Dodaj do ulubionych

Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW GROUP

12.07.14, 12:24
Witam znalazłam w internecie ogłoszenie z treścia taką jak w temacie.Czy ta metoda walki z firmami ubezpieczeniowymi jest skuteczna?
Prosze o rade gdyż czuje sie oszukana przez firme Aviva?
Czy warto zaufac takiej formie pomocy poszkodowanym?
Pozdrawiam
Marianna
Obserwuj wątek
    • g.soltys.foto Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 14.07.14, 11:58
      oczywiście, że warto. Zapraszam do kontaktu ze mną 530-623-480. Eszystko Pani wyjaśnie i zaproponuję dopłatę

marysia0305 napisał(a):

> Witam znalazłam w internecie ogłoszenie z treścia taką jak w temacie.Czy ta met
      > oda walki z firmami ubezpieczeniowymi jest skuteczna?
      > Prosze o rade gdyż czuje sie oszukana przez firme Aviva?
      > Czy warto zaufac takiej formie pomocy poszkodowanym?
      > Pozdrawiam
      > Marianna
    • mariusz-bien Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 17.07.14, 20:09
      Witam
      Proszę to jest poprawny numer do JW Group 518-788-763 , 604-233-771. Dużo ludzi podszywa sie twierdząc że pracuja właśnie dla nich.
      • katarzyna835 Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 07.08.14, 13:29
        Zainteresowałam się ostatnio tematem dopłat do odszkodowań. Czytałam właśnie o JW Group. Między innymi trafiłam na stronę www.odkupodszkodowania.pl/ czy to jest właśnie ich strona? Dane kontaktowe widzę, że są takie jak tutaj podajecie, ale wolę się upewnić.
    • hussa Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 23.07.14, 13:43
      Zapraszamy do kontaktu z przedstawicielem Krajowego Biura Odszkodowań pod nr tel. 731 310 179 chętnie pomożemy.
      • marysia0305 Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 08.08.14, 10:50
        Jedyną i najabrdziej solidną firmą na rynku jest firma JW Group Centum Odszkodowań.Numer do nich to 518-788-763 604-233-771. Nie polecam korzystania z uslug innych firm(przedstawicieli),ponieważ propozycje dopłat sa okrojone przez las rąk!!! a czas oczekiwania na propozcyje to ok tygodnia czasu.
        JW Group robi to w 48 godzin,dodatkowo zajmują sie szkodami osobowymi.
    • lucynka1964 Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 29.08.14, 10:44
      Hejka:)
      Polecam firme w 100 procentach. Miałam szkodę dostałam bardzo niskie odszkodowanie (zaniżone odszkodowanie) zgłosiłam sie do nich, w ciągu 24 godzin dostałam drugie tyle :)Wysyłałam kosztorys do innych firm z niektórych do tej pory nie mam odpowiedzi a reszta zapronowowała tylko kwote na otarcie łez...
      Tylko JW Group jeżeli chodzi o takie sprawy.
    • penjo Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 29.08.14, 13:46
      Nie tylko ty, ale za pewne co druga jak nie każda osoba w tym temacie została oszukana przez ubezpieczalnie z czego połowa nawet nie jest tego świadoma. Jeśli sama nie chcesz walczyć z ubezpieczycielem na drodze sądowej (niestety innej opcji nie ma) to możesz sprzedać swój kosztorys i dostaniesz bez jakichkolwiek opłat w ciągu tygodnia-dwóch pieniądze a firma która go odkupiła sama bede dogrywać należna kwotę odszkodowania. Jakbyś chciała wiedzieć coś więcej to zachęcam do kontaktu, gdyż sama również się tym zajmuje :)
      Ps. kontakt do mnie 881 441 842 Jola
      • lucynka1964 Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 29.08.14, 17:43
        Witam
        Zapewne pani Jolu , pracuje pani dla kogoś , mi juz pomogli chłopaki z JW Group na szczęście dali nieokrojoną propozycje przez Agentów :):)
        Staram sie zawsze dobijać targu z osobami na samej górze nie potrzebuje pośredników:)
        • henieklancuch75 Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 15.10.14, 10:57
          Zdecydowanie NIE POECAM!!!
          Są to zwykli oszuści liczący na szybki zarobek naszym kosztem! Mowią żeby podpisać im tylko jeden papierek a potem człowiek traci całe pieniądze nawet te które już dostał!!!
          NAPRAWDĘ UWAŻAJCIE NA NICH!!!
    • marianna.wisniewska Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 20.10.14, 19:07
      Jak zwykle trafi sie jakiś madry na forum,..Firma o której mowa jest bardzo uczciwa,prosze nie wierzyć,a pan henio to zapewne jest od nieuczciwej konkurencji.
    • penjo Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 20.10.14, 19:17
      Witam,

Warto, ponieważ firmy ubezpieczeniowe z zasady zaniżają kosztorysy naprawy, a dzięki tej formie poszkodowany może szybko i bez żadnych kosztów uzyskać dodatkowe pieniądze, sama się tym zajmuje zawodowo i nie rzadko jest to od kilkuset do kilku tysięcy złoty od kosztorysu.

Aczkolwiek, zdecydowanie nie polecam firmy JW Group, po uzyskaniu kosztorysu zamiast podać ofertę wykupu szkody zadają masę pytań, które na tym etapie tylko zamęczają potencjalinego klienta następnie proszą o dodatkowe dokumenty po czym tygodniami, a nawet miesiącami nie odpowiadają na wysłaną szkodę pod ofertę , wszelkie rodzaje prób telefonicznych nie udają się gdyż albo Pan nie odbiera, albo odbiera jego asystentka i wiecznie Pan jest na spotkaniu. Ma się wrażenie ze jednym telefonem oraz mailem obsługuje kilka osób co według mnie daje słabe poczucie bezpieczeństwa dla potencjalnego klienta. Wiem to bo chwilę współpracowałam z nimi, a nawet byłam potencjalnym klientem i tak właśnie mnie zignorowano. Każda inna firma byle nie tak ,chyba,że lubisz być traktowany jak śmieć.
      pozdrawiam:)
      • marianna.wisniewska Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 21.10.14, 19:00
        Witam
        Z tego co się orientuje pani również jest z konkurencji:) Daje gwarancje że firma JW Group nie robi tak jak twierdzi pani tu na Forum.Są to solidni i mądrzy ludzie znający się na temacie.Firma JW Group szybko się rozwija, a wiele pośredników przechodzi właśnie do Nich ze względu na kontakt o każdej porze dnia,propozycje przekazują nawet po trzech godzinach od doręczenia kosztorysu z pełnymi odpowiedziami na 9 prostych pytań.Pani została źle obsłużona tylko dlatego, że na co dzień pracuje pani z firmą DRB,a zaczęła przesyłać szkody do JW Group,szkody które i tak krążyły po wszystkich firmach.Trudnością też było odpowiedzieć na te krótkie nie wymagające myślenia pytania.
        • penjo Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 22.10.14, 09:51
          Nie pisałam jako pracownik firmy konkurencyjnej tylko jako klient ! Z tego co pani pisze wynika ,że zostałam źle obslużona a właściwie to w ogóle tylko dlatego gdyż pracuje dla DRB to bezczelność. Szkody z AC (ponieważ moja firma takich nie wykupuje)które wysłałam były tylko i wyłącznie wysłane do JW Group w tym jedna z nich była moją wlasną szkodą ,gdzie na wszystkie pytania odpowiedziałam. Jeśli ma mi Pani coś do zarzucenia to Proszę zadzwonić do mnie, a nie bez podstawnie obrażać mnie na forum publicznym...nie sądzi Pani, że to dość mocno nieetyczne zachowanie?

Ps. skąd Pani wie, że pracuje dla DRB skoro nie pisałam o tym w poście.

Pozdrawiam
          • marianna.wisniewska Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 24.10.14, 16:11
            Witam
            Rozmawialiśmy przez telefon w sprawie szkody osobowej :)
            Pani pierwsza zaczeła obrażać firme JW Group,pracuje z nimi i są Super !!!
            • penjo Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 24.10.14, 17:05
              Nie rozmawiłam z żadną Panią od was , możliwe, że z Pani mężem....Pani zupełnie nie zrozumiała moich poprzednich dwóch postów więc podkreślę raz jeszcze , że to była opinia ze strony klienta a nie pracownika firmy konkurencyjnej. Opisałam swoje odczucia jak zostałam potraktowana jako KLIENT . Pani nie korzystała z usług jakie świadczę w ramach współpracy z DRB więć nie powinna się Pani wypowiadać, a tym bardziej obrażać.

Pozdrawiam :)
    • magdalena41715 Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 28.11.14, 00:17
      Miałeś stłuczkę NIE z Twojej winy
      w ciągu ostatnich 3 lat?

Czy wiesz że 90% wypłat z odszkodowań jest zaniżonych?

Chciałbyś otrzymać dodatkowe pieniądze do już wypłaconego odszkodowania?

ZADZWOŃ 519356866
      załatwimy dla Ciebie dopłatę do już uzyskanego odszkodowania
      bez względu na to czy zgubiłeś dokumenty czy masz je w szufladzie

ZADZWOŃ nr 519-356-866
      w ciągu 3 dni damy Ci odpowiedź, a w ciągu 7 dni wypłacimy pieniądze
      • marianna.wisniewska Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 10.12.14, 09:31
        WItam ponownie Zdecydowanie w dalszym ciągu polecam firme JW GROUP ich strona to www.odkupodszkodowania.pl. Ekipa działa szybko i w dalszym ciągu dopłaca najwięcej.
        Podaje do nich numer 518-788-763 604-233-771
    • czajer2 [...] 20.03.15, 16:18
      Treść postu jest niedostępna.
      • dobry11111 Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 05.03.16, 07:25
        Ja otrzymałem pieniądze od odkupoc.pl i to największe a wysyłałem do dziesięciu firm w tym do JW wypłacili szybką i dużą kasę uważam że kłamiesz
      • wyl111 [...] 26.06.18, 10:22
        Treść postu jest niedostępna.
        • dobry11111 Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 23.09.18, 11:27
          § 1. Kto pomawia inną osobę, grupę osób, instytucję, osobę prawną lub jednostkę organizacyjną niemającą osobowości prawnej o takie postępowanie lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska, zawodu lub rodzaju działalności, podlega grzywnie albo karze ograniczenia wolności.

§ 2. Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego w § 1 za pomocą środków masowego komunikowania, podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo pozbawienia wolności do roku.
    • grayy11 Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 09.06.15, 09:09
      Ja też korzystałem z innej firmy: www.debitum.com.pl Było szybko i sprawnie, a kwota odkupu zadowalająca.
    • h.ciesielski Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 19.09.15, 13:30
      Dzień dobry,
      zapraszam do współpracy,jesteśmy firma z wieloletnim doświadczeniem i 100% pozytywną opinią klientów.
      www.facebook.com/dochodzenieodszkodowanhubertciesielski?ref=bookmarks
      Hubert Ciesielski
    • aim.ee Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 02.10.15, 09:53
      Witam, Ja oddałam swoją sprawę do CSS z Wrocławia, fachowo zweryfikowali moją szkodę i dopłacili do odszkodowania. Jestem bardzo zadowolona z ich usług. Centrum Szacowania Szkód rzetelnie i sprawnie zajęło się sprawą. Zaoszczędziło to moich nerwów i czasu.
    • takecare.1 Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 04.10.15, 14:33
      Jeżeli w okresie ostatnich 3 lat otrzymali Państwo odszkodowanie z tytułu ubezpieczenia komunikacyjnego z OC sprawcy ale ubezpieczyciel zaniżył odszkodowanie, mamy dla Ciebie ofertę.

Odkupimy od Ciebie odszkodowanie, które już otrzymałeś. Skontaktuj się z nami, a my dokonamy analizy i dopłaty do Twojego odszkodowania.

Wycena i analiza odszkodowania jest darmowa i niezobowiązująca.

Nie Cię to nie kosztuje z zyskać możesz dodatkowe pieniądze.

więcej na take-care.com.pl
    • sandraaacz Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 05.10.15, 14:04
      W temacie odszkodowań, to warto wiedzieć, że osobom posiadającym nieruchomości w pobliżu portów lotniczych przysługuje odszkodowanie!!
      www.housemarket.pl/prawo_i_podatki/104/odszkodowania_za_nieruchomosci_przy_lotnisku_objete_podatkiem,2813.html
    • odkup Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 26.10.15, 10:53
      Polecam napisać do tej firmy, sam sprzedałem im szkodę i jestem zadowolony: pgo-odszkodowania.pl/odkup-odszkodowania/ info@pgo-odszkodowania.pl
    • dpgsmozewski Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 26.10.15, 11:06
      Czy warto powierzać każdej firmie, trudno powiedzieć. Na pewno samemu trudniej dochodzić swoich praw tym bardziej, że każda dziedzina prawa ma swoją specyfikę - to jedno, a drugie - że firm odszkodowawczych jest mnóstwo o różnej reputacji i skuteczności. Na pewno większą renomę mają kancelarie prawne gdyż zazwyczaj dysponują większym zapleczem prawników.
      www.doradztwosmozewski.pl
    • 1michalk Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 28.02.16, 18:32
      Ja miałem bardzo duży problem z uzyskaniem odszkodowania do firmy i nie miałem czasu na zabawę z nimi. A póżniej jakieś marne odszkodowanie. Zgłosiłem się o pomoc do firmy odkupyi bardzo mi pomogli. Po zakończeniu sprawy byłem bardzo usatysfakcjonowany
    • annalis4 Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 04.03.16, 10:43
      A ja polecam D.A.S. są skuteczni w egzekwowaniu odszkodowań i robia to praktycznie za ciebie.
    • predki1978 Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 08.03.16, 20:23
      Witam
      Co by nie było JW Group dopłaca najwięcej z tego co wiem prócz klientów dużo posredników jest zadowolonych z wysokości ich ofert . Sporo Kasy zostaje dla klienta jak i pośrednika. W przeciwieństwie co do innych firm gotówkę wypłacają max w 5 dni roboczych.Oferty są na poziomie 55 % roszczenia.Polcecam JW Group Centrum Odszkodowań
    • predki1978 Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 17.03.16, 22:01
      Witam
      Podaje numer do Łukasz Wiśniewski JW Group Centrum Odszkodowań dopłaty do odszkodowań. Korzystam z jego usług , dopłaca na obecną chwilę najwięcej. 518-788-763
    • aureamediocritas Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 23.03.16, 15:16
      A nie lepiej skorzystać z jakiejś frimy, co sie zajmuje tym profesjonalnie, żę uzyskuje odszkdoowanie? to nie jest do konća walka z fimrmami ubezpieczeniowymi, ale pomgagają uzyskać takie odszkodowanie, jaki esię należy, to chciałaś zrobić, czy coś innego o coś innego chodzi? Bo z tych frim to znam taką drb na przykłąd, ale jest dużo różnych, ale może w ogóle o tym nie pisać, bo to nie o to chodzi>?
    • p.kopciak Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 20.04.16, 15:51
      Mieli Państwo szkodę komunikacyjną w ostatnich latach likwidowaną z OC sprawcy?
      Jeżeli tak to należą się Państwu dodatkowe pieniądze, które nasza kancelaria dla Państwa odzyska!!!
      W przypadku szkody komunikacyjnej wystarczy tylko przesłać kosztorys naprawy i decyzje wypłaty odszkodowania. Klient nie ponosi żadnych kosztów!!! Bardzo proszę o kontakt pod numerem 730753219
    • altis.odszkodowania Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 23.04.16, 23:26
      Altis Odszkodowania zajmuje się dochodzeniem zaniżonych odszkodowań zarówno z OC sprawcy jak i z AC. Posiadamy duże doświadczenie, stąd nasza duża skuteczność w walce z ubezpieczalniami.
      Prowadzimy skup odszkodowań. Sprzedając nam swoje odszkodowanie, otrzymujesz gotówkę od ręki, nie musisz angażować się w długi proces sądowy.
      Analizy i porady dotyczące Twojej sprawy są darmowe i niezobowiązujące.
      Działamy na terenie całej Polski.

www.doplaty-do-odszkodowania.pl/
    • 1michalk Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 28.04.16, 11:04
      Osobiście zalecam skontaktować się z firmą która zajmuje się tego typu sprawami. Ja kożystałam z odkupy.pl Korzystał może ktoś z usług tej firmy?Są naprawdę dobrze polecam ich Emotikon smile
      Koniec rozmowy na czacie
      • aleksandra.szyszkaa Re: Dopłaty Do Odszkodowań OC AC Odkup Szkód JW 09.05.16, 21:43
        Witam
        tak jak w temacie/ poście ja polecam firmę JW GROUP CENTRUM ODSZKODOWAŃ, są długo na rynku mają wysokie i stabilne oferty. Co najważniejsze szybka i konkretna obsługa 24 h/7 dni.Gotówkę miałam na koncie w ciągu 7 dni od przesłania do nich kosztorysu.Pozdrawiam miłego p. Łukasza z infolinii :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka