Dodaj do ulubionych

Specjaliści ds. odszkodowań za błędy medyczne- PGO

06.12.13, 21:20
Chciałabym polecić firmę PGO, która poza szkodami komunikacyjnymi, zajmuje się również błędami medycznymi.
Moja sprawa została wspaniale poprowadzona. Założyli za mnie koszty sądowe i wspierali przez cały proces uzyskiwania odszkodowania. Jestem w pełni zadowolona.
Mając porównanie z inną firmą, w której kilka lat temu likwidowałam szkodę komunikacyjną, PGO mogę śmiało polecić.
Dla zainteresowanych podaję nr tel. do osoby, która była moim opiekunem: 535 022 172.
Obserwuj wątek
    • elzbieta767 Re: Specjaliści ds. odszkodowań za błędy medyczne 17.01.14, 13:07
      Ja natomiast polecam kancelarie Guarda. Szybko i sprawnie wyegzekwowali dla mnie odszkodowanie. Na podstawie udzielonego pełnomocnictwa poprowadzili moją sprawę od początku do końca, bez mojego stawiennictwa w kancelarii.
      Jeżeli ktoś potrzebuje kontakt do kancelarii, to proszę www.guarda.com.pl
      • maciejzkrakowa Re: Specjaliści ds. odszkodowań za błędy medyczne 30.01.14, 11:25
        Jeśli chodzi o błędy medyczne to polecam kancelarię radcy prawnego - Bartłomiej Marzec. Konkretny specjalista z ludzkim i otwartym podejściem do każdego. Polecam - bartlomiejmarzec.pl
        • czarek1123 Re: Specjaliści ds. odszkodowań za błędy medyczne 18.07.14, 14:31
          Ja natomiast polecam kancelarie Guarda. Szybko i sprawnie wyegzekwowali dla mnie odszkodowanie. Na podstawie udzielonego pełnomocnictwa poprowadzili moją sprawę od początku do końca, bez mojego stawiennictwa w kancelarii.
          Jeżeli ktoś potrzebuje kontakt do kancelarii, to proszę www.guarda.com.pl
      • ewa943 Re: Specjaliści ds. odszkodowań za błędy medyczne 30.01.15, 15:28
        Witam Państwa,Jestem z województwa pomorskiego i sama znajdując się w potrzebie trafiłam z polecenia mojej Pani Doktor z Lux Medu do Kancelarii LexFortis- mają specjalistę na miejscu w Gdańsku ( dla zainteresowanych podaję numer 504 509 704 ). Jestem bardzo zadowolona z obsługi i uzyskanego odszkodowania. W takich sprawach duży może więcej i prawdą jest, że akurat Oni walczyli w moim imieniu do końca, doradzili mi odrzucenie wszelkich ugód. A nade wszystko za nic nie płaciłam!
    • jannowak86 Re: Specjaliści ds. odszkodowań za błędy medyczne 23.09.14, 12:37
      kancelaria exprimo-odszkodowania zajmuję się tego typu sprawami.
    • mati-nowy Re: Specjaliści ds. odszkodowań za błędy medyczne 13.10.14, 10:55
      Ja polecam usługi Jakuba Brykczyńskiego - specjalista, nawet książkę w tym temacie napisał, kożystałem z jego usług i jestem bardzo zadowolony
    • lisemin Re: Specjaliści ds. odszkodowań za błędy medyczne 18.11.14, 17:33
      Reasumując, najważniejsze aby mieć satysfakcję z podjętej decyzji warto mieć mądrego sojusznika, który wesprze i załatwi profesjonalnie wszystkie sprawy. Warto wybrać najlepszego: SkutecznaLikwidacja.pl
    • amadeusz56 Re: Specjaliści ds. odszkodowań za błędy medyczne 02.12.14, 17:01
      Witam

zapraszam do KOŚ, specjalizujemy się w walne z TU i możemy się pochwalić sukcesami. :-)
      www.odszkodowania-slask.com.pl/
      Kancelaria Odszkodowawcza Śląsk
      ul. Spokojna 4
      41-100 Siemianowice Śląskie
      +48 782 367 785
      biuro@odszkodowania-slask.com.pl
      • remoskolhasos Re: Specjaliści ds. odszkodowań za błędy medyczne 14.12.14, 21:46
        a probowałeś pod najbardziej oczywistym adresem czyli u wykwalifikowanego i doświadczonego prawnika? jak nie to moze przedzwon i pogadaj chociaz moze akurat wyjdzie ze jest on w stanie CI pomoc podaje numer. Artut zbroniec - +48 607 107 245
      • 0zlosiej Re: Specjaliści ds. odszkodowań za błędy medyczne 03.03.15, 10:55
        ile osób, tyle opinii. Ja osobiśicie wybierałabym średniej wielkości firmę. U gigantów nikt się tobą nie będzie przejmować, u małych nie masz szans stabilna pomoc.
        tak więc mój wybór to Polskie Centrum Odszkodowań. Opinie dobre, własna kancelaria prawna. Bez zaliczek. Czyli warto rozważyć.

www.pco.info.pl
        • izahaha Re: Specjaliści ds. odszkodowań za błędy medyczne 26.03.15, 10:37
          Zgadza się - każdy miał do czynienia z inną firmą czy kancelarią. Ja z kolei mogłabym w ciemno dać rekomendację Kancelarii Prawnej Meritum (meritumodszkodowania.pl). Pomagają np. dochodzić odszkodowania z OC sprawcy (zwłaszcza, który się "miga" od tego...).
          • stefek74 Re: Specjaliści ds. odszkodowań za błędy medyczne 28.04.15, 14:52
            ja niestety też przez to przechodziłem, operacja nogi, długa rehabiltacja byłem wyjęty z życia na kilka miesięcy a na końcu okazało się, że operacja została źle przeprowadzona i do dizsiaj cierpię. Lekarz oczywiście wypierał się błędu, ale adwokat brykczynski pomogł mi udowodnić winę lekarzowi. Dostałem odszkodowanie, choć ta kasa i tak nie zwróci mi zdrowia
            • daimon56 Re: Specjaliści ds. odszkodowań za błędy medyczne 21.07.15, 14:31
              Ja polecam stronę blad-lekarski.com, tam znalazłem numer do firmy, zajmującej się odszkodowaniami za błędy medyczne. Chciałem się dowiedzieć, czy za skandaliczną "opiekę" nad moim ojcem, w wyniku której zmarł, mogę dostać od szpitala odszkodowanie. Ojcu to życia nie wróci, ale szpitalowi nie podaruję. Tam wszystkim się zajęli.
    • 1odszkodowanie Re: Specjaliści ds. odszkodowań za błędy medyczne 23.09.15, 13:36
      Pro Juris, rzetelna firma z doświadczeniem, walczą o najwyższe odszkodowanie, nie pobierają opłat wstępnych a nawet dają zaliczki na prywatną rehabilitację, polecam i podaję kontakt 570575528
    • anitam33 Re: Specjaliści ds. odszkodowań za błędy medyczne 24.09.15, 09:25
      Polecam Ateneum-odszkodowania tel 422074000
      Zapewniamy:
      ?bezpłatną pomoc prawnika na każdym etapie postępowania,
      ?oszacowanie możliwych do realizacji roszczeń ? zadośćuczynienia, odszkodowania, renty,
      ?pomoc w ustaleniu podmiotu odpowiedzialnego za szkodę,
      ?pomoc w gromadzeniu materiału dowodowego w tym dokumentacji medycznej, dokumentów z akt policji, prokuratur i sądów,
      ?reprezentację we wszystkich formalnościach i kontaktach z Towarzystwami Ubezpieczeniowymi,
      ?nadzór i kontrolę terminowości oraz prawidłowości działań Towarzystw Ubezpieczeniowych,
      ?weryfikację już przyznanych odszkodowań.

Nie pobieramy żadnych opłat wstępnych, prowizyjne rozliczenie następuje wyłącznie po wyegzekwowaniu dochodzonych należności
    • zyczliwy2016 Re: Specjaliści ds. odszkodowań za błędy medyczne 11.07.16, 10:21
      Polecam zajrzeć na stronę www.odszkodowania-medyczne.info/
    • fafkins42 Re: Specjaliści ds. odszkodowań za błędy medyczne 21.09.16, 14:51
      Jaka piękna laurka, taka słodka że aż mnie mdli. Czyżby naiwna i denna autoreklama. W komentarzach też widzę festiwal " każda myszka swój ogon chwali " . Dno i wodorosty.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka