Dodaj do ulubionych

odszkodowanie kancelaria

21.09.14, 19:32
Witam
Uległem wypadkowi komunikacyjnemu w czasie podróży do pracy autobusem w nasze auto uderzyło czołowo inne auto
Mam zamiar ubiegać się o odszkodowanie a oc sprawcy
Poszukuje firmy kancelarii która by sie tym zajęła i z tego co się oriętuje to wszędzie biorą jakiś procent prowizje od wygranego odszkodowania
Jedna z firm zaproponowała 35 % inna 30 %
Czy to jest dużo czy tez szukać innej
Powiedzcie z waszego doświadczenia jak to było
Obserwuj wątek
    • rherra82 Re: odszkodowanie kancelaria 22.09.14, 21:03
      Witam. Reprezentuje firmę odszkodowawczą Europejskie Centrum Odszkodowań S. A. Procent waha się od 25-35% czy to dużo nie sądzę. Żaden prawnik nie wywalczy Panu tyle co firma, która sie tym zajmuje. Takie firmy zajmują się ściśle tylko prawem odszkodowawczym i one są w tym najlepsze. Sam Pan nigdy tyle nie wywalczy co firma odszkodowawcza. Jak jest Pan chętny to mogę przyjrzeć się Pana sprawie i jak będzie Pan chciał to poprowadzić. Prosze pisać na maila r.herra@euco.pl
    • black-sandra Re: odszkodowanie kancelaria 22.09.14, 21:05
      Duzo to pojecie względne . Musi Pan wiedziec co owa kancelaria za ten procent Panu oferuje . Zapraszam do wspolpracy chetnie przedstawię co oferuje nasza firma , bedzie Pan mial porownanie . Mozna pisac na maila gazetowego ; black-sandra@gazeta.pl
      Pozdrawiam
    • jannowak86 Re: odszkodowanie kancelaria 23.09.14, 12:02
      hej ja korzystałam z usług kancelarii exprimo odszkodowania i jestem zadowolna bo obsluga byla darmowa i brali tylko 15% od uzyskanego odszkodowania, wiec w sumie malo.
    • kamila_awill Re: odszkodowanie kancelaria 26.09.14, 13:23
      Witam. Pracuję w firmie ktora zajmuje się pomocą w uzyskaniu odszkodowania. Jeżeli ma pan/i sprawcę pomożemy państwu odzyskać pieniądze. To jest kompletnie bezpłatne nawet jeżeli sprawa trafi do sądu nie ponoszą państwo żadnych opłat. my pobieramy 23%-30% to jest taka norma. Firma jest w lubuskim Gorzów Wlkp ale pracujemy na całym terenie Polski oraz Niemiec także odleglość nie ma znaczenia. Numer w razie pytań: 739 546 712
    • takasobieja88 Re: odszkodowanie kancelaria 30.09.14, 12:03
      Polecam Ci prawnik Agnieszkę Mikołajczyk z kancelarii prawnej Meritum. Jest skuteczna, uczciwa i rzetelna. Specjalizuje się w sprawach o odszkodowania, a co ważne jest tania. Tu jest strona kancelarii - meritumodszkodowania.pl
    • adzik1984 Re: odszkodowanie kancelaria 03.10.14, 16:22
      Witam,
      Ja bym uzależniła wybór kancelarii od możliwości kancelarii, nie od %. Jeżeli kancelaria bierze % od wygranego odszkodowania to w jej interesie jest uzyskać jak największe odszkodowanie.
      Myślę, że znajdziesz kancelarie, które nawet zejdą poniżej 20%. Ba! poniżej 15%. Tylko 15% od niskiego odszkodowania to zawsze mało... Lepiej uzyskać najwyższe możliwe odszkodowanie!:) A to zapewni Ci firma odszkodowawcza z własną kancelarią, specjalizująca się od lat w odszkodowaniach.
      Też jestem pracownikiem firmy odszkodowawczej. Jeżeli potrzebujesz konsultacji to proszę o kontakt anna.dzik@drb.pl
    • kocham_balkany Re: odszkodowanie kancelaria 10.10.14, 13:54
      z tą prowizją to zalezy od sprawy więc ciężko generalizować. może spróbuj jeszcze skontaktowac się z firmą odszkodowawczą, np. Votum i tam zobacz - moze zaproponują Ci lepsze warunki
    • wygramyrazem Re: odszkodowanie kancelaria 21.10.14, 11:38
      Wszelka pomoc prawna w zakresie dochodzenia odszkodowań - tel. 32/461 31 81, INFOLINIA 801801821, adres e:mail: wygramyrazem@gmail.com. ZAPRASZAMY NA NASZĄ STRONĘ INTERNETOWĄ www.wygramyrazem.pl
    • penjo Re: odszkodowanie kancelaria 21.10.14, 13:22
      Nie napisał Pan czy powyższa prowzija jest prowizją netto czy brutto, bo jeśli netto to osobiście uważam ją za wysoką, aczkowlwiek tak jak już napisali moi przedmówcy to zależy od złożoności i wielkości sprawy no i oczywiście zwróciłabym bym uwagę na wysokość roszczenia oraz usługi jakie wchodzą w dany procent prowizji, gdyż nawet 15 % od 0 daje wciąż 0.

W razie jakichkolwiek pytań zachęcam do kontaktu tel. 881 441 842 jolanta.penca@wp.pl oferuje konsultacje oraz bezpłatne spotkanie w celu weryfikacji roszczenia dla swoich klientów.
      Pozdrawiam:)
    • kamilen123 Re: odszkodowanie kancelaria 04.12.14, 09:38
      Witam,
      przed wyborem firmy polecałbym zwyczajnie zorientowanie się czym tak naprawdę są odszkodowania powypadkowe i na co w konkretnym wypadku mogę liczyć. Pomoc w uzyskaniu odszkodowania na pewno nie należy do łatwych, aczkolwiek nie mając chociaż podstawowej wiedzy na ten temat, łatwo podpisać umowę na bardzo wysoką prowizję. Reasumując, zachęcam do lektury:
      kompensja.wordpress.com/2014/11/27/odszkodowania-powypadkowe-gdansk/
      Pozdrawiam
    • amadeusz56 Re: odszkodowanie kancelaria 05.12.14, 17:54
      Witam i zapraszam do nas :-)
      Kancelaria Odszkodowawcza Śląski KOŚ
      www.odszkodowania-slask.com.pl

30% to bardzo dużo :-))

• lemk4 Re: odszkodowanie kancelaria 26.01.15, 14:38
      Możesz iść do Votum - na pewno procent od sprawy ustalą Ci indywidualnie, a zawsze warto mieć kilka opcji do porównania.
    • halineczkaa Re: odszkodowanie kancelaria 26.01.15, 20:03
      Witam, dla mnie właśnie kończy się sprawa przed warszawskim sądem, a sprawę prowadziła Kancelaria Adwokacka (www.kancelariakp.com). Wszystko idzie dobrze, a na dodatek zaproponowano mi dobre warunki rozliczenia więc chętnych mogę odesłać do nich.
    • beata5425 Re: odszkodowanie kancelaria 10.02.15, 18:23
      Polecam firmę Kompensja z Gdańska. Przejeli sprawę po euco i zyskali dla mnie dużą kwotę odszkodowania. 4 x wyższą jak euco. Przede wszystkim Kompensja zawsze odbierają telefony.
      • braganzzer Re: odszkodowanie kancelaria 02.04.15, 12:53
        Nie bądź śmieszna. Na pewno nie wyrwali więcej jak euco.
    • nastka53 Re: odszkodowanie kancelaria 12.02.15, 12:46
      Ja korzystałam z usług wrocławskiej firmy - Reaktia, ich prowizja wyniosła 25%. Żadnych innych kosztów, więc gdyby przegrali moją sprawę, to nic nie musiałabym płacić. Myślę, że to dobre warunki, zwłaszcza, że wywalczyli dla mnie dużo większą kwotę niż spodziewałam się przed przekazaniem im sprawy. Mam nadzieję, że nie będę mieć więcej wypadków i nie będę musiała korzystać już z ich usług, wiadomo, ale po tej sprawie wiem, że są rzetelni
    • jailer Re: odszkodowanie kancelaria 09.03.15, 14:12
      Witam,
      Proszę o kontakt pod adresem email jmatlak.91@gmail.com. Pracuję w kancelarii, która również pobiera prowizje, mniejsze od tych o których pisał Pan w swoim poście.
      Pozdrowienia
    • forumowiczka83 Re: odszkodowanie kancelaria 20.07.15, 18:37
      Witam. Pomoge uzyskac nalezne odszkodowanie. Procent prowizji uzalezniony jest od wielkosci sprawy, indywidualnie. Prosze o kontakt 883-103-445 lub na email a.ordakowska@euco.pl
      Wszelkie porady zarowno telefoniczne jak i osobiste sa bezplatne
      Pozdrawiam, Agnieszka
      • 1odszkodowanie Re: odszkodowanie kancelaria 23.09.15, 12:59
        Pro Juris, rzetelna firma z doświadczeniem, walczą o najwyższe odszkodowanie, nie pobierają opłat wstępnych a nawet dają zaliczki na prywatną rehabilitację, polecam i podaję kontakt 570575528
        Oprocentowanie mamy niższe ale wazniejsze jest, że dajemy pisemną gwarancję uzyskania najwyższego odszkodowania jakie jest możliwe!
    • h.ciesielski Re: odszkodowanie kancelaria 19.09.15, 13:37
      Dzień dobry,
      zapraszam do współpracy,jesteśmy firma z wieloletnim doświadczeniem i 100% pozytywną opinią klientów.
      www.facebook.com/dochodzenieodszkodowanhubertciesielski?ref=bookmarks
      Hubert Ciesielski
    • magda.saw78 Re: odszkodowanie kancelaria 19.04.19, 20:07
      Ja moge polecic t&w krakowskie. Widze ze jest duzo miejsc, ktore sie specjlizuja w tym ale tam mecenasi naprawde staja na glowie zeby pomoc..
    • firmyodszkodowawcze Re: odszkodowanie kancelaria 07.05.19, 11:18
      Już jest pierwszy w Polsce Ranking Firm Odszkodowawczych. Zapraszamy na stronę www.firmyodszkodowawcze.pl/ do dzielenia się swoimi opiniami. Portal nie pozwala na spamowanie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka