Dodaj do ulubionych

30zł na OC i 80ZŁ na AC+pareset zł dzięki sztuczce

27.10.10, 15:24
Witam.
Ja w Axa Direct płacę za silnik 1.9 406zł rocznie, a mam tylko 30%zniżki.
Dodatkowo w cenie OC mam darmowy assistance.
Axa Direct ma fajny program poleceń, dzięki któremu osoba korzystająca z polecenia dostaje dodatkową zniżkę od 50zł do 100zł.

Z mojego polecenia skorzystało już ponad 100 osób.
Jeśli chcesz dodatkową zniżkę na OC lub AC w Axa Direct to powołaj się na mój nr polisy znajomego AA1748031/01(jeśli na kalkulatorze wyskoczy błąd, to przepisz go ręcznie).
Dodatkowe informację na ten temat znajdziesz na stronie, którą specjalnie w tym celu założyłem www.lepszeoc.pl

Znam także sposób na sprytną sztuczkę, pozwalającą zaoszczędzić dodatkowo nawet do 200zl. Wszystko znajdziesz na mojej stronie <a href="http://lepszeoc.pl/jak-zdobyc-znizke".www.lepszeoc.p</a>

Wiem, że brzmi to jak reklama, ale opłaca się trochę pokombinować by płacić mniej.

Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • kinman Re: 30zł na OC i 80ZŁ na AC+pareset zł dzięki szt 17.11.10, 15:23
      Ja kupiłem OC i AC w PZU i jak na razie jestem zadowolony. Mają bardzo miłych agentów, i szeroki asortyment więc mogłem wybrać co bym w takim ubezpieczeniu chciał a czego nie.
      • tomasz477 Zaoszczędź 30zł na OC i 80ZŁ na AC+pareset zł 05.02.11, 11:49

OBLICZENIE SKŁADKI NA:

https://www.axadirect.pl/quote/index.aspx

Podając nr mojej polisy

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

BA2156606/01

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

uzyskasz zniżkę:
        1) 30 zł w przypadku zawarcia Umowy Ubezpieczenia w Pakiecie OC albo tylko w zakresie Pakietu AC,
        2) 80 zł w przypadku zawarcia Umowy Ubezpieczenia w Pakiecie Pełnym, Pakiecie dla Kobiet, Pakiecie Pełnym Motocykl.

Wybierz opcję:
        *Nie jestem klientem. Chce powołać się na numer polisy Klienta AXA*

bądź:
        - zadzwoń: 19522 - bezpłatna infolinia

Dzwoniąc ważne jest abyś także podał, że chcesz się powołać na nr polisy znajomego.

Inne przydatne adresy:
        Regulamin Programu „Poleć AXA DIRECT znajomym”
        Wszystkie aktualne promocje AXA DIRECT

• tomasz477 Re: 30zł na OC i 80ZŁ na AC+pareset zł dzięki szt 26.03.11, 17:24

OBLICZENIE SKŁADKI NA:

Podając nr mojej polisy

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

BA2156606/01

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

uzyskasz zniżkę:
        1) 30 zł w przypadku zawarcia Umowy Ubezpieczenia w Pakiecie OC albo tylko w zakresie Pakietu AC,
        2) 80 zł w przypadku zawarcia Umowy Ubezpieczenia w Pakiecie Pełnym, Pakiecie dla Kobiet, Pakiecie Pełnym Motocykl.

Wybierz opcję:

bądź:

Dzwoniąc ważne jest abyś także podał, że chcesz się powołać na nr polisy znajomego.

Inne przydatne adresy:

• tanieoc Re: 30zł na OC i 80ZŁ na AC+pareset zł dzięki szt 21.11.10, 13:45
      Polecam i pozdrawiam.
    • tanieoc Re: 30zł na OC i 80ZŁ na AC+pareset zł dzięki szt 04.12.10, 18:20
      Polecam Ci wyliczyć składkę w Axa Direct przy użyciu tego kodu AA1748031/01
      Poniżej przedstawiam dokładną instrukcję:

Sposób pierwszy- przez internet:

Możesz zrobić to za pomocą kalkulatora online, który znajduje się na stronie Axa Direct pod linkiem: www.axadirect.pl
      W ostatnim polu (Czy chcesz powołać się na numer polisy znajomego w ramach programu "Poleć AXA Direct znajomym"?) zaznaczasz opcje TAK Otworzy się pozycja (Numer polisy Twojego znajomego), w której wpisujesz specjalny kod:
      AA1748031/01(najprościej go skopiować, gdyby na kalkulatorze wyskoczył błąd, to należy przepisać go ręcznie).

Następnie kalkulator wyliczy Ci najkorzystniejszą składkę na podstawie wpisanych przez Ciebie danych. Po wpisaniu wszystkich danych, widoczna będzie informacja o uzyskanych zniżkach w tym o zniżce, jaka przysługuje za kod.

Sposób drugi- telefonicznie.

Dzwoniąc pod numer telefonu 1 95 22 (z telefonów stacjonarnych i z komórki) lub zamawiając bezpłatną rozmowę telefoniczną pod tym linkiem:www.axadirect.pl
      Na samym początku rozmowy mówisz konsultantowi, że chcesz powołać się na nr polisy znajomego i podajesz mu ten oto kod: AA1748031/01

Zostaniesz zapytany o imię i nazwisko znajomego, miejscowość w której mieszka znajomy oraz o markę jego samochodu. Podajesz mu zatem te dane: imię i nazwisko osoby polecającej Dominik Konieczny, miejscowość Szewce, pojazd Seat Ibiza.

Doradca wyliczy najkorzystniejszą składkę, a na sam koniec poinformuje Cię o wysokości otrzymanych zniżek, w tym o zniżce uzyskanej dzięki kodowi.

Możesz zaoszczędzić jeszcze więcej!
      Jak to zrobić? Wejdź na www.lepszeoc.pl
      Zobacz na czym polega specjalna sztuczka dająca zaoszczedzić do paruset zł.

Polecam również wyliczyć sobie składkę w Liberty Direct używając tego kodu 75369166

Przeczytaj instrukcje w tym temacie:

Polecam powołać się na ten numer polisy 2010-75369166, wystarczy skopiować jego drugą część w kalkulator 75369166(skopiuj go tak, aby nie zaznaczyć pustego pola podczas kopiowania).
      Numer ten można również podać podczas rozmowy konsultantowi. Trzeba tylko powiedzieć, że chcę się powołać na numer polisy znajomego z forum, który polecił mi ubezpieczenie u Waś i podać mu ten kod 2010-75369166.

Numer ten uprawnia do zniżki w wysokości 50zł lub 100zł.

Kalkulator OC/AC Liberty Direct znajduje się pod linkiem www,libertydirect.pl

Jeżeli chodzi o rozmowę telefoniczną to można ją zamówić na stronie głównej Liberty Direct w polu o nazwie "kontakt".
      Można oczywiście zadzwonić pod nr tel 195 21 bądź (022) 589 91 91
      Jest także opcja kontaktu poprzez komunikator Skype. Wystarczy kliknąć ikonkę komunikatora, znajdującą się w polu "kontakt". Łącze do rozmowy otworzy się automatycznie.

W liberty Direct bardzo fajna rzeczą jest bardzo rozszerzone assistance, które można wykupić za niewielkie pieniądze, a które obowiązuje na terenie całej Polski oraz Europy.
      Np. złapiemy panę, dzwonimy i pomoc przyjeżdża. Pełna ochrona wraz z holowaniem i samochodem zastępczym na 2 tygodnie gdyby był potrzebny.

Warto zaznaczyć, że w Liberty Direct, aby wyszło naprawdę tanio najlepiej średni przebieg roczny podać w granicach 5000 do 9999km, jeśli jeździmy bardzo mało, można podać poniżej 5000km rocznie.

Zachęcam zatem do wyliczenia składki, używając mojego numeru polisy Liberty Direct
      2010-75369166
      Numer ten jest tym samym co "Kod promocyjny Programu Partnerskiego Liberty Direct "

Pozdrawiam Serdecznie.

• tanieoc Re: 30zł na OC i 80ZŁ na AC+pareset zł dzięki szt 15.12.10, 13:30
      Witam.
      Ja w Axa Direct płacę za silnik 1.9 406zł rocznie, a mam tylko 30%zniżki.
      Dodatkowo w cenie OC mam darmowy assistance.
      Axa Direct ma fajny program poleceń, dzięki któremu osoba korzystająca z polecenia dostaje dodatkową zniżkę od 50zł do 100zł.

Z mojego polecenia skorzystało już ponad 100 osób.
      Jeśli chcesz dodatkową zniżkę na OC lub AC w Axa Direct to powołaj się na mój nr polisy znajomego AA1748031/01(jeśli na kalkulatorze wyskoczy błąd, to przepisz go ręcznie).
      Dodatkowe informację na ten temat znajdziesz na stronie, którą specjalnie w tym celu założyłem www.lepszeoc.pl

Znam także sposób na sprytną sztuczkę, pozwalającą zaoszczędzić dodatkowo nawet do 200zl. Wszystko znajdziesz na mojej stronie <a href="http://lepszeoc.pl/jak-zdobyc-znizke".www.lepszeoc.p</a>

Wiem, że brzmi to jak reklama, ale opłaca się trochę pokombinować by płacić mniej.

Pozdrawiam.
      • kinman Re: 30zł na OC i 80ZŁ na AC+pareset zł dzięki szt 28.12.10, 13:40
        Jeśli chodzi o OC i AC to w PZU również mają ciekawą ofertę ocac.pzu.pl/ocac/
    • tanieoc Re: 30zł na OC i 80ZŁ na AC+pareset zł dzięki szt 02.01.11, 14:47
      www.lepszeoc.pl
    • tanieoc Re: 30zł na OC i 80ZŁ na AC+pareset zł dzięki szt 03.01.11, 18:36
      Polecam powyższy sposób.
      • tomek.szop numer polisy uprawniający do zniżki AC/2342270/01 04.01.11, 03:31
        Aktualny numer polisy uprawniający do zniżki AC/2342270/01.
    • tanieoc Re: 30zł na OC i 80ZŁ na AC+pareset zł dzięki szt 04.01.11, 18:06
      Witam.

Niestety od 07.10.2010 Axa Direct zmieniła regulamin, odchodząc od dotychczasowych zasad.
      Aktualnie można zyskać od 30zł przez 80zł nawet do paruset zł, jeśli użyje się specjalnej sprytnej sztuczki( wszystko w poradniku poniżej ).
      Odnośnie zniżek w Axa Direct założyłem specjalną stronę, która dostarcza zawsze aktualne informację w prosty i zrozumiały sposób www.lepszeoc.pl
    • tanieoc Re: 30zł na OC i 80ZŁ na AC+pareset zł dzięki szt 12.01.11, 02:02
      Podwójna polisa OC - zasady, o których musimy pamiętać...
      Ustawa o ubezpieczeniach obowiązkowych ma za zadanie zapewnić ochronę ofiarom wypadków komunikacyjnych w każdym przypadku. Jej restrykcyjne przepisy doprowadzają jednak czasem do sytuacji, w której właściciel pojazdu staje się posiadaczem dwóch polis i zmuszony zostaje zapłacić podwójną składkę.

Skąd się bierze problem podwójnych polis?

Podstawową przyczyną zjawiska podwójnych polis OC jest ich "samoodnawialność". Specyficzny charakter obowiązkowego ubezpieczenia komunikacyjnego powoduje, że rządzi się ono wyjątkowymi zasadami. Zgodnie z ustawą o ubezpieczeniach obowiązkowych, jeśli umowa ubezpieczenia nie zostanie wypowiedziana najpóźniej w ostatnim dniu przed upływem okresu trwania ochrony, przyjmuje się, iż zawarta została kolejna umowa, a zarazem powstał obowiązek opłacenia składki. Dlatego, jeżeli kierowca ubezpieczy auto w nowym zakładzie ubezpieczeń nie wypowiadając umowy w dotychczasowym, będzie on w rezultacie zobowiązany zapłacić dwie składki.

Z problemem podwójnej polisy OC spotykają się również często nabywcy aut używanych. Zgodnie z prawem w momencie sprzedaży samochodu prawa i obowiązki związane z polisą OC zbywcy przechodzą na nabywcę, w tym przede wszystkim obowiązek zapłaty składki. Kupujący ma 30 dni na wypowiedzenie umowy ubezpieczenia, jeśli chce zmienić ubezpieczyciela. Co ważne, dla zakładu ubezpieczeń liczy się data dotarcia zawiadomienia, a nie jego wysłania. Jeśli kupujący tego nie uczyni i wykupi kolejną polisę u innego ubezpieczyciela, obydwaj zażądają od niego zapłaty składki.

A co w sytuacji gdy sprzedaż nastąpi w momencie, kiedy do zakończenia okresu ochrony pozostało mniej niż 30 dni? Która zasada powinna być nadrzędna? W tej kwestii istnieją dwa stanowiska.

Zdaniem Rzecznika Praw Ubezpieczonych prawo powinno działać na korzyść kupującego, a więc nabywca powinien móc zrezygnować z dotychczasowej polisy w ciągu 30 dni. Póki co jednak nie ma zapisu w ustawie, który by ten problem jednoznacznie rozstrzygał. Zdaniem Ministerstwa Finansów i np. największego z ubezpieczycieli - PZU decydująca jest zasada, że na dzień przed zakończeniem okresu trwania ochrony należy wypowiedzieć umowę w zakładzie ubezpiecze
    • kamaczupras Re: 30zł na OC i 80ZŁ na AC+pareset zł dzięki szt 28.01.11, 11:30
      Polecam www.LibertyDirect.pl
      Po wielu latach w PZU zmieniłem ubezpieczyciela i jest o wiele taniej.
      Kończyło mi się ubezpieczenie, w PZU wyliczyli mi OC 612 złotych, z ciekawości wszedłem na stronę Liberty Direct a tam po wyliczeniu wyszło 402 zł. Nie mogłem uwierzyć.
      Zaoszczędziłem 200 złotych. Jak ktoś się zdecyduje to przy ubezpieczeniu po podaniu kodu zniżkowego 2010-70211750 dostanie jeszcze 50 zł taniej na OC, a 100 zł na OC+AC
      Pozdrawiam
      • kamaczupras Re: 30zł na OC i 80ZŁ na AC+pareset zł dzięki szt 09.02.11, 23:31
        Jeżeli chodzi o rozmowę telefoniczną to można ją zamówić na stronie głównej Liberty Direct w polu o nazwie "kontakt".

Zachęcam zatem do wyliczenia składki, używając numeru polisy Liberty Direct
        2010-70211750

Numer ten jest tym samym co "Kod promocyjny Programu Partnerskiego Liberty Direct "

Numer ważny do końca promocji - tak długo jak będzie trwała promocja tak długo numer jest ważny.

Promocja planowo ma trwać do końca marca - być może ją przedłużą bo cieszy się dużym zainteresowaniem.

Polecam Liberty Direct i ich promocję

Pozdrawiam Serdecznie wszystkich szukających taniego ubezpieczenia
      • kamaczupras Re: 30zł na OC i 80ZŁ na AC+pareset zł dzięki szt 05.03.11, 00:37

Zachęcam do wyliczenia składki, używając numeru polisy Liberty Direct
        2010-70211750

Numer ważny do końca promocji - tak długo jak będzie trwała promocja tak długo numer jest ważny.

Jak ktoś się zdecyduje to przy ubezpieczeniu po podaniu kodu zniżkowego 2010-70211750 dostanie 50 zł taniej na OC, a 100 zł na OC+AC
      • kamaczupras ZNIŻKA WAŻNA DO KOŃCA MARCA 2011 08.04.11, 10:02
        Przedłużono Promocję do końca czerwca 2011

Po wielu latach w PZU zmieniłem ubezpieczyciela. W PZU wyliczyli mi OC 612 złotych,a w

Liberty Direct po wyliczeniu wyszło 402 zł.

Jeżeli chodzi o rozmowę telefoniczną to można ją zamówić na stronie głównej Liberty Direct

w polu o nazwie "kontakt".

2010-70211750

Numer ważny do końca promocji - tak długo jak będzie trwała promocja tak długo numer jest

ważny.

Promocja planowo ma trwać do końca marca - być może ją przedłużą bo cieszy się dużym

zainteresowaniem.

• kamaczupras Re: 30zł na OC i 80ZŁ na AC+pareset zł dzięki szt 08.04.11, 10:03
        Przedłużono Promocję do końca czerwca 2011

Po wielu latach w PZU zmieniłem ubezpieczyciela. W PZU wyliczyli mi OC 612 złotych,a w

Liberty Direct po wyliczeniu wyszło 402 zł.

Jeżeli chodzi o rozmowę telefoniczną to można ją zamówić na stronie głównej Liberty Direct

w polu o nazwie "kontakt".

2010-70211750

Numer ważny do końca promocji - tak długo jak będzie trwała promocja tak długo numer jest

ważny.

Promocja planowo ma trwać do końca marca - być może ją przedłużą bo cieszy się dużym

zainteresowaniem.

• tomasz477 Re: 30zł na OC i 80ZŁ na AC+pareset zł dzięki szt 27.02.11, 12:34

OBLICZENIE SKŁADKI NA:

Podając nr mojej polisy

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

BA2156606/01

♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣ ♣

uzyskasz zniżkę:

Wybierz opcję:

bądź:

Inne przydatne adresy:

• kinman PZU OC AC 17.03.11, 17:31
        Mi wystarcza to co oferuje PZU ocac.pzu.pl/ocac/ , jestem zadowolony z opcji OC i AC w tej ubezpieczalni.
        • white_mouse Re: PZU OC AC 27.03.11, 18:22
          AC to tylko w takich firmach jak PZU
          • kinman Re: PZU OC AC 30.03.11, 11:17
            Z doświadczenia każdy wie że AC jest dla nas i sami z niego będziemy korzystać jak coś się stanie, w przeciwieństwie do OC więc tutaj lepiej nie żałować grosza i kupić AC w lepszej ubezpieczalni.
            • erivela Re: PZU OC AC 06.04.11, 09:45
              Najlepiej mieć AC all risks , wtedy ubezpieczenie obejmuje wszystkie rodzaje szkód .
              • kinman Re: PZU OC AC 21.04.11, 23:27
                No tak tylko że nie wszystkich stać na takie all risk, czasem po prostu wystarczy zwykłe AC w dobrej ubezpieczalni :)
                • white_mouse Re: PZU OC AC 27.04.11, 14:30
                  Przecież w PZU za all risks nie płacisz dodatkowo, to jest w pakiecie
            • 3guziec Allianz Oc Ac 30.12.11, 20:52
              Odradzam korzystanie z usług Allianz Polska -ubezpieczenia OC/AC
              Po pierwszw wysokie stawki w porównaniu do konkurencji. Po drugie "olewający" stosunek do klientów. Na maile w ogóle nie odpowiadają (kasuja), odpowiedzi na listy są wysyłane przez pracowników Allianz z infolinii w formie "dziekujemy za uwagi, postaramy sie poprawić". Żadnych konkretów. Generalnie nieuprzejma obsługa, a podobno aspirują do najwyzszych standardów. Zastanów się 3 razy zanim zawrzesz z nimi umowę!!!
    • axadir Re: 30zł na OC i 80ZŁ na AC+pareset zł dzięki szt 01.11.11, 09:33
      Numer Polisy Axa Direct 3127088 ważny do końca 2012roku

Najnowszy Kod Promocyjny "POLEĆ AXA DIRECT ZNAJOMYM" nr: 3127088 z długą ważnością

Polecam Państwu nowy kod promocyjny Axa Direct z 30 października 2011 roku. Najlepsza oferta na rynku. Wprowadź ten kod i przekonaj się sam, ile zaoszczędzisz.

Kod Promocyjny nr: 3127088

Wprowadź ten 7 cyfrowy kod promocyjny w arkuszu wyliczeniowym w okienku nazwa promocji - Poleć Axa Direct Znajomym

Obecnie najlepsza oferta na rynku. Najtańsze ubezpieczenie OC. Można dostać OC na Passata B5 2000r., 1,9 TDI z 60% zniżką i prawem jazdy od ponad 10 lat już za 340zł/rok !!!!!!!!.

Polecam, napradę warto.

Wprowadź ten kod w arkuszu wyliczeniowym i się przekonaj:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka