joanna_maj45 13.09.22, 11:05 Pół roku temu moja siostra miała wypadek samochodowy. Jej sprawę prowadziła pewna firma odszkodowawcza, ale siostra nie jest zadowolona z ich usług. Czy możecie polecić kogoś sprawdzonego? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleksandra_68z Re: Jaką firmę odszkodowawczą polecacie? 13.09.22, 11:05 Pomocy kancelarii Vox Veritas zasięgnęłam po wypadku samochodowym. Początkowo moją sprawę prowadziła inna firma odszkodowawcza, ale nie byłam zadowolona z jej usług, ponieważ roszczenie, z którym wystąpili do ubezpieczyciela sprawcy wypadku było zdecydowanie zaniżone względem doznanych przeze mnie obrażeń. Vox Veritas przejęła tą sprawę i od razu zauważyłam różnicę w podejściu do klienta. Najpierw pomogli mi zorganizować niezależną opinię medyczną z wyliczonym procentowym uszczerbkiem na zdrowiu. Następnie jeszcze raz przeanalizowali wszystkie moje dokumenty medyczne, faktury za leki i rehabilitacje i napisali odwołanie. Dzięki temu, do tego co ubezpieczyciel wypłacił mi wcześniej, zostało mi przyznane kolejne 90 tyś. zł. Serdecznie polecam Vox Veritas. Odpowiedz Link
kowalczyks68 Re: Jaką firmę odszkodowawczą polecacie? 21.09.22, 08:00 Napewno nie polecam Euco. Pojawiły się w telewizji materiały odnośnie praktyk firmy. Uwaga tvn oraz dodany kilka dni temu reportaz Interwencji pt" wywalczyli odszkodowanie, pieniędzy nie ma" Odpowiedz Link
bajlo83 Re: Jaką firmę odszkodowawczą polecacie? 06.06.23, 06:27 Mam sporą wiedzę z zakresu odszkodowań i rent i kontakty z osobami, które od wielu lat pomagają, bez pseudo porad i obiecanek złotych gór. Zapraszam: tel 502355884 Odpowiedz Link