Dodaj do ulubionych

Gdzie znajduje się archiwum z dokumentami ....?

07.09.10, 08:09
Witam
Proszę o pomoc w sprawie archiwum z dokumentami z nie istniejących kopalń,a dokładniej z kopani KWK "Czerwone Zagłębie"-Sosnowiec,potrzebne jest mi to do emerytury.
Z góry dziękuję za pomoc!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: ola Re: Gdzie znajduje się archiwum z dokumentami ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.10, 11:14
      zapytaj w zus powinni mieć wykazy były kiedys w domu technika ale w zusie Ci powiedzą
      • Gość: Romek Re: Gdzie znajduje się archiwum z dokumentami ... IP: *.play-internet.pl 19.02.14, 20:21
        Chce świadectwo z kopalni Sosnowiec w Sosnowcu z lat 1972r. i nie wiem jak mam adresować. żeby odebrac świadectwo
    • Gość: gość Re: Gdzie znajduje się archiwum z dokumentami ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.10, 11:16
      Zapytaj w ZUS-ie powinni mieć wykaż przekazanych dokumentów, wiem że kiedyś były w domu technika, wiem takze ze takie ogólne archiwum jest w katowicach
    • Gość: toy Re: Gdzie znajduje się archiwum z dokumentami ... IP: *.chello.pl 07.09.10, 15:08
      Państwowe archiwum K-ce ul.Józefowska lub archiwum na Piaskach (dawny ZEG)
    • Gość: Adam Re: Gdzie znajduje się archiwum z dokumentami ... IP: *.unilever.com 15.05.13, 10:16
      Obecnie (2013,05,15 w łaśnie dzwoniłem) takie archiwum znajduje się w Dąbrowie Górniczej ul.Perla (przy kopalni Paryż). Telefon 032 363 44 25. Poszukuję dokumentów o dotyczących pracy w kopalni "Siemianowice". Wystarczy wysłać podanie.
    • Gość: Jan117 Re: Gdzie znajduje się archiwum z dokumentami ... IP: *.gigainternet.pl 02.07.23, 17:51
      Gdzie znajduje się archiwum z dokumentami z Przedsiębiorstwo Robót Górniczych POL-GÓR
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka