GoĹÄ: miki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.05, 20:04 czy ktoś tam już był ? próbowałem wejść ok godz 18 ale niestety drzwi zamknięte Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: zbych Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.softpro2.pl 19.12.05, 23:05 porazka !!! Byłem tam w sobote 17.12.2005 na imprezie rekonstrukcja. Atmosfera była fajna do godziny 23. Ochrony zero. Zostałem pobity za nic!!! ochrona niezareagował bo jej niebyło. naszczescie uciekajacy sprawca został zatrzymany przez policje i bedzie miał rozprawe (juz ja o to zadbam) Własciciel klubu pan R. równiez poniesie konsekwencje. Nie polecam tego klubu choc wystroj oryginalny lecz niestety własciciele nastawieni sa jedynie na zarobek i wposzczaja osoby ktore musza sie na kims wyzyc. Szkoda :( Poszukuje osoby która równiez została dotkliwie pobita pomiedzy godzina 2 a 3. Mozemy połaczyc sprawy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ulla25 Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.05, 08:02 też na forum szuka cię tonio Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Zybi Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.05, 10:35 Tragedia lokal. Nie polecam!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kaja5027 Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa 29.01.06, 20:15 polecam!!!!!!!!!!!!! bylam tam na imprezce 28.01.2006. rewelacja. dj jest super. ciacho!!!!!!!!!! lokal fajny i bardzo mila obsluga za barem. taki łysy barman i czarna barmanka. sa o.k. bede stałą bywalczynia po tej imprezce!!!!!!!!!!!!!! ale dj jest boski. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: tragedia Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.06, 10:14 Ja również go nie polecam! W lokalu jest strasznie zimno (ok. 10 - 15 stopni! ) Dodatkowo możesz zostać wyproszony przez ochrone, której coś się nie spodoba, po tym jak pół godziny wcześniej zapłaciłeś za wstęp i szatnie! Jedynie muza fajna i dobrze można się przy niej pobawić. Jeśli właściciel bedzie nadal, tak dbał o klientów, to ich wszystkich straci a lokal splajtuje, tak jak Joker!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: remi Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 03:23 pare faktow-lokal nie ma ochrony-to po pierwsze.Po drugie nie spelnia tez podstawowych zasad dla lokalu typu klub - nie spelnia warunkow przeciwpozarowych i sanitarnych.Poza tym tam po prostu smierdzi.Wlasciciel powinien poniesc konsekwencje i dostosowac lokal do potrzeb klubu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gabi Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.12.05, 03:26 To jakas zaraza.Ja tez szukam swiadków!Moj chlopak zostal pobity tam.Probowalismy sie skontaktowac z wlascicielem lokalu w celu wyjasnienia czemu nie bylo ochrony!Nikt nie chcial nam dac jego namiarow.Podobno posiada tez klub underground-czy to prawda?Czy ktos posiada namiary na wlasciciela/li Coco? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Galanonim Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.hyperion.pl / *.c207.msk.pl 30.12.05, 20:22 NA 100 % WŁAŚCICIEL JEST TEN SAM CO STUDIO 300 METRÓW DALEJ PO DRUGIEJ STRONI - WIEC JAK GO NIE MA W COCO TO CO JAKIŚCZAS POJAWIA SIE W STUDIO Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ona Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.tvtom.pl 02.02.06, 20:38 wlasciciel to robert checinski a ochrona byla tylko ze ze sknerstwa stalo tam tylko 2 chlopakow i byli na gorze i nie mogli byc jednoczesnie na dole wlasciciel oszczedza na wszystkim Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.171.152.103.crowley.pl 07.01.07, 17:03 lokal fajny ale szefowa kinga stoi na bramce i robi zajebistom selekcje wpuszcza wpuszcza samych buraków Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: M. Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.crowley.pl 04.01.06, 23:37 Osobiście nie polecam. Jak dla mnie jest zbyt monotonnie i nudno (jeśli chodzi o wystrój), poza tym w porównaniu z innymi klubami jest drogo. No i na koniec najlepsze - byłam z koleżankami około pażdziernika i kiedy przyszli po nas nasi chłopcy też oberwali od ochroniarzy... a małymi dziećmi i małolatami nie jesteśmy. Tak więc klub COCO odradzam w 100%!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: TRINIITI Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.softpro2.pl 06.01.06, 13:49 hej ja byłam w Coco w 2 dzien sw. heh bo znudziło mi sie leniuchowanie na głowie z rodzina..wiec wybrałam sie z przyjaciółka po kanjpach i tak jezdzilysmy od 1 do 2 az trafilysmy tam..klimat super, wystrój jeszcze lepszy powiem tak..chyba najlepsza kanjpa w sosnowcu z miejscem do bawienia sie..2 poziomowa ogolnie DLA MNIE BOMBA!!wybnieramy sie w czwartek i podejzewam ze zostaniemy tam stałymi klinetkami!!POLCEAM !! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: arch Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.01.06, 10:19 Podaje namiary na właściciela dla wszystkich zainteresowanych. To wyjątkowa szuja, wiec mam nadzieje ze ktos sie z nim w koncu rozprawi. 0602734624 Robert Chęciński. Tak, jest on tez wlascicielem Underground'u.życze powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: cocos Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.smstv.pl 02.02.06, 19:41 To ciekawe czy jeszcze inni moga coś o Nim więcej powiedzieć chyba mało o Nim pozytywnych opinni Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zainteresowana Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.smstv.pl 04.02.06, 14:14 słuchajcie ja znam Roberta i jest bardzo sympatycznym i przystojnym gościem .Nie wiecie przypadkiem czy jest wolny? Bo myślę że jest smakowitym kąskiem... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miki Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.06, 19:04 zastanowiłaś się co napisałaś ?? skoro go znasz to chyba powinnaś wiedzieć to o co pytasz PS. Wydaje mi się że niektórzy "mocno" związani z tym lokalem robią co mogą żeby pokazać jaki jest cacy. Szkoda tylko że nie grzeszą inteligencją. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: zainteresowana Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.smstv.pl 06.02.06, 21:07 owszem znam Roberta ale z widzenia z pubu i nie mam zaczarowanej kuli aby mieć aż tak dokładne informacje o nim. Więc wiem o co pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :) Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 18:21 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Wstyd mi za was Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.06, 18:19 O klubie w dużej mierze decydują ludzie, którzy do nie go przychodzą. Jeśli przychodzisz tylko po to, żeby się narąbać i zrobić jakąś bezsensowną awanturę to licz się z tym, że ochrona cie wyprowadzi. Tak jest najprościej - narąbać się, zrobić jazdę w klubie, a potem pisać na forum jaki to jestem biedny i pokrzywdzony. Plakać się chce - Polski clubbing jest zacofany w stosunku do światowego - Sosnowiec robi za tyły w Polskiej lidze :(:( Odpowiedz Link Zgłoś
xxmxx Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa 22.01.06, 19:40 Klub ok, fajna atmosfera i miła obsługa. DJ-e puszczają super muzyke, przy której można fajnie się pobawić. A co do kwesti bujek. Jeśli ktoś nie potrafi pić i przy tym normalnie się bawić to niech lepiej zostanie w domu!!! A nie później pisze, że za nic dostał w morde!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sebas1980 Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa 29.01.06, 20:07 powiem krotko. pie..cie. sam mialem zatarg w coco z wlascicielem ale jako klub jest o.k. spoko muza i mila obsluga. co do obslugi to fajna dupencja tam pracuje. taka czarna barmanka. polecam. jest na co popatrzec. klub o.k. fajna muza. Odpowiedz Link Zgłoś
adamo77 Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa 31.01.06, 14:25 Chłopie czy Cie ku.. pojebało!!! Gdzie ty masz oczy!!! Przecież ona jest paskudna!!! Widziałeś jej tłusty zad i brzuch!!! Ochyda. Odpowiedz Link Zgłoś
bestia99 Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa 31.01.06, 19:37 ehh, chodziłam tam w zeszłym roq, gdy jeszcze był Joker, było zajebiście, teraz niestety choć mam 19 lat nie wpusczają mnie hah, no coż, widac za młoda jestem :)jeden z lepszych pubow.... Odpowiedz Link Zgłoś
zyberf [...] 05.02.06, 18:23 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zyberf Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa 05.02.06, 18:40 adamo77 napisał: > zajebisty klub!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
adamo77 Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa 08.02.06, 16:50 Chłopie nie wiem co ty wypisujesz!! Dla mnie ten lokal jest porażką!! Zgadzam się z opinią "miki", że osoby mocno związane z ty lokalem robią wszystko, żeby lokal nie stracił klientów!! I same wypisują jakie są super!! Co za dzieciniada!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karolina Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.debacom.pl / *.debacom.pl 13.02.06, 07:55 Byłam tam tylko raz, niestety klub nie powalił mnie na kolana. Oczywiście wystrój super (może wiecie kto projektował ten klub?). Szkoda, że bandy dresiarzy i puszczalskich panienek stwarzają taką, a nie inną atmosferę, nic przyjemnego. NIE POLECAM Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Anka Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 16:15 byłam 2 razy, czw, pt i soboty zabawa klubowa czy inna muza z didżejem, ( nie słucham takiej muzyki, ale to co zaprezentował w czw.2 tyg temu-mało hitów i coś w stylu latino-techno;)nie za bardzo przypadło mi do gustu) a poza tym jak to w S-cu, tanim kosztem ale całkiem nieźle...i pomarańczowo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: helios Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.02.06, 12:34 www.kino-helios.sosnowiec.pl Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: miki Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: 81.210.89.* 20.02.06, 16:24 to reklama klubu czy kina ????? Odpowiedz Link Zgłoś
wlodi22 Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa 01.03.06, 15:45 tragedia!!!!!!!!!!! nie polecam!!!! zimno!!!! popierd... wlasciciel!!!!!!!!!!!! niby nie wpuszczaja dresów a jednak oni sa!! same kur... mozna tam isc nejab... sie i zrobic syf ale na pewno nie poszedlbym tam z dziewczyna. wstyd!!!!! sympatyczny kolo w dredach tam robi i dwie czarne spoko lasie ale tak to hujni... nie polecam. za to goraco namawiam np na minimum. super!!!! i wlascicil o.k. a jaki wlasciciel taki klub wiec coco odpada. syf i nic wiecej!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bestia99 Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa 21.04.06, 16:26 niedawno broniłam coco, ale już nie bronie bo byłam, zobaczyłam.... NIE POLECAM. Joker byl lepszy wiec nie wiem po co ta zmaina, klientow jest jescze mniej niz bylo... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KAMIL I ANIA Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 17:43 POWIEM KRÓTKO TEN LOKAL TO TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!! ZRESZTA WŁAŚCICELE TO TRAGEDIA!!!!!!!!!! BARMAN-RAFAŁ WIECZNIE JEST PODCHMIELONY ALKOHOLEM ALBO ZALANY TOTALNIE. JEGO JEDYNE ZAJECIE TO PICIE ALKOHOLU. NIE JEDNOKROTNIE BYŁ PIJANY NA DNIÓWCE. JA NIE WIEM CZY WŁAŚCICIELE TEGO NIE WIDZĄ. ON DAJE ŚWIADECTWO TEGO JAKI JEST LOKAL. WIADOME PIJANY BARMAN CZYLI LOKAL DO DUPY. UWAZAJ RAFAŁ BO KTOŚ KIEDYŚ W NIESPODZIEWANYM DLA CIEBIE MOMENCIE ZADZWONI PO SZEFOWĄ I POLECISZ. TAK JAK WTEDY GDY ZAMYKASZ SIE Z DZIEWCZYNAMI PO ZAMKNIECIU LOKALU I ............ NIE JESTES WŁAŚCICIELEM WIĘC NIE WIEM CZY MOZNA CI SIE TAK ZAMYKAĆ SAMEMU Z JAKĄŚ PANNĄ!!!!!!!!!! TO TYLE!!!!!! LOKAL UPADA NA PYSK BO TRAGICZNEGO BARMANA. ZRESZTA WYSTARCZY SPYTAĆ OBOJĘTNIE KOGO,ŻE MASZ ZJEB... OPINIE NA SOSNOWCU.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: damian Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 17:46 rafał przestań pić bo ludzie czytają to wszystko na internecie!!!!!!!!!!!!!!!!! zmien prace jak masz problemy z alkoholem!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KAMIL I ANIA Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.06, 17:44 POWIEM KRÓTKO TEN LOKAL TO TRAGEDIA!!!!!!!!!!!!!!! ZRESZTA WŁAŚCICELE TO TRAGEDIA!!!!!!!!!! BARMAN-RAFAŁ WIECZNIE JEST PODCHMIELONY ALKOHOLEM ALBO ZALANY TOTALNIE. JEGO JEDYNE ZAJECIE TO PICIE ALKOHOLU. NIE JEDNOKROTNIE BYŁ PIJANY NA DNIÓWCE. JA NIE WIEM CZY WŁAŚCICIELE TEGO NIE WIDZĄ. ON DAJE ŚWIADECTWO TEGO JAKI JEST LOKAL. WIADOME PIJANY BARMAN CZYLI LOKAL DO DUPY. UWAZAJ RAFAŁ BO KTOŚ KIEDYŚ W NIESPODZIEWANYM DLA CIEBIE MOMENCIE ZADZWONI PO SZEFOWĄ I POLECISZ. TAK JAK WTEDY GDY ZAMYKASZ SIE Z DZIEWCZYNAMI PO ZAMKNIECIU LOKALU I ............ NIE JESTES WŁAŚCICIELEM WIĘC NIE WIEM CZY MOZNA CI SIE TAK ZAMYKAĆ SAMEMU Z JAKĄŚ PANNĄ!!!!!!!!!! TO TYLE!!!!!! LOKAL UPADA NA PYSK BO MA TRAGICZNEGO BARMANA. ZRESZTA WYSTARCZY SPYTAĆ OBOJĘTNIE KOGO,ŻE MASZ ZJEB... OPINIE NA SOSNOWCU.!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: yogi Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 14:18 ten lokal to klęska!!!!!!!!!!!!!! wszystko przez niesympatycznego barmana. taki łysy. jest beznadziejny a przede wszystkim niemiły dla klientow. ja nie wiem czy szefostwo nie wie kogo przyjmuje. chyba ze nie zalezy im na reputacji i klientach!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: osika79 Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 14:31 to fakt. zgadzam sie! barman jest koszmarny. no ale to juz nie nasz problem tylko wlascicieli. chyba widza kogo przyjmuja. tyle ze robert jest wiecznie w studio i nie widzi jak rafal jest wiecznie najeba.. ale klient widzi i opinie sobie wyrabia. ciezko teraz bedzie odzyskac coco reputacje dobrego clubu. najpierw trzeba zmienic personel i moze wtedy club sie zmieni i jego tragiczna reputacja. ale to juz wszystko w rekach wlasciciela!!!!!!!!!!!!! ja juz osobiscie z facetem i ze znajomymi tam nie pojdziemy!!!!!! pozdrawiam!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jaro76 Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 14:37 witam. ja tez juz tam z dziewczyna nigdy nie pojde. bylem raz i dziekuje. za barem pijany barman-wlasnie ten łysy!!!!!!!! a ślini sie tak do kazdej ze rzygac sie chce. slyszalem ze taka spox kelnerka przez niego wyleciala. ludzie to sie szybko roznosi. ciekawe czy wlasciciele zauwazyli ze klientow coraz mniej!!! TTTRRRRRRRRAAGEDDIIIIIIIIIAAAAAAAAAAAA!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Reńka Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.06, 22:29 tak,tak ten lokal to tragedia!!!!!!!!!!!!!!! a o rafale szkoda nawet pisac!!!!!!! jest pojeb.........!!!!!!!!!! ale moze ktos kto ma ten klub sie obudzi i cos z tym zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ClubMan Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.06, 10:56 A kto WAS wszystkich ZMUSZA aby tam chodzić ! Jest 50 innych lokali w mieście ! Wam się chyba to COCO i jego personel, śni po nocach. Odnoszę wrażenie że ten wątek i większość wpisów robione jest przez właściciela tego klubu i osób z nim związanych - w myśl starej, skutecznej zasady - "niech mówią i piszą co chcą, byle tylko nazwy i adresu nie przekręcali" To najskuteczniejsza REKLAMA. Z ciekawości wpada tam mnóstwo ludzi - I O TO CHYBA CHODZI ! Byłem tam wielokrotnie i jakoś zajmowałem się sobą i swymi gośćmi a nie tym co za barem, co robią inni,jakiego prowadzenia są bywające tam laski, weszłem i wyszłem bezpiecznie - jakby śmierdziało i by bili, to noga moja by tam nie stanęła. Zwykły klub jak dziesiatki innych ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Sandra Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.06, 17:15 Coco nie zasługuje na miano clubu :/ osoby, które tam przychodzą to Łysole, którzy szukają zaczepki....niestety to nie jest miejsce, gdzie można sie bezpiecznie napić i wrócić do domu! jesli właściciel nie zajmie sie tym problemem, to będzie sie tam schodziło samo bydło! Nie będę pisała, który club jest najlepszy,ale pierwszy raz miałam "taką" sytuację.Więc odradzam parom, bo faceci rzeczywiscie mogą oberwać za nic !!!!! a żadną sztuką nie jest zaczepiac jednego faceta (który do tego przyszedł z dziewczyną) jeśli jest sie w grupie kilku kolegów :/ !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: do nawiedzonej S.. Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 18:33 To po jaką cholerę tam chodzisz !!!! Zrób ich w konia i przestań ciagle mysleć o tym COCO - pewnie z żalu zaraz zamkną ten klub, sisiumajto. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dżaga Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 18:30 nie wiem czy pisze to wlasciciel klubu czy nie ale ten lokal to naprawde klęska. dzieki rafałowi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kolejna nawiedzona Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.05.06, 19:43 DŻAGA - dej se siana ! ZRÓB ICH W KONIA - nie choć tam, pewnie ten twój ukochany rafał się odrazu pochlasta z żalu i tęsnoty za tobą i dobrze mu tak ! Odpowiedz Link Zgłoś
bestia99 paranoja 12.05.06, 21:56 hmmmm.. bo to wszytko coraz bardziej interesujace sie robi... myslalam ze wchodza tu zwykli klienci i wypowiadaja sie na temat coco, ale widze ze sie pomylilam... No sory, ale ja nie znam barmana z imienia, nie wiem jak i czy jedzie mu z pysia, nie wiem czy zamyka sie z laskami etc. Hah, ten temat to jakies porachunki 'cocowiczow'. No nic, najezdzajcie na siebie nadal, tylko z nozami nie wyskakujcie :P Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: paranoja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 12:51 AKURAT TO NIE JEST ŻADNA KŁÓTNIA COCOWICZÓW, PONIEWAŻ OSOBIŚCIE NIE ZNAM TEGO PAJACA, ALE MÓWI SIE I SŁYSZY SIE DUŻO. A TO,ŻE KTOŚ JEST NAJEB... ZA BAREM TO NIE TRZEBA PRACOWAC W COCO. WYSTARCZY TAM PRZYJŚĆ JAKO KLIENT. ACZ KOLWIEK ZNAM OSOBE, KTÓRA PRACOWALA W COCO I ZNAM PARE CO DALEJ TAM PRACUJE. I NIE WAŻNE CZY TO OCHRONA, CZY DJ, CZY OBSŁUGA. KAŻDY WIDZI CO SIE DZIEJE. A NAJBARDZIEJ CHODZI CHYBA O KLIENTÓW, BO LOKAL,W KTÓRYM BARMAN JEST NIE PIJANY, ALE NAJEB... TO MELINA A NIE CLUB!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: DO NAWIEDZONEJ Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 12:58 kochany rafał ??????????? prosze cie co ty piszesz???????????? nie trawie tego idioty!!!!!!!!!!!! rzygac sie chce na sam jego widok!!!!!!!!!!! jest tragiczny, obleśny, śmierdzia alkohol to jego najlepszy przyjaciel!!!!!!!!! i jedyny:):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dziewczyna rafała Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.05.06, 23:18 DŻAGA i wy inne pomylone siusiumajty Spojrzyjcie do lustra jak wyglądacie wy świruski. Domyjcie się troche to nie bedzie wam śmierdzieć. Już ja was dorwe i pirze sie posypie. Każdy ma wady i zalety ale rafał jest supercoool. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Paloma Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 19:26 DO DZIEWCZYNY RAFAŁA!!!!!!!!!!!!!!! Nie wiem czy dobrze sie czujesz, ale podejrzewam, że nie!!! Jeżeli jestes dziewczyna rafała to napewno nie jedyną, bo taki dupek jak on ma o sobie wysokie mniemanie!!!!!!!!! chciałby wszystko co sie rusza i zwą kobietą!!!!!!!! zresztą nie ważne. nie interesuje mnie ten człowiek, ale czytając powyższe wpisy potwierdza sie to, ze jest totalnym frajerem. a to, że pije w pracy i stoi najeb.... za barem to nie jest tajemnicą, bo chyba pół Sosnowca wie, że w COCO obsługuje wiecznie najeb......... barman. co do samego clubu to fakt rafał strasznie zepsuł reputacje COCO!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: adrian Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 19:33 dziewczyno rafala podejrzewam ze jestes jedna z takich kobiet ktore przed kazdym rozkladaja nogi, bo rafal tylko w takich gustuje i tylko na takie zasluguje!!!!!!!!!!!!!! zycze ci powodzenia!!!!!!!!!!! i nie pisz wiecej na forum bo tylko sie osmieszasz!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ochroniarz Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 19:40 witam. jestem ochroniarzem jednej z lepszych knajp w sosnowcu. stoje rowniez w katowicach. tak wiec duzo slysze (szczegolnie od dziewczyn). podobno coco to kleska przez wlasnie tego barmana o ktorym tu tak glosno na forum. zreszta znam tez ochrone ktora stala w coco. i to nie jedna bo juz ich troche bylo w tym clubie. znam tez wlascicela coco- roberta a oto jego numer telefonu jakby ktos chcial: 602734624, dzwoncie i powiedzcie to co tu piszecie. postaram sie zalatwic jeszcze numer do wlascicielki- kingi. moze telefon do niej cos pomoze i wreszcie wywala tego frajera. a gębe mu sie obije!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bolo Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.06, 19:59 Ochroniarzu, za takie pisanie to szybko każdą robotę w tej branży możesz stracić. Tak jak du..a do sra..nia ty jesteś do robienia tego co ci się każe i za co płaci - tak jak każdemu wynajętemu osiłkowi. Recenzje to se moga pisać ci co przychodzą i płacą. Od myślenia są ci co mają rozum, od ciebie wymaga się tylko mięśni i karku, mądralo ! Właściciel. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dziewczyna rafała Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 00:34 Znam wiele takich co by rozkładały nie tylko nogi, tylko jakoś brak zainteresowanych - musicie laski nad sobą jeszcze popracować i dużo ćwiczyć. Po to mam nogi aby ich używać jak mi się tylko podoba, widać są niezłe skoro jest wielu amatorów. Ale to co chcą, dostają tylko najlepsi. Rozumiem wasz żal wy mocherowe cioty. To się nazywa zazdrość i zawiść, ale uwaga, własnie od tego się jeszcze bardziej głupieje i brzydnie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ochroniarz Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 12:54 watpie czy strace prace, bo pracuje w porzadnym lokalu!!!!!!!! nie to co coco z łysym! poza tym juz dlugo pracuje bo u nas nie tak jak w coco ze co chwile wszystko sie zmienia: obsluga, a ochrona to juz co chwile. i jak klient ma sie czuc bezpiecznie?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jarek 78 Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 13:00 dziewczyno rafala nie wiem jak ci nie wstyd pisac takie rzeczy. chyba ktos celnie trafil ze jestes dziewczyna, ktora rozklada przed wszystkimi nogi, bo zadna szanujaca sie dziewczyna nie napisalaby czegos takiego. jestem facetem a czegos takiego jak ty nie dotknal bym nawet przez patyk. nie wiem czy nie zdajesz sobie sprawy ze faceci brzydza sie dziewczynami takiego pokroju jak ty. ktos celnie napisal ze rafal tylko na takie zasluguje wiec z toba jest. i tylko takie go chca, bo lepszy rydz niz nic:):):) widze ze ten cwaniaczek podpadl wielu osobom, ale tak to jest jak sie robi przekrety, nie oddaje kasy itp. coco moze tylko na tym stracic jak ktos na tygodniu wpadnie gdy nie bedzie ochrony i dobierze sie do dupy rafalowi i nawet interwencyjna mu nie pomoze bo nie zdazy ich wezwac!!!!!!!!! mam nadzieje ze przeczyta to wlascicielka lokalu bo slyszalam ze bardziej dba o klub niz wlasciciel i zrobi porzadek z rafalem.!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mrówa Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 13:10 powiem wam tak! nie ma sprawiedliwosci, fajnych i bardzo sympatycznych barmanow zwalniaja i mam tu na mysli bartka (kolo w dredach), a tych poje............ zostawiaja. bo jak sie dobrze lize dupe, kabluje i pierdo...... bzdury to chroni sie wlasne dupsko. moze bartek z czyms przeskrobal- nie wiem, ale wiem ze byl lubiany i to bardzo przez klientow, a rafal jest hamski i ordynarny, a poza tym tyle razy co widzialam go pijanego za barem to szkoda mowic. bylam klientka tego clubu. ale to bylo kiedys. nawiazujac do tego co ktos wczesniej napisal to imiona obslugi nie sa tajemnica szczegolnie jak przychodzi sie do clubu co weekend! bardzo lubialam obsluge co byla kiedys. byl bartek, rafal(niestety), klaudia, ania, potem kasia. fajna ekipka. zawsze usmiechnieci, mozna bylo pogadac i wogole. a teraz......... kapa!!!!!! szkoda. ale duzo jest barow w sosnowcu tylko szkoda bo czlowiek sie przyzwyczaja. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Jowita 79 Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 20:57 tak to wszystko czytam i przyznaje racje tym, co twirdza, ze coco upadlo przez rafala. ten koles jest naprawde beznadziejny! powinien czyscic miejskie toalety, a nie stac za barem:) a to, ze jest pijakiem to zadna tajemnica. kazdy klient ktory byl choc raz w coco to wie, bo rafalek sobie nie odmawia. teraz sie podobno boi bo zamiast bartka jest laska ktora ma dobre uklady z wlascicielem i rafalek boi sie ze go podjeb......... ale to co ten club stracil przez niego!!!!!!!!!!! katastrofa!!!!!! szoruj kible rafalku a nie obsluguj ludzi zapijaczony brudasie!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karol Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 22:07 hahahaha podoba mi sie tu i zgadzam sie rafal to pijak!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: "K" Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.06, 23:30 Pewnie że się zgadza - to pijak, a jak pijak to złodziej, a jak złodziej to i pedał, a jak pedał to i pedofil, a jak pedofil to i agent SB, a jak agent SB to i sika do zlewu, pije denaturat, bije dzieci i zakonnice... itd itd itd - I WŁAŚNIE DLATEGO JEST BEZCENNYM MAGNESEM PRZYCIĄGAJACYM UWAGĘ BYWALCÓW KLUBU I NAPĘDZAJĄCYM KASĘ ! Dzięki niemu i gronu jego wiernych sympatyczek, pisujacych tu nawet pod męskimi imionami, mamy darmową reklamę i jesteśmy na TOOPIE ! Dziękujemy - K. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: waldi Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 13:32 wiecie co to co sie dzieje na tym forum jest chore. nie widze nic fajnego w takiej reklamie, ze barman to chodzacy pijak, idiota itd. widze ze COCO naprawde podupada. w pierwszym miesiacu, gora dwoch bylo spoko, potem coraz gorzej, ale teraz to juz jest tragedia. tez widzialem pare krotnie pijanego rafala w pracy. moze i racja ze przez niego coco upadlo. ale to chyba sprawa szefostwa. skoro podaba im sie ze powoli na coco zaczyna sie mowic czy idziemy do mordowni to spoko. zmieniajac reputacje lokalu musza zmienic obsluge, ale skoro im to nie przeszkadza, to nie nasza w tym glowa. mamy przeciez tyle fajnych miejsc w sosnowcu gdzie mozemy sie pobawic w weekend ze coco moze nas w dupke cmoknac:):):) pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: "K" Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.06, 23:01 Ależ, Drogi Waldi masz racje. Zasłużyłeś na dobry koniak - dokładnie o to chodzi, jak komu nie podoba się folklor COCO... to wybór należy do niego ! Jak dotąd COCO nie ma zadnych problemów z frekwencją, widać są miłośnicy tego co nazywasz mordownią. Jak jednak wpadniesz to baw się dobrze ze swoimi gośćmi a nie zajmuj się obwąchiwaniem barmana. Mnóstwo różnych małolat i innych panienek jednak przychodzi aby go podziwiać co wynika chodźby w wczesniejszych wpisów - więc kto stoi za barem i jaką lokal ma reputacje, to tylko sprawa właścicieli ! Jak będzie się nam podobać to założymy tam bar mleczny lub klub tylko dla zakonnic pod patronatem AA! Jeszcze raz bardzo dziękujemy wszystkim za darmową reklamę ! Zastanawiamy się czy dla wpisowiczów o COCO nie zafundować darmowego piwa oraz zdjęcia barmana z autografem. K. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: roksana Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 17:00 i tu ktos powyzej mial racje z jednym. do coco chodza malolaty a niby pisze ze od 21 lat. coco wpuszca teraz wszystkich: dresow, malolaty itd. po prostu tych ktorzy nie weszli nigdzie indziej bo albo ochrona ich nie wpuscila albo nie bylo juz miejsc a coco wpuszcza wszystkich-nawet jak nie ma miejsc. a co do barmana to sie zgadzam. alkoholik do potegi!!!!!! zaden pub, club, bar w sosnowcu nie ma takiej zjechanej reputacji jak coco. a jezeli ktos uwaza ze takie wpisy to reklama to jest zdrowo pie......... bo po przeczytaniu czegos takiego nikt normalny nie pojdzie do takiego clubu, tylko sama chołota- czyli dokladnie tak jak jest!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: "K" Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 17:23 BINGO ! Trafiłaś w sedno Roksano ! Właśnie o to chodzi ! Dziękujemy za pomoc w pozbyciu się z COCO tych co im się tu niepodoba - bo jak się komu nie podoba to niech tu nie przychodzi - są inne kluby ! Zasłuzyłaś na darmowe piwo i autograf rafała, dziękujemy za reklamę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bestia99 Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa 21.05.06, 14:22 Żałosne... Odpowiedz Link Zgłoś
thomaa Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa 19.05.06, 21:49 Gość portalu: dziewczyna rafała napisał(a): > Rozumiem wasz żal wy mocherowe cioty. To się nazywa zazdrość i zawiść, ale > uwaga, własnie od tego się jeszcze bardziej głupieje i brzydnie. moHerowy - tak a propos "glupienia". Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: halinka Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 22:57 do dziewczyny rafala! ty nawet pizd...... nie zasluzylas na przezwisko cioty........ tak bardzo mi cie zal........ zazdrosc?? ja cie prosze ale niby o co dziewczyny ktore pisaly wczesniej maja byc zazdrosne?? ty chyba masz powazne problemy ze wzrokiem:):):) a przy okazji z głową i z dupą!!!!!!!!! szkoda mi ciebie dziewczyno-zero jakiej kolwiek godnosci i szacunku dla samej siebie. zastanow sie moze troszke!!!!!! i nie osmieszaj sie takimi wypowiedziami!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: maciek78 Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 23:01 brawo halinka! ta dziewczyna nie zasluguje nawet na opinie kurw........., bo kur........ sie jakos ceni biorac kase za sex, a ona daje za darmoche. pewnie jest tak piekna, ze za kase nie dala by rady:):):) zreszta co sie dziwic w koncu to dziewczyna alkoholika, wiec nic normalnego nie mozna sie spodziewac!!!!!! takze racja- nie pisz dziewczyno albo moze dziwk....... rafala wiecej bo jestes bardzo przykra!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: joaśka Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.06, 23:09 hehehe. zaczyna sie tu smiesznie robic. fakt dziewczyna rafala za madra to sie nie wydaje. ale wszystkie te opinie o rafale sa prawdziwe. co prawda nie wiem czy smierdzi od niego bo go nie wącham, ale wypic w pracy sobie lubi. i to porzadnie. nie wiem rowniez czemu ktos pod wypowiedziami podpisuje sie jako wlasciciel albo "K" niby jak kinga. haha smieszne znam kinge i ona napewno nie siedzi na forum i nie pisze, a tym bardziej nie jest zadowolona z takiej pseudo reklamy, poniewaz nie ma sie czym szczycic. sadze iz jest jej przykro, ze goscie pisza rzeczy typu, ze nie czuja sie bezpiecznie albo ze barman ktory u niej pracuje to alkoholik. akurat to ze rafal pije w czasie pracy to fakt. lubi wypic sporo!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ochroniarz Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 12:43 to prawda rafal to alkoholik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a oto obiecany numer do kingi-szefowej coco- 698-376-076 dzwoncie i mowcie co sadzicie o clubie i obsludze!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: laska rafała Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: 70.159.21.* 21.05.06, 13:49 "ochroniarzu" naladuj se komore - jutro twoj numer i adres domowy w necie a niech sie inne nie trapia o moją cnote, to sie nie wymydli i po to to bozia dala, raczej wam sie zestarzeje i pomarszczy, trzeba dawac z wlasnej woli poki czas i sa chetni - i tylko tym kogo sie wybierze - wy mocherowe cioty - MOCHEROWE przez ch panie od polskiego to te mochery co stoją pod COCO i lukaja z zazdrosciom. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: dorotka Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.06, 15:05 boze dziewczyno ale ty jestes tragiczna!!!!!!!!!!! a te wyzwiska to co to?? mama tak cie wola?? masz jakies przykre doswiadczenia z dziecinstwa?? przykra jestes!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rafal Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: 70.159.21.* 22.05.06, 01:10 moze wreszcie bedzie spokoj i nie bedziecie sie we mnie wpatrywac - od soboty wstep do klubu tylko dla posiadaczy zaproszen i doroslych gosci a wy dziewczynki to siusiu paciorek i do betów albo idzcie sie piescic z tym najlepszym w miescie ochroniarzostrozem. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: KAŚKA Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.06, 18:06 TAK,TAK JUZ TO WIDZE:):):) COCO NIE WPUSZCZA MAŁOLATÓW- HA,HA. SMIESZNE!!! A PODEJRZEWAM "RAFAŁKU"Z ZE SPOKOJ NA NECIE SIE ZROBI JAK SKONCZYSZ PIC W PRACY, CZYLI NIGDY ZNAJAC CIEBIE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
thomaa Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa 24.05.06, 15:35 Gość portalu: laska rafała napisał(a): > wy mocherowe cioty - MOCHEROWE przez ch panie od polskiego to te mochery co > stoją pod COCO i lukaja z zazdrosciom. sjp.pwn.pl/haslo.php?id=32931 i żadne inne. I na marginesie "z zazdrościĄ". Co, polska język - trudna język? Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mika Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.06, 18:07 teraz to ja juz nie wiem kto tu jest gorzej jebni..... rafal czy jego poje...... dziewczyna, która prócz mocherowych ciot mja ograniczone słownictwo, ale widocznie jest to adekwatne do jej toku rozumowania... przykra jestes dziewczyno!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: radzio Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 11:54 heh fajna ta stronka:):):) znam ososbiscie rafala i to ze pije w pracy to wiem, wiem tez ze robi przekrety na remamentach zeby dobrze wyszly.zreszta on tego nie ukrywa bo zawsze powtarza ze barman zna sposoby by zrobic w huj............... szefostwo!!! powodzenia!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Szefostwo - Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: 70.159.21.* 28.05.06, 19:47 Wiemy o wszystkim - i tak wychodzimy na swoje, to nam się opłaca. To złoty pracownik - nikt tak nie przyciaga gości i tłumów zapatrzonych i zazdrosnych panienek. Dziękujemy, miło czytać jak ktoś martwi się o naszą kasę. K. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.chello.pl 28.05.06, 23:31 ale wy wszyscy macie nasrane w głowach. ja od 2 miesiecy bawie sie w coco co sobote i sa świetne imprezy. muzyka zajefajna.ludzie wporzadku.kto powiedział że niema ochrony to chyba jest ślepy. a barman jest też wpożadku. niewiem czy wy wogule byliście tam czy tylko słyszeli z opowiesci typu : muj kolega ma kolege i ten kolega ma kolege ktury był w coco. no i ten temat że w s-c jest durzo ciekawszych klubów hehehehe ciekawe jakich? jezeli farmakom albo antidotum to dziekuje nie jestem pedalem.pozdro dla wszystkich którzy maja dobra opinie o coco !! do zobaczenia w sobote. rafał niedaj sie frajerom Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: diana Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 18:24 powiem szczerze ze jestem zaskoczona wypowiedzia rzekomo wlascicieli. rzekomo bo watpie iz to oni pisali-pewnie rafalek aby zlagodzic to co sie dzieje na forum. bo to ze wlascicielka-kinga jest blondynka to chyba nie onacza ze jest az tak pusta i cieszylaby sie z takiej reputacji swojego lokalu, gdzie coco kojarzy sie kazdemu z najeba............. barmanem rafalkiem i jedna wielka przez niego mordownia!!!!!!!!! a tępa laseczka rafalka czemu juz nie pisze?? czyzby uczyla sie nowego slownictwa procz jak ktos celnie wczesniej zauwazyl "mocherowych" ciot??? club moze i bylby spoko gdyby nie rafal!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a dokladnie jego alkoholizm!!!!!!!!!! kazdy szanujacy sie pracodawca po takich opiniach juz by zrezygnowal z takiego pracownika ale widocznie tu nikomu nie zalezy!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: b. dziewczyna r... Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: 70.159.21.* 29.05.06, 23:45 ... jestem, jestem, tylko sypiam teraz z ochroniarzem. Z rafałkiem jest teraz moja siostra - tak ze miejsce nadal zajete a tobie dalej pozostał tylko moCHerowy berecik. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: arni Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 17:04 boze dziewczyno ty naprawde jestes pusta!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.06, 18:34 rafal jestes chodzaca tragedia!!!!!!!!!!!!!1 alkoholik to fakt!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: alkocholik... ? Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: 70.159.21.* 01.06.06, 01:10 Oj Kaśka , Kaśka - zapomniałaś już jak Ci było ze mną dobrze ? Jak masz krótką pamieć to mogę wszystko tu opisać... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.06, 17:57 pisz!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: r Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: 70.159.21.* 03.06.06, 16:14 -jak sobie życzysz moja droga. Wyraziłaś zgode. Od wczoraj, na mojej stronie "spis panienek ubiegajacych się" - poczytaj sobie... Zostałaś wyróżniona, przygoda z tobą opisana jest jako pierwsza. Jak Ci mało to mogę jeszcze dać fotkę i komórę. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Mathas Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.cgb.edu.co / 200.89.217.* 03.06.06, 23:33 Niezla ta stronka, jaja jak berety ale popraw troche ortografie. I daj se spokoj z tymi fotkami z komury, malo co widac. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anka Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 23:51 boze!!!!!!!!!! ta strona jest chora powoli. moim zdaniem naprawde powinni zmienic barmana w coco bo rafal za nie dlugo calkiem ten bar zeszmaci. jest jedna chodzaca tragedia. zreszta widac jakie zdanie o nim maja ludzie. nikt tu napewno nie wchodzi od tak tylko kazdemu zalazl ten frajer za skore!!! nie wiem jak jest teraz ale kiedys pil w pracy i to bardzo duzo!!!!!!!!!!!! za duzo skoro zdazylam to zauwazyc po drugiej stronie baru przez chwile kupujac piwo. zreszta jak czytam nie tylko ja to zauwazylam. to przykre ze szefostwo na to nie reaguje. gorzej tylko jak wpadnie jakas inspekcja ktora nie da sie oplacic i wpierdo...... taki mandat wlascicielom ze wtedy moze przejrza na oczy!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: kasia Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 12:42 dalej frajerze!!! dawaj zdjecia i komore tylko nawet zaloz swoja strone zjebie!!!!!!!!!! rafal ty pojeba.......... alkoholiku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dobrze ci ktos napisal spierda......... szorowac kible!!!!!!!!!!!!!! tam alkohol az tak nie przeszkadza!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ochroniarz Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.06, 12:47 dziewczyno albo kurw...... rafala nie pisz takich bzdur. wiem ze sie kazdemu na kija pchasz ale ja bym cie przez patyk nie tyknal. nie tykam gowna, bo gowno smierdzi. ty sypiasz ale pewnie z polowa sosnowca. gorzej niz kurw...... bo ta sie przynajmniej ceni. ale z ciebie puste stworzenie!!!!!!!!!! jak czytam twoje wpisy to jestem za aborcja!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: rrr Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: 193.151.48.* 04.06.06, 19:17 takie rzeczy to tylko w Sosnowcu Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.chello.pl 05.06.06, 10:45 hahaha sosnowiec sosnowiec ukochane miasto.napchało sie hamów sosnowiakom ciasno Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.chello.pl 05.06.06, 10:45 Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.chello.pl 05.06.06, 10:53 jak pierwszy raz weszlem na te strone to myslalem ze dowiem sie jakie inni ludzie maja opinie na temat klubu w ktorym imprezuje. ale okazalo sie ze tu jakas prywatna wojna pomiedzy rafalem(do którego nic niemam)i cała resztą.może jednak zmienimy nazwe tego postu nie KLUB COCO KOLO HELIOSA tylko PIE..NIE W BAMBUS NA GŁUPIE TEMATY. ludzie co was obchodzi czy barman jest wypity czy nie?przecież za wasze nie pije. pozdrawiam. a w sobote znowu MELANŻ PEŁNĄ GEMBĄ Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ??? Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.06, 18:52 widocznie klienci go bardzo nie lubia skoro pisza takie rzeczy bo na forum zadnego innego clubu, pubu, lokalu itp w sosnowcu nie ma czegos takiego jak o coco. moze klienci w ten sposob prosza szefostwo o zmiane obslugi, a maja przeciez pelne prawo do tego bo to dzieki klientom lokal funkcjonuje. wydaja kase wiec chca milej obslugi a ze rafal to kawal hu........, zlodzieja i alkoholika wiec klienci chca zmiany barmana!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: anitka Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 12:36 rafał ty śmieciu!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: sebek Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 22:41 rafal ty smieciu?? co tak lagodnie?? rafal to hu........ i to nawet mialo powiedziane!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: majka Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 11:09 bylam w coco i sprawdzilam!! barman moze nie byl pijany(bardzo), ale za to jest bardzo niesympatyczny!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mika Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.crowley.pl 10.06.06, 17:05 taa..w szczegolnosci ze ciagle pisze jedna i ta sama osoba...haha..zalosny/a jestes! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ania Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 22:17 ja jestem tu po raz pierwszy, dostalam namiary na ta stronke od kumpeli i chcialabym napisac ze tez bardzo nie podoba mi sie barman w coco. jest niesympatyczny i czesto pijany za barem. nie wiem jak teraz bo juz do coco nie chodze bo nie bujam sie po spelunach, bo club w ktorym za barem stoi pijany barman to nie club, to nawet gorzej niz speluna!!!!! i watpie czy pisze ta sama osoba bo z kim sie nie gada czy w pracy, czy na studiach itp,itd to nikt o coco dobrze nie mowi,a juz tym bardziej o rafale ktory tam pracuje!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: Kolo Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.06, 22:47 Zdradźcie co bierzecie - to musi nieźle kopać skoro tak uparcie twierdzicie że ten barman jest na ustach całego miasta, uczelni i zakładow pracy. To wejdź znudzony palancie / i wszyscy którzy tu pisują pod róznymi ksywkami / na stronkę www Rafała i poczytajcie trochę... może was oświeci a może znajdziecie coś o sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.chello.pl 11.06.06, 10:33 no i co? kto z was byl w coco wczoraj?? bo ja bylem i znowu było zajebiscie. ludzi mnustwo i wogule...... jeżeli byłby tam taki syf badz speluna jakto niektórzy tutaj piszą to wątpie żeby tam były takie imprezki.pozdro dla wszystkich z coco.za tydzień też bedzie dobra impreza!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: heniek Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.171.152.103.crowley.pl 07.01.07, 17:33 byłem wczoraj w coco kogo oni tam wpuszczajom same buraki gdzie szfowa kinga ma oczy jak stał właściciel było troszke lepiej lokal pomau upada na psy Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: gość Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.171.152.103.crowley.pl 07.01.07, 17:47 szefowej tylko zależy na kasie a nie na reputaci lokalu a może szefowa kinga to taki sam burak jak większość w coco pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ?????????? Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 16:56 ja nic nie biore a tez go nie trawie. jest zasranym sku..s.........!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: biskup Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.10.06, 20:14 > To wejdź znudzony palancie / i wszyscy którzy tu pisują pod róznymi ksywkami / > na stronkę www Rafała i poczytajcie trochę... może was oświeci a może > znajdziecie coś o sobie. nigdy nie byłem w tym COCO ale podaj tą stronkę na którą się powołujesz to osądzę czy to ty jesteś palantem czy te kilkadziesiąt osób . Chyba że się boisz :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: mika Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.crowley.pl 11.06.06, 07:07 No to mnie rozbawiłaś..haha.Takie kity to mozesz sobie wciskac swoim wyimaginowanym przyjaciołom:)Nie znam zadnego Rafala ale jezeli masz cos do niego to leć od razu do pracodawcow naskarzyc a nie niszcz mu opini na forum. Ty uwazasz ze cale miasto chodzi do Coco?A moze cala POlska mowi o 'wstretnym pijaku Rafale'?Wiem ze duzo osob ma neostrade ale niestety zdradzil Cie DOKŁADNIE ten sam styl pisania. Powinnas sie leczyc na glowe! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: bogdan Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.06, 22:27 hej! jestem tu 1 raz i chyba ostatni!!! o co tu wogole chodzi? powiem szczerze ze jestem tu bo slyszalem wiele o forum coco i z ciekawosci weszlem. i faktycznie to jakas tragedia. ten lokal moze do najlepszych nie nalezy, ale az tak? a tego barmana rafala znam z widzenia bo bylem pare razy w coco. dziwny gosc, niezbyt sympatyczny ale czy od niego smierdzi to nie wiem. i bylem ostatnio. szczerze to kiedys bylo lepiej-inna obsluga, teraz taka kapa troche i co to za gruba dziewczyna za barem? ohydna paskuda! przeciez to odpycha facetow. i teraz co jest gorsze pijany barman czy ohydna, gruba barmanka? Odpowiedz Link Zgłoś
thomaa Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa 13.06.06, 00:51 Gość portalu: bogdan napisał(a): > i teraz co jest gorsze pijany barman czy ohydna, gruba barmanka? Pijany barman. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: patryk Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 20:19 nie wiem co jest gorsze:):):) i to i to jest tragedia!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: krystian76r. Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 22:06 faktycznie ta dziewczyna jest ochydna!!!! wogole coco jest hujo......, bo maja hujo.... obsluge!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja79 Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.06, 12:44 rafal sprowadzil coco na psy! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.chello.pl 18.06.06, 00:40 no dzosiaj to zajebałem sprawe i do coco nieposzlem ale to tyko dlatego ze mojej ukochanej tez niechcialo sie isc tam! ale w nasteona sobota bedziemy napewno!!!!! pozdro dla wszyskich cocowiczów!!!1 i dla rafała!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.06.06, 15:36 a tak naprawde to nie poszlem bo do syfu nie chodze!!!!!!!!!! pzdr dla rafala-butem w morde cw..u!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.chello.pl 19.06.06, 11:38 ty ziomuś kurw nie podszywaj sie pod kogoś frajerze!!!! syf to jest fama. tam to dopiero jest sama dzieciarnia a wy pie..cie ze w coco malolaty i ogulnie złe towarzystwo. jak ci sie niepodoba to tam niechodz i znajdz sobie jakis pedalski klubik i w nim siedz!!!!jesteśmy w sosnowcu a tu wszedzie można dostac wpierdul.jak ktoś komuś obił twarzyczke w coco to napewno nie za friko!!! pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 18:19 ej nie wiem kto sie za mnie podszywa!!! coco to speluna i napewno bym nie napisal ze to spoko club. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: No to wreszcie Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 18:28 COCO tylko do końca czerwca - znalazł się włąsćiciel.Od wrzesnia ma tam być Kuchnia im. Św. Zyty dla bezdomnych. Ale Rafał zostaje na kuchmistrza. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.chello.pl 19.06.06, 22:55 hahahaha kuchnia św zyty???? hhahaha co to ku.. za imie jest wogule?? watpie zeby ktokolwiek chciał zamknąć coco bo poco zamykac klub który przynosi zyski?? przecież tam co sobote jest mnustwo ludzi i im ten klub sie podoba więc oby trwał jak najdłużej!!!! chociaż nieważne jest to gdzie sie bawisz , ale jak i z kim !!! COCO jest zajebiste i oby dalej takie imprezy!!!!!!!! pozdro!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja78 Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 22:31 coco jest tak hujowe ze az szkoda pisac! istna tragedia a rafal to zwykly cw.. i pijak!!!!!!!!! i wogole jakis wieprz za barem.................. a gdzie jest bartek???? to byl spoko gosc! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karolcia Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 18:04 racja bartek byl ok, a ten pojeba... rafal jest beznadziejny... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: karolcia Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.06, 18:09 i co to wogole za gruby wieprz za barem??? boze czy to szefostwo oczu nie ma?? a rozkazuje za tym barem innym pracownikom jakby szefowa byla. opanuj sie tlusty wieprzku bo klienci to widza a dobrze to nie swiadczy nie tylko o tobie ale tez o klubie... kto wogole urodzil cos takiego?? Odpowiedz Link Zgłoś
thomaa Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa 21.06.06, 18:32 Gość portalu: karolcia napisał(a): > i co to wogole za gruby wieprz za barem??? (...) kto wogole urodzil cos > takiego?? kultura to ty z pewnoscia nie grzeszysz! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wanda Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.crowley.pl 22.06.06, 18:52 to ze rafal pije nie znaczy ze inni sa w tym coco beznadziejni Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wanda Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.crowley.pl 22.06.06, 18:54 coco upada a ta nowa barmanka przynajmniej ich tam za to szmaci Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wanda Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.crowley.pl 22.06.06, 19:02 właścicielka kinga powinna zająć się wystrojem lokalu a nie kierowaniem nim bo ochrona jest bez kultury i sami zachowuja się jak właściciele pomijając barmana który nie wiem jak to zrobił że tam jeszcze pracuje bo jest to smiszne Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: K Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.06, 21:18 Mała - czy nie rozumiesz że to o czym piszesz to jest właśnie "imge" klubu ktore przyciaga klientów i daje mam niezłą kase. Ci co wiedzą o co biega, walą do nas drzwiami i oknami... i o to chodzi. Ci co im się to nie podoba, to mają blisko kościół, niech się idą pomodlić - do nas nikt nikogo nie ciągnie ! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.06, 11:58 BRAWO WANDZIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! stwierdzenie o kindze bardzo mi sie podobalo. tez tak uwazam, ale to chyba naprawde tepa blondynka ze nic nie widzi i trzyma takiego "barmana" w clubie, przeciez to wlasnie o niego sa takie jazdy na forum coco. nikt go nie trawi i duzo osob porezygnowalo przez niego z chodzenia do coco. to prawda ze jak on jest hujo....... to nie znaczy o calej reszcie!!! ale on jako barman daje najgorsze swiadectwo calego clubu niestety. frajer!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :) Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.06, 18:49 rafal to ciul Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marek77r Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.06, 12:34 no co ty rafal to ciul?? nie obrazaj ciuli. to zdecydowanie lepsza rasa niz rafal... na tego zlodzieja i alkoholika szkoda slow........... Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: haha Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.06, 10:46 racja!fajna stronka juz bede stalym bywalcem...nie coco bo to gowno ale tego forum. podoba mi sie!a rafal to prawda to zlodziej i alkoholik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: barbie Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 11:52 rafal to tragedia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: D.Marynia Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.06, 13:08 Sprzedam pilnie, okazyjnie, tanio, suknie ślubną, koronkową, kolor rózowy, średni rozmiar, mało używaną - oraz garniturek komunijny, granatowy na 1.20 m wzrostu. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :) Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.06, 18:33 :):):)dobre! rafal ty hu.... wypie..... z coco!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.chello.pl 17.07.06, 23:00 co to wakacje ?? wszyscy wyjechali nikt do coco nie chodzi i niema komu pisać??? dawno tam niebyłem ale kto wie może wkrutce tam znowu wpadne. jak by coś tam sie zmieniło to niech ktoś napisze . pozdro!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: wakacje Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.07.06, 23:48 - nawet w wakacje cywilizowani ludzie piszą po polsku a nie po polskiemu - Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.chello.pl 18.07.06, 09:05 a qrwa wsadz se w dupe ten jenzyk!!!!!! i tak każdy rozumie o co chodzi Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja76 Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 19:03 Kinga nie wiem czy jestes taka tępa, czy ślepa??? takiego barmana trzymac w lokalu??? barmana?? hah!!! jak mozna tego gada tak nazwac. to zlodziej i pijak i nic wiecej!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: :):):) Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.06, 12:21 tak,tak kinga jest tepa i to bardzo trzymajac takiego barmana!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: jajajajaja Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 13:19 hahaha tepa wlascicielka tępy barman ach coz za porazka coco to h..nia!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.chello.pl 05.09.06, 12:39 no i juz po wakacjach hehe najwyzsza pora sie do coco wybrac!!!!! niebyłem tam 2c miesiace i mam nadzieje ze nadal jest tamzajebiscie. sobota jest nasza coco powracamy bedzie ostro !!! hahaha pozdro!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.chello.pl 12.09.06, 23:13 hohoho cóż to był za balet!!!! 2 miesiace w COCO nie bylem,poszłem,nic sie nie zmieniło!!zajebiscie!!!! do tej pory w szoku jestem!!!zajefajna impreza!!!szkoda tylko ze zamykaja tak wczesnie. ale i tak jest super!!!!!!pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ???????????????? Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.06, 14:08 COCO to h..nia..... a barman to juz wogole.... szkoda pisac... czlowieku co ty wogole piszesz fajne imprezy??? hahaha no tak to pewnie pisze osoba ktora jest z tym clubem zwiazana. albo jest pracownikiem albo moze nawet wlascicielem?? smieszne. serio. same negatywne opinie a tu nagle poparcie?? tak,tak. napewno mozna w to uwierzyc. hah to coco jest juz naprawde smieszne!!! pisza o nim pozytywnie jedynie osoby zwiazane z tym clubem:):):) pzdr debile!!! Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: ja Re: klub COCO na Małachowskiego obok Heliosa IP: *.chello.pl 17.09.06, 12:00 stary sorki ale nie trafileś! jestem zwiazany z tym klubem tak ze jestem w nim co sobota na imprezie i tyle. no wiez kazdy ma swoj klimat i imprezy na ktorych sie dobrze bawi, mi sie w coco podoba,do barmana nic niemam, i powiem ze coco jest zawsze pełne ludzi tak wiec im tez tam sie podoba. wczoraj tez było zajebiscie. moim zdaniem teraz to jeden z lepszych klubów w sosnowcu. a za tydzien znowu tam bedzie ostra imprezka :D :D pozdro!!! Odpowiedz Link Zgłoś