Dodaj do ulubionych

Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki Madzi

04.02.12, 13:36
sosnowiec.gazeta.pl/gazetasosnowiec/1,93867,11037103,Wciaz_szukaja_Madzi__Miasto_pelne_ogloszen_o_porwaniu.html
zwracam uwagę na ten fragment:
"Niespełna 22-letnia Katarzyna, mama poszukiwanej dziewczynki, od kilku lat angażowała się w religijny ruch Tebah. Na zdjęciach, którymi dzieliła się z przyjaciółmi na portalu nk.pl, widać m.in., jak rozmodlona kobieta w białej albie, w grupie dziewcząt niosących świece, kadzidło i naczynia liturgiczne, służy do nabożeństwa."

CZY TO TU TKWI PRZYCZYNA POSTĘPOWANIA TEJ KOBIETY ???

Obserwuj wątek
    • Gość: Terlicki Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.12, 13:38
      Też tak uważam. Tu jest najgłębszy klucz psychologiczno-socjologiczny do całej sprawy, a zarazem też argument dla obrony, że pod wpływem religii nie w pełni wiedziała, co czyni.
    • Gość: DO TEGO WYŻEJ Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: *.fucio.net 04.02.12, 13:40
      A komu jesteś życzliwy, Zbychowi tworzącemu prawo na cmentarzu, a może sawickiej która swoją działalność parlamentarną sama nazwała kręceniem lodów? Gdyby Ziobro był ministrem sprawiedliwości z takim potworem jak ten który urodził tego dzieciaczka , rozprawiłby się surowo!
    • Gość: [*] Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: 93.175.72.* 04.02.12, 13:53
      Jaka matka wyrzuca swoje dziecko jak śmieci?! Jakim trzeba być człowiekiem żeby tak postąpić co jej to dzieciątko zawiniło ??!!! Nie ma cienia wybaczenia dla tego potwora nie ma .... Śmierć za śmierć
    • Gość: Terlicki Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.12, 14:05
      Siedźcie w domu, jak nie macie co robić w sobotę, bo robicie z miasta pośmiewisko na całą Polskę z tymi misiami i lalkami.
      • Gość: wer Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: *.cable.smsnet.pl 04.02.12, 19:53
        wk...wiasz gościu, ch ci do tego jak ludzie przeżywają tą tragedię, przejdź się z sosnowiecką suką po parku i odsapnij od komputera
        • Gość: To zaraźliwe? Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.12, 12:02
          Dlaczego nie zabezpieczono miejsca znalezienia zwłok,?

Kto im pozwolił zrobić tam ołtarzyk, cmentarz, etc?
          Kto pozwala tam przychodzić palić znicze, kłaść zabawki, odstawiać kabaret, zadeptując przy tym wszystkie ślady?
          Ludzie z Sosnowca ja rozumiem znicze, po przebadaniu terenu
          Po co ten cyrk?
          Czy Wy macie coś z głową ???
          I do tego robią zdjęcia, także rodzinne - porąbało Wam się coś pod kopułą?
          Wzbudzacie na świecie śmiech, politowanie i kreślenie kółek na czole na ten widok.
          Taki sam teatr, cyrk jaki matka Madzi odstawiała niedawno przed kamerami TV.
          • Gość: gość Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.12, 12:32
            Gdyby ślady nie były dostatecznie zebrane teren byłby otoczony i policja nikogo by tam nie dopuściła. To, że z tego miejsca niektórzy zrobili szopkę to fakt. Można było zapalić znicz, złożyć kwiaty i tyle. Jeżeli ktoś zginął przy drodze też zapalano znicze... więc nie widzę w tym nic złego.
            • Gość: niedziwinic Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.12, 13:00
              1.Gdyby porucznik Columbo zbierał ślady to wróciłby tam jeszcze parę razy .
              2.Krzyże przy polskich drogach na przemian z tirówkami to ewenement na skalę światową.

• Gość: gość Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.12, 13:32
                Twoja wypowiedź jest żenująca!!! Prawda jest taka, że co kraj to obyczaj. Czy jak Chińczycy na obiad pieska zjadasz? To też ewenement na skalę światową!!! Zresztą szkoda dyskusji z takim palantem.
                • Gość: kropidło Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: *.dynamic.chello.pl 05.02.12, 13:53
                  Ciszej nad tą trumną.
    • Gość: santosubito Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.12, 14:08
      ?Jaka matka wyrzuca swoje dziecko jak śmieci?! Matka - katoliczka, "córka Maryi". złozyła córeczkę w ofierze Dżizasowi, za pośrednictwem Maryi .
    • Gość: do terlickiego Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: *.fucio.net 04.02.12, 14:14
      A co powiesz kretynie na to że, dziecko będzie miało katolicki pogrzeb z udziałem nie jednego księdza?
      • Gość: yallayalla Módlta sie palanty IP: 31.135.192.* 04.02.12, 14:26
        Akurat klecha jest tam potrzebny jak ku...e deszcz
        • Gość: dorota Re: Módlta sie palanty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.12, 14:36
          dlaczego policja dopuszcza na miejsce znaLEZIENIA dziecka watahy rozmodlonych -nienawistnych
    • Gość: zagłębianka Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.12, 14:34
      Nic z niczego nie wypływa ,zastanawiam sie tylko czy ta Katarzyna nie była w domu rodzinnym maltretowana,bo skąd u takiej młodej osoby biora się takie zachowania;matacwo i agresja.
    • Gość: !!!!!!!!!! Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: *.fucio.net 04.02.12, 14:34
      Większość tutaj to czerwona hołota, która najchętniej na pogrzebie widziałby pierwszego sekretarza POP i nergala!!!!
      • Gość: dorota Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.12, 14:38
        za czasow sekretarza POP matka miala za co zyc a jak nie chciala dziecka,to nie musiala,ty katoliczko od siodmej bolesci,pewno z bialostockiego
    • Gość: Terlicki Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.12, 14:35
      Kretynie, o pogrzebie zdecydują rodzice, w tym matka, więc nie dziwię się, że będzie katolicki.
      • Gość: genek Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: *.ip.netia.com.pl 04.02.12, 15:13
        Ilu z tych sprawiedliwych, palących dziś znicze i przynoszących zabawki wiedziało o tym, że w tej rodzinie dzieje się źle i nic, nic nie zrobiliście. Teraz się rozgrzeszacie?
    • Gość: Gość hania Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.12, 15:23
      Ludziee smierc zasmierc..w telewizji miala sile wolac plakac do""PORYwaczy'' zeby ooddali jej coreczke to czemu nie mogła wolac o pomoc jak ''wyslizgnela sie z kocyka'' KŁAMIE a policja tepaki jej wierza ubaw z was ma a wy robicie z niej depresantke lub jakas jej choroobe psychlodzo o dupe potluc wymysla
    • Gość: juralo Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: *.adsl.inetia.pl 04.02.12, 15:42
      Ona nie wyrzucila dziecka na wysypisko jak smnieci. Ona je schowala tam ze strachu. Takimi wpisami dajecie swiadectwo, ze jestescie gorsi od niej.
    • Gość: Gość Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: *.centertel.pl 04.02.12, 16:23
      Drugie dno. Luz, zabawa w wilkołaki, wampiry, zdjęcia w mundurach," ślubne ' z karabinami, imprezowanie "ciche awantury domowe" i wymuszona przez rodzinę religijność...brak przygotowania do bycia rodzicami
    • Gość: Gościu Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.12, 16:29
      Policja nie przesłuchiwała matki bo Kaszak tak chciał.Teraz wiadomo kto kreci się w tych ruchach katolickich.To bagno i patologia taka sama jak kler.Ludzie z marginesu podpora watykańskich pasożyów. Teraz TV pluje na Rutkowskiego ze ośmieszył katolicką policje.
    • Gość: Gość Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: 94.42.176.* 04.02.12, 16:31
      Jeżeli dziecko jej wypadło to powinniście przynajmniej jej współczuć teraz że bała się męża a teraz musi jeszcze siedzieć w więzieniu .
    • Gość: GOŚĆ: ROCZNIK1982 Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: *.play-internet.pl 04.02.12, 16:44
      ZOBACZCIE CO PISZE NA ŚCIANIE NAD MIEJSCEM POCHOWANIA CIAŁA MADZI "WUJEK" CZY TEŻ OJCIEC PRÓBUJE ODSUNĄĆ PODEJRZENIA OD SWOJEJ OSOBY !!!!!!!!!!!
      • Gość: koles Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: *.v54.interkam.pl 04.02.12, 16:49
        Czesc .
        nie jestem z sosnowca - napiszcie cos o tej kobiecie - jaka byla wczesniej , czy prowadzala sie po melinach z lumpami - co ona zarla itp .
        ciekawi mnie z jakiego dolka biara sie takie kobity
        Z GORY DZIEKUJE
    • moja_suka_jest_kosmitka Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki 04.02.12, 16:44
      ja w tych ruinach widzę krzyż. najpierw dwumetrowy drewniany. potem oświetlenie i może droga krzyżowa. poświęci biskup za opłatą a Górski będzie asystował i płacił z kasy miasta. potem oczywiście hektar ziemi na kościół. panowie w sutannach tak ładnie będą przemawiać na pogrzebie dziewczynki. opowiedzą o bożym miłosierdziu i takie tam ble,ble...
    • Gość: [b]koles[/b] Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki Madzi IP: *.v54.interkam.pl 04.02.12, 16:52
      Czesc .
      nie jestem z sosnowca - napiszcie cos o tej kobiecie - jaka byla wczesniej , czy prowadzala sie po melinach z lumpami - co ona zarla itp .
      ciekawi mnie z jakiego dolka biara sie takie kobity
      Z GORY DZIEKUJE
    • Gość: L Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: *.telpol.net.pl 04.02.12, 16:56
      dlaczego wpisy tego śmiecia terlickiego nadal tu widnieją ? czy tu nie ma moderatora by się zajął tym imbecylem ?
    • Gość: optymista Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.12, 17:08
      Gratuluje ludziom, którzy przyszli do tego mijesca i robili zdjęcia swoimi cyfrówkami, godne zachowanie. Zamiast uszanować to sobie fotki strzelają po co ? na co komu ?!
    • Gość: :( Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.12, 17:10
      Zapalanie zniczy, przynoszenie zabawek i modlitwa jest naprawde wzruszajace, ale widzac w telewizji ludzi ktorzy przyszli w to miejsce zeby POMACHAC do kamery, porobic zdjecia, zapalic papieroska i popatrze bo jest SENSACJA - to uwazam to za żenujące i jest mi za nich wstyd
    • Gość: sosnowiczanka Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.12, 17:14
      Sama jestem,z Sosnowca, mieszkam 10 min drogi od tego parku, poszlabym zapalic znicz ale jakbym zobaczyla takie prostackie zachowanie ludzi robiacych te zdjecia itp to poprostu szlak by mnie trafil. Wole zapalic swieczke w oknie i pomodlic sie za dziewczynke w domu! Wstyd mi za takie reakcje ludzi;/
    • Gość: sosnowiczanka Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: *.dynamic.chello.pl 04.02.12, 17:19
      Jej dziecinstwo napewno mialo wplyw na to jak teraz sie zachowuje. Alkohol, przemoc, molestowanie i inne patologie w dziecinstwie maja ogromnie odzwierciedlenie na dorosle zycie czlowieka. 3/4 przestepstw ciezkiego stopnia jest popelniana przez osoby ktore wychowywaly sie w rodzinach z problemami
      • Gość: koles Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: *.v54.interkam.pl 04.02.12, 19:22
        moje dziecinstwo tez nie bylo udane - ale dlatego tez postanowilem ze moje dzieci beda mily lepiej
        wiec nie rodzina nie zawsze jejs czynnikiem ktory defralduje psychike
    • Gość: mszowy Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki IP: 193.106.84.* 04.02.12, 17:21
      religijny ruch Tebah - ?? co to u mnie w kosciele nie było, czy to w Tomaszu takie nowe praktyki, że potem trza dzieci zakpywać? ponoc oboje rodzie byli "ministrantami"?
    • hamsterx Re: Sosnowiczanie palą znicze. Zarzuty dla matki 04.02.12, 17:28
      @mszowy -
      www.tebah.boo.pl
      poczytaj może zrozumiesz bo ja nijak nie mogę
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka