22-40t 07.09.10, 08:09 Witam Proszę o pomoc w sprawie archiwum z dokumentami z nie istniejących kopalń,a dokładniej z kopani KWK "Czerwone Zagłębie"-Sosnowiec,potrzebne jest mi to do emerytury. Z góry dziękuję za pomoc!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: ola Re: Gdzie znajduje się archiwum z dokumentami ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.10, 11:14 zapytaj w zus powinni mieć wykazy były kiedys w domu technika ale w zusie Ci powiedzą Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Romek Re: Gdzie znajduje się archiwum z dokumentami ... IP: *.play-internet.pl 19.02.14, 20:21 Chce świadectwo z kopalni Sosnowiec w Sosnowcu z lat 1972r. i nie wiem jak mam adresować. żeby odebrac świadectwo Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: Gdzie znajduje się archiwum z dokumentami ... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.09.10, 11:16 Zapytaj w ZUS-ie powinni mieć wykaż przekazanych dokumentów, wiem że kiedyś były w domu technika, wiem takze ze takie ogólne archiwum jest w katowicach Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: toy Re: Gdzie znajduje się archiwum z dokumentami ... IP: *.chello.pl 07.09.10, 15:08 Państwowe archiwum K-ce ul.Józefowska lub archiwum na Piaskach (dawny ZEG) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Adam Re: Gdzie znajduje się archiwum z dokumentami ... IP: *.unilever.com 15.05.13, 10:16 Obecnie (2013,05,15 w łaśnie dzwoniłem) takie archiwum znajduje się w Dąbrowie Górniczej ul.Perla (przy kopalni Paryż). Telefon 032 363 44 25. Poszukuję dokumentów o dotyczących pracy w kopalni "Siemianowice". Wystarczy wysłać podanie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jan117 Re: Gdzie znajduje się archiwum z dokumentami ... IP: *.gigainternet.pl 02.07.23, 17:51 Gdzie znajduje się archiwum z dokumentami z Przedsiębiorstwo Robót Górniczych POL-GÓR Odpowiedz Link Zgłoś