Dodaj do ulubionych

odszkodowanie po 15 latach

09.11.14, 01:02
Witam
niestety po tylu latach wracam do wypadku jaki miałam wraz z mężem w marcu 1999 r. Okazało się bowiem, że miałam wówczas złamany krąg kręgosłupa, czego wówczas nie wykazało rtg.
Moje pytanie dotyczy jednak czego innego, (ponieważ najprawdopodobniej nie będę w stanie udowodnić, że to stało się wtedy) mąż miał wówczas złamany obojczyk, długie leczenie. Zapadł wyrok skazujący sprawcę, mąż otrzymał zadośćuczynienie za wypadek. Jednak jak dziś czytam o kwotach odszkodowania to wiem, że dostał jakieś nędzne ochłapy. Czy po tylu latach możemy powalczyć o więcej?
Po powrocie ze zwolnienia został zwolniony z pracy, później długo nie mógł znaleźć pracy ze względu na nie do końca sprawną rękę (z zawodu jest stolarzem).
Proszę o radę
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • rherra82 Re: odszkodowanie po 15 latach 09.11.14, 12:05
      Witam. Raczej już nic nie dostanie chyba, że trwa cały czas leczenie ręki lub zakończyło się nie dawno. Pozdrawiam
    • penjo Re: odszkodowanie po 15 latach 10.11.14, 09:58
      Teoretycznie sprawa nie jest przedawniona, o ile otrzymane odszkodowanie nie było uzyskane drogą sądową. Jednak, aby cokolwiek więcej powiedział musiałabym zapoznać się z pełną dokumentacją dot. wypadku oraz całego porcesu leczenia.
      Proponuję bezpłatne spotkanie w celu weryfikacji czy istnieją jeszcze jakieś podstawy prawne, aby dograć należne odszkodowanie.
      kontakt do mnie 881441842
      pozdrawiam, Jola
      • patroma Re: odszkodowanie po 15 latach 10.11.14, 20:26
        Witam,
        dziękuję za odpowiedź. Mam pytanie z jakiego miasta Pani jest, bo ja z okolic Warszawy. Czy możliwe będzie spotkanie?
        Pozdrawiam
        • penjo Re: odszkodowanie po 15 latach 11.11.14, 12:19
          Witam, jestem z trójmiasta. Pracuje jednak na terenie całego kraju, w Warszawie będę po 20.11.
          Mogę się spotkać w trojmieście, bądź Warszawie po 20 listopada jednak w przypadku zainteresowaia prosiłabym wcześniej o kontakt telefoniczny.
          Pozdrawiam
          • przybylek1 Re: odszkodowanie po 15 latach 14.11.14, 11:03
            teoretycznie można starać się o odszkodowanie. mój ojciec dostał po 10 latach (korzystaliśmy z usług firmy odszkodowawczej, Votum, bo po tylu latach to już bardziej skomplikowana sprawa).
    • firma-pio Re: odszkodowanie po 15 latach 26.11.14, 11:16
      Witam polecam Firmę PIO Polski instytut odszkodowawczy z główna siedzibą w Warszawie. Firma profesjonalna podchodząca do każdej sprawy indywidualnie. Firma nie pobiera opłat przed sądowych i sądowych. kontakt Wojciech Zaskórski tel 662-554-587 e-mail w.zaskorski@pio-odszkodowania.pl
    • kamilen123 Re: odszkodowanie po 15 latach 28.11.14, 09:21
      Witam, myślę że powinnaś po prostu zapytać specjalisty, albo poszukać informacji na stronach firm odszkodowawczych. Znalazłem blog jednej z nich o odszkodowaniach powypadkowych , może Ci się przyda: kompensja.wordpress.com/
    • forumowiczka83 Re: odszkodowanie po 15 latach 20.07.15, 18:30
      Witam. Jezeli maz nie podpisal zadnej ugody to mozna sie starac o wieksze zadoscuczynienie.
      Prosze o kontakt 883-103-445 lub na email a.ordakowska@euco.pl
      Wszelkie porady zarowno telefoniczne jak i osobiste sa bezplatne
      Pozdrawiam, Agnieszka
      • 1odszkodowanie Re: odszkodowanie po 15 latach 23.09.15, 13:02
        Wszystko zalezy czy była ugoda, porozumienie, wyrok sądu w sprawie odszkodowania, kto podpisywał ugodę ( czy mąż czy ktoś w jego imieniu)
        Pro Juris, 570575528
    • h.ciesielski Re: odszkodowanie po 15 latach 19.09.15, 13:37
      Dzień dobry,
      zapraszam do współpracy,jesteśmy firma z wieloletnim doświadczeniem i 100% pozytywną opinią klientów.
      www.facebook.com/dochodzenieodszkodowanhubertciesielski?ref=bookmarks
      Hubert Ciesielski
    • slawek7655 Re: odszkodowanie po 15 latach 28.05.16, 15:16
      Mogę spokojnie polecić Kancelarię Prawną Claim. Skutecznie działają w interesie poszkodowanego. Obsługują wyłącznie prawnicy z doświadczenie w obszarze likwidacji szkód oraz pracy w Komisji Nadzoru Finanowego w nadzorze nad rynkiem ubezpieczeniowym. Polecam wszystkim poszkodowanym. Wstępna analiza prawna jest bezpłatna. www.cic-kancelaria.pl. 22 247 82 74.
    • firma-pio Re: odszkodowanie po 15 latach 23.06.16, 08:28
      Witam,

proszę o kontakt:

662 554 587
    • mariuszj123 Re: odszkodowanie po 15 latach 24.06.16, 09:44
      To chyba trochę zbyt długo. 15 lat to szmat czasu. Lata '90 (nawet końcówka) to były inne czasy, więc nie ma w tym nic dziwnego, że pieniądze z odszkodowania były inne i jak na dzisiejsze realia- śmiesznie niskie.

W każdym razie ja też walczę o swoje. W odzyskiwaniu odszkodowania za wypadek pomagają mi ludzie z Castellum (castellum.com.pl/nasze-uslugi/odszkodowania-za-wypadek). Dobra firma. Ludzie mili i rzeczowi. Nie ma prawniczej gadki i zawiłego języka. Osobiście polecam!
    • odszkodowania-tel-513212121 Re: odszkodowanie po 15 latach 24.06.16, 10:26
      Uzyskamy dla Ciebie maksymalne odszkodowanie!
      Sprawdź w czym możemy Ci pomóc 513 21 21 21
      -Dopłaty do odszkodowań.
      Sprawdź czy dostałeś należyte odszkodowanie.
    • fafkins42 Re: odszkodowanie po 15 latach 22.09.16, 15:36
      W teorii sprawa nie jest przedawniona. Jednak aby coś stwierdzić musielibyśmy przeanalizować dokumenty zgromadzone w sprawie. Proponuje bezpłatne, niezobowiązujące konsultacje właśnie w tym celu , zadzwoń www.lexfortis.pl/ albo my zadzwonimy www.lexfortis.pl/bezplatne-konsultacje
    • marek.wu2 Re: odszkodowanie po 15 latach 29.09.16, 18:22
      Często w sprawach sadowych jest tak, że sędzia nakazuje pokrycie kosztów za problemy powypadkowe, które mogą pojawić się w przyszłości. Na pewno przy takiej sprawie potrzeba profesjonalisty. Proszę spróbować napisać tutaj mediatorexpert.pl/zglos-szkode/wypadek-komunikacyjny

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka