much0morek 08.05.20, 21:21 Czy wiecie gdzie w Sosnowcu i okolicach mogę przeprowadzić hydrokolonoterapię? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
blinaa Re: Hydrokolonoterapia leczenie - gdzie w Sosnowc 11.05.20, 21:36 lewatywe możesz samemu zrobić, po co się zapisywać. Odpowiedz Link Zgłoś
much0morek Re: Hydrokolonoterapia leczenie - gdzie w Sosnowc 12.05.20, 21:50 Lewatywa to zupełnie co innego niż hydrokolonoterapia. Zasadnicza różnica polega na tym, że lewatywa pozwala oczyścić jelita do pewnego momentu, zaś hydrokolonoterapia na całej długości jelit. Odpowiedz Link Zgłoś
pattttr Re: Hydrokolonoterapia leczenie - gdzie w Sosnowc 25.05.20, 13:27 W Sosnowcu nic Ci nie polecę, ja w Kato robiłam ten zabieg w colonmedzie. A dlaczego się chcesz zdecydować na ten zabieg? Odpowiedz Link Zgłoś
blinaa Re: Hydrokolonoterapia leczenie - gdzie w Sosnowc 27.05.20, 14:06 w katowicach byłam w vitalei, o colomedzie też słyszałam, ale tam nie byłam. Odpowiedz Link Zgłoś
much0morek Re: Hydrokolonoterapia leczenie - gdzie w Sosnowc 04.06.20, 21:39 Okej, sprawdze te miejsca, zobaczę jak stoją z terminami. Może nie będą mieć odległych terminów. Decyduje się na ten zabieg z powodu zaparć. Odpowiedz Link Zgłoś
teklarak Re: Hydrokolonoterapia leczenie - gdzie w Sosnowc 10.06.20, 14:29 daj znać jak się już zapiszesz, sama się zastanawiam, ale nie wiem ile czeka się teraz na wizytę. Odpowiedz Link Zgłoś