Dodaj do ulubionych

poszukuję firmy odszkodowawczej

17.10.10, 23:15
Tak jak w temacie- poszukuję jakiejś firmy, która pomogłaby mi uzyskać korzystniejsze odszkodowanie. Mile widziane jakieś propozycje;)
Obserwuj wątek
    • doragon Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 17.10.10, 23:32
      Zapytaj może w swojej sprawie w firmie Euco? Myślę, że na pewno mogliby Tobie pomóc. Na internecie znaleźć ich można pod hasłem "Europejskie Centrum Odszkodowań".
      • georgeb Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 21.09.11, 23:55
        Witam.
        Zapraszam na www.odszkodowania.asia
        Konsultant Prawny
        Jerzy Bugdal
      • marcinodszkodowania Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 23.10.11, 12:07
        Proszę o kontakt pomożemy 664 014 388
        • odszkodowaniapowypadku Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 28.07.14, 12:16
          Zapraszam do Kancelarii Odszkodowawczej GTS, wieloletnie doświadczenie i możliwość negocjowania warunków. Tel. 509997755 lub na www.gtsko.pl
      • aka1965 Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 15.11.15, 12:09
        oferujemy konkurencyjne warunki , reprezentujemy w sądzie , rzetelna obsługa klienta Aka Szczecin l.ladzinski@aka-odszkodowania.pl
    • makowa.panienka.4 Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 18.10.10, 17:03
      Witam,
      jestem agentką Europejskiego Cetrum Odszkodowań. Jeżeli tylko będzie taka możliwosć to bardzo chetnie udziele pomocy w odzyskaniu należnego odszkodowania. W razie pytań prosze pisać na maila magdamilka@poczta.fm
      Pozdrawiam
      • ekoarena Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 08.06.15, 23:53
        To w euco nie dają agentom służbowych skrzynek email - a taka to ponoć wielka i poważna firma, tylko jej agenci korzystają z bezpłatnych skrzynek. Brak profesjonalizmu, albo posta napisał ktoś kto się podszywa
        • 1odszkodowanie Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 23.09.15, 12:54
          Pro Juris, rzetelna firma z doświadczeniem, walczą o najwyższe odszkodowanie, nie pobierają opłat wstępnych a nawet dają zaliczki na prywatną rehabilitację, polecam i podaję kontakt 570575528
    • mm-84 Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 09.04.11, 13:33
      Polecam usługi Kancelarii Pronet w Warszawie. Każda porada jest bezpłatna. Tutaj jest link do strony: www.kancelariapronet.pl
    • adiutus Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 20.04.11, 12:59
      Witam
      Chodź mówi się, że najgorszą poradą jest rada, sugeruję zastanowić się 2 krotnie przed wyborem "firmy". Wybór jest duży. Można współpracować z firmą, kancelarią, kancelarią prawną..., radcowską, adwokacką itp. każda z tych firm ma inną politykę współpracy z klientem. Jedni szukają szybkich pieniędzy inne stawiają na schemat prowadzenia sprawy, który gwarantuje poprawne wyniki. Są też tacy którzy poza tym całym rynkiem zdają sobie sprawę i świadomie kierują klienta na działania sądowe (nie zawsze oczywiście możliwe, bądź wskazane), ale każdy kto się zainteresuje się tematem odszkodowań zauważy, że: prawdziwe wartości "pieniądze" zaczynają powstawać w procesie, dla klienta. zapraszam do współpracy. adiutus.com
    • agawit71 Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 21.04.11, 21:48
      JA polecam radcę prawnego Dariusza Rozparę. Prowadził moją srpawe najpierw z pzu a potem w sądzie. wszystko wyszło tak jak sobie założyliśmy. sympatyczny i kompetentny prawnik. ma swoją kancelrię w poznaniu.
      • salutaris Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 27.04.11, 20:04
        Ja proponuje oczywiście Salutaris tel. 515 153 740
    • tomek80s Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 06.05.11, 12:16
      Witam, Polecam D-K-M Biuro Obsługi Szkód Komunikacyjnych - jedną z najbardziej doświadczonych firm na rynku, działa od 2001r.

więcej informacji na stronie www.d-k-m.pl
      • jkmjkm Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 04.06.11, 23:50
        A ja polecam:
        www.dobrakancelaria.com.pl

Naprawdę warto.
    • aayaa Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 06.06.11, 19:44
      A ja polecam serdecznie APP Amicus Certus. Współpracują z wieloma doświadczonymi kancelariami. Moją sprawę prowadziła bardzo konkretna Pani Mecenas. Myślałam, że wszystko będzie się toczyć bardzo długo i mile się zaskoczyłam. Poza tym pobierają stosunkowo niską prowizję.
      app.amicuscertus@gmail.com
      • radcaprawnyolsztyn1 Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 02.05.14, 18:49
        Proponuję udać się do profesjonalnego prawnika tj. radcy prawnego lub adwokata. Proponuję również firmę DKS POLSKA sp. z o.o. mają własną kancelarię i współpracują z lekarzami, rzeczoznawcami a co najważniejsze działają na terenie całego kraju. dkspolska.pl taki mają adres.
      • ekoarena Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 08.06.15, 23:55
        następny profesjonalista z darmową skrzynką e-mail - było se na onecie założyć
    • mariamagdalena72 Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 03.07.11, 14:05
      Odradzam Post Factum z Bydgoszczy ul.Długa 1/1
      W listopadzie 2009 zgłosiłam szkodę ,do dnia dzisiejszego pomimo przyznanego odszkodowania od ubezpieczyciela Post Factum nie wypłaciło mi pieniędzy .Sprawa obecnie w sądzie .
      • cavemann [...] 15.09.11, 14:16
        Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum .
        • adamo233 Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 04.03.12, 10:28
          CZY SPRAWA JEST JUZ ZAMKNIETA JESLI NIE TO PROSZE O OPIS ZDARZENIA NA @ ODSZKODOWANIAAMROZ@INTERIA.EU
        • adamo255 Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 07.01.13, 11:24
          WITAM SERDECZNIE
          CZY SPRAWA JEST AKTUALNA NADAL 666201995
      • adamo233 Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 04.03.12, 10:26
        CZY SPRAWA JEST JUZ ZAMKNIETA JESLI NIE PROSZE O OPIS ZDARZENIA NA @ ODSZKODOWANIAAMROZ@INTERIA.EU
        • 5izabela20 Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 04.03.12, 13:46
          Pani Aniu, już po raz drugi napisałam do Pani obszernego maila na temat, o który chodzi na podany adres mailowy. Zachęcam do sprawdzenia poczty,. pozdrawiam
      • adamo255 Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 07.01.13, 11:20
        WITAM SERDECZNIE CZY SPRAWA JEST NADAL AKTUALNA
    • paruslex Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 04.07.11, 13:46
      Witam i zapraszam do współpracy.
      Dzięki wiedzy i doświadczeniu prowadzimy sprawy na najwyższym poziomie merytorycznym.
      Zapraszamy do zapoznania się z naszą ofertą na stronę paruslex.pl.
      • versus.pietrykowski Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 05.07.11, 11:52
        Dawno nie zaglądałem na forum. Zdziwiłem się trochę, że więcej jest ogłoszeń firm, niż zapytań forumowiczów. Jak szukacie pomocy (porady przez internet), to lepiej te pytania zadać na innych forach :)
      • basia_jaza Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 27.07.11, 12:44
        Witam,
        Ja korzystałam z Centrum Prawniczo-Finansowego Frąckowiak Marek.
        Firma jest w centrum miasta więc miałam blisko żeby np. donieść jakieś dokumenty.
        Jestem strasznie zadowolona z ich usług bo dosłownie zaopiekowali się mną po śmierci mojej siostry(oczywiście w wypadku) nawet zaproponowali pomoc psychologa więc z czystym sumieniem mogę polecić, a i jeszcze jedna ważna rzecz biorą niski procent.
        • robir-robert Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 09.08.11, 21:52
          Co rozumiesz pod pojęciem niski procent?
          • george1m984 Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 23.08.11, 19:39
            Proponuję Europejskie Centrum Odszkodowań - kontakt georgem@op.pl,
            serdecznie zapraszam
          • basia_jaza Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 10.09.11, 09:58
            niski procent tzn ode mnie wzięli 13 % za śmierć siostry.
    • mileczka31 Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 17.07.11, 20:58
      www.ubezpieczeniajawor.pl/
      • wanda1234-pl Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 08.08.11, 09:39
        proszę o kontakt przez i-maila
    • takatnik Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 09.08.11, 10:30
      Witam reprezentuje renomowana kancelarie proszę o kontakt gg 24556613 tel +48 76 722 81 98
    • firma.libre Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 23.08.11, 20:06
      Witam, proponujemy kompleksową obsługę, przy zachowaniu najwyższej skuteczności w egzekwowaniu należnego świadczenia. Oferujemy najniższe stawki na rynku w wysokości od 10 % do 25 % netto w zależności od rodzaju szkody. W razie zainteresowania prosimy o kontakt pod numerem telefonu 661 545 439.
    • marekm37 Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 30.08.11, 12:02
      Cześć
      Pracuję dla firmy „HELP odszkodowania” z Wrocławia. Świadczymy szeroki zakres usług w zakresie uzyskiwania odszkodowań. Jesteśmy firmą z wieloletnim doświadczeniem i kompleksową obsługą naszych klientów, często pokrywamy sami koszty leczenia klientów czy nawet oferujemy jednorazowe zapomogi na kupno sprzętu rehabilitacyjnego, mamy własnych lekarzy oraz centrum rehabilitacyjne z którym współpracujemy od lat. Prowadzimy sprawy od początku do końca czyli również na etapie sądowym.
      Jeśli masz jakieś pytania lub uległeś wypadkowi dzwoń: Marek 662 449 392 lub do biura +48 71 346 88 56 na pewno ci pomożemy!
      Zajmujemy się sprawami z zakresu:
      • wynagrodzenia szkody w mieniu
      • pokrycia kosztów leczenia i rehabilitacji poszkodowanego, przygotowania do wykonywania innego zawodu
      • renty dla poszkodowanego
      • jednorazowego odszkodowania
      • zadośćuczynienia za doznane krzywdy
      • zwrotu kosztów leczenia i pogrzebu w razie śmierci poszkodowanego
      • renty na rzecz osób bliskich
      • odszkodowania z tytułu znacznego pogorszenia się sytuacji życiowej członków rodziny zmarłego
      • paruslex Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 09.09.11, 15:58
        Polecam Parus Lex tel. 662-50-40-90.
        Dochodzenie odszkodowań powypadkowych.
        Najlepsi specjaliści odszkodowawczy, fachowa i wyrozumiała obsługa, przejrzyste zasady współpracy.
        www.paruslex.pl
    • annegi1 Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 05.09.11, 18:26
      ODSZKODOWANIA, REKOMPENSATY, ZADOŚĆUCZYNIENIA, RENTY

ODSZKODOWANIA DOTYCZĄCE MIENIA:
      Odszkodowania dla powodzian
      Odszkodowania za szkody górnicze
      Błąd w pozwoleniu budowlanym
      Odszkodowania za słupy energetyczne na działce
      ( średnie, wysokie , najwyższe napięcie)
      Zwrot kosztów budowy wodociągu (od gmin)
      ODSZKODOWANIA MEDYCZNE:
      Odszkodowanie za błąd lekarza
      ( błąd podczas zabiegu lub operacji)
      - nawet na drodze polubownej
      Błąd w diagnozie zdrowia płodu
      Błędna diagnoza lekarza
      Porażenia mózgowe
      Odszkodowania za zakażenia w placówce medycznej:
      -zakażenia hcv, hbv, hiv i inne
      - zakażenia gronkowcem, sepsą
      ODSZKODOWANIA WYPADKOWE:
      Odszkodowania dla uczestników wypadków komunikacyjnych
      Odszkodowania za wypadek w miejscu publicznym
      ( przewrócenia na nieodśnieżonej, śliskiej lub nierównej powierzchni )
      Odszkodowania za wypadek przy pracy
      Odszkodowania za wypadek w rolnictwie
      ODSZKODOWANIA DOTYCZĄCE PRAW AUTORSKICH, ZNAKÓW
      TOWAROWYCH, PATENTÓW
      ODSZKODOWANIA ZA UCIĄŻLIWOŚĆ HAŁASU ( lotniska, drogi)
      Nowości: rekompensata za niewłaściwą decyzję ZUS w sprawie nie przyznania renty,
      odszkodowania za mniejsze obroty przez remont drogi dla osób prowadzących działalność
      gospodarczą, wadliwe endoprotezy.

Mamy ogromne doświadczenie w swojej branży. Współpracujemy
      tylko z fachowcami. Specjalizujemy się w konkretnych dziedzinach.
      Nie pobieramy opłat wstępnych. Pobieramy prowizję tylko po wygraniu sprawy.
      Dochodzimy odszkodowań za zdarzenia, które miały miejsce nawet kilkanaście lat
      temu, także za te, za które ubezpieczyciel wypłacił zaniżoną kwotę. Działamy od kilku lat
      na rynku odszkodowań.
      Zgłoszenia (Polska+Europa) należy kierować:
      tel.: 512 610 442
      lub annegi@interia.pl
    • georgeb Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 21.09.11, 23:52
      Witam.
      Zapraszam na www.odszkodowania.asia
      Konsultant Prawny
      Jerzy Bugdal
    • buka73 Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 22.09.11, 09:06
      Reprezentuję Kancelarię Teodorowski &Wojtaszak. Kancelaria kompleksowo likwiduje szody rzeczowe i osobowe, ale to oczywiste w tej branży. To co nas wyróżnia spośród wszystkich firm tego segmentu usług prawniczych to bezpłatne zastępstwo procesowe. Proszę o kontakt ze mną pod nr tel.0 601 093 433 lub na pocztę e-mail: grzegorzbukowiec@wp.pl Pozdrawiam
      • invicta4 Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 31.01.12, 14:41
        Najwyższą solidność i jeszcze korzystniejsze dla poszkodowanego warunku finansowe reprezentuje Kancelaria Invicta z Krakowa
        Zobacz www.invicta-kancelaria.pl lub zadzwoń 12 341 50 23

• piotr.grosz67 Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 27.09.11, 09:39
      Witam i bardzo proszę o kontakt. Udzielę porady i służę pomocą.
      Tel. 531-397-098
      e-mail; piotr.grosz67@onet.pl
    • georgeb Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 05.10.11, 21:28
      www.odszkodowania.asia
    • www.lex-kps.pl Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 12.10.11, 14:27
      www.lex-kps.pl
    • georgeb Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 12.10.11, 19:56
      www.odszkodowania.asia
      • kancelariaanlex Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 13.10.11, 14:06
        Kancelaria Prawna AnLex specjalizuje się w prowadzeniu postępowań odszkodowawczych dla osób po wypadkach komunikacyjnych, wypadkach przy pracy, wypadkach przy pracy w rolnictwie i innych zdarzeniach.

Wykonujemy czynności za klientów na nasz koszt:
        - ustalamy odpowiedzialność (kontakt z sądem, prokuraturę, policją)
        - gromadzimy dokumentację medyczną oraz inne dokumenty (ZUS, KRUS, pracodawca)
        - ustalamy wysokość roszczeń
        - prowadzimy sprawy na etapie sądowym - prawnik na nasz koszt

Nie pobieramy opłat wstępnych.

Wynagrodzenie uzależnione od rezultatu i standardowo nie przekracza 15-17 % brutto uzyskanego odszkodowania.

Zadzwoń i skonsultuj swoją sprawę lub wyślij sms o treści wypadek a oddzwonimy.

Kancelaria Prawna AnLex
        tel. 721 401 000
        bok@kancelariaanlex.pl
    • anuleczka.uk Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 20.10.11, 12:58
      ja korzystałam w Anglii z firmy www.odszkodowania.co.uk/zglos-wypadek/15D763

ale wiem ze maja oddziały w całej europie wiec w Polsce chyba tez. mam tez do nich numer 020 3318 4623
      powodzenia Ania
    • www.odszkodowaniacentrum.pl Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 20.10.11, 13:56
      Witam, chętnie pomogę, w razie pytań proszę o kontakt mailowy
    • marcinodszkodowania Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 23.10.11, 12:06
      Proszę o kontakt pomożemy znajdziemy optymalne rozwiązanie. 664 014 388
    • marcinodszkodowania Re: poszukuję firmy odszkodowawczej 23.10.11, 12:15
      Jeśli po 1997 roku, miałeś wypadek będąc: KIEROWCĄ, ROWERZYSTĄ, PASAŻEREM, PIESZYM, W PRACY lub UTRACIŁEŚ BLISKĄ OSOBĘ skontaktuj się z nami. Otrzymałes ZA NISKIE ODSZKODOWANIE? Pomoc w uzyskaniu RENT. Proste zasady-wysoka skuteczność firmy.
      Tel: 664014388
      Naszych klientów reprezentują wyłącznie profesjonaliści: adwokaci, radcy prawni, aplikanci.
      Współpracujemy z orzecznikami dokonującymi wyceny szkody.

LEGALNIE DZIAŁAJĄCA KANCELARIA
      www.omega-kancelaria.pl

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka