krawczyk_p 17.12.07, 19:02 Treść postu jest niedostępna. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irektm Re: pomoc w uzyskaniu odszkodowania 18.12.07, 11:09 W związku z powyższym postem mam kilka uwag. 1. Proszę oświecić wszystkich forumowiczów jaka to wspaniałą firmę reprezentujesz. Chyba nie jest to tajemnica handlowa ani państwowa. 2. W jaki sposób i od jakich ubezpieczycieli firma uzyskuje odszkodowania wyższe "niz się należy." To jest chyba jakiś "układ" z ubezpieczycielem aby płacił więcej niż się należy. 3. Ile konkretnie wynosi to "TYLKO Z WYPłACONEGO ODSZKODOWANIA". Odpowiedz Link
protektor427 Re: pomoc w uzyskaniu odszkodowania 23.01.08, 22:05 PROTECTOR O D S Z K O D O W A N I A !!!! Jeśli przydarzył Ci się wypadek komunikacyjny ... Jeśli w wyniku wypadku w pracy lub na drodze utraciłeś zdrowie ... Jeśli w wyniku błędu lekarskiego doznałeś uszczerbku na zdrowiu ... Jeśli utraciłeś swoje mienie w wyniku spalenia, zalania, kradzieży. Jeśli masz inny problem prawny gdzie jesteś poszkodowanym e-mail: protektor427@wp.pl tel 514 27 07 42 Poprowadzimy Twoją sprawę bez żadnych opłat wstępnych, gwarantujemy profesjonalną i kompleksową obsługę prawną, dojeżdżamy do naszych klientów. NIE TRAĆ CZASU NA WALKĘ Z UBEZPIECZYCIELEM-ZROBIMY TO ZA CIEBIE! Jeśli otrzymałeś już odszkodowanie bezpłatnie zweryfikujemy wysokość wypłaconej kwoty. ZAJMUJEMY SIĘ SPRAWAMI NAWET DO 10 LAT WSTECZ Odpowiedz Link
mgbiuro Re: pomoc w uzyskaniu odszkodowania 02.06.09, 14:06 Widać, że kolega nie zna przepisów. My zajmujemy się wypadkami nawet sprzed 20 lat, pod warunkiem, że są następstwem występku lub zbrodni. W przypadku wykroczeń wgrę wchodzą 3 lata. POBIERAMY WYNAGRODZENIE OD EFEKTU, MOŻLIWOŚĆ NEGOCJACJI JEGO WYSOKOŚCI!! Odpowiedz Link
sylwik78 Re: pomoc w uzyskaniu odszkodowania 02.06.09, 14:33 Witam wszystkich forumowiczów:-) Ja osobiście reprezentuję firmę Votum, ale myślę, że nie to jest najważniejsze. Dla mnie ma znaczenie dobro Klienta i etyka zawodowa. Uważam, że Klient ma swój rozum i potrafi wybrać rozwiązanie dla siebie najkorzystniejsze, a opowiadanie źle o konkurencji uważam co najmniej za mało etyczne... Jeżeli Klient decyduje się na współpracę z inną firmą to znaczy, że akurat ta oferta jest dla niego najlepsza. A, jak w każdym przypadku, przed podjęciem decyzji o współpracy zupełnie zrozumiałe jest to, że chcemy poznać ofertę jaka jest na rynku w interesującym nas obszarze i dotyczy to nie tylko odszkodowań, ale wszystkich innych usług czy produktów. Natomiast niezbyt miło czyta się o tym jak przedstawiciele innych firm krytykują konkurencję. W sumie to gratuluję odwagi bo w moim przekonaniu choć konkurujemy ze sobą to nie moge powiedzieć nic złego o mg biuro, Euco, i innych firmach bo nie miałam okazji korzystać z ich usług toteż uważam, że nie mam prawa o nich się wypowiadać. Każdemu z nas życzę sukcesów zawodowych - sobie również :-). Gdyby ktoś był zainteresowany poznaniem oferty mojej firmy to zapraszam do kontaktu. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
irektm Re: pomoc w uzyskaniu odszkodowania 19.12.07, 11:24 Szanowny pomocniku poszkodowanym czemu tak milczysz? Czy się wstydzisz wyjawić nam całą prowdę i tylko prawdę? Odpowiedz Link
joanle Re: pomoc w uzyskaniu odszkodowania 14.01.08, 20:31 Ja rowniez pomagam w dochodzeniu odszkowan na podobnych warunkach prezentowanych powyzej, bardzo wysokie odszkodowania, zwiazane z wypadkami do 10 lat wstecz, prowizja pobierana z dolu, po wyplacie odszkodowania. Aby uniknac komentarzy konkurencji, jw. oficjalnie informuje ze reprezentuje Europejskie Centrum Odszkodowan. Towarzystwa Ubezpieczeniowe, często wykorzystując ludzka niewiedzę, dążą do uchylania się od wypłat roszczeń dla osób poszkodowanych w wyniku wypadku. Reprezentujemy Klienta przed Towarzystwem Ubezpieczeniowym, Sadem, Skarbem Panstwa, innymi instytucjami. Kontakt: asia@plusnet.pl Pozdrawiam i zapraszam. Odpowiedz Link
burszy Re: pomoc w uzyskaniu odszkodowania 05.02.08, 21:59 Fajnie się reklamujecie i co z tego skoro Europejskie Centrum Odszkodowan zajmuje się zgłoszeniem klienta do firmy Ubezpieczeniowej. Jest to tylko firma do zarabiania kasy. Mam znajomego który skorzystał z oferty pierwszy i ostatni raz. Wyszedł gorzej niż Zabłocki na mydle. Dzisiaj ma adwokata który odwraca to co spieprzyli w ECU . Załatwili ? ugodę i 20% tego co można było załatwić po działaniu prawdziwego adwokata. Tyle co ECO załatwia to i JA załatwię. Polecam artykuł w gazecie Dziennik z dnia 04,02,2008 Odpowiedz Link
joanle Re: pomoc w uzyskaniu odszkodowania 06.02.08, 14:53 Przeszkadza Ci cos ze ludzie sie reklamuja ? sam to wlasnie tez zrobiles, tylko w smieszniejszy sposob. Po pierwsze to EuCo, a nie ECO ani ECU (Europejskie Centrum Odszkodowan). Po drugie, czlowiek sam najczesciej nie jest w stanie wywalczyc tak wysokich odszkodowan jakie udaje sie wygrac firmom takim jak EuCo, tak ze nie do konca jestesmy takimi hienami, jak opisano w artykule przedstawionym przez Ciebie. Ale naturalnie rozumiem forme Twojej reklamy samego siebie ;- ) byl artykul, okazja zeby szybko to wykorzystac i sie zareklamowac, pieknie ... pozdrawiam Odpowiedz Link
romuald50 Re: pomoc w uzyskaniu odszkodowania 07.02.08, 07:03 A w którym miejscu "burszy" się reklamuje,bo coś nie mogę się dopatrzyć!! Odpowiedz Link
burszy Re: pomoc w uzyskaniu odszkodowania 07.02.08, 18:59 Dzięki,romuald50, widzę, że niektórym osobą prywatne wypowiedzi kojarzą się z biznesem.Daje do zrozumienia, że takie działanie ECO to każdy poszkodowany złoży i lepiej wyjdzie, bo zaoszczędzi 40% które wezmą za nic, niby praw3ni9cy z ECO Odpowiedz Link
joanle Re: pomoc w uzyskaniu odszkodowania 09.02.08, 12:32 W ktorym miejscu Burszy sie reklamuje: "Tyle co ECO załatwia to i JA załatwię"... odnioslam wrazenie ze jest prawnikiem i wlasnie sie reklamuje, jesli nie, to przepraszam. Odnosnie procentow, reprezentuje EUCO i do umow wpisuje 20-25 procent, czyli nie 40. A 25 procent wpisuje tylko wtedy, jesli sprawa jest naprawde trudna i bedzie prowadzona w sadzie. Pozdrawiam Odpowiedz Link
gulaczysko Re: pomoc w uzyskaniu odszkodowania 03.06.08, 13:24 Witam, ja mogę polecić pewien kontakt z firmy Votum .Pani (509491163)jest dosyć młoda ale zaangażowała się bardzo, firma natomiast wcale nie wzięła ode mnie aż 30%, a do tego pieniążki były szybko bo ta firma ma bardzo wysoką skuteczność. Uważam, że poza tym to iż wybudowali specjalną klinikę świadczy o ich zaangażowaniu w przeróżne akcje na rzecz poszkodowanych , a czy przy tym mają dobre pieniądze to co z tego. Ja sam nigdy nie dostałbym żadnych pieniędzy!!!! Odpowiedz Link
1ironia Re: pomoc w uzyskaniu odszkodowania 09.06.08, 19:59 ja rowniez korzystalam z tej firmy...odszkodowanie dostalam naprawde wysokie...rowniez nie wzieli 30% a nawet moge zdradzic ze duzo mniej...pieniadze dostlam szybko...nie narobili problemow a nawet pomogli w leczeniu...klinika naprawde super...polecam!!!!rowniez pania (0502-156-908) Odpowiedz Link
leito170 Re: pomoc w uzyskaniu odszkodowania 16.08.08, 15:08 Dla mnie akurat wywalczyli dobre pieniądze i nie spodziewałem się, że tyle dostane. Nawet po odciagnięciu prowizji i tak miałem świetną kase także ja osobiście polecam EuCO. Odpowiedz Link
unhappy Re: pomoc w uzyskaniu odszkodowania 18.08.08, 19:04 leito170 napisał: > Dla mnie akurat wywalczyli dobre pieniądze i nie spodziewałem się, że tyle > dostane. Nawet po odciagnięciu prowizji i tak miałem świetną kase także ja > osobiście polecam EuCO. Nie kłam tępy spamerze. Odpowiedz Link
gabyadres Re: pomoc w uzyskaniu odszkodowania 01.06.09, 16:10 Ugoda??? Ugoda zamyka drogę do dalszych roszczeń powstałych w przyszłości Drodzy Państwo! Pomoc w odszkodowaniu w wypadkach komunikacyjnycy, przy pracy, rolnictwie - do 10 lat wstecz ! Zapraszam do bezpłatnej konsultacji drogą e-mailową sprawdzimy, czy po otrzymaniu odszkodowania, uzyskamy jeszcze dla Państwa dodatkową kwotę roszczenia, wyjątek stanowi podpisana ugoda, - wówczas ugoda zamyka drogę do dalszych roszczeń w przyszłości, uzykujemy odszkodowania na terenie całej Polski i Europy Niemcy, Holandia, Szkocja, Irlandia, Norwegia Chociaż nie byłeś nigdzie ubezpieczony a zdarzył Ci się wypadek nie z Twojej winy - różnież należy Ci się odszkodowanie! Pamiętaj, że powyższe oraz inne okoliczności - zawsze warto przeanalizować ! www.odszkodowanianet.pl.tl/ Prześlij skany dokumentacji do bezpłatnej oceny na: gabiinfo@interia.pl,lub zadzwoń tel. 781 118 706 gg 9841224 burszy napisał: > Fajnie się reklamujecie i co z tego skoro Europejskie Centrum Odszkodowan > zajmuje się zgłoszeniem klienta do firmy Ubezpieczeniowej. > Jest to tylko firma do zarabiania kasy. Mam znajomego który skorzystał z oferty > pierwszy i ostatni raz. Wyszedł gorzej niż Zabłocki na mydle. > Dzisiaj ma adwokata który odwraca to co spieprzyli w ECU . > Załatwili ? ugodę i 20% tego co można było załatwić po działaniu prawdziwego > adwokata. Tyle co ECO załatwia to i JA załatwię. > Polecam artykuł w gazecie Dziennik z dnia 04,02,2008 Odpowiedz Link
gabyadres Re: pomoc w uzyskaniu odszkodowania 01.06.09, 16:18 Ugoda??? Ugoda zamyka drogę do dalszych roszczeń powstałych w przyszłości Drodzy Państwo! Pomoc w odszkodowaniu w wypadkach komunikacyjnycy, przy pracy, rolnictwie - do 10 lat wstecz ! Zapraszam do bezpłatnej konsultacji drogą e-mailową sprawdzimy, czy po otrzymaniu odszkodowania, uzyskamy jeszcze dla Państwa dodatkową kwotę roszczenia, wyjątek stanowi podpisana ugoda, - wówczas ugoda zamyka drogę do dalszych roszczeń w przyszłości, uzykujemy odszkodowania na terenie całej Polski i Europy Niemcy, Holandia, Szkocja, Irlandia, Norwegia Chociaż nie byłeś nigdzie ubezpieczony a zdarzył Ci się wypadek nie z Twojej winy - różnież należy Ci się odszkodowanie! Pamiętaj, że powyższe oraz inne okoliczności - zawsze warto przeanalizować ! www.odszkodowanianet.pl.tl/ Prześlij skany dokumentacji do bezpłatnej oceny na: gabiinfo@interia.pl,lub zadzwoń tel. 781 118 706 gg 9841224 burszy napisał: Mam znajomego który skorzystał z oferty > pierwszy i ostatni raz. Wyszedł gorzej niż Zabłocki na mydle. > Dzisiaj ma adwokata który odwraca to co spieprzyli w ECU . > Załatwili ? ugodę i 20% tego co można było załatwić po działaniu prawdziwego > adwokata. Tyle co ECO załatwia to i JA załatwię. > Polecam artykuł w gazecie Dziennik z dnia 04,02,2008 Odpowiedz Link
max469 Re: pomoc w uzyskaniu odszkodowania 09.07.08, 10:51 Ja ze swojej strony polecam Europejskie Centrum odszkodowań. Dostałem od nich fachową pomoc i w krótkim czasie dostałem od firmy ubezpieczeniowej naprawdę dobre pieniądze. Oto ich adres: www.euco.pl Odpowiedz Link
unhappy Re: pomoc w uzyskaniu odszkodowania 18.08.08, 19:05 max469 napisał: > Ja ze swojej strony polecam Europejskie Centrum odszkodowań. Dostałem od nich > fachową pomoc i w krótkim czasie dostałem od firmy ubezpieczeniowej naprawdę > dobre pieniądze. Oto ich adres: www.euco.pl A cóż warta jest firma która reklamuje się takim spamem? Odpowiedz Link
reedx Re: Uwaga Votum nie daje kopi umowy klientowi 12.06.09, 10:59 moja znajoma podpisała umowę z Votum "podobno,, napisałem tak ponieważ miła przedstawicielka tej firemki nie zostawiła podpisanej umowy znajomej tylko powiedziała, że dośle później, dziś już minął miesiąc od daty a umowy nie ma, pani przedstawicielka podaje terminy kiedy będzie umowa, Infolinia twierdzi,że tylko prezes i zarząd firmy może podpisywać umowy a przedstawiciele nie mają takich uprawnień i oczywiście nie zostawienie podpisanej umowy jest zgodne z prawem i jest to coś zupełnie normalnego, zaznaczam , że znajoma nie wie a może nie bardzo pamięta jaki % prowizji potrąci sobie Votum , ma tylko nadzieję że nie 40 plus Vat. Takie cuda to tylko w Polsce? Odpowiedz Link
ritka.1 Re: pomoc w uzyskaniu odszkodowania 18.06.09, 12:06 A ja polecam Auxilię! bardzo mi pomogli w mojej sprawie. Odszkodowanie jakie dostałam przekroczyło moje najśmielsze oczekiwania! ;) rewelacja! Polecam ich wszystkim znajomym, którzy znaleźli się w sytuacji podobnej do mojej - a było nieciekawie. Auxilię też polecił mi znajomy, który był zadowolony z ich usług więc widocznie są skuteczni! ;) Odpowiedz Link