Dodaj do ulubionych

ZANIŻONE ODSZKODOWANIE OC

11.09.12, 12:33
Dostałeś odszkodowanie z OC? Uważasz, że jest za niskie? Masz rację! Niezależnie od tego czy był to duży wypadek czy tylko drobna stłuczka, odszkodowania wypłacane przez towarzystwa ubezpieczeń za szkody komunikacyjne są zawsze zaniżone.
Moja oferta jest następująca: odkupię od Państwa prawo do zaniżonej części odszkodowania. W wyniku podpisanej umowy (tzw. cesja wierzytelności) zostanie Państwu wypłacona gotówka, a wspomniane prawo przejdzie na cesjonariusza. Dlaczego taka forma jest opłacalna?
* - oszczędzają Państwo czas
* - od razu uzyskują pieniądze
* - nie ryzykują przegraniem sprawy w sądzi
Oferta dotyczy szkód wypłaconych w ciągu ostatnich 3 lat. Pozdrawiam
605737621
Obserwuj wątek
    • qubishoun Re: ZANIŻONE ODSZKODOWANIE OC 17.09.12, 18:52
      Na stronie odszkodowania-powypadkowe.cal.pl/ znalazłem ostatnio takie usługi i na prawdę mi pomogli, 2 razy wiecej wywaliczyli niż miałem dostać.
    • acz.anna Re: ZANIŻONE ODSZKODOWANIE OC 28.01.13, 09:09
      Koniec z niskim odszkodowanie z OC, dzwoń 501-224-296

Jeśli:
      - dostałeś odszkodowanie z OC
      - rozliczyłeś szkodę na kosztorys
      - a jednak jako poszkodowany uważasz, że Towarzystwo Ubezpieczeń zaniżyło Twoje odszkodowanie

WARTO WRÓCIĆ DO SPRAWY!!! ZADZWOŃ, WYJAŚNIMY JAK TO ZROBIĆ.
      • doplatazoc0 Re: ZANIŻONE ODSZKODOWANIE OC 26.10.15, 09:43
        Nie ma co sprzedawać na siłe, czasem lepiej naprawić w ASO. Mi bardzo dobrze doradziła firma Crashplus - nie oszukują ludzi byle kupić szkode tylko kupują jesli jest to opłacalne dla klienta. Sprzedałem im jedną szkodę, a drugą polecili naprawić w ASO na faktury bo było to dla mnie korzystniejsze. Numer do gościa, który jest obcykany w temacie 733.797.696.

• ekoarena Re: ZANIŻONE ODSZKODOWANIE OC 07.02.13, 20:53
      NIE MUSISZ ZATRUDNIAĆ "FIRMY ODSZKODOWAWCZEJ" - ZAŁATW SPRAWĘ SAM pomożemy

Poprawiamy zaniżone kosztorysy szkód komunikacyjnych (kolizje wypadki i nne zdarzenia w wyniku, których uszkodzone zostało Twoje auto).

Posiadamy legalne oprogramowanie i uprawnioną kadrę. Kosztorysy sporządzamy w oparciu o przepisy prawne gwarantujące osobom poszkodowanym:
      - oryginalne części
      - brak potrąceń, amortyzacji urealnienia itp.
      - według norm czasowych i czynności naprawczych zgodnych z technologią producenta samochodu

Nasze kosztorysy zawierają pełną kompletację wymaganych czynności naprawczych, materiałów dodatkowych i innych czynności niezbędnych przy wykonywaniu danej naprawy.

Wystarczy, że prześlesz nam kosztorys otrzymany od ubezpieczyciela i ewentualnie zdjęcia (jeśli nasz rzeczoznawca będzie podejrzewał, że jakieś uszkodzenia są prawdopodobne, ale nie ma ich w kosztorysie ubezpieczeniowym).

ZADZWOŃ DO NAS

BEZPŁATNIE SKONSULTUJEMY TWÓJ PRZYPADEK

503 600 007
      Łukasz
      www.legisforte.pl
      kancelaria@legisforte.pl

Kancelaria Legis Forte Sp z o.o.
      00-511 Warszawa
      ul. Nowogrodzka 31
      • icy_joanne Re: ZANIŻONE ODSZKODOWANIE OC 18.02.13, 14:09
        Ubezpieczyciele zawsze starają się wypłacić jak najmniej i człowiek musi walczyć. Lepiej pójść do radcy prawnego by sporządził pismo, a nie firma odszkodowawcza co człowieka wyżyłuję na 30 % prowizji plus VAT!!!
        • ekoarena Re: ZANIŻONE ODSZKODOWANIE OC 13.05.13, 18:20
          Najpierw poszkodowany, musi wiedzieć jak wysokie odszkodowanie (jaka kwota) mu się należy. Dlatego, przed pójściem do radcy prawnego, czy adwokata o firmie odszkodowawczej nie wspomnę, powinien wykonać niezależną wycenę szkody, żeby wiedzieć jak wysokie odszkodowanie jest możliwe do uzyskania.
          Następnie poszkodowany musi przedstawic to roszczenie firmie ubezpieczeniowej i do tego też nie jest mu potrzebny radca prawny ani awokat ani firma odszkodowawcza, ponieważ poszkodowany może sam zgłosić to roszczenie do firmy ubezpieczeniowej.

W Kancelarii Legis Forte, takie pismo/odwołanie od wyceny sporządzane jest gratis (trzeba pogadać bo w cenniku jest 48zł, ale jak sie zleca poprawienie kosztorysu to dają pisemko odwoławcze gratis) i poszkodowany dysponuje wszystkim czego potrzeba żeby samodzielnie załatwiać sprawę z ubezpieczycielem.

Jeśli to nie przyniesie skutku to wtedy można szukać pomocy prawnej i składać pozew do sądu.
    • nprojekt Re: ZANIŻONE ODSZKODOWANIE OC 09.05.13, 17:16
      Każde odszkodowanie wypłacone przez Towarzystwo Ubezpieczeniowe jest zaniżone, od TU zależy tylko o ile. Czasami są to kwoty 3-4 razy mniejsze niż można ugrać w sądzie. Dlatego przy sprawach powyżej 5000 zł polecam zdecydowanie porady radcy prawnego lub adwokata, który ma do czynienia ze sprawami sądowymi i wie mniej więcej o jaką kwotę wystąpić. Jeżeli jesteście Państwo z łódzkiego lub mazowieckiego polecam kancelarię adwokatgalecka.pl lub facebook.com/kancelaria.odszkodowania
      • mpr-odszkodowania Re: ZANIŻONE ODSZKODOWANIE OC 10.05.13, 10:04
        Jeśli otrzymałeś zaniżone odszkodowania z OC sprawcy, to zgłoś się na Nas.
        Dopłacamy do uzyskanego już odszkodowania. Działamy na zasadzie cesji wierzytelności.
        Pieniążki otrzymasz nawet w jeden dzień.

tel: 58 732 02 32, kancelaria@mprodszkodowania.pl, www.mprodszkodowania.pl
        • doplatazoc0 Re: ZANIŻONE ODSZKODOWANIE OC 26.10.15, 09:41
          Polecam firmę CRASHPLUS - nie trzeba latać po sądach z ubezpieczalnią, oni załatwiają wszystko za klienta. Nie czekasz miesiącami za pieniędzmi. Numer do ich przedstawiciela 733_797_606.
    • altis.odszkodowania Re: ZANIŻONE ODSZKODOWANIE OC 06.10.16, 15:19
      Jeśli miałeś wypadek w ciągu ostatnich 3 lat i otrzymane odszkodowanie nie jest dla Ciebie satysfakcjonujące i nie masz też czasu lub ochoty kierować sprawy do sądu, czekać miesiącami na jej wynik... zgłoś się do nas, przeanalizujemy Twoją sprawę i zaproponujemy ile możemy Ci dopłacić do odszkodowania. Działamy na terenie całej Polski. Wyślij nam swoją sprawę i sprawdź nas. To nic nie kosztuje, a zyskać możesz dodatkowe pieniądze. www.doplaty-do-odszkodowania.pl
    • ulka198 Re: ZANIŻONE ODSZKODOWANIE OC 08.12.16, 10:01
      Mogę polecić firmę beker polska załatwiają sprawę szybko, w moim przypadku tylko tydzień
    • p.kopciak Re: ZANIŻONE ODSZKODOWANIE OC 08.12.16, 14:59
      Witam,
      Mogę polecić naprawdę bardzo dobrą a przede wszystkim skuteczną kancelarię.
      Polskie Centrum Wypłat Odszkodowań, Bardzo dobrzy fachowcy, doświadczeni w sprawach związanych z odszkodowaniami. Mnie przedstawili ciekawą ofertę odkupu odszkodowania bo szczerze nie miałem ochoty na drogę sądową.
    • mirelacp Re: ZANIŻONE ODSZKODOWANIE OC 12.02.18, 15:17
      Jeżeli miałeś kolizje w ciągu ostatnich 3 lat i chciałbyś sprawdzić, czy nie należy się Tobie dopłata do już wypłaconego odszkodowania z OC - serdecznie zapraszam. Na mieście mówią, że mam najlepsze oferty :) Więcej informacji pod nr 570-660-876.
    • odszkodowaniapodkarpackie Re: ZANIŻONE ODSZKODOWANIE OC 13.03.18, 06:53
      Witam.

Chętnie pomogę merytorycznie jak i praktycznie.
      Zajmuję się branżą odszkodowawczą od niedawna, ale staram się nie zostawiać klientów bez odpowiedzi.
      Odpowiem na pytania. Bezpłatnie sprawdzę czy kosztorys wystawiony przez T.U. nie jest zaniżony.
      W ofercie, auta zastępcze, tej samej klasy, opłacane z OC sprawcy, podstawiane pod dom klienta.

odszkodowaniapodkarpackie@plusnet.pl
      tel. 792 180 295
    • irek.1022 Re: ZANIŻONE ODSZKODOWANIE OC 27.02.20, 22:20
      Ja polecam pwo.com.pl
      Nie pobierają opłat wstępnych
      Ponoszą koszty sądowe (gdy przegrają , nie zarabiają)
      Po wygranej sprawie pobierają bardzo rozsądną opłatę.
      Szczególnie godni polecenia w zaniżonych odszkodowaniach oc pwo.com.pl/szkody-komunikacyjne/
    • irek.1022 Re: ZANIŻONE ODSZKODOWANIE OC 27.02.20, 22:30
      Ja polecam pwo.com.pl
      Nie pobierają opłat wstępnych
      Ponoszą koszty sądowe (gdy przegrają , nie zarabiają)
      Po wygranej sprawie pobierają bardzo rozsądną opłatę.
      Szczególnie pomocni w odzyskiwaniu zaniżonych odszkodowań oc pwo.com.pl/szkody-komunikacyjne/
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka