GoĹÄ: Lahar IP: *.chello.pl 25.02.10, 13:12 Witam, Poszukuję wiarygodnej wróżki na terenie Sosnowca i okolic. Jeżeli macie jakieś namiary proszę pisać : ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: tolek Re: Wróżka - Sosnowiec i okolice IP: *.chello.pl 26.02.10, 18:48 Korzystanie z tego rodzaju usług to grzech ciężki... Odpowiedz Link Zgłoś
zoltek Re: Wróżka - Sosnowiec i okolice 24.06.20, 13:57 ja wole skorzystać z wróżki Agnieszki jeżeli chodzi o przyszłość, fajna babeczka do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozkaagnieszka.pl zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anastazy Re: Wróżka - Sosnowiec i okolice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.10, 19:51 Polecam panią Leokadię. Mieszka przy Krzysztofika 365. Sprawdzalnośc wróżb do 12 tygodni - 90 %. Od 12 do 36 tygodnia 82 %. Od 36 tyg do 36 miesiąca 72 %. Powyżej nie sprawdzano, z uwagi na niewielki staż Pani Leokadii we wróżbiarstwie. Specjalizuje się w przepowiadaniu miłości, niepowodzeń życiowych i chorób nerek. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: aga Re: Wróżka - Sosnowiec i okolice IP: *.cable.smsnet.pl 27.02.10, 21:20 ale po co...... nie byłam nie czuje potrzeby..podobno jest jakas w bedzinie co smierdzi .tak mówiły kolezanki......... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Karolina Re: Wróżka - Sosnowiec i okolice IP: *.chello.pl 01.03.10, 10:53 Nie wiem czy jest jakaś w Sosnowcu ale wiem, ze jest w Lublińcu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: Wróżka - Sosnowiec i okolice IP: *.chello.pl 08.04.10, 20:51 na patelni jest klinika duszy i ciała tak w bramie obok apteki nie byłam ale tam jest i wróżka i radiesceta i masaże i esencje energetyczne i akupunktura wsjo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mała mi Re: Wróżka - Sosnowiec i okolice IP: *.chello.pl 09.04.10, 21:56 Polecam na Hallera -wróżka Wiola tel.603 122 494. Trzeba się wcześniej umówić. Długość seansu ok. 2 godziny Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Bidula Re: Wróżka - Sosnowiec i okolice IP: *.adsl.inetia.pl 09.04.10, 22:46 A która z dostępnych wróżek ma jakies liczące się wyniki w przepowiadaniu wyników losowań Lotto ? Ta zana i popularna z Będzina daje tylko 2% gwarancji. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: byłam Re: Wróżka - Sosnowiec i okolice IP: *.zamek.net.pl 01.05.10, 11:44 byłam koło zamku w będzinie...środowisko okropne ,,ale mnie się sprawdziło wszystko ,,nie uwierzyłam jej mimo ze doslownie mi mowila co mam robc i co z tego bedzie,.nie minelo 3 lata i gorzko plakalam ze jej nie posluchallam,,,okolica domu i w srodku dla ludzi o mocnej tolerancji na zapachy,,widoki itp,,,ale wrozka dla mnie pewna,,i tania bo 5 zł to nie kasa,,,nic jej nie mowilam nie prztakiwalam a sama mi powiedziala prawdę o przyszlosc pokazala,, Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: IRMI09081990 Re: Wróżka - Sosnowiec i okolice IP: *.centertel.pl 15.06.22, 18:43 Dzień dobry ten numer jest nieaktualny ... ma Pani może nowy numer ? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Krystyna Re: Wróżka - Sosnowiec i okolice IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.23, 22:03 Nieaktualny telefon,wątek nieaktualny niestety Odpowiedz Link Zgłoś
zoltek Re: Wróżka - Sosnowiec i okolice 24.06.20, 13:58 ,,ja wole skorzystać z wróżki Agnieszki jeżeli chodzi o przyszłość, fajna babeczka do tego wszystko prawie się sprawdza jej strona to: wrozkaagnieszka.pl zamawiacie wróżbę łatwo i bezpiecznie a odpowiada bardzo szybko zazwyczaj do 2 godzin Odpowiedz Link Zgłoś