Dodaj do ulubionych

Walka o wyższą kasę z odszkodowania

06.07.16, 14:37
Czy ktoś korzystał już kiedyś z usług Salvum? Czy to prawda co piszą i faktycznie pomagają dostać wyższą kasę z odszkodowania? Proszę o pomoc!
Obserwuj wątek
    • specjalista.ds.odszkodowan Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 06.07.16, 14:53
      Co prawda nie wiem nic o Salvum ale my się zajmujemy uzyskiwaniem wyższych odszkodowań. Jesteśmy numerem 1 w Polsce. Jeśli jest Pan zainteresowany proszę o kontakt telefoniczny porozmawiamy i zobaczymy jak możemy Panu pomóc. Tel: 725-253-249
    • siwy.rokit Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 07.07.16, 09:00
      Moja siostra miała jakiś miesiąc temu wypadek a ubezpieczyciel stwierdził, że naprawiać się nie opłaca bo za duże koszty i zaproponował jej śmeiszną kwotę. A przecież wina nie była jej. Nie wspomne już, że nie chciała kasować samochodu tylko go naprawić. Gdzie tu szacunek dla klientów? Ubezpieczyciele maja nas w nosie. W każdym razie usłyszała gdzies o Salvum, wysłała im maila z opisem swojej sprawy i bardzo jej pomogli.
    • pomidorowy4 Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 07.07.16, 12:24
      Sprawdzona firma. Ja moge polecić osobiście.
      • walder44 Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 07.07.16, 16:15
        No ok. Ale może więcej szczegółów?
        • pomidorowy4 Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 08.07.16, 08:46
          Sprawa klasyczna. Jestem typem, który nie cierpi całej tej papierologi i łażenie od drzwi do drzwi. Ubezpieczyciel po wypadku zaproponował smiesznie niskie pieniądze. Nie chciało mi się iść z nimi do sadu, ale tez nie miałem zamiaru odpuszczać tej sprawy. Poszukałem w sieci, wpadłem na stronę Salvum odszkodowania i zadzwoniłem. W dwa dni przywieźli umowe i dodatkowa kasę. Dla mnie bomba.
          • walder44 Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 11.07.16, 09:01
            Brzmi faktycznie dobrze. Ale czy to jest bezpieczne jak się dostało już ubezpeiczenie. Nic się nie traci?
            • jaskoozio Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 11.07.16, 15:55
              W drodze cesji skupują twoje prawa do odszkodowania, płacą Klientowi, a sami walczą już o "swoje" odszkodowanie.
            • pomidorowy4 Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 11.07.16, 16:17
              Nic a nic. Kasę którą dostałeś od ubezpieczyciela jest nie do ruszenia. Oni po prostu dają Ci dodatkową za to że sprzedałeś im prawo do swojego zaniżonego odszkodowania.
              • walder44 Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 12.07.16, 12:34
                No ale gdzie tu dla nich zysk?
                • jaskoozio Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 12.07.16, 15:05
                  Tobie dają mniejszą kasę niż należałaby Ci się. Sami od ubezpieczyciela albo odzyskują polubownie albo w sądzie
                • siwy.rokit Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 13.07.16, 16:13
                  To proste. Z twoim zaniżonym odszkodowaniem oni idą do sadu. Im wyższa wywalczą kwotę od tej którą ci zaproponowali, tym więcej dla nich. Prosta matematyka.
                • kubus232 Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 14.07.16, 09:50
                  Nie martw się. Wszystko jest jak najbardziej legalne i bezpieczne. W końcu to zawodowi prawnicy a nie ubezpieczyciele :P muszą działać w granicach prawa. Ja tez korzytsałem i byłem zadowolony.
                  • walder44 Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 18.07.16, 08:57
                    A czy ja muszę jakoś do nich jeździć czy coś? Bo dla mnie to trochę daleko?
                    • pomidorowy4 Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 18.07.16, 12:34
                      Nie. Początkowo kontaktujesz się mailowo albo telefonicznie. Jak stwierdzają, że faktycznie dostałeś zaniżone odszkodowanie, to proponują Ci umowę i kasę. No i jada z tym do Ciebie.
                      • walder44 Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 18.07.16, 15:37
                        Oooo, super. Dzięki za wyjaśnienia. Skorzystam na pewno.
    • michal12a Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 12.07.16, 01:37
      ja zaproponuje inną firmę. Invicte.pl napisz do nich i wypytaj co i jak w mailu. ja korzystałem z ich usług ale odnośnie wylaty odszkodowania a nie go zaniżenia ale z tego co sie dowiedziałem to też tym się zajmują i to z ładnymi sukcesami.
      • walder44 Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 12.07.16, 12:34
        Dzięki za info :)
        • jaskoozio Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 12.07.16, 15:06
          Chequers Sp. z o.o. również zajmuje się uzyskiwaniem należnych odszkodowań. Możesz opisać swoją sprawę lub przesłać dokumenty na kontakt@chequers.pl
    • unicover1 Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 15.07.16, 15:17
      Ja polecam Unicover
      www.unicover.pl , chyba taką mają strone. Są z Gdyni
    • daiusz.ddat Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 16.07.16, 10:04
      skontaktuj się z Kompensją z Gdańska opnie na necie mówią same z siebie i wyciągają dobrą kasę.

jak chcesz masz kontakt do faceta co mi załatwiał sprawę 501 807 609
    • wojtekuch Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 19.07.16, 14:40
      Ja polecam Kancelaria Prospectrum z Rzeszowa. Miałem wypadek gdy zemdlałem w pracy i PZU odmówiło mi wypłaty odszkodowania. Nie musiałem iść na szczęście do sądu bo załatwili sprawę polubownie i dostałem odszkodowanie.
    • fafkins42 Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 29.09.16, 15:47
      Salvum, nie mam doświadczeń , ale znam firmę o podobnym profilu i mogę spokojnie polecić automobilis.pl/ będziesz zadowolony zobaczysz sam
    • wojtekuch Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 03.01.18, 15:24
      Polecam Kancelarię Prawną Prospectrum z Rzeszowa. www.prospectrum.pl
    • samsar750 Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 05.01.18, 13:34
      Ja bym wybrał DRB. Ponoć załatwiają fajną kasę, nawet jeśi ci ubezpieczyciel odmówił odszkodowania. Warto się przyjrzeć.
      • erykkk82 Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 23.02.18, 15:34
        Też słyszałem dobre opinie o DRB. Moja sąsiadka walczyła z nimi o odszkodowanie po wypadku samochodowym i bardzo chwaliła.
    • proben Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 08.01.18, 13:06
      Tylko jedna uwaga ... nigdy proszę nie podpisywać umowy w której pieniądze idą do kancelarii ,a nie do pana.
      Ja muszę iść do sądu przeciwko firmie LEX z Krakowa.
    • dawid1234oc Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 25.01.18, 08:47
      Sam miałem ostatnio stłuczkę i przyznam,że pieniądze z odszkodowania z OC sprawcy to śmiech na sali.Mogę z czystym sumieniem polecić Firmę Crashplus.Dopłacicli mi sporą sumke dzięki czemu bez problemu naprawiłem auto.Jakby ktos był chętny podaje numer do ich doradcy: 570660879
    • orfilia23 Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 06.02.18, 11:34
      Polecam zajrzeć tutaj: orfilia23.produktyfinansowe.pl/odszkodowania.html. Firma dokonuje bezpłatnej analizy i w razie zaniżonej kwoty dopłaca nawet w 48h. Może warto spróbować?
    • odszkodowaniapodkarpackie Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 13.03.18, 06:44
      Witam.

Chętnie pomogę merytorycznie jak i praktycznie.
      Zajmuję się branżą odszkodowawczą od niedawna, ale staram się nie zostawiać klientów bez odpowiedzi.
      Odpowiem na pytania. Bezpłatnie sprawdzę czy kosztorys wystawiony przez T.U. nie jest zaniżony.
      W ofercie, auta zastępcze, tej samej klasy, opłacane z OC sprawcy, podstawiane pod dom klienta.

odszkodowaniapodkarpackie@plusnet.pl
      tel. 792 180 295
    • erykkk82 Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 20.04.18, 16:18
      Słyszałem o nich i po wypadku rozważałem różne opcje, ale zdecydowałem się na centrum DRB i tobie tez bbardzo polecam
    • rafiwoj7887 Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 23.04.18, 15:41
      Z Salvum nie korzystałem ale mogę polecić Vox veritas.
    • metylowychlopak Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 25.04.18, 09:38
      Pewnie już nieaktualne co? ;) Jeśli możesz, to podziel się opinią, z której firmy korzystałeś i czy jesteś zadowolony. Też się zastanawiam nad Salvum. Poczytałem o nich i widziałem większość pozytywnych opinii + są sponsorami klubów sportowych (na meczu Wisły widziałem bandy z ich reklamą:D ).
    • wojtekuch Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 11.06.18, 11:32
      Po wypadku komunikacyjnym mojego taty pomogła nam kancelaria Prospectrum z Rzeszowa i udało nam się uzyskać odszkodowanie. Sprawę już na etapie postępowania karnego prowadził doświadczony adwokat. Mogę polecić ich usługi www.prospectrum.pl
    • erykkk82 Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 11.06.18, 17:09
      Pierwsze slysze o tej firmie. Z mojego doswiadczenia moge polecic DRB, dzieki nim otrzymalem sumke o jakiej nawet nie marzyłem
    • mauryc6 Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 18.07.18, 11:12
      Gdzieś tam mi się obiło o uszy ale osobiście nie korzystałem. Miałem namiar od przyjaciela już na firmę która bankowo wypłaca dopłaty do odszkodowań i mam tu na myśli Economist , zostawię Wam do nich numer telefonu 882 000 883 . Sprawnie sprawy załatwiliśmy, szkodę OC sprzedałem i zapomniałem o sprawie
    • barrnassyn48 Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 26.07.18, 11:24
      Hej!
      Kontaktowałem się z kilkoma firmami w sprawie szkody ojca (tata jest już w podeszłym wieku i pomagam mu).
      Salvum, Beker Polska, ECA oraz Tax-Care.

Najwięcej zaoferowało ECA i Tax-Care (porównywalnie, ECA minimalnie więcej), Salvum mniej więcej w połowie, a najmniej Beker Polska (o niemiłej infolinii już nie wspominając). Pozdrawiam!
      • metylowychlopak Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 27.07.18, 13:19
        Do Salvum warto wrócić po czasie i powiedzieć, że konkurencja zaoferowała więcej. Wtedy zawsze jeszcze trochę podniosą kwotę. Mniejsze firmy oferują większe kwoty, bo mają mniej pracowników do opłacenia. Ale też jest ryzyko powierzenia sprawy mało doświadczonym firmom. Każda opcja ma plusy i minusy.
    • joanna_maj45 Re: Walka o wyższą kasę z odszkodowania 06.12.21, 13:25
      Ja osobiście polecam Vox Veritas. Odnoszą wielkie sukcesy w dziedzinie odszkodowań i rent dla swoich klientów. Ich ostatni sukces to prawie pół miliona zł na bieżącą rehabilitację dla poszkodowanego w wypadku samochodowym i 25 000 zł miesięcznej renty na zrobotyzowaną rehabilitację. To absolutny rekord na polskim rynku!

Kontakt:
      Adres: ul. Kolejowa 57/10
      40-602 Katowice
      E-mail: biuro@voxveritas.pl
      Tel.: +48 22 290 33 77
      Tel. kom.: +48 505 657 675

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka