gasiennka 09.06.20, 14:02 Cześć, planuje zapisać się na ozonoterapię, ponieważ mam już dosyć powracającej opryszczki. Czy możecie mi polecić jakiś gabinet na śląsku, najlepiej blisko Sosnowca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bianiulqa Re: Ozonoterapia woj. śląskie - która placówka? 10.06.20, 14:23 a to opryszczkę można leczyć ozonem? myślałam, że tą metodą można leczyć jakieś zakażenia bakteryjne czy wirusowe. Odpowiedz Link Zgłoś
gasiennka Re: Ozonoterapia woj. śląskie - która placówka? 15.06.20, 14:04 To też możesz leczyć, ponieważ ozonoterapia ma wiele zastosowań. Stosuje się ją przy leczeniu boreliozy, w leczeniu cukrzycy, chorób skórnych, bólach głowy. Mogłabym jeszcze trochę wymieniać :) Odpowiedz Link Zgłoś
maszja Re: Ozonoterapia woj. śląskie - która placówka? 17.06.20, 14:05 Biozon w Świętochłowicach, Arkadia Med w Katowicach. Odpowiedz Link Zgłoś
kluuska Re: Ozonoterapia woj. śląskie - która placówka? 30.06.20, 13:55 ozonoterapię robiłam w vitalei w katowicach, a to dość blisko od sosnowca. Odpowiedz Link Zgłoś