Dodaj do ulubionych

jak walczyć o odszkodowanie?

04.10.10, 15:45
Potrzebuję pomocy u jakiejś firmy lub instytucji prawniczej, która mogłaby mi pomóc w uzyskaniu odszkodowania. Mój ubezpieczyciel miga się od jego wypłaty twierdząc, że nie doznałem poważnego uszczerbku na zdrowiu. Ktoś coś już próbował i może doradzić?
Obserwuj wątek
    • doragon Re: jak walczyć o odszkodowanie? 04.10.10, 16:32
      Polecam Ci firmę EuCo. Ja z ich pomocy skorzystałem i jestem zadowolony:) Wpisz sobie w wyszukiwarce ich nazwę i pierwszy link to powinna być ich oficjalna strona.
      • ann-egi Re: jak walczyć o odszkodowanie? 17.01.11, 20:33
        Niech Państwo wpiszą też w wyszukiwarkę internetową "Gazeta Wyborcza. Łowcy skór" lub też "Afera euco. Gazeta Wyborcza".
    • amolz Re: jak walczyć o odszkodowanie? 05.10.10, 12:51
      Polecam firmę Europejskie Centrum Odszkodowań, www.euco-lodz.pl, tel. do agenta 790-590-998 który mnie pomógł naprawdę fachowo, i dojeżdżają a to duże ułatwienie.
      • ann-egi Re: jak walczyć o odszkodowanie? 17.01.11, 20:32
        Niech Państwo wpiszą w wyszukiwarkę internetową "Gazeta Wyborcza. Łowcy skór" lub też "Afera euco. Gazeta Wyborcza".
    • lisello Re: jak walczyć o odszkodowanie? 07.10.10, 19:01
      a co to za ubezpieczyciel?
      proponuje zajrzeć na to forum forumprawne.org/ubezpieczenia
      jest tam wiele kompetentnych osób.
    • nefrytka123 Re: jak walczyć o odszkodowanie? 10.10.10, 22:00
      Reprezentuję bardzo rzetelną firmę EUCO (do sprawdzenia www.euco.pl)
      Kontakt do mnie tel 508 933 540 , wszystko wyjaśnię .Firma nie pobiera opłat wstępnych, bardzo duża skuteczność w uzyskiwaniu odszkodowań i bardzo wysokie odszkodowania.
      Pozdawiam M.Kamińska
      • ann-egi Re: jak walczyć o odszkodowanie? 17.01.11, 20:28
        Proszę wpisać sobie w google "Łowcy skór. Gazeta Wyborcza" lub afera euco, zobaczycie Państwo jaka to "rzetelna" firma.

• doradztwoprawne123 Re: jak walczyć o odszkodowanie? 19.11.10, 21:17
      Witam,
      Pomagamy odzyskać należne odszkodowanie i zadośćuczynienie jeżeli zdarzył się:

-wypadek komunikacyjny (byliście Państwo kierowcą, pasażerem, pieszym),
      -wypadek w pracy lub drodze do pracy,
      -wypadek na chodniku lub innym miejscu,
      -jeżeli miał miejsce błąd w sztuce lekarskiej,
      -jeżeli z powodu wypadku utraciliście Państwo korzyści finansowe,
      -jeżeli nastąpiła śmierć bliskiej osoby w wyniku wypadku,
      -jeżeli nie otrzymaliście Państwo odszkodowania lub otrzymaliście za niskie

Wystarczy zadzwonić a my załatwimy za Państwa
      wszystkie formalności.
      Informacje: 503-610-377
      lub e-mail: doradztwoprawne@hotmail.com
    • beize Re: jak walczyć o odszkodowanie? 16.01.11, 23:55
      polecam Kancelarię Pronet, kontakt jest na ich stronie: www.kancelariapronet.pl
    • ann-egi Re: jak walczyć o odszkodowanie? 17.01.11, 21:23
      sites.google.com/site/odszkodowaniaubezpieczenia/
      • filipwupe Re: jak walczyć o odszkodowanie? 25.06.11, 21:40
        Boże, jakim trzeba być idiotą, żeby w jednym wątku trzy razy najechać na konkurencję a potem podać wszystkie namiary na siebie :D jeśli REFUNDUM tak samo fachowo załatwia odszkodowania jak się reklamuje lub jaką ma stronę to ja dziękuję - jak najdalej z dala!
        Przy okazji - mogę polecić wam dobrą firmę, która robi zawodowe strony i inne potrzebne rzeczy w internecie :) Nie wiem tylko czy was stać na nią.
    • experci14 jak walczyć o odszkodowanie? 14.02.11, 20:08
      WAŻNA INFORMACJA

TRWA OGÓLNOPOLSKA AKCJA POMOCY
      POSZKODOWANYM W WYPADKACH

• Uczestniczyłeś w wypadku lub kolizji
      • Zostałeś potrącony przez samochód
      • Siedziałeś w samochodzie sprawcy wypadku
      • Zginęła lub została poszkodowana Ci bliska osoba
      • Uległa wypadkowi osoba, którą ty znasz i chcesz jej pomóc
      • Byłeś sprawcą wypadku – pokaż poszkodowanemu, że nie jest
      Ci obojętny

WE WSZYSTKICH TYCH SYTUACJACH I WIELU INNYCH
      MOŻEMY POMÓC – ZADZWOŃ I DOWIEDZ SIĘ CZY NALEŻY SIĘ TOBIE
      LUB KOMUŚ INNEMU ODSZKODOWANIE
      Tel. 0793792485, 0513135014
      LUB
      SKONTAKTUJ SIĘ ZA POMOCĄ MAILA
      agata__karpinska@o2.pl, ekostulska@wp.pl
    • mileczka31 Re: jak walczyć o odszkodowanie? 17.07.11, 20:58
      może tu?
      www.ubezpieczeniajawor.pl/
    • awarant Re: jak walczyć o odszkodowanie? 29.07.11, 22:51
      Euco, tylko Euco. Duży może więcej :D
    • wanda1234-pl Re: jak walczyć o odszkodowanie? 12.08.11, 21:55
      Proszę o kontakt, jestem z Europejskiego Centrum Odszkodowań........
    • damianek000001 Re: jak walczyć o odszkodowanie? 19.10.13, 13:33
      Kancelaria Odszkodowawcza Rubikon

Profesjonalna pomoc w uzyskaniu odszkodowania.

Pomagamy:

Kancelaria Odszkodowawcza Rubikon kieruje swoją ofertę do osób, które zostały poszkodowane w wypadkach komunikacyjnych - kierowców, pasażerów, rowerzystów i pieszych oraz dla osób, które w wypadkach utraciły najbliższych członków rodziny. Pomagamy również poszkodowawnym w wypadkach w gospodarstwie rolnym.

* Pokrywamy wszystkie koszty związane z prowadzeniem sprawy również przed sądem i dodatkowo chronimy Ciebie przed ryzykiem przegranej.
      * Wynagrodzenie za nasza pracę pobieramy dopiero po skutecznym wyegzekwowaniu odszkodowania na rzecz naszego Klienta.
      * Jeśli już otrzymałeś odszkodowanie, zgłoś się do nas. Bezpłatnie zweryfikujemy dokumenty i jeśli będzie to możliwe, zaproponujemy pomoc w uzyskaniu wyższej kwoty.

POMAGAMY NAWET DO 20 LAT OD ZDARZENIA !

Skutecznie walczymy o Twoje odszkodowanie!

Napisz a na pewno skontaktujemy się z Tobą.

Kontakt
      Kancelaria Odszkodowawcza RUBIKON Sp. z o.o.

Damian Banaszczyk
      e-mail: d.banaszczyk@kancelariarubikon.pl
      • rankingfirmodszkodowawczych Re: jak walczyć o odszkodowanie? 21.06.18, 12:41
        Już jest Ranking Firm Odszkodowawczych, stworzony na podstawie opinii klientów. Zapraszamy na stronę www.firmyodszkodowawcze.pl/ do dzielenia się swoimi opiniami.
    • g.goralski85 Re: jak walczyć o odszkodowanie? 18.06.19, 09:35
      Też miałem taką sytuację, że ubezpieczyciel nie tyle, że nie wypłacił wcale, ale wypłacił dużo mniej niż powinnien... Skorzystałem wtedy z Funduszu Odszkodowań Komunikacyjncyh. Odkupili ode mnie szkodę, wypłacili pieniądze z góry i nie musiałem się niczym martwić. Nie korzystałem nigdy z usług kancelarii, także cięzko mi coś powiedziec na ten temat... Ale www.funduszodszkodowan.pl mogę polecić :)
      • magda400040 Re: jak walczyć o odszkodowanie? 24.06.19, 15:00
        Obecnie jest dużo takich firm. Lepiej jednak kogoś z polecenia znaleźć i najlepiej jednak z kancelarii. Myślę, że inaczej ubezpieczyciel wówczas na to patrzy. U mnie w rodzinie zginął kuzyn w wypadku samochodowym i cioci w uzyskaniu odszkodowania pomagała firma Vox Veritas. Ogólnie to zrobili wszystko, ciotka to tylko coś tam poodpisywała, nie musiała nigdzie latać i nawet dobrze, bo po takiej traumie to ona ledwo wiedziała jak ma na imię, a co dopiero coś załatwiać. Szkoda, że jest tak, że człowiek się ubezpieczy, a potem tacy nie chcą wypłacić. Prawda jest taka, że jak się wie co można, to o wiele więcej można wywalczyć pieniążków. Wiem, że ciotka miała problemy, ale ta forma ogarnęła ten temat...
        • ewelinka-nowak Re: jak walczyć o odszkodowanie? 24.06.19, 22:44
          Witam. to tutaj widzę, że ktoś już korzystał z tej kancelarii voxveritas. A ja właśnie poszukuje kogoś kto pomoże mi odzyskac odszkodowanie. Przedstawię tak mniej więcej co się stało: 2 miesiące temu potrącono moją siostre na pasach, w wyniku czego miała obrażenia ciała bardzo mocne. Wszystko to się ciągnie i to strasznie 😕. Sprawca wypadku umył ręce krótko mówiąc od tego i nawet nie kwapi się w żaden sposób by pomóc. Dodam, ze rehabilitacja jest kosztowna i raczej zapowiada się na długi okres. Czy jest jakaś możliwość by np uzyskać takie zadośćuczynienie ? Czytałam coś na temat wypadków i obrażeń ciała właśnie na wspomnianej stronie. jak to w ogóle wygląda? A zbiodrem to będzie miała problem chyba do końca życia 😞
        • brenda.87 Re: jak walczyć o odszkodowanie? 05.07.19, 10:38
          magda400040 napisała:

> Obecnie jest dużo takich firm. Lepiej jednak kogoś z polecenia znaleźć i najlep
          > iej jednak z kancelarii. Myślę, że inaczej ubezpieczyciel wówczas na to patrzy.
          > U mnie w rodzinie zginął kuzyn w wypadku samochodowym i cioci w uzyskaniu odsz
          > kodowania pomagała firma Vox Veritas. Ogólnie to zrobili wszystko, ciotka to ty
          > lko coś tam poodpisywała, nie musiała nigdzie latać i nawet dobrze, bo po takie
          > j traumie to ona ledwo wiedziała jak ma na imię, a co dopiero coś załatwiać. Sz
          > koda, że jest tak, że człowiek się ubezpieczy, a potem tacy nie chcą wypłacić.
          > Prawda jest taka, że jak się wie co można, to o wiele więcej można wywalczyć pi
          > eniążków. Wiem, że ciotka miała problemy, ale ta forma ogarnęła ten temat...

Ja mam inny problem... mi zginął mąż przechodząc na pasach ;( Płakać mi się chce. kierowca pisał smsa, nawet nie było drogi hamowania. Potrącił męża, po czym zmarł w szpitalu. Domagamy się odszkodowania za coś takiego. A tego kierowcę już na różne sposoby próbują bronić. Ja wiem, że odszkodowanie itd. nie zwróci mi życia mężowi, ale na pewno zwróci mi koszty za pogrzeb, pomnik itd. Od śmierci minęło 1,5 roku. Tutaj widzę, że asz jakieś doświadczenie, a czy oni też takimi sprawami się zajmują ? Uważam, że sprawcę wypadku należy pociągnąć do odpowiedzialności :(
          • magda400040 Re: jak walczyć o odszkodowanie? 06.07.19, 17:33
            Akurat teraz sama będę korzystać z ich pomocy ale z innego tytułu bo akurat o nich sobie przypomniałam pisząc wcześniejszego posta i pomogą mi w uzyskaniu bezpłatnej rehabilitacji, ale to inna sprawa. Co do Twojego tematu, to wypełnij po prostu formularz na ich stronie i oddzwonią. Oddzwanili do mnie w ten sam dzień :D Wszystko się dowiesz. Ja z nimi z tej strony nie współpracowałam. Tylko temat ciotki znam, a teraz to kwestia rehabilitacji a dopiero jestem umówiona na spotkanie w następnym tygodniu. Ale teraz tak czytam, to czemu tak późno to Pani ogarnia? Już minęło 1,5 roku... Ma Pani jakąś decyzję od ubezpieczyciela?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka