Dodaj do ulubionych

KOMPENDIUM WIEDZY O DODATKOWYCH ZNIŻKACH NA OC/AC

13.05.11, 15:41
Każdy z nas bardzo dobrze wie jak drogie jest utrzymanie samochodu. Galopujące ceny paliw, drożejące ubezpieczenia oraz koszty wszelakich drobnych i poważnych napraw spędzają kierowcom sen z powiek.

Jeżeli chodzi o ubezpieczenie to na szczęście minęły już czasy panowania na tym rynku jednego monopolisty. Ludzie z coraz większą świadomością podchodzą do wyboru swego przyszłego ubezpieczyciela. Porównują takie czynniki jak np. jakość obsługi, rzetelność w likwidacji szkody, czy też najważniejszy czynnik ekonomiczny, czyli cenę ubezpieczenia.

Cena to bardzo ważne kryterium i zależna jest od kilku kryteriów oceniania potencjalnego ryzyka wystąpienia szkody. Duży wpływ na wysokość potencjalnej składki za ubezpieczenie mają dodatkowe zniżki, wypracowane przez lata bezszkodowej jazdy oraz kody promocyjne programów partnerskich dające dodatkowe zniżki na OC i AC.

Dzięki towarzystwom direct ubezpieczenia są dużo tańsze i można je wykupić nie wychodząc z domu, zawierając umowę przez internet. Zdecydowana większość tych towarzystw posiada kalkulatory online, na których bardzo łatwo można obliczyć wysokość swojej składki. Istnieją różne sztuczki i instrukcję pozwalające zaoszczędzić jeszcze więcej.

Każdy właściciel swojego pojazdu chcę, aby jego ubezpieczenie gwarantowało jak największą ochronę, a przy tym każdy chcę płacić jak najmniej. Taki kompromis dają towarzystwa ubezpieczeniowe prowadzącą swą sprzedaż bezpośrednio.

Dodatkowa zniżka w Axa Direct:

Krok 1.

Oblicz składkę za pomocą kalkulatora online Axa Direct- dostaniesz za to dodatkowe 10% zniżki.

Kalkulator znajduje się pod tym linkiem:
www.axadirect.pl/kalkulator/promocja

Pamiętaj !!! Jeżeli wykupisz polisę za pomocą rozmowy tel. to stracisz te dodatkowe 10%

Krok 2

W kalkulatorze Axa Direct wybierz opcję nazwa promocji > Poleć Axa Direct znajomym, a następnie w pole o nazwie " Wpisz Numer polisy Twojego znajomego" skopiuj lub przepisz ten oto kod:

4485799(skopiuj go tak, aby nie zaznaczyć pustego pola, jeśli wyskoczy błąd na kalkulatorze to przepisz go ręcznie).

Zarobisz na tym 80zł na pakiet AC oraz 30zł na samo OC.

Jeśli chcesz użyć promocyjnego nr polisy podczas rozmowy tel. z konsultantem, aby wyliczyć składkę to potrzebujesz dane do weryfikacji, o które zapyta konsultant:

Imię i nazwisko osoby polecającej: Dominik Konieczny, miejscowość Szewce, pojazd Seat Ibiza

W tym przypadku wysokość zniżki za nr polisy jest taka sama jak przez kalkulator online.
Nie polecam tej opcji, gdyż tracimy wtedy 10% zniżki za obliczenie składki przez neta, a
to całkiem sporo.

Dodatkowa zniżka w Liberty Direct:

Krok 1.
Składkę oblicz przez tego linka, gdyż za wyliczenie i wykupienie składki przez internet jest dodatkowa zniżka 5%

www.libertydirect.pl/kalkulator/promocja

Krok 2.

Podczas liczenia składki w polu z prognozowanym przebiegiem rocznym, jeżeli dużo nie jeździsz bo inaczej jest to oszustwo-) Podaj jak najniższy przebieg.
Dane te mają jedynie charakter podglądowy, ale mają znaczący wpływ na wysokość Twojej składki.

Krok 3.

W ostatnim polu Kod promocyjny Programu Partnerskiego Liberty Direct skopiuj ten oto kod:
75369166
Dostaniesz za niego dodatkowo 100zł lub 50zł zniżki.

Pamiętaj!!!
1-link
2-przebieg
3-kod promocyjny

Dodatkowo w Liberty Direct możesz zdobyć 5% zniżki za płatność kartą kredytową.

Zawsze aktualne informację w temacie dodatkowych zniżek na OC i AC można znaleźć pod tymi adresami:

lepszeoc.pl/Kod-promocyjny-liberty-direct
oraz
lepszeoc.pl/nr-polisy-axa-direct-4485799
Mam nadzieję, że informacje te się przydały.
Pozdrawiam i zapraszam do korzystania z promocji.

Obserwuj wątek
    • tanieoc Re: KOMPENDIUM WIEDZY O DODATKOWYCH ZNIŻKACH NA 13.05.11, 18:26
      Axa Direct zyskuje coraz więcej pozytywnych opinii.
    • tanieoc Re: KOMPENDIUM WIEDZY O DODATKOWYCH ZNIŻKACH NA 14.05.11, 07:41
      Tylko Axa Direct da Ci tak tanie ubezpieczenie w tak dobrej jakości.
    • tanieoc Re: KOMPENDIUM WIEDZY O DODATKOWYCH ZNIŻKACH NA 17.05.11, 12:36
      Polecam dokładnie przeczytać pierwszego posta, gdyż informację zawarte w nim są prawdziwe, a Ty możesz zyskać dużą oszczędność na ubezpieczeniu. To działa, polecam i Pozdrawiam.
    • tanieoc Re: KOMPENDIUM WIEDZY O DODATKOWYCH ZNIŻKACH NA 18.05.11, 16:52
      Jedyny, sprawdzony sposób.
      • magda.sankowska DLACZEGO w AXA ??? 03.07.11, 18:57
        Szukasz DOBREGO I TANIEGO OC ???
        Ja już przeanalizowałam różne oferty i warunki umów i w AXA dostałem najkorzystniejsze warunki i najtańsze OC. A za powołanie się na numer polisy znajomego z forum klienta AXA dostałam dodatkową zniżkę. Polecam numer polisy:

2033589

2033589
        2033589
        2033589
        2033589

Wystarczy skopiować do kalkulatora

2033589

2033589
        2033589
        2033589
        Do najtańszego OC dostałam dodatkowy pakiet, w którym mam

- GRATIS HOLOWANIE na terenie całego kraju
        - GRATIS SAMOCHÓD ZASTEPCZY na 3 dni

- NNW kierowcy na 250 tyś
        - NNW każdego z pasażerów na 50 tyś

- 80 zł zniżki po podaniu numeru polisy znajomego (z forum).

Pozdr. Magda znajoma z forum, Radom, volvo
    • tanieoc Re: KOMPENDIUM WIEDZY O DODATKOWYCH ZNIŻKACH NA 20.05.11, 11:35
      Zawsze aktualne sposoby na zniżkę w towarzystwach direct.
    • tanieoc Re: KOMPENDIUM WIEDZY O DODATKOWYCH ZNIŻKACH NA 22.05.11, 23:32
      Jedyny taki sposób.....
    • tanieoc Re: KOMPENDIUM WIEDZY O DODATKOWYCH ZNIŻKACH NA 25.05.11, 15:31
      Najlepsze OC to najtańsze OC. Pamiętaj o tym!!!
    • tanieoc Re: KOMPENDIUM WIEDZY O DODATKOWYCH ZNIŻKACH NA 31.05.11, 00:12
      Sprawdzone informację.
    • www.lepszeoc.pl Re: KOMPENDIUM WIEDZY O DODATKOWYCH ZNIŻKACH NA 01.06.11, 13:51
      Pamiętaj! Tylko towarzystwa ubezpieczeniowe direct dadzą Ci tak tanie ubezpieczenie, oferując przy tym jakość dużo większą niż np. Pzu. Sprawdzone przez wielu znajomych, którzy mają już dość Pzu.
    • tanieoc Re: KOMPENDIUM WIEDZY O DODATKOWYCH ZNIŻKACH NA 04.06.11, 11:15
      Polecam instrukcje w tytułowym wątku.
    • magda.sankowska KOMPENDIUM WIEDZY O DODATKOWYCH ZNIŻKACH 06.06.11, 15:48
      INSTRUKCJA NA ZNIŻKĘ W AXA DIRECT + NR POLISY 2033589
      Zniżka na OC lub OC + AC, na samochód lub motocykl

---
      • tanieoc Re: KOMPENDIUM WIEDZY O DODATKOWYCH ZNIŻKACH 06.06.11, 16:37
        Chcesz zdobyć dodatkową zniżkę na OC lub AC w Axa Direct?

Krok 1.

Oblicz składkę za pomocą kalkulatora online Axa Direct- dostaniesz za to dodatkowe 10% zniżki.

Pamiętaj !!! Jeżeli wykupisz polisę za pomocą rozmowy tel. to stracisz te dodatkowe 10%

Krok 2

W kalkulatorze Axa Direct wybierz opcję nazwa promocji > Poleć Axa Direct znajomym, a następnie w pole o nazwie " Wpisz Numer polisy Twojego znajomego" skopiuj lub przepisz ten oto kod:

4485799(skopiuj go tak, aby nie zaznaczyć pustego pola, jeśli wyskoczy błąd na kalkulatorze to przepisz go ręcznie).

Zarobisz na tym 80zł na pakiet AC oraz 30zł na samo OC.

Jeśli chcesz użyć promocyjnego nr polisy podczas rozmowy tel. z konsultantem, aby wyliczyć składkę to potrzebujesz dane do weryfikacji, o które zapyta konsultant:

Imię i nazwisko osoby polecającej: Dominik Konieczny, miejscowość Szewce, pojazd Seat Ibiza

W tym przypadku wysokość zniżki za nr polisy jest taka sama jak przez kalkulator online.
        Nie polecam tej opcji, gdyż tracimy wtedy 10% zniżki za obliczenie składki przez neta, a
        to całkiem sporo.

Mam nadzieję, że pomogłem.
        Pozdrawiam.
        lepszeoc.pl/
    • tanieoc Re: KOMPENDIUM WIEDZY O DODATKOWYCH ZNIŻKACH NA 09.06.11, 11:35
      Witam wszystkich.

Polecam sprawdzone ubezpieczenie w Liberty Direct oraz ten aktualny kod promocyjny, dający gwarantowany rabat w wysokości 50zł na OC oraz 100zł na AC.

75369166

Zawsze aktualne kody promocyjne, a także informacje jak z nich korzystać można znaleźć na rabatydirect.pl/

Pamiętaj, rankingi potwierdzają najniższą cenę oraz najwyższą jakość obsługi w Liberty Direct.

Zobacz, jak skorzystać z jeszcze większej zniżki niż za sam kod rabatydirect.pl/liberty-direct-kod-promocyjny

Oczywiście wszystkie zniżki łączą się z tymi, które aktualnie już posiadasz.

Pozdrawiam i zapraszam do korzystania z promocji.
    • tanieoc Przeczytaj dokładnie pierwszego posta w tym drzewk 20.06.11, 18:58
      Dokładnie tak jak napisałem w temacie.

Pozdrawiam.
    • tanieoc Re: KOMPENDIUM WIEDZY O DODATKOWYCH ZNIŻKACH NA 21.06.11, 21:48
      Polecam sposób jak w temacie.

Poz\drawiam
    • www.lepszeoc.pl Re: KOMPENDIUM WIEDZY O DODATKOWYCH ZNIŻKACH NA 28.06.11, 09:40
      Polecam.
    • www.lepszeoc.pl Re: KOMPENDIUM WIEDZY O DODATKOWYCH ZNIŻKACH NA 29.06.11, 17:47
      Polecam sposób jak w temacie.
    • magda.sankowska Re: KOMPENDIUM WIEDZY O DODATKOWYCH ZNIŻKACH NA 30.06.11, 22:41
      INSTRUKCJA NA ZNIŻKĘ W AXA DIRECT + NR POLISY 2033589

-----> Oblicz składkę za pomocą kalkulatora online Axa Direct- dostaniesz za to dodatkowe 10% zniżki.

(Pamiętaj !!! Jeżeli wykupisz polisę za pomocą rozmowy tel. to stracisz te dodatkowe 10%)

-----> W kalkulatorze Axa Direct w punkcie DANE KOŃCOWE
      -----> Wybierz opcję NAZWA PROMOCJI --> Poleć Axa Direct znajomym,
      -----> W pole o nazwie " Wpisz Numer polisy Twojego znajomego" skopiuj lub przepisz jeden z tych kodów:

2033589

2033589
      2033589
      2033589
      2033589

2033589
      (skopiuj go tak, aby nie zaznaczyć pustego pola, jeśli wyskoczy błąd na kalkulatorze to przepisz go ręcznie).

Pozdrawiam Magda, Radom, volvo
      • magda.sankowska Zniżka na promocję Axa poleć znajomym 2033589 30.06.11, 22:43

Ja już przeanalizowałam różne oferty i warunki umów i w AXA dostałem najkorzystniejsze warunki i najtańsze OC. A za powołanie się na numer polisy znajomego z forum klienta AXA dostałam dodatkową zniżkę. Polecam numer polisy:

2033589
        2033589

2033589

2033589
        2033589
        2033589

Pozdr. Magda znajoma z forum, Radom, volvo
    • tanieoc Re: KOMPENDIUM WIEDZY O DODATKOWYCH ZNIŻKACH NA 06.07.11, 11:14
      Polecam.
    • magda.sankowska Re: KOMPENDIUM WIEDZY O DODATKOWYCH ZNIŻKACH NA 07.07.11, 12:40

2033589

2033589
      2033589
      2033589
      2033589

2033589

2033589
      2033589
      2033589

Pozdr. Magda Sankowska, Radom, volvo
      • tanieoc Re: KOMPENDIUM WIEDZY O DODATKOWYCH ZNIŻKACH NA 08.07.11, 19:20
        magda.sankowska napisała:

> - 80 zł zniżki po podaniu numeru polisy znajomego (z forum).

Te 80zł to ewidentne kłamstwo!
        Uwaga na tą Panią, wprowadza ludzi w błąd.
        Pozdrawiam.
    • axadir Re: KOMPENDIUM WIEDZY O DODATKOWYCH ZNIŻKACH NA 01.11.11, 09:33
      Numer Polisy Axa Direct 3127088 ważny do końca 2012roku

Najnowszy Kod Promocyjny "POLEĆ AXA DIRECT ZNAJOMYM" nr: 3127088 z długą ważnością

Polecam Państwu nowy kod promocyjny Axa Direct z 30 października 2011 roku. Najlepsza oferta na rynku. Wprowadź ten kod i przekonaj się sam, ile zaoszczędzisz.

Kod Promocyjny nr: 3127088

Wprowadź ten 7 cyfrowy kod promocyjny w arkuszu wyliczeniowym w okienku nazwa promocji - Poleć Axa Direct Znajomym

Obecnie najlepsza oferta na rynku. Najtańsze ubezpieczenie OC. Można dostać OC na Passata B5 2000r., 1,9 TDI z 60% zniżką i prawem jazdy od ponad 10 lat już za 340zł/rok !!!!!!!!.

Polecam, napradę warto.

Wprowadź ten kod w arkuszu wyliczeniowym i się przekonaj:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka