muszka781 13.06.11, 16:01 Witam! Szukam firmy, która pomoże mi w uzyskaniu odszkodowania ale również zajmie się procesem w sądzie. Możecie polecić jakaś sprawdzoną i rzetelną? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benjaminblimchen Re: odszkodowanie i proces 14.06.11, 23:11 Polecam Kancelarię Prawną Omega, którą mam przyjemność reprezentować. Zapraszam - tel. 531 29 19 18 lud dawid.dd@wp.pl Odpowiedz Link
jkmjkm Re: odszkodowanie i proces 15.06.11, 16:21 Zapraszamy serdecznie: dobrakancelaria.com.pl/ Odpowiedz Link
tokrz1 Re: odszkodowanie i proces 22.01.13, 11:41 Ja mogę z czystym sumieniem polecić Kancelarię Odszkodowawczą Adiutum prowadzili moją sprawę i naprawdę zrobili to sprawnie i uzyskali dla mnie całkiem duże pieniądze. tel. do nich 515 977 126 Odpowiedz Link
agawit71 Re: odszkodowanie i proces - 16.06.11, 17:27 Ja mogę polecić radcę prawnego który prowadził mój proces, ale on jest z Poznania. Ja też go mam z polecenia od znajomych. Nazywa się Dariusz Rozpara ma swoją kancelarię na ul. Wyspiańskiego. Wrzucam link do adresu www.barczak-rozpara.pl/ Powodzenia Odpowiedz Link
versus.pietrykowski Re: odszkodowanie i proces - 05.07.11, 12:28 Poszkodowany powinien wysłać zapytania do kilku kancelarii i wybrać tą, która mu najbardziej odpowiada. Posiłkowo może poszukać w internecie opinii o prawnikach, ale nie zalecam wierzenia w opinie "rzekomych zadowolonych klientów" z for. Jeżeli mamy komus zaufać, to musimy bazować na poleceniu rodziny, znajomego, etc. Pozdrawiam, Versus Odpowiedz Link
martka073 Re: odszkodowanie i proces 06.07.11, 14:10 Witam. Jeśli jest Pani nadal zainteresowana proszę o kontakt pod nr 511 131 131. Pozdrawiam Odpowiedz Link
qwakacz Tak słabo zapłacili za reklamę ? 11.07.11, 22:53 Znam dobra firmę w Nowym Jorku ! Może być ? Odpowiedz Link
mileczka31 Re: odszkodowanie i proces 16.07.11, 18:06 Pomogę www.ubezpieczeniajawor.pl/ Odpowiedz Link
annegi1 Re: odszkodowanie i proces 05.09.11, 18:35 ODSZKODOWANIA, REKOMPENSATY, ZADOŚĆUCZYNIENIA, RENTY ODSZKODOWANIA DOTYCZĄCE MIENIA: Odszkodowania dla powodzian Odszkodowania za szkody górnicze Błąd w pozwoleniu budowlanym Odszkodowania za słupy energetyczne na działce ( średnie, wysokie , najwyższe napięcie) Zwrot kosztów budowy wodociągu (od gmin) ODSZKODOWANIA MEDYCZNE: Odszkodowanie za błąd lekarza ( błąd podczas zabiegu lub operacji) - nawet na drodze polubownej Błąd w diagnozie zdrowia płodu Błędna diagnoza lekarza Porażenia mózgowe Odszkodowania za zakażenia w placówce medycznej: -zakażenia hcv, hbv, hiv i inne - zakażenia gronkowcem, sepsą ODSZKODOWANIA WYPADKOWE: Odszkodowania dla uczestników wypadków komunikacyjnych Odszkodowania za wypadek w miejscu publicznym ( przewrócenia na nieodśnieżonej, śliskiej lub nierównej powierzchni ) Odszkodowania za wypadek przy pracy Odszkodowania za wypadek w rolnictwie ODSZKODOWANIA DOTYCZĄCE PRAW AUTORSKICH, ZNAKÓW TOWAROWYCH, PATENTÓW ODSZKODOWANIA ZA UCIĄŻLIWOŚĆ HAŁASU ( lotniska, drogi) NOWOŚCI: rekompensata za niewłaściwą decyzję ZUS w sprawie nie przyznania renty, odszkodowania za mniejsze obroty przez remont drogi dla osób prowadzących działalność gospodarczą, wadliwe endoprotezy. Mamy ogromne doświadczenie w swojej branży. Współpracujemy tylko z fachowcami. Specjalizujemy się w konkretnych dziedzinach. Nie pobieramy opłat wstępnych. Pobieramy prowizję tylko po wygraniu sprawy. Dochodzimy odszkodowań za zdarzenia, które miały miejsce nawet kilkanaście lat temu, także za te, za które ubezpieczyciel wypłacił zaniżoną kwotę. Działamy od kilku lat na rynku odszkodowań. Zgłoszenia (Polska+Europa) należy kierować: tel.: 512 610 442 lub annegi@interia.pl Odpowiedz Link
88monia Re: odszkodowanie i proces 15.03.12, 23:04 Witam Oferuję swoją pomoc, w przypadku procesu nasz klient nie płaci za zastępstwo procesowe - czyli za adwokata. monika.wojciechowicz@prawo-kancelaria.pl Odpowiedz Link
dkm01 Re: odszkodowanie i proces 16.03.12, 11:39 muszka781 napisała: > Witam! > Szukam firmy, która pomoże mi w uzyskaniu odszkodowania ale również zajmie się > procesem w sądzie. > Możecie polecić jakaś sprawdzoną i rzetelną? Reprezentuję firmę, która działa na rynku od 2001 roku. Zdobyte w tym okresie doświadczenie w znaczący sposób przyczynia się do naszej skuteczności. Ponadto nie pobieramy żadnych zaliczek od naszych Klientów. Naszym honorarium jest ustalone wynagrodzenie, które stanowi procent od odszkodowania które udałoby się nam uzyskać i pobierane dopiero po wygranej sprawie. Dlaczego D-K-M ? Naszą Firmę tworzą specjaliści posiadający wieloletnie doświadczenie oraz wiedzę w zakresie obowiązujących przepisów oraz likwidacji szkód ubezpieczeniowych. Dzięki zdobywanemu doświadczeniu nasze działania są efektywniejsze a jednocześnie konkurencyjne cenowo w stosunku do usług świadczonych na rynku. Od początku naszej działalności nasza firma koncentruje się na skutecznym i szybkim prowadzeniu postępowania odszkodowawczego. Rzetelnej informacji odnośnie przebiegu postępowania. Stałym rozwoju oraz doskonalenia wiedzy i kwalifikacji podnoszących jakość świadczonych przez nas usług. Analiza sprawy i dostępnej dokumentacji jest bezpłatna. Nie pobieramy zaliczek, ustaloną prowizję na początku za prowadzenie sprawy, pobieramy dopiero w momencie wygranej sprawy i po przekazaniu odszkodowania bezpośrednio na konto poszkodowanego. Jeżeli sprawa wymaga postępowania w sądzie (np.ubezpieczyciel odmówi wypłaty roszczeń) oferujemy doświadczonego adwokata, który będą reprezentował w postępowaniu odszkodowawczym do końca. Pierwszym etapem jest przesłanie kopii dokumentacji medycznej. Zostanie ona bezpłatnie zweryfikowana. Jeżeli analiza sprawy będzie pozytywna w następnej kolejności proponuję spotkanie w celu omówienia zagadnienia i przedstawienia strategii działania. Spotkanie jest zupełnie bezpłatne, w miejscu i czasie dogodnym wskazanym przez Panią. W celu umówienia spotkania bądź jakichkolwiek pytań i wątpliwości proszę o kontakt : Tel. 501 402 382 lub m.boron@d-k-m.pl Odpowiedz Link
joanna25600 Re: odszkodowanie i proces 20.03.12, 01:11 Witam serdecznie. Reprezentuję kancelarię Prawniczą w Warszawie. Nasza firma nie pobiera prowizji za odszkodowanie z tytułu kosztów lecznia i rehabilitacji.Jeśli sprawa trafia do sądu nasza firma pokrywa koszty założenia sprawy i adwokata. Bezpłatna analiza. Zadzwoń 692075871 lub napisz odszkodownia@spoko.pl Joanna Odpowiedz Link
portalposzkodowanych.pl Re: odszkodowanie i proces 22.03.12, 17:31 Jeżeli chcesz dochodzić odszkodowania najpierw od ubezpieczyciela, a dopiero później walczyć o swoje prawa w sądzie, może warto byłoby zastanowić się na samodzielnym zgłoszeniem sprawy do ubezpieczyciela? Dlaczego warto najpierw samodzielnie zgłosić sprawę do ubezpieczyciela? Przede wszystkim nikt wtedy nie pobierze prowizji, za to co poszkodowany może sam zrobić. Wbrew pozorom zgłoszenie sprawy i jej prowadzenie przed ubezpieczycielem nie jest trudnym zadaniem. O tym jak uniknąć błędów przy zgłoszeniu sprawy można przeczytać na stronie portalposzkodowanych.pl/najczestsze-bledy-poszkodowanych-przy-zgloszeniu-szkody/ Dopiero w momencie wypłaty pieniędzy (bez podpisania ugody), poszkodowany decyduje czy kwota ta jest wystarczająca dla niego. Jeżeli odszkodowanie będzie za niskie, wtedy właśnie można zgłosić się do firmy, która zajmie się odwołaniem i sprawą w sądzie. Pozwoli to zaoszczędzić pieniądze poszkodowanemu, a tak jak pisałam zgłoszenie szkody u ubezpieczyciela nie jest skomplikowanym zadaniem. Odpowiedz Link
asforex Re: odszkodowanie i proces 23.03.12, 17:33 Witam, jeżeli szuka Pani pomocy w uzyskaniu odszkodowania i w razie potrzeby prowadzeniem sprawy w sądzie to zapraszam , proszę pisać na adres mailowy : andrejstapel@wp.pl , uzyska Pani wiecej informacji na ten temat i napewno postaramy się pomóc. Odpowiedz Link
jolanta_kamczyk Re: odszkodowanie i proces 26.03.12, 10:26 ja moge polecic ci firme SOS BPHC, sos-bphc.com. sa w porzadku, uczciwi, rzetelni i z duzym doswiadczeniem. Odpowiedz Link
agata1234aaa Re: odszkodowanie i proces 29.03.12, 12:56 FUNDACJA POMOCY OFIAROM WYPADKÓW KOMUNIKACYJNYCH FUNDACJA OFERUJE BEZPŁATNĄ POMOC OSOBOM POSZKODOWANYM W WYPADKACH KOMUNIKACYJNYCH I ICH RODZINOM, GŁÓWNIE W ZAKRESIE: POMOCY PRAWNEJ FIZYKOTERAPII PSYCHOTERAPII Udzielamy porad, pomagamy podjąć decyzję i załatwić formalności powypadkowe. Jeżeli potrzebują Państwo pomocy lub znają osoby, które takiej pomocy po wypadku potrzebują prosimy o kontakt do Fundacji. Tel.: 58 520 43 86 www.facebook.com/pages/Fundacja-Pomoc-Ofiarom-Wypadk%C3%B3w-Komunikacyjnych/348563921842360 Odpowiedz Link
5marcinek Re: odszkodowanie i proces 21.08.12, 15:10 Z mojej strony jedyną rzetelną kancelarię prawną jaką znalazłem to Prokura Inkasso z Poznania. Korzystałem z usług wielu firm i dopiero tam byłem w pełni zadowolony. Wrzucam link do strony - www.prokura-inkasso.pl i serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link
4vitalie Re: odszkodowanie i proces 28.08.12, 09:11 A o jakie miasto chodzi? Polecam kancelarię Mobile Cash Kraków, bardzo rzetelna firma, kiedy powierzyłem im pełnomocnictwo zajęli się kompleksowo wszystkim, współpracują z kancelarią radcowską więc nie boją się wchodzić na drogę sądową, jak to było w moim przypadku. Myślę że spokojnie mogę ich polecić dalej. Tel. 790 323 790 Odpowiedz Link
optima20 Re: odszkodowanie i proces 30.08.12, 10:30 "OPTIMA" Biuro Obsługi Szkód Komunikacyjnych Jestem pracownikiem firmy Optima, która jest najtańszą firmą na rynku. Celem naszej działalności jest indywidualne podejście do każdego poszkodowanego. Nie traktujemy spraw masowo tak jak to robi konkurencja. Jesteśmy mała firmą, która istnieje dzięki naszym dobrym wynikom. W razie pytań proszę o wiadomość na optima20@o2.pl , chętnie odpowiem na pytania oraz przedstawię naszą ofertę, dzięki której będą mogli Państwo porównać nas z konkurencją, która chce około 1/3 odszkodowania należącego się Wam! Odpowiedz Link
ewk.a36 Re: odszkodowanie i proces 18.01.13, 20:35 Witam jestem agentem odszkodowań ,nie pobieramy zaliczek ani wpłat mamy swoich adwokatów za których nic się płaci ,wówczas gdy jest przyznane odszkodowanie jest pobierane 30 procent od sumy przyznania.Mam prawie 100skuteczności Jeśli nadal państwo szukają proszę zadzwonić pod numer kon 609671675 Pozdrawiam Ewa Odpowiedz Link
kaczka1991 Re: odszkodowanie i proces 22.01.13, 15:31 Witam Jestem osobą , która pracuje w Kancelarii Odszkodowawczej i pomogamy ludziom uzyskać odszkodowanie, jeżeli będzie Pani zainteresowana pomocą w uzyskaniu odszkodowania proszę o kontakt, a wtedy porozmawiam i wszystko wytłumacze podaje tel725444305 Odpowiedz Link
campter Re: odszkodowanie i proces 24.01.13, 18:08 Proszę o kontakt, mail: t.mazurek@campter24.pl, mobil: 785 770 350 muszka781 napisała: > Witam! > Szukam firmy, która pomoże mi w uzyskaniu odszkodowania ale również zajmie się > procesem w sądzie. > Możecie polecić jakaś sprawdzoną i rzetelną? Odpowiedz Link
campter Re: odszkodowanie i proces 24.01.13, 18:32 Proszę o kontakt, mail: t.mazurek@campter24.pl, mobil: 785 770 350 muszka781 napisała: > Witam! > Szukam firmy, która pomoże mi w uzyskaniu odszkodowania ale również zajmie się > procesem w sądzie. > Możecie polecić jakaś sprawdzoną i rzetelną? Odpowiedz Link
maciekpolic Re: odszkodowanie i proces 17.02.13, 15:17 tablica.pl/oferta/odszkodowania-sokrates-ID2iN7t.html#xtor=EREC-55-[id1]-20130216-[displayLink]-9210457@1-20130216165414 POLECAM!! UZYSKUJA NA PRAWDE WYSOKIE ODSZKODOWANIE, POMAGAJA WE WSZYTSKIEJ DOKUMENTACJIO. BARDZO POLECAM!! Odpowiedz Link
centrumodszkodowanservitutes Re: odszkodowanie i proces 28.03.13, 11:54 Witam Prowadzimy i wygrywamy od lat takie sprawy. Za darmo bez opłat wstępnych w profesjonalny sposób przeprowadzamy analizę sytuacji prawnej Klienta,określamy wysokość należnych roszczeń od kopalni, pomagamy skompletować niezbędną dokumentację, występujemy z roszczeniem do podmiotu odpowiedzialnego za szkodę, bronimy praw naszego Klienta przed sądem. Masz problem z kopalnią napisz Wyślij e-mail centrumodszkodowanservitutes@gmail.com ub zadzwoń 535 048 469. inne usługi: Odszkodowania Szkoda osobowa Szkoda rzeczowa Wypadek w rolnictwie Wypadki w pracy Wypadki na chodniku Odszkodowania za szkody górnicze Błędy medyczne Naruszenie dóbr osobistych Odpowiedz Link
damianek000001 Re: odszkodowanie i proces 19.10.13, 13:31 Kancelaria Odszkodowawcza Rubikon Profesjonalna pomoc w uzyskaniu odszkodowania. Pomagamy: Kancelaria Odszkodowawcza Rubikon kieruje swoją ofertę do osób, które zostały poszkodowane w wypadkach komunikacyjnych - kierowców, pasażerów, rowerzystów i pieszych oraz dla osób, które w wypadkach utraciły najbliższych członków rodziny. Pomagamy również poszkodowawnym w wypadkach w gospodarstwie rolnym. * Pokrywamy wszystkie koszty związane z prowadzeniem sprawy również przed sądem i dodatkowo chronimy Ciebie przed ryzykiem przegranej. * Wynagrodzenie za nasza pracę pobieramy dopiero po skutecznym wyegzekwowaniu odszkodowania na rzecz naszego Klienta. * Jeśli już otrzymałeś odszkodowanie, zgłoś się do nas. Bezpłatnie zweryfikujemy dokumenty i jeśli będzie to możliwe, zaproponujemy pomoc w uzyskaniu wyższej kwoty. POMAGAMY NAWET DO 20 LAT OD ZDARZENIA ! Skutecznie walczymy o Twoje odszkodowanie! Napisz a na pewno skontaktujemy się z Tobą. Kontakt Kancelaria Odszkodowawcza RUBIKON Sp. z o.o. Damian Banaszczyk e-mail: d.banaszczyk@kancelariarubikon.pl Odpowiedz Link
jannowak86 Re: odszkodowanie i proces 30.09.14, 15:46 Polecam kancelarie odszkodowawczą Exprimo Odszkodowania, która specjalizuje sie w dochodzeniu odszkodowań np za wypadek komunikacyjny, w pracy i w wielu innych. Odpowiedz Link