Dodaj do ulubionych

Restauracja Leśna Kraina Kazimierz Górniczy opinie

25.08.19, 20:49
Dzień dobry, czy mogłabym prosić Państwa o opinie na temat przyjęć w restauracji Leśna Kraina? Chodzi mi dokładnie o przyjęcia weselne. Jak jedzenie, obsługa. Sala wygląda tak ładnie jak na zdjęciach? Chce wiedzieć czy warto jechać :)
Obserwuj wątek
    • monikajw1985 Re: Restauracja Leśna Kraina Kazimierz Górniczy o 27.08.19, 11:51
      Byłam tam ostatnio na weselu kuzynki. Bardzo przyzwoite miejsce. Bardzo ładne otoczenie. Młodzi od razu zrobili sobie tam sesje, mieli dość wcześnie ślub, więc trochę czasu było. Goście też uczestniczyli w sesji :) Fajnie. A co do jedzenia to ok. Taki standard jak to na weselach, ale dobre i świeże. Kwestia co tam sobie wybierzecie. Mi smakowało.
      • magdaborsuk Re: Restauracja Leśna Kraina Kazimierz Górniczy o 12.10.19, 16:39
        Orientuje się pani jaki jest koszt takiego wesela ?
    • Gość: agat Re: Restauracja Leśna Kraina Kazimierz Górniczy o IP: *.cable.smsnet.pl 29.08.19, 23:01
      opinie w necie różne,więcej słabych,robiłam córce komunię i jestem bardzo mile zaskoczona,dobre jadło,dużo świeże,właścicielka trochę taka gburowata, przy załątwianiu formalności
      • magda400040 Re: Restauracja Leśna Kraina Kazimierz Górniczy o 01.09.19, 14:36
        Czytałam opinie, ale dużo jest bardzo starych, sprzed 2007 roku :d 12 lat :) Raczej nie jest to wiarygodne. Teraz w dobie internetu, każda restauracja dąży do jak najwyższej jakości obsługi, aby właśnie nie mieć negatywów. Nowe opinie są raczej przychylne :) To ponoć w ogóle jakieś zabytkowe miejsce, prawda? A odnośnie jedzenia można jakieś rady prosić? Jakieś dnia przypadły tak wyjątkowo do gustu? Chyba się zdecyduję, tam jest ładnie, zależy mi też na zdjęciach gdzieś blisko...
        • monikajw1985 Re: Restauracja Leśna Kraina Kazimierz Górniczy o 23.09.19, 20:23
          Już teraz dokładnie nie pamiętam tych potraw ale wiem, że mi smakowało, bo polecałam też znajomej Restaurację Leśna Kraina. Tam jest na serio bardzo ładna okolica, dużo zieleni, staw. Na wiosnę czy lato - idealnie. Myślę, że zimą też może cudownie wyglądać to miejsce.
      • justynkawlos Re: Restauracja Leśna Kraina Kazimierz Górniczy o 12.10.19, 16:15
        Czy na terenie restauracji Leśna Kraina znajduję się jakiś plac zabaw dla dzieci ?
    • muszelka13 Re: Restauracja Leśna Kraina Kazimierz Górniczy o 22.09.19, 23:59
      Ostatnio byłam tam na komunii bratanicy. Fajnie tam jest. Jedzenie też dobre. Super miejsce, jak ma się też dzieci, bo mogły wyjść na dwór i się pobawić na terenie restauracji, a nie siedzieć w pomieszczeniu, a była taka ładna pogoda :)
    • laleczka3105 Re: Restauracja Leśna Kraina Kazimierz Górniczy o 09.10.19, 14:53
      Witam, zeszłym roku miałam wesele w restauracji Leśna Kraina. Jedzenie było ciepłe, obsługa fenomenalna. Sama dowiedziałam się przypadkiem o tej restauracji z forum. Kierownik sali zadbał o to żeby wystrój był dopasowany do tematu przewodniego.
    • kamilajawron Re: Restauracja Leśna Kraina Kazimierz Górniczy o 09.10.19, 20:43
      szczerze mówiąc nie miałam się czego doczepić. Dania były podane na czas, menu ustalasz wcześniej z właścicielką także nie ma w dniu przyjęcia niespodzianek. Myślę, że na takie średnie wesela restauracja Leśna się nadaje.
    • justynkawlos Re: Restauracja Leśna Kraina Kazimierz Górniczy o 10.10.19, 19:38
      Wszystko działało tak ja miało, dania na czas, wystrój dopasowany do tematyki, kierownictwo oraz obsługa wykonuję swoją pracę jak najbardziej na plus. Polecam
      • Gość: karolGDA Re: Restauracja Leśna Kraina Kazimierz Górniczy o IP: *.unknown.vectranet.pl 16.10.19, 20:59
        Na weselu byłam tam jako gość, bardzo mile mnie zaskoczył własnie wystrój - wymysł Pary Młodej ale wykonanie Leśnej Krainy - wszystko dopasowane do mega zielonego otoczenia restauracji
    • marynarz1 Re: Restauracja Leśna Kraina Kazimierz Górniczy o 10.10.19, 20:05
      Widzę, że na forum dużo się pisze tej restauracji. Moja znajoma robiła w niej komunie dla swojego syna. Ogólnie była zadowolona, syn szczęśliwy, wiec to chyba najważniejsze. Wiecie może ile osób mieści się na sali weselnej?
      • Gość: tereska Re: Restauracja Leśna Kraina Kazimierz Górniczy o IP: *.unknown.vectranet.pl 16.10.19, 20:54
        Max 120 osób na jednej, do 70 na drugiej (tych klimatyzowanych) i mniejsza salka na 20 osób. Szukaj na forum restauracja leśna , znajdziesz mnóstwo informacji od zadowolonych gości - to ważne.
    • magdaborsuk Re: Restauracja Leśna Kraina Kazimierz Górniczy o 12.10.19, 16:23
      Wiecie może czy restauracja Leśna Kraina organizuje przyjęcia "All Inclusive" ?
      • justynkawlos Re: Restauracja Leśna Kraina Kazimierz Górniczy o 12.10.19, 16:25
        Tak organizują takie przyjęcia. Mało tego obsługa jest fenomenalna.
        • magdaborsuk Re: Restauracja Leśna Kraina Kazimierz Górniczy o 12.10.19, 16:29
          A proszę mi powiedzieć jak to wygląda z kosztami ?
          • justynkawlos Re: Restauracja Leśna Kraina Kazimierz Górniczy o 12.10.19, 16:31
            Koszt organizacji imprezy zależny jest od typu organizowanego przyjęcia.
            • Gość: jaga Re: Restauracja Leśna Kraina Kazimierz Górniczy o IP: *.unknown.vectranet.pl 16.10.19, 20:57
              Jak przystało na Leśną Krainę organizują przyjęcia all inclusive, na forum poczytaj jakie potrafia niespodzianki przygotować dla gości. Do tego można uzgodnić by zapewnili tak popularne animacje dla najmłodszych
    • Gość: mezka Re: Restauracja Leśna Kraina Kazimierz Górniczy o IP: *.unknown.vectranet.pl 16.10.19, 20:49
      Jedno z lepszych miejsc w jakich miałam okazje być na weselu jako gość ostatnimi czasy - super lokalizacja,otoczenie, bardzo dbają o teren wokół. Jedzenie bardzo smaczne, urozmaicone menu więc można swobodnie dobierać dania do potrzeb i oczekiwań gości, super słodkości.
    • Gość: Wierzban Re: Restauracja Leśna Kraina Kazimierz Górniczy o IP: *.dynamic.chello.pl 28.06.21, 16:37
      W kwestii miejsca to ok, ale już konsumpcja to już nie bardzo. Mam nieodparte wrażenie że posiłki odgrzewane z dnia poprzedniego. Ja rozumiem , że covid, że coś tam, ale standardy powinny pozostać bez zmian. Ogólnie jeśli się komuś nie pali szukaj dalej!!!!

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka