Gość: George IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 20:17 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierozek_monika Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? 18.11.04, 09:36 ja najbardziej lubię pizzę z restauracji TRATTORIA na Zagórzu ul. 11-go listopada na przeciwko cmentarza. Najlepsza w Sosnowcu jaką próbowałam + miła nie narzucająca się obsługa i krótki czas oczekiwania. Bardzo się zrasiłam do Pizzeri Stonhenge na pogoni, gdzie obsługa jest niegrzeczna, mam wrażenie, że każdy klient to ciężar i na pizzę nigdy nie czekałam mniej niż 45 minut. Kilka razy trafiłam na ohydną pizzę u nich. Za dużo suszonych przypraw, niedopieczona lub spalona po bokach, za grube ciasto. Może ktoś uważa inaczej, ale takie jest moje zdanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toro Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? IP: 62.233.185.* 18.11.04, 12:40 Ja polecam pizze w Stonehange na pogoni miła pizzeria dobra i tania pizza warto odwiedzać Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: niestety :/ 18.11.04, 15:57 ale stonehange nie polecam.To najgorsza knajpa (pizzeria) w jakiej byłam.Pomijając szczury (przeleciał kiedyś między stolikami) to obsługa jest tak chamska, że w głowie się nie mieści.Pizza nawet spoko, ale jak ma kobita na mnie patrzeć jak na śmiecia i truciciela, to wolę nie jeść.Bo i tak by zaraz wyrzygała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna Polecam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 08:51 A ja polecam Stonehange. Pizza jest dobra, a co do czasu oczekiwania to taki sam jak w innych pizzeriach. Wszystko zależy od ilości klientów w danym momencie. Co do szczurów, to chyba pomylono je z małymi kociakami, które tam przychodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: jesteś pracownikiem stonehange`a? 19.11.04, 09:12 czy znajomą szefa?Szczury w stonehange to normalka, niejedna osoba ci to powie.Nie da się niezauważyć grubego szczura, a tym bardziej pomylić go z kotem hehe.Wybrałam się kiedyś (i to był ostatni raz) ze znajomymi.Klientów było trzech (nie licząc nas), czekaliśmy na pizzę 1 h i 15 minut.To był rekord.Ludzie, którzy czekali przed nami zrobili awanturę, odebrali pieniądze i pojechali.Tak więc jeśli chodzi o stonehange, czas oczekiwania na pizzę nie zależy od ilości klientów w danej chwili, moja droga :) Odpowiedz Link Zgłoś
barthez_06 Re: jesteś pracownikiem stonehange`a? 19.11.04, 10:48 Trzeba przyznać że czas oczekiwania w Stonehange jes wyjątkowo dłuuuuuuuugi. Sam kiedyś czekałem 1.15 min(ale wtedy miałem dobry humor i jakoś ze znajomymi przegadaliśmy ten czas). Strach pomyśleć co czuł by ten kto musiał by tyle czekać a byłby bardziej głodny niż ja wtedy. Szczurów nie widziałem(może dlatego że byłem tam tylko 3 razy amoże ich tam nie ma). Co do obsługi to fakt miałem takie odczucia ze coś z nią nie tak. Teraz wiem że nie tylko ja tak uważam. Jest najłagodniej mówiąc - słaba i nieuprzejma. Wnętrze bardzo fajne (mnie taki wystrój się podoba). Pizza całkiem zjadliwa. reasumując: - czas oczekiwania - obsługa + wystrój wnętrza -+ pizza( zależy jak się trafi ja miałem - i ++) wynik: dostateczny + (3+) Dużo jest do poprawienia szanowni właściciele lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: jesteś pracownikiem stonehange`a? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 01:05 co do pizzy zgadzam sie z opinia ludzi,jest wysmienita,natomiast z powodu fatalnej obslugi nie mam juz tam przyjemnosci jesc!skoro jest samoobsluga to po co 3 kelnerki?z koniecznosci porosilam kiedy o sztucce,oczywiscie nie dostalam,czas oczekiwania jest wprost niedorzeczny,nie mila obsluga,szczurow nie widzialam ale nie musze...raczej juz tam nie pojde...szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mila Re: jesteś pracownikiem stonehange`a? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.07, 01:08 bylam w lokalu i zamowilam duza pizze,a poniewaz przeliczylam sie z mozliwosciami jej zjedzenia ,poprosilam o jej zapakowanie.Zamiast pomocy kelnerki w tej czynnosci rzucila mi karton i musialam to zrobic sama za siebie....skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna do lena_zienkiewicz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 20:57 Nie jestem pracownikiem, ani żadną znajoma szefa. Byłam tam dwa razy, może miałam szczęście że wszystko było w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dsfs Re: niestety :/ IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.15, 11:21 komentarze sponsorowane bardzo łatwo poznać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? IP: *.chello.pl 10.05.08, 22:16 Na przeciw kościoła św. Tomasza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tigra Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.11.04, 18:32 Najlepsza pizza i tania jest na Ostrogórskiej "Mega Pizza", a także w "Raju" na Piłsudskiego tylko już troszkę droższa. Odpowiedz Link Zgłoś
barthez_06 Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? 19.11.04, 10:53 Jadłem kiedyś pizze cebulową z Mega (dostawa do domu) Była pyszna ( a ja uwielbiam cebule) i baaardzo duża jak na swoją raczej niską cenę. Wnetrza nie widziałem. W raju dawno nie byłem ale ceny wyższe( tak zapamiętałem) - Jedzenie OK Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? 19.11.04, 11:05 spróbuj pizzy w TRATTORI którą polecam :) Znajomi Włosi wypowiadali się o niej pozytywnie. Pizzę Raj lubię, ale nazwałabym ją raczej zapiekanką a nie pizzą. Odpowiedz Link Zgłoś
barthez_06 Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? 19.11.04, 12:07 Nie omieszkam sprawdzić, ale w którym miejscu dokładnie to jest. Kawał czasu mieszkałem na Gwiezdnej więc znam dobrze okolice. Czy to nowy budynek? Przy drodze? W osiedlu? Ile miesca w środku? No jak ceny - przystępne czy raczej drenujące kieszeń? Aha no i jaką pizzę poleciła byś na początek. Masz swoje typy? Z góry dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? 19.11.04, 12:17 To jest ulica 11-go listopada naprzeciwko cmnentarza i przystanku Pekin w pawilonikach. Miejsca w środku nie ma za wiele. W główny pomieszczeniu z 7 stolików. Wystrój bardzo oszczędny, nic specjalnego. Ale obsługa miła, na pizzę nie czekałam nigdy dłużej niż 20 minut. Polecam dobre pieczywo czosnkowe (taka pizza ale tylko z serem i czosnkiem), a pizzę ja najbardziej lubię Quattro formaggi - "4 sery" ale to naprawdę kwestia gustu, kto jakie dodatki lubi. Duża pizza kosztuje +/- 18 złotych, małe są po ok +/- 13 złotych (czytam z ulotki :) - margherita dyża 10zł, a mała 8zł.). Można tam zjeść inne dania, ale szczerze przyznam nigdy tam nic nie próbowałam innego niż pizza. Mają różne makarony , mięska, pierogi (ooo pierogi! :) )... pzdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
barthez_06 Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? 19.11.04, 13:15 Dziękuję za informacje i kłaniam się pas. Powiedz mi tylko jeszcze prosze czy dużą pizzę zjem sam (raczej się nie przejadam) czy lepiej podzielić się nią ze współbiesiadnikiem(co wydaje mi się istotną informacją - gdyz "duże" nie wszędzie jest takie same) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? 19.11.04, 13:20 My zmężem zamawiamy sobie dużą pizzę na spółę :) Może dałabym radę małej pizzy jakbym była głodna. Smacznego :) Odpowiedz Link Zgłoś
barthez_06 Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? 27.06.05, 10:27 jadłem taką z samymi serami - niebo w gębie - polecam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lena_zienkiewicz Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? 19.11.04, 13:25 co się martwisz, zamów dużą, jak nie dasz rady to ja zjem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? IP: 193.193.181.* 19.11.04, 12:14 Często zamawiamy z kolegami do pracy z Mega Pizzy.Duża ilośc skladników, cena niska i szybka dostawa.Czyli da się zrobić cos dobrego w normalnej cenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: gdzie jest mega pizza??a? IP: *.smstv.pl / 213.25.48.* 19.11.04, 15:28 a gdzie mega pizza ma siedzibe???bo wiem ze na telefon,a raz tam byłam ze znajomymi i nie moglismy znaleźć??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.04, 22:17 Byłem ostatnio w nowym lokalu Baia delle Favole(Plaster Miodu na 3Maja)Szybka obsługa.Ilość składników na cieście... wolę przemilczeć, ale dostajemy swieży listek bazylii:)Kucharze ponoć przeszli szkolenia w Italii:)Myslę , że każdy ma swój ulubiony lokal gdzie robią najlepszą pizzę.Ja chodzę po mieście i próbuje pizze w różnych miejscach, ale najbardziej smakuje mi jak sam sobie zrobię:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miki Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 18:59 Radze też wypróbować pizze robioną w Greco na rogu Modrzejowskiej i Dekerta - całkiem przyzwoita pizza w rozsądnej cenie. Zresztą pozostałe potrawy też bardzo smaczne i w duuużych porcjach. Tylko obsługa ostatnio nieco się pogorszyła - choć na pewno nie jest chamska jak na Pogoni ponoć. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? 22.11.04, 08:52 tak, ja też polecam GRECO, pizza nawet w porządku. Byłam tam raz, więc nie mam wyrobionej opinii na temat obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? 22.06.05, 21:49 Właśnie ! to jest myśl, pizza... i piwko ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 23.06.05, 19:42 Monika ,czy Trattoria prowadzi sprzedaż na wynos z dowozem ? macie tez jakies telefony do Trattorii i Mega ? z góry dzięki a propos tematu - dołączam się do niezadowolonych ze Stonehenge : 1.powinni przejść gruntowne przeszkolenie Z PRAKTYKĄ KILKUTYGODNIOWA w temacie kulturalnej i szybkiej obsługi klienta 2.też czekaliśmy na 2 pizze około godziny ,dorośli pół biedy - raczyliśmy się piwem ,najgorzej z dziećmi - co chwilę pytały "kiedy bedzie ta pizza ?" a tylko 2 stoliki były zajęte przez 2 osoby 3.widzieliśmy scenkę ,jak dostał pizze stolik Y ,a stolik X zamawiał znacznie wcześniej; na ich uwagę właściciel(?) w stoicki sposób rzekł,ze jeszcze z pół godziny muszą poczekać,na to goście wstali,wyrazili sie dosadnie o sytuacji,zabrali kase i poszli szefo nie potrafił sie znaleźć,przeprosić ,piwo nawet postawić ,ech czego człowiek wymaga ;-)) 4.zastanawialiśmy się,jak oni nie mogą sobie poradzić z 3-4 stolikami,co tam się dzieje za Sajgon,jak wszystko jest zajęte ,ale tam chyba taka sytuacja sie nie zdarza :DDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
feber Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? 24.06.05, 10:30 www.trattoria.com.pl ja sama bardzo lubie pizze w tratorii, lubie tez stonehedge - bylam pare razy i jestem zadowolona z obslugi a szczurow nie widzialam :) (pewnie gdybym widziala, to juz bym nie wrocila) Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? 28.06.05, 21:06 Hej, trzeba było pisać na @ , bo nie zaglądam tu za czesto ;) Podaję numer do Trattorii: 2970650 - przywożą na terenie Sosnowca przy zamówieniu powyżej 20 złotych. A poniżej, to się chyba z 3 złote dopłaca. Kup sobie kiedyś też pieczywo czosnkowe - super Dawno nie byłam w Stonhenge'u ;) i chyba nie szybko się tam pojawię W Trattorii też był ostatnio numer - zatrudniono nową kelnerkę i troszę się dziewczyna pogubiła, ale stali bywalcy wiedzieli, że trzeba dziewczynie wybaczyć, i że to wyjątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zagłębiaczka Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? IP: *.ziemowit.ds.polsl.gliwice.pl 23.06.05, 22:08 A ja polecam Avanti, która znajduje się w "dziurze na Placu Stulecia" (tj. pod patelnią) zawsze jak wychodzę z przyjaciółką na poizze to tam idziemy i zamawiamy chickenową pizze (kurczakową)nie czekamy dlugo a duzej nie jesteśmy wstanie zjeść we dwie (a nie jemy jak wróbelki :D) ciekawa jestem dlaczego nikt o niej nie wspomniał, hymmm... Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? 28.06.05, 21:07 to ja się dołączę - fakt jadłam tam pizzę kilka lat temu - jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Milka Pizza Pai w Auchan IP: *.interplus.com.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.05, 11:14 naprawdę przepyszna pizza. Minusem jest to, że nia ma tam fajnego miejsca do siedzenia. No, ale mozna brać na wynos. Odpowiedz Link Zgłoś
pierozek_monika Re: Pizza Pai w Auchan 28.06.05, 21:07 W Pizza Pai to są pyszne LLLOOODDDDYYYYYY mniam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mika Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? IP: *.crowley.pl 27.06.05, 13:08 Z "Da Grasso" jadlam przepyszna pizze:)To jest na ul.Brackiej ale ja tam nidgy nie bylam wiec o obsludze nie moge wiele powiedziec.Zamawialam tylko do domku:) O czywiscie w "telepizzy" jest tez bardzo dobra pizza ale juz mi sie troche przejadla:) Odpowiedz Link Zgłoś
mar.celcia Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? 29.06.05, 22:43 generalnie nie przepadam za pizzą, ale raz się skusiłam.. i nie żałuję! najlepsza pizza jaką jadłam, lepsza nawet niż w Rzymie! a jadłam ją w pubie "chilli" chyba na ulicy głowackiego- blisko od patelni, naprzeciwko "mirage".. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.05, 22:07 Hej. Ja kilka dni temu byłam w pizzerii da grasso (chyba tak się nazywa) naprzeciwko kościoła św. Tomasza. Pizza jest rewelacyja. Duża pizza jest ogromna. Do pizzy dostajesz dwa sosy gratis. A te sosy. mmmmmm. Szczególnie czosnkowy. Chociaż ten pomidorowy też niczego sobie. W najbliższym czasie znowu planuję się tam wybrać. Zdecydowanie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? 04.09.05, 20:53 wątek dla smakoszy. Dla przypomnienia. A którą pizze najbardziej polecacie ? Odpowiedz Link Zgłoś
quickstarter Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? 06.09.05, 08:51 meksykanska - koniecznie piekielllnie ostra! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierozek_monika Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.09.05, 23:33 4 sery - uwielbiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.05, 01:02 Da Grasso jest dobra. A co do Stoneheage... Raz bylem tam i widzialem jak koleś co robi pize zbierał szmatą żygi kogoś ( robił to rękoma, do wiadra z wodą ), a potem wytarł się w ręcznik i zabrał się za robienie pizzy. A obsługa to prymitywy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.05, 17:23 Up :) Teraz otworzyli fajną pizzerię Rodeo na osiedlu Piastów na Pawiej. Pizza smaczna i niedroga, a wybór duży :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margo Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? IP: 81.210.25.* 14.10.05, 15:41 nie mogę sie z toba zgodzić, wybór duży to fakt, ale tylko w karcie, byłam tam dwa razy i zawsze było coś nie tak; nie przyznają się, że jakiegoś składnika nie ma i podmianę odkrywasz dopiero na talerzu, albo pomylą cie z innym klientem, a o serze to już w ogóle szkoda mówić - po prostu go na pizzy nie ma (tyle co kot napłakał!) a przecież ser to podstawa w pizzy jak dla mnie. Ucieszyłam się, jak w rodeo wprowadzili pizze bo mieszkam w poblizu, ale chyba pozostanę przy raju i da grasso, tam pizza jest super! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga nowa pizzeria 4 na kazimierzu na wagowej IP: *.smstv.pl / 81.210.104.* 18.10.05, 20:11 spoko polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: nowa pizzeria 4 na kazimierzu na wagowej 19.10.05, 21:11 ciekawe czy w tych pizzeriach wiedza o tych opiniach, jak sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: nowa pizzeria 4 na kazimierzu na wagowej 09.07.06, 23:50 No to pizza górą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesku Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 21:21 na zytniej na przeciw filologii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.06, 21:41 trattoria ul.11 listopada .W poludnie są tam sami Włosi ,którzy przychodzą na lunch. Poza tym makarony - palce lizać!! Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Upał... Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.06, 02:11 Rany Boskie ! PIZA... w takie upały ? Odpowiedz Link Zgłoś
cover_wielki Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? 20.04.07, 19:02 wątek dla smakoszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? IP: *.sosnowiec.kom.pl 07.05.07, 00:39 a ja polecam pizzerie lala-mi-do na pogoni, swietna pizza, mega duzo skladnikow, wielka pizza w cenie 19 zl, samemu mozna dobrac skladniki, nie jest sucha, ma super ciasto i ciagnacy ser... az slinka mi leci :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.07, 16:59 ja również ostatnio kupiję tylko tą pizze, jest pyyyyyyyyyyyycha. Szkoda że nie dojeżdzają do domu. Ale na szczęście mam blisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: Ja polecam ale w Czeladzi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.05.08, 10:49 Wczoraj przez przypadek trafiłam do pizzeri w czeladzi, właściwie na pograniczu czeladź-czeladź piaski. Pizzeria nazywa się SPEED i jest po prostu idealna. Ciasto rewelacyjnie wypieczone, składniki super i duuużo sera. Dawno nie jadłam tak idealnej pizzy, no ale to nie w sosnowcu. Wczoraj byłam tam z synem na rowerach, a dzisiaj wybieramy się całą rodzinką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazik Re: pizzeria Będzin też warta uwagi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.05.08, 10:55 sprawdziliśmy niedawno poleconą przez kolegę pizzerię Piccolo Mondo - Będzin Syberka Kniewskiego 5, niedaleko kościoła, za 20 zet pyszszszna pizza na puszystym cieście, rodzaj ciasta można zasugerować dowolnie wg gustu, polecam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? IP: *.quarto.pl 11.09.13, 10:33 najlepsza pizza jest w manufaktuze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? IP: *.play-internet.pl 18.07.14, 10:26 Koniecznie musicie sprubowac pizzy w pizzerii u francesco , Co prawda troche trudno tam trafic bodajrze ulica rysia na pogoni ale jaka pyszna pizza. Nie ma smaczniejszej w okolicy nie tylko sosnowca. Podobna smakiem jest ta w katowicach ma mariackiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PrinceM Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.14, 17:19 Zgadzam się z poprzednią opinią. U Francesco jest najlepsza pizza w Sosnowcu, i chyba nawet w całym Zagłębiu;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tulipan Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? IP: *.mmj.pl 13.12.14, 10:06 Ja często chodzę na Piłsudskiego w centrum, tam jest Pizzeria Raj Sosnowiec. Menu mają dość różnorodne i podoba mi się to, że nie trzeba długo czekać na pizzę. Nie wiem ilu mają kucharzy, ale dość szybko to idzie. A Wy gdzie chodzicie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marian Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.15, 10:20 Jeśli smakuje ci placek posmarowany koncentratem pomidorowym, nie przyprawiony z małą ilością dodatków ale podany szybko to faktycznie Pizzeria Raj jest w sam raz dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: s-c Pizzeria Raj i konserwowe dodatki??? IP: *.dynamic.chello.pl 28.03.15, 21:14 W pizzeri Raj gdzie malo spotykane, daja konserowowe pieczarki, papryke pizza smakuje srednio, jak ktos bardzo glodny to zje dwa kawalki!!! Tak samo jest w La primera i Da grasso. Skandal zeby papryka byla ze sloika konserwowe. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: loska Mój typ Party Pizza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.15, 18:40 Dużo daliście już typów, ale nikt chyba jeszcze nie podał Party Pizza, jak dla mnie całkiem przyzwoita, plusy wg mnie +dowóz +grube ciasto +nie oszczędzają na dodatkach Odpowiedz Link Zgłoś
highway_star Zdecydowanie Sale & Pepe !! 15.08.15, 18:31 Dobrze, że ktoś wznowił wątek, bo wreszcie pojawiła się w Scu pizza taka jaką lubię - na cienkim cieście, z pysznymi dodatkami, których Dawid nie załuje, no i na dodatek wybór czeskich browarków :-) Pawia 9, niski budynek pomiędzy 10-piętrowcami, latem jest taras otwarty, przyjemnie i smacznie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luk Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? IP: *.centertel.pl 04.09.15, 17:36 Lalamido Sosnowiec ul Sucha. S Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konsument najgorsza pizza nie polecam raj IP: *.dynamic.chello.pl 06.09.15, 10:19 Najgorsza pizza kupiona w pizza RAJ czas oczekiwania ok godz 20 minut przeżyłem ok. ale to co przywieżli, nie da się opisać, niby robią jakieś promocje ale co z promocji jak pizza niezgodna z zamówieniem pomidor i ser , nie da się zjęść nie polecam pizza RAJ , nie polecam pizza RAJ, nie polecam pizza RAJ nigdy więcej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kupiłemizjadlem Re: najgorsza pizza nie polecam raj IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.15, 23:56 Tak wyglądała z tej Pizzeri pizza w ofercie za pół ceny. www.twojezaglebie.pl/zaglebie-za-pol-ceny-2-88866 Odpowiedz Link Zgłoś
jurek3m Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? 15.03.16, 23:42 fajne pizzeria są na tej stronce, to chyba wszystkie najlepsze w sosnowcu -> rzetelnyranking.pl/pizzerie/slaskie/sosnowiec Odpowiedz Link Zgłoś
marta13sar Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? 16.03.16, 10:04 Najbardziej włoska i najlepsza w Pezzo Pizza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felka Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? IP: *.146.135.190.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.10.16, 16:50 Według mnie najlepszą pizzę w Sosnowcu robią w Party Pizza, ceny przystępne, jestem studentką i korzystam często z ich oferty na dowóz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sosnowiczanin Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.16, 17:05 Ostatnio najlepiej mi smakuje LaPrimera z pogoni, mnnnnn pizza NIEMIECKA polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
ziaja7787 Re: Gdzie robią najlepszą pizzę w Sosnowcu? 10.03.17, 09:48 Szybko robią i dowożą pizzę w Maxipizza i z tym szybko, to nie przesadzam. Najdłużej to mi się zdarzyło czekać jakoś trzydzieści minut, a tak to dowożą jeszcze szybciej. Pizza jest w porządku, duża, z odpowiednią ilością składników. Nie ma takiej sytuacji, że rzucą 3 oliwki na krzyż i nazywają to szumnie pizzą grecką :P Odpowiedz Link Zgłoś