonów! Te pozytywne opinie pewnie sobie sami wystawiają.Odradzam kontaktów z tą nierzetelną,firmą!!Bazują na ludzkim nieszczęściu!
    • jerzy.jurasjerzy Re: KANCELARIA ODSZKODOWAWCZA LEX-RZETELNA FIRMA 17.08.18, 14:34
      Ten komentarz wygląda na tak sponsorowany, że powinien być opatrzony opisem LOKOWANIE PRODUKTU
      Skąd zwykły klient, który na głowie ma inne rzeczy niż śledzenie działań kancelarii odszkodowawczej wie, że dostała taki, a nie inny certyfikat? Z resztą nie ważne.. ja mogę powiedzieć tylko tyle, że nie polecam od nich uciekłem i mogę powiedzieć, że do konkurencji w obrębie Krakowa.
      W Citi się mną zajęli profesjonalnie, a z lexem nie mogłem się porozumieć jeszcze przed podpisaniem umowy.
      Kancelarię citi polecił mi znajomy taksówkarz, który też korzystał z ich usług i ci już zajęli się sprawą tak jak trzeba.
      Odszkodowanie dwa razy wyższe, sprawa dwa razy szybciej zakończona - wszystko OK...
      • emilia21 Re: KANCELARIA ODSZKODOWAWCZA LEX-RZETELNA FIRMA 19.11.18, 07:40
        Nas kompleksowo obsłużył sztab ludzi z VOX VERITAS Odszkodowania. Co prawda urazy były bardzo poważne. Pomogli nam w rehabilitacji.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka