wojcikpiotrek 03.06.16, 11:15 Ktoś miał do czynienia z Salvum Odszkodowania? Co możecie powiedzieć o tej firmie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
specjalista.ds.odszkodowan Re: Salvum Odszkodowania - prośba o opinię czy wa 03.06.16, 14:54 Jeśli szukasz dobrej firmy odszkodowawczej interesuj się tylko takimi które mają swoją kancelarię prawniczą np. VOTUM. Takie firmy są tańsze i bardziej efektywne. Jeśli jesteś zainteresowany podam numer do przedstawiciela. Pan Bartek Tel: 725-253-249 Pozdrawiam Odpowiedz Link
specjalista.ds.odszkodowan Re: Salvum Odszkodowania - prośba o opinię czy wa 06.12.18, 12:40 Podany wyżej numer jest nieaktywny. Odpowiedz Link
krystianrogowski Re: Salvum Odszkodowania - prośba o opinię czy wa 06.06.16, 15:05 Miałem, sprawdziłem, polecam. Bardzo profesjonalni ludzie, wszystko załatwione szybko, pieniądze dostaje się od ręki. Odpowiedz Link
wojcikpiotrek Re: Salvum Odszkodowania - prośba o opinię czy wa 07.06.16, 08:41 A czy to prawda, że dodatkowe pieniądze można uzyskać nawet kiedy dostało się już odszkodowanie z OC sprawcy? Odpowiedz Link
black_and_gold Re: Salvum Odszkodowania - prośba o opinię czy wa 22.06.16, 14:41 jak był podwójnie ubezpieczony to na pewno, ostatnio pisali o tym w necie bo był wyroku sądu najwyższego Odpowiedz Link
krystianrogowski Re: Salvum Odszkodowania - prośba o opinię czy wa 07.06.16, 08:56 Jasne. Ja usłyszałem o ich usługach jakieś 2 lata po wypadku samochodowym. Dostałem odszkodowanie, ale takie marne, że aż żal mówić. Przyznaje, na początku propozycja Salvum brzmiała mi tak jakoś zbyt pięknie. Bo jak to? Ja nic nie muszę robić, nigdzie chodzić, nic pisać i dostaje pieniądze? A jednak. Wszystko okazał się prawdą. Odpowiedz Link
antekk1989 Re: Salvum Odszkodowania - prośba o opinię czy wa 08.06.16, 09:37 W takim razie gdzie tkwi haczyk? Odpowiedz Link
krystianrogowski Re: Salvum Odszkodowania - prośba o opinię czy wa 09.06.16, 08:57 Totalnie nigdzie. Po prostu oni tez na tym zarabiają. Jakbyś szedł do sądu to byłbyś w stanie wywalczyć więcej. Ale większość osób nie idzie, bo to nerwy, czas, kolejne koszty. No i nigdy nie masz pewności czy wygrasz. Salvum bierze na siebie tę odpowiedzialność. A Tobie od reki wypłaca kwotę niższą, ale pewną i bez żadnych problemów. Odpowiedz Link
kornellb Re: Salvum Odszkodowania - prośba o opinię czy wa 08.09.17, 13:14 Dokładnie - dlatego takich firm jest już sporo - jak wspomniane Salvum, Helpfind czy InSolidum.pl. Bez nerwów , sądu i czekania! Odpowiedz Link
antekk1989 Re: Salvum Odszkodowania - prośba o opinię czy wa 10.06.16, 08:40 Muszą mieć niezłych prawników, skoro im się to opłaca. Odpowiedz Link
krystianrogowski Re: Salvum Odszkodowania - prośba o opinię czy wa 10.06.16, 09:14 heh, najwidoczniej. Dla mniej najistotniejsze jest to, że nie musiałem zupełnie nic robić. Dokumenty przejrzeli za darmo. Kiedy okazało się, że mogą mi pomóc, przyjechali do mnie, przywieźli umowę. I pieniądze dostałem od ręki. Odpowiedz Link
wojcikpiotrek Re: Salvum Odszkodowania - prośba o opinię czy wa 11.06.16, 12:33 Dzięki za info. Chyba do nich napiszę. Brzmi to wiarygodnie. Odpowiedz Link
krystian-bak Re: Salvum Odszkodowania - prośba o opinię czy wa 21.11.16, 15:20 Ja też o nich słyszałem, bo akurat kumpel w pracy miał pół roku temu wypadek i korzystał z ich pomocy. I w sumie bardzo sobie chwalił. Od niedawna jestem w podobnej sytuacji i szukam właśnie jakiegoś potwierdzenia dla jego opinii. I widzę że tu tez nie brak tych co sprawdzili i są zadowoleni. Odpowiedz Link
fafkins42 Re: Salvum Odszkodowania - prośba o opinię czy wa 21.09.16, 15:56 Nie miałem do czynienia z Salvum ale miałem z Automobilis i jestem naprawdę zadowolony Odpowiedz Link
maks978 Re: Salvum Odszkodowania - prośba o opinię czy wa 30.11.16, 09:06 jeśli mogę powiedziec ze swojego doswiadczenia to nie mialem wiekszych problemow walczac o odszkodowanie z votum-sa.pl/ , z innymi nie mialem do czynienia, wiec tez nie mam porownania Odpowiedz Link
zawszeikazdy Re: Salvum Odszkodowania - prośba o opinię czy wa 30.11.16, 10:00 Moja skromna osoba powie tylko tyle są 3 duże firmy na rynku reszta to firmy podawcze.Większość ma wyroki za abuzywne zapisy w umowach i inne .Proponuje ZAWSZE czytać opinie i fakty.A zwłaszcza Umowe.Ja proponuje Drb bo to jedyna firma z wartościami od początku branży odszkodowań .Ja jako agent mam dodatkowe swoje Oc biorę pełna odpowiedzialność za sprawę .Zapraszam do kontaktu chętnie zweryfikuje sprawę. W razie czego zweryfikuje i porównamy umowy ;) Liczą się fakty Drb jest Liderem rynku i to jest numer 1 w branży .Pozdrawiam zapraszam do rozmowy tel 602762303 Odpowiedz Link
zawszeikazdy Re: Salvum Odszkodowania - prośba o opinię czy wa 03.12.16, 12:34 Piotrze warto to na pewno Pytać tu i tam,ale warto weryfikować po faktach zawsze !! Masz tak naprawdę w tej Branży ponad 100 firm i kancelarii ale gdzie byś nie zadzwonił z kim byś nie gadał to każda będzie najlepsza.Okaże się w praniu .Poczytaj o DRB zapraszam masz lidera rynku i numer 1 w tej Branży i nikt nie zaprzeczy :) Już dawno zrozumiałem że nie warto pisać źle na innych. Jak zadzwonisz powiem ci jak weryfikować,na co zwracać uwagę w umowie .Pomogę dokonać właściwego wyboru .Dzwoń 602762303 Jeśłi naprawdę chcesz mieć wiedzę i dokonać właściwego wyboru ! Odpowiedz Link
bourassa Re: Salvum Odszkodowania - prośba o opinię czy wa 29.01.17, 20:40 Salvum Odszkodowania - mogę tylko polecić. W ciągu 5 dni od zgłoszenia szkody do weryfikacji 2300zł przyjechało do mnie do domu. Profesjonalny kontakt i widać, że mają to poukładane. Fajnie, że są takie firmy, bo poszkodowany nie jest już skazany na łaskę ubezpieczalni. Odpowiedz Link
marekjoz Re: Salvum Odszkodowania - prośba o opinię czy wa 10.02.17, 15:35 Ja nie ale firma Xaltum z Poznania pomogła mi w kilku kwestiach odnośnie praw do odszkodowań. Polecam Ci zgłosić się do nich !:) Odpowiedz Link
pannamisoni82 Re: Salvum Odszkodowania - prośba o opinię czy wa 13.02.17, 16:42 Jeśli szukasz dobre i sprawdzonej kancelarii wybierz Drb. Wygrali już wiele spraw i mają mnóstwo doświadczenia. Poza tym mają agentów w calej Polsce, dlatego niezależnie od tego gdzie mieszkasz i gdzie był wypadek nie będzie problemu z ich znalezieniem :) Odpowiedz Link
slavek66 Re: Salvum Odszkodowania - prośba o opinię czy wa 06.04.17, 12:42 Nie warto , potem dostanie pan PIT (za odszkodowanie które nie jest dochodem) , auto zastępcze przyprowadzi panu ktoś nieodpowiedzialny kto nie poinformuje czy się należy czy nie i będzie pan płacił za auto , a na koniec mimo upoważnienia wydanego firmie będzie pan musiał pójść do sądu i udowodnić że auto pan naprawił a jego naprawa kosztowała tyle co wykazano z tym że od dopłaty pan zapłacił podatek , więc o tyle w plecy. Lepiej jak firma daje taka możliwość opłacić sobie prawnika w polisie na auto. Odpowiedz Link
maciej.wronski Re: Salvum Odszkodowania - prośba o opinię czy wa 10.04.17, 13:41 Uważam że warto bo sam sprzedalem im swoje odszkodowanie. Jestem podejrzliwy typ więc najpierw o wszystko wypytałem, na infolinii cierpliwie wyjaśnili o co chodzi z tym odkupem i jak to właściwie działa. Przeanalizowali kosztorys i zaproponowali dobę cenę. Nie było co się zastanawiać. Odpowiedz Link
izkapolak Re: Salvum Odszkodowania - prośba o opinię czy wa 13.07.17, 10:33 Jestem ich klientką. Zaproponowali mi fajną kwotę odkupu więc zdecydowałam się na odsprzedanie Salvum mojej szkody. Nie mam zastrzeżeń, wszystko przebiegło szybko i sprawnie. Odpowiedz Link
raffi-j Re: Salvum Odszkodowania - prośba o opinię czy wa 14.07.17, 13:14 Sprawdziłem Salvum w działaniu. Szybko zareagowali na wysłane zgłoszenie. Zaproponowali rozsądną kwotę odkupu więc sprzedałem im moją szkodę. Jestem zadowolony i polecam. Odpowiedz Link
marr-cinno Re: Salvum Odszkodowania - prośba o opinię czy wa 17.07.17, 18:23 Miałem z nimi do czynienia parę miesięcy temu. Pomogli mi odzyskać od Warty kilkaset złotych. Fajna obsługa i sprawne działanie. Tak jak obiecują wycena i gotówka w kilka dni. Odpowiedz Link
hanniusia Re: Salvum Odszkodowania - prośba o opinię czy wa 24.07.17, 09:12 Korzystałam z Salvum w zeszłym roku i jestem zadowolona z ich usług. Fajny kontakt z konsultantami na infolinii, ciepliwie odpowiadają na wszystkie pytania o odkup. Po przesłaniu kosztorysu szybko wszystko przeanalizowali, a umowa i wypłata gotówki w kilka dni. Odpowiedz Link
iggusia Re: Salvum Odszkodowania - prośba o opinię czy wa 26.07.17, 09:21 Skorzystałam z usług Salvum i jestem zadowolona z otrzymanej dopłaty. Sprawna obsługa, dobry kontakt z klientem. Widać, że mają doświadczenie w tym co robią. Odpowiedz Link
dominikma Re: Salvum Odszkodowania - prośba o opinię czy wa 26.07.17, 16:21 Dopłaty do odszkodowań nawet do 3 lat wstecz! Najwyższe odszkodowania za uszczerbki lub śmierć bliskich. Zapraszam do kontaktu domik931@gmail.com Odpowiedz Link