Gość: Bezrobotny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.07, 11:27 Witam Czy ktoś pracuje w tej firmie Proszę o opinie na temat firmy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: T Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.07, 23:13 Moja Narzeczona tam pracuje i z tego co słysze wnioskuje ze nie chcialbym tam pracowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiona Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.smstv.pl 10.04.07, 19:35 z tego co wiem to tam dopiero jest wyzysk a zarobki maarniutkie, nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam12 Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.07, 19:19 wole isc na grzyby na pustynie bledowska,mialbym z tego wiecej kasy niz w segu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bezrobotna Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.smstv.pl 11.04.07, 13:55 A co tam własciwie robią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumanek Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: 87.205.190.* 11.04.07, 15:45 Ciągną druty i kable Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona26 Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.smstv.pl 14.04.07, 12:46 ja tam obecnie pracuje i zbytnio nie narzekam pozdrawiam sa przyjecia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.171.152.101.crowley.pl 14.04.07, 13:14 A ile zarabiasz jeżeli możesz i chcesz powiedzieć?Praca jest na trzy zmiany? Do kogo najlepiej się kierować żeby złożyć cv?Na jakie stanowiska są przyjęcia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: 195.16.91.* 20.04.07, 08:03 jak to wyglada z zarobkami ??gdzie nalezy skladac cv i list motywacyjny ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 15:03 Jedz do Segu do zabkowic, tak sklada sie cv. Ale z tego co wiem w 90% przyjmoja tylko kobiety. Aha i zarobki sa z du..y 800, 900zl.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PS Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 15:04 Sorry nie cv tylko wypelniarz ich formularz, pozdraiwam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Balerinek Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.04.07, 22:58 Co? Do dupy a nie na sanki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tofik Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.cable.smsnet.pl 04.06.11, 06:38 ja tam robie od marca jest spoko kasa moze niewielka ale chwale ta firme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona26 Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: 213.25.48.* 03.05.07, 11:34 z zarobkami to roznie ale na miesiac wyciagamy do 1000 chyba ze premie sa wyzsze nie jest zle jak na taka prace przyjmuja i kobiety i mezszczyzn warto sprobowac trzeba przyjechac do segu do dabrowy wypelnia sie ankiete i wtedy jak sa zainteresowani to dzwonia pozdrawiam z sosnowca pracuje tu duzo osob a tak narzekacie jak nie przyjdziesz to sie nie dowiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Segu Polska Pytanie do ona26 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.07, 19:18 Jak długo czekałaś na telefon od nich? Ja wysłałam swoje Cv przez internet bo znalazłam formularz Jak myślisz dobrze zrobiłam? Dzięki za szczerość Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptak Re: Segu Polska IP: *.171.152.105.crowley.pl 13.05.07, 11:49 Ja was wszystkich nie rozumiem , cala prawda jest taka ze to jest jeden wielki oboz pracy pracuje tam nieodpowiedzialne kierwnictwo ( prezesi , brygadzistki , funkcyjne ) ci ludzie mysla jedynie o wydajnosci a nie o czlowieku , wyplaty sa tak minimalne przykladowa w polkim segu zarabiasie 800 zl a w niemieckim 1700 euro tylko ci w niemczech nie robia tyle co polacy ( np . pracownik ma w przeciagu 8 godz. zrobic 800 szt. jakies tam czesci to po okresie paru miesiecy wsrasta to do 1200 , 2000 i ciagle malo i oczywisciw wyplaty te same ) wiem ze w sosnowcu jest nie mila atmosfera jest ciasnota ludzie podaja sobie kable gora bo mial byc tasmociag ale to byl kolejny nie wypal z tego co wiem w zabkowicach bylo lepiej a z tymi umowami jest roznie na pewno nie na stale raczej umowa zlecenie by ludzie nie mieli urlpow ! wszyscy uciekaja z segu ci co sie przyjeli bo nie da sie tam pracowac a ci co sa z zabkowic to ze sami zwolnia ( stwierdzenie prezesa Johima pruby " ja ich nie musze zwalniac oni sami sie zwolnia ") Moje zdanie jest takie moja wydajnych pracowniko tylko chodzi o pieniadze za ich prace i szkolic odpowiedzialne kierownictwo !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vr6 Re: Segu Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.07, 23:10 tam jest taki syf ze szkoda gadac.wyzysk.ci co dobrze mowiom o tym zakladzie to sa popie...eni.zarabiasz tam 900zl i tyle.niema zadnych dodatkow.o urlop trzeba sie prosic.tam jest jeden wielki syf.obiecuja i nic.jeszcze nas strasza ze nas zwolnia i zatrudniom kobiety.proba to jeden wielki kozak co tylko widzi kase przed oczami a ludzi ma w dupie.przeciez to sa polacy i mozna nimi kierowac jak w obozie...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Segu BOY Re: Segu Polska IP: *.171.152.105.crowley.pl 07.06.07, 01:19 najgorsze jest to ze joahim proba to hanys- niemiec co taki gosciu moze robic w zaglebiu moze oto mu chodzi o wieczna wone zaglebiosko - slaska !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: klementyna15 Re: Segu Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.07, 00:12 Jeśli jesteś aż tak dobrze poinformowany to co u licha jeszcze robisz w tej firmie i powiedz skąd te łzy i szlochy w oczach osób zwalnianych , no chyba , że zbyt krotko pracujesz , żeby u kogoś widzieć te łzy - jak już poszło nie po jego myśli i został zwolniony? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Segu Polska IP: *.crowley.pl 14.06.07, 20:03 zawsze łatwo jest bronić tych , co zostali zwolnieni, ale nikt się nie dopatruje dlaczego , bo moze to jest wina zwolnionych , bo moze ich podejscie było niewłaściwe. Na to nikt nie patrzy , patrzą na to że podpadła władzy wyższej to została zwolniona. A praca w Segu Polska nie jest taka zła, każdy przecież moze ją sobie zmienić na lepszą lub gorszą , ( przykład Biedronka) przecież teraz jest tak że każdy daje tyle ile musi plus coś od siebie jeśli uważa że pracownik zasługuje. A czasy są jakie są i wiadomo że ile by sie nie dostało to zawsze to jest mało. Znam przypadki co odeszli z Segu Polska i zmienili prace na gorszą i teraz płacza , bo im jest ciężko i gdyby nikt im nie pomógł to nie mieli by kolorowo. A władza wyższa nie zawsze jest właściwa , ale każdy musi mieć szanse zeby sie wykazać, tak wiec dać mu szanse, dać mu szanse, tylko bez gruszek :-), które obiecuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc 1 Re: Segu Polska IP: *.centertel.pl 14.06.07, 20:46 te starsze Panie jak to piszesz to są świetnymi pracownikami szanują swoją pracą i wyrabiają normy w przeciwieństwie do niektórych młodych zamiast się użalac jak to w tej firmie jest źle zwolnijcie się będzie święty spokój i przestańce oczerniac wkońcu Prezesa bo jak to się mowi wszędzie dobrze gdzie nas nie ma już nie jedna osoba była taka że sie zwolniła a potem spod kulonym ogonem wróciła do segu żeby go przjąc a szef niestety jest naiwny i przyjmuje ich pracuje na produkcji jest mi dobrze nie narzekam robię swoje przez osiem godzin i nie zajmuje sie pierdołami wszędzie trzeba pracowac nikt za siedzenie nie płaci:-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buzia_czek4 Re: Segu Polska IP: *.3s.pl 20.12.07, 00:03 chcialam tylko dodac ze ja pracowalam w segu,pracowalo mi sie dobrze dopoki dziewczyny a wlasciwie jedna z kontroli jakosci nie zaczela mi wiazek niszczyc,nie wiem czy to przez zazdrosc czy przez glupote,jesli chodzi o zarobki to wtedy byla czterobrygadowka i mozecie wierzyc lub nie ale zarobialam 570zl miesiecznie gdzie inni zarabiali troszke wiecej,przeciez to jest nie normalne zeby w dzisiejszych czasach tyle zarabiac.pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Segu Polska IP: *.telpol.net.pl 23.12.07, 07:11 właściwie to mi jest już obojętne po nowym roku firma Cerama.... przyjmuje dużą grupę ludzi z segu :-)wiem bo byłam na rozmowie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ptak Re: Segu Polska IP: *.171.152.105.crowley.pl 13.05.07, 11:51 jeszcze jedno powinna wkroczyc tam inspekcja pracy , albo inna istytucja odpowiedzialana za to !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whyshe Re: Segu Polska IP: *.telpol.net.pl 04.06.07, 18:18 Inspekcja pracy? koleś nie drażnij mnie a myślisz że czemu nie wpada inspekcja pomyśl?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEGU BOY Re: Segu Polska IP: *.171.152.105.crowley.pl 07.06.07, 01:24 wiesz czemu nie wpada !! DLATEGO ze nie ma oficjalnego potwierdzenia jesli ktos pojdzie do inspekcji pracy poda swoje dane to moze by cos to pomoglo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gośc Re: Segu Polska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.09, 09:25 Masz rację. Inspekcja przyjdzie i pójdzie a Cibie zwolnią albo zmuszą do zwolnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany, Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.cable.smsnet.pl 30.11.10, 12:52 czy mógł byś podać numer telefonu do koordynatorki lub osoby z ktorą mozna by od razu rozmawiać? zamiast wysyłać cv i czekać latami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 18:33 na wiazkach nie jest zle ale abs to jest prawdziwy oboz pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.centertel.pl 08.06.07, 21:50 guzik prawda jak się nie chce pracować to każdy będzie narzekać uważam że w segu jest spoko i kierownictwo też może poza jednym panem SS wiadomo o kim mowa nie zna się na kierowaniu, ale jest dobry w obiecywaniu gruszek na wierzbie jak wam źle to idźcie do niego obieca dużo a i tak nic nie załatwi ha ha ale może wam sie lepiej zrobi. Szefostwo jest okey tylko narazie oślepieni panem SS ale poczekajmy może dojdą do rozumu i przejrzą na oczy. No wiadomo jest pare leserków w DPP ale jakby wrócił były Pan Dyrektor S to zrobiłby z nimi porzadek wszyscy chodziliby jak w zegarku. Taka jest prawda ludzie kieruja firmą ale nie mają zielonego pojecia jak to zrobić. Ale nie bądźmy niesprawiedliwi nie wszyscy są źli są wyjątki tylko że oni nie oga nic zrobić maja zwiazane ręce. Poczekajmy pan SS spadnie ze stołak to będzie lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulooo Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.171.152.105.crowley.pl 09.06.07, 17:18 Bo pewno jestes z kierownictwa moze jakis funkcyjny !!! Moim zdaniem powinno zalorzyc tu zwiazki zawodowe i to takie z prawdziwe a nie na papierku , moja kolezanka pracuje na hucie katowice i rozmaiala z zwiazkami powiedzieli by sie zorganizowac a oni pomoga i nie bedzie czystek !!!! Jak to moze byc w polsce by tak nas traktowali kupela robila caly miesiac i dostala 600 zl albo rozwlmy te trans-bude albo juz nie wiem nie pozwulmy by niemcy traktowali nas jak smieci to nie jest II wojna sw. i Oswiecim Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość1 Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.centertel.pl 09.06.07, 19:24 nie jestem z kierownictwa ani funkcyjną a związki w tej firmie już były i nie wyszło każdy potrafi dużo mowić a nic nie robić polska rutyna Polak potrafi ale tylko gadać a jak co doczego przyjdzie to pierwszy podkula ogon i ucieka i tak będę uważać jakby wrócił były Pan dyrektor chodzilibyście jak w zegarku i w końcu wzięli byscie sie do roboty a Wy to komunę chcecie uprawiać zarobić ale sie nie na robić i nie wmówicie mi że tak nie jest widze że przyjmują młodych ludzi którzy nie maja ochoty na pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulooo Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.171.152.105.crowley.pl 10.06.07, 08:52 Pan S wiem wiem kim jest ale to chyba on skulil ogon i uciekl bo wiedzial co sie dzieje jak syf sie buduje ! Czy ty zdajesz sobie sprwe ze nawet pan S nie da rady , liczy sie tylko wydajanosc a nie czlowiek powinoo byc odwrotnie ! Pan Joahim Pruba to wladza obsolutna a potem sa NIEMCY a oni nie dadza zarobic polakom MOZE ZROBIMY TO FORUM , FORUM SEGU powiedzmy kolezanka kolega o tym niech sami napisza cala prawde o tym obozie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ulooo Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.171.152.105.crowley.pl 10.06.07, 09:18 Moze cie cos laczylo z pane S i dla tego tak pragniesz powrotu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.crowley.pl 11.06.07, 16:18 zgadzam sie z gosciem 1 chociaz czesciowo ,ogolnie jest teraz wielki bur.....l a wtedy kiedy byl SS bylo zupelnie inaczej .Tak naprawde to ludzie wogole sie nie przejmuja praca a juz na pewno nie normami tak jak to bylo dawniej ,tylko patrza gdzie tu tylek posadzic i to ludzie calkiem mlodzi ktorzy powinni miec zapal do pracy i chec do zycia.Nie rozumiem dlaczego siedza w tym zakladzie skoro jest im tak strasznie zle, a wszedzie dobrze gdzie nas nie ma i jest coraz wiecej zakladow gdzie placa za prace, a nie za narzekanie i siedzenie, poza tym ci co tak narzekaja maja zawsze najlepiej, bo wiedza komu i gdzie wejsc.Co do kierownictwa to fakt jest taki ze bedzie wiecej zadzacych niz pracujacych, niedlugo dostana nowe biura to moze sie pomieszcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whyshe Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.telpol.net.pl 11.06.07, 20:07 Młodzi ludzie się nie przejmują pracą? a co mają robić wypruwać sobie flaki tylko po to zeby panie funkcyjne mogły iść się pochwalić jak dobrze zarządzają i rozdzielają pracę? Czy ktokolwiek z kierownictwa pochwalił kiedyś pracowników że dobrze im idzie? Przecież to oni robią produkcje a nie osoby w biurze. Napewno ludzią chciało by sie pracować gdyby czasem ktoś ich docenił a nie tylko wieszał nad nimi siekierę. Ale tak u nas jest wy głupcy róbcie a my na was sobie zarobimy. I nie mów że młodzi powinni mieć zapał do pracy... może biorą przykład ze starych pracowników którzy "pracują jak trzeba" albo może nie są tacy naiwni jak oni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.crowley.pl 11.06.07, 21:19 ja tam pracuje i nienarzekam.^bez pracy niema kolaczy^ co do prezesow to pan j.p rzeczywiscie przesadza ze wszystkim a tak ogolnie szuka tylko bledow za ktore moze zabrac premie.i bez przesady ze jest to oboz pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.06.07, 18:57 jak nie oboz pracy jak kazdy chodzi wyploszony bo nie wie czy go za cos nie zrypia albo wyrzuca i ciagle wmawiaja ze robi sie zle wode z mozgu ludziom robia ze szasem nie pamieta jak sie nazywa a pracownik jeden drugiego to w szklance wody by utopil zeby zaplusowac u szefostwa jedna kierowniczka to jak sie wydziera to cala hala slyszy a ludzi ma za nic a kiedys sama byla robolem ale jak dostala wladze to szaleje musi uwazac bo zawalu jeszcze dostanie albo straci glos Odpowiedz Link Zgłoś
klementyna15 Re: Segu Polska czy warto szukam pracy 13.06.07, 23:46 A co ty wiesz o rozdawaniu pracy , wysyłkach i tłumaczeniu sie przed szefostwem - chyba nic i założę sie ,że gdybyś był przez przynajmniej dwa miesiące na takim stanowisku w najgorętszym okresie wysyłkowym to pewnie inaczej byś śpiewał ale tak to wygląda , że jak komuś proponujesz to stanowisko to on uparcie twierdzi , że absolutnie go nie chce - a w głębi duszy mówi sobie " może jednak będą nalegać , żebym się tym zajął " - ale nie , może ktos się rozczaruje - MOWISZ ----MASZ---NIE, TO NIE NIKT NIKOGO NIE BĘDZIE BŁAGAŁ NA KOLANACH " zwłaszcza jeśli proszący od jakiego9śczasu tym się zajmuje i ma świadomość jak ta robota wygląda Odpowiedz Link Zgłoś
klementyna15 Re: Segu Polska czy warto szukam pracy 13.06.07, 23:57 co do naiwności staruszków -----------ciekawe jak to będzie za x-lat jak się okaże ,że już nie jesteś piękny i młody a w stawach coś ci skrzypi w dodotku życie nie ułożyło ci się jak w telenoweli - to jak się poczujesz jak jakiś szczyl powie ci , że jesteś naiwny i w ogóle to po co wypruwać sobie flaki ???????? Chyba będzie ci łyso , więc wez się do roboty , byś nie był sądzony jak właśnie to robisz innym - a to jest uwaga dotycząca pracy nie tylko w tej firmie , ale wszędzie tam , gdzie jakiś pracodawca daję szansę młodym a oni żyli w swoim wirtualnym świecie i wyobrażali sobie Bóg wie co . Jaką miarą dajesz , taką ci oddadzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cała prawda o segu Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.telpol.net.pl 19.06.07, 12:19 Syf jeden wielki, bałagan i ogólny brak zorganizowania...Za biurkiem osoby bez wykształcenia nadający sobie tytuły inżynierów haha ogółem znajomości to tu podstawa. Plotka rozchodzi sie z prędkością światła a ludzie tu pracujący w szczególności kobiety bo tutaj tego wiekszość czekają na okazje żeby pod..... Totalne zero jeżeli chcesz zarobić to musisz tyrać w wekendy a oni cie i tak przy wypłacie oszukają. Brak słów a pisać można wiele nie znalazłem w tej firmie pozytywów robota dobra na maks 3 miechy jako przejsciówka w szukaniu innej. Przyszłości nigdy tu nie bedzie bo prezes jak i wszyscy postawieni wyżej niż szary pracownik to wyzyskiwacze traktujący ludzi jak roboty. Nie polecam, odradzam, szkoda nerwów wiem po sobie bo do dzisiaj odczuwam skutki pracy w tym syfie !!!! Chyba że ktoś lubi wchodzić w dupsko to praca dla niego...Auschwitz w Ząbkowicach i Birkenau w Sosnowcu ! Przyjęcia są cały czas dltego że non stop ktos stamtąd odchodzi rotacja ludzi jest niesamowita nie warto naprawde nie warto strata czasu lepiej znajsc coś innego omijajcie z daleka ten biało niebieski badziew Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: !!! Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.telpol.net.pl 04.11.07, 19:41 zgadzam się całkowicie. pracuję tam miesiac i mam dość. trzeba spieprzać puki nie mam hiva, sztucznej nogi albo nie jestem córką księdza. Ta międzybabska zawiść i kombinowanie jak oczernic inne by być pupilem funkcyjnej mnie przerasta... KOSZMAR! Odpowiedz Link Zgłoś
ona290793 Re: Segu Polska czy warto szukam pracy 13.06.07, 21:05 JA Uważam ze w Segu są dobrzy pracownicy ale przez nikogo nie doceniani!!!! w segu liczy sie tylko ilość i nic wiecej ....nie ma tam zorganizowania ...tam jest jeden wielki chaos poczawszy on góry konczący na liderkach... uwazam ze zle sie tam pracuje ze swiadomoscia ze nikt nas nie docenia !!! Odpowiedz Link Zgłoś
klementyna15 Re: Segu Polska czy warto szukam pracy 13.06.07, 23:25 To nie są czasy ani na związki zawodowe ani nie ma co porównywać do huty katowice bo to inne czasy a na opowieści o tym jak to było lat temu .... naście .....to już w ogóle inny rozdział historii - dawnej historii , o której uczą się nasze dzieci . po ostatnim wystąpieniu związkowców nie ma w tym zakładzie ani wczasów pod gruszą ani bonów na święta ani też premii kwartalnej więc bądz łaskaw nie zabierać głosu jeśli nie jesteś w temacie i jeśli nie pracujesz tu przynajmniej od czterech , pięciu lat . Piszę to,choć nie mam bóg wie jakiego stanowiska czy jakiś względów specjalnych , ale mam swoje lata i wiem ,że tak na prawdę - to mówić - wy młodzi czy młodociani potraficie wiele ale co do czynów to już tak nie jesteście ochoczy ,bo tak naprawdę to jakie macie doświadczenie z innymi pracodawcami ?????????????? Co umiecie zrobić tak na prawdę prócz czczego gadania .Od słów do czynów daleka droga a wy to to co umiecie wykrzyczeć traktujecie jak zaczyn na chleb ........... ale nie z każdego takiego zaczynu wyrośnie ten chleb - czy któryś z was wziął to pod uwagę???????? raczej nie - narozrabiać każdy potrafi bo jak mu coś nie wyjdzie - to pójdziecie na garnuszek do mamusi / bo każda matka kocha swoje dzieci i choc się powścieka to i tak prędzej czy pózniej pomoże / - a ile razy jest tak ,że wy młodzi szalejecie po klubach i dyskotekach a starsze panie muszą za was młodych robotę odwalać zamiast biorąc pod uwagę swój wiek - cieszyc się wnukami albo coś wtym stylu??????????? Gdyby ktoś z was miał taką firmę to czy nie dokładał by wszelkich starań aby prząść jak najlepiej - bo założę się , że sami biegalibyście o różnych porach dnia czy nocy ,żeby mieć nad wszystkim pieczę ......ale cóz wy jeszcze do tego nie dorośliście a prawda jest taka -" szanój szefa swego , bo możesz mieć gorszego ", ale jak mniemam po tych wypowiedziach - to nie ma co oczekiwac bo prawdopodobnie jesteście na to za młodzi a pracę macie dlatego - bo akurat w życie został wdrożony program " gram o staż " ," moja pierwsza praca " albo coś w tym stylu.Co dopana - jak sądzę dyrektora S. Sławka - to on nie podkulił ogona uciekając gdzie pieprz rośnie bo na to jest za stary ale niestety ktos musi być mądrzejszy a on po prostu ustąpił miejsca tak zwanemu postępowi - czyli miejsca młodemu po szkołach , studiach czy tam czym - ale niestety komuś kto nie ma doświadczenia - a jeśli wiesz co mam na myśli - to tak na prawdę teoria i doświadczenie nie zawsze idą w parze - one mają się uzupełniac a nie eliminować . jeśli masz choc na tylę rozumu , to pewnie już sie połapałeś , że porażką pracownika w tej firmie jest niedojżały wiek ludzi , których przez to, że mają przed nazwiskiem kilka literek szefostwo oobdarowalo madmiernym zaufaniem . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mlody Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.171.152.105.crowley.pl 14.06.07, 10:46 Co to za brednie pisze ta starsza pani ona pracuje bo nie ma wyjscia na rynku pracy jest na kancu na liscie a ja wiem jak bylo z tymi starszymi trzymaja razem ze brygadzistkami robia mala i dziela sie premia przecierz kazda brygadzistka ma kupelki a mlode zaoiedzielaja na nie ! a co chodzi jeszcze o starsze pracownice najbardziej podobaja sie mi ( fascynuja )te z osiedla mlodych hutnikow najwieksza szarancza z calego swiata one sa najlepsze potrafia odbijac wlasnych merzow ( wstyd ) a na to wszystko robio te mlode naiwene wykorzystywane ale i tak na johim zrobi powoli pozadek z niemi wystarczy ze zlikiwiduje busy bo po co mu nie potrzebna kasa wydawana na na nie a w sosnowcu ma tania sile robocza nie placi podatkow a za kazdego nowego pracownika z sosnowca dostaje kase z uni europejsiej za zmiejszanie bezrbocia wiec ludzie z ZABKOWIC powoli papapapapapapap P.U.P i na bezrobocie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ilonka Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: 62.29.136.* 14.06.07, 15:08 W tej firmie dzieje się żle, a odkąd kierownikiem zoztał niejaki szewczyk, to jest strasznie. ten gościu nic nie potrafi. nie wiem za co mu płacą, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: 82.160.186.* 15.06.07, 23:24 zaraz sie posikam ze smiechu... hahahahahahah jak przeczytałam wypowiedź "mlodego" to o mały włos nie spadłam z krzesła... jesteś gó..arzem który pier.doli od rzeczy . na końcu listy na rynku pracy to może Ty jestes niewykształcony frajerze a mężów pisze sie przez "ż" ( tak na marginesie może sie czegoś nauczysz jaką szkołe skończyłeś ? aaa rozumiem ohh jaka szkoda nie skończyłeś.... ;P )szczerze mam nadzieje że tak kiedyś ktoś powie o Twojej matce bo musisz mieć ładny przykład w domu skoro nie znasz ludzi a tak piszesz szczeniaku. ludzie z ząbkowic są w porządku a Ty jesteś cymbałem który nie wie jakie jest życie a za busy to sobie kobitki same płacą niedosrany wieśniaku. no to by było na tyle.. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.crowley.pl 16.06.07, 12:31 Widze , ze z zapytania o prace wyszła walka jakie to Segu jest - dobre czy złe. (hahaha) Zawsze jest tak że ile ludzi tyle zdań i nie ma co sie upatrywać obozu pracy w tym zakładzie , bo o gorszych mowią w telewizji. A jeśli chodzi o kierownictwo to wiadomo ze pracownik fizyczny zawsze bedzie zły na umysłowego, bo ten siedzi i nic nie robi, i tak jest od zawsze . Tylko nie wiecie o tym ze to umysłowy tłumaczy się przed SZefem i próbuje bronić ludzi , choćby nie wiem jacy źli byli( słyszałam juz taką rozmowe, to wiem co pisze). Acha i jeszcze jedno , to ze jedna nie umie utrzymać swojej ... na wodzy i jest gościnna to nie znaczy że wszystkie panie ,które mieszkają na osiedlu Młodych Hutników są takie same.Dajcie już spokój , no chyba że to forum jest nie o pracy a o oczernianiu firmy Segu Polska, to sobie piszcie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BABECZKA Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.tktelekom.pl 18.06.07, 23:22 segu to przegiecie.. totalny wyzysk człowieka! praca do dupy, czy sie starasz czy nie to i tak zawsze jest źle! Spaceruje palant w garniturku i szmaci Cię na kazdym kroku, oczywiście nie do Ciebie... do Ciebie jest słodziutki! przytakuje i oczywiście podziela Twoje zdanie:)) he he dupek Szefczykowaty Pytając go o coś masz 99% odpowiedzi - " przepraszam ale nie jestem w stanie teraz pani na to pyt. odpowiedzieć, ale oczywiście zorietuje sie i dam pani odpowiedz" to właśnie pan STANLEJ( stanisław)udziela takich odpowiedzi. Co do prezesow.. są szurnięci ale czasami mają ludzkie odruchy, wydaje mi sie ze mają "CZAJACYCH" DORADZCÓW. Jezeli ktos chce pracowaĆ w Segu, ok. tylko musi sie liczyc z tym ze i tak nie bedzie doceniany, nawet jesli by wyrabiał 150% normy, musi sie rowniez pogodzic z faktem ze nie zarobi wiecej niz 1000zł. OCZYWIŚCIE Z NADGODZINAMI! POWODZENIA I POZDRÓWKI DLA KOLEGÓW I KOLEZANEK PRACUJACYCH W OBOZIKU SEGOSKIM :)) Odpowiedz Link Zgłoś
babka40 Re: Segu Polska czy warto szukam pracy 27.01.08, 20:17 po raz pierwszy czytałam wasze wypowiedzi i jestem zaskoczona brakiem kultury niektórych osób Odpowiedz Link Zgłoś
rozsadna1 Re: Segu Polska czy warto szukam pracy 20.06.07, 00:10 W tej firmie pracownikowi nie pomogą nawet "związki zawodowe". Jedno jest pewne, jeżeli ktoś nie ma innego wyjścia, bo sam wychowuje dzieci to nawet w "SEGU" podejmie pracę. Wszyscy wiedzą jak jest na rynku pracy, nie można teraz wybrzydzać. Jedno jest pewne, chociaż nie wiem jak człowiek będzie się wysilał to i tak go nie docenią a jeszcze może być ukarany i przeniesiony na inny dział. Pracuję tam już dłuższy czas i nikt mi nie powie że w tej firmie jest super. Owszem, jest super, ale dla byłych brygadzistek. Zmieniła im się tylko nazwa stanowiska, i nic po za tym. One nie są do ruszenia, a tylko dla tego że znają się bardzo dobrze z byłą majstrową. Ona zawsze je wybroni przed prezesem. Co do ich obowiązków, to wcale nie jest tak jak. Prawie wszystko robiły przedtem funkcyjne( spisywały brakujący materiał, przygotowywały wysyłkę, wpisywały zeszyty, rozdzielały pracę, donosiły materiał z magazyny...itp) a teraz wykonują to liderki. Więc pytam, co takiego należało do brygadzistki że było tak ciężko ??, oprócz pierdzenia w stołek, wpierniczania tony paluszków, spędzania 40 minut na przerwie, chichrania się i krzyczenia na pracownika. Bo nawet premie czasami przyznawały funkcyjne. Owszem, tłumaczyły się przed prezesem że jakaś wysyłka nie poszła, ale z czyjej winy ?? Nie z winy pracownika(chodź najczęściej na niego była zwalana wina) lecz z winy tych, którzy planowali i wystawiali takie duże ilości wysyłek. Jak ktoś kto nigdy nie próbował zrobić ani jednej wiązki może powiedzieć ile trwa zrobienie np: 100 szt. Jedno jest pewne w "SEGU" pracują nie odpowiedni ludzie na stanowiskach powyższych niż lider. Ludzie z akwarium nie potrafią dogadać się między sobą a co dopiero kierować taką ilością ludzi . Dlatego to jest jeden wielki BURDEL. PS. A dla czego nie ma wczasów pod gruszą to już trzeba spytać się pani Czaj i jeszcze innej pani, która była brygadzistką. To one podpisały pisemko jako przedstawicielki wszystkich pracowników i zrzekły się wczasów pod gruszą na rzecz zakładu. Więc nie pieprz mi że to jest super zakład bo wszyscy mają oczy i widzą co się dzieje. Nieźle musisz lizać komuś tyłek skoro tak piszesz. Gratulacje !!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rozsadna1 Re: Segu Polska czy warto szukam pracy 20.06.07, 00:26 Ciekawe rzeczy piszesz Klementyna 15, ciekawe jakie stanowisko zajmujesz, bo na pewno nie montażystki. Wiem jedno że porażką prezesa nie są młodzi ludzie, bo oni mają najwięcej zapału do pracy, tylko tacy jak ty. Zniechęcasz tych ludzi i z góry zakładasz że jak jest ktoś młody to nic nie umie i przyszedł tylko się powygłupiać a nie pracować. Czy wzięłaś pod uwagę że większość z tych ludzi musi się sama utrzymać, a niekiedy nawet utrzymują jeszcze kogoś ? Na pewno nie bo ich od razu przekreślasz. Osobiści zgadzam się z tym, że te tzw. " starsze panie " mało robią ale nikt im nie zwróci uwagi bo mają tzw. "plecy". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: whyshe Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.telpol.net.pl 20.06.07, 11:44 Zgadzam się z rozsądna1, klementynka15 musi być kimś więcej niż montazystką. Co do nadgodzin ludzie narzekają że muszą pracować w weekendy a prawda jest taka ze to co najwięcej narzekają to sie pierwsze zapisują. A potem jeszcze się pytają dlaczego ty czy ty nie przychodzisz. Tak samo wku..ające jest to że podchodzi do ciebie liderka czy brygadzistka i pyta się przychodzisz w sobote czy w niedziele, dając Ci do zrozumienia że nie masz wyjścia. I teraz mi powiesz ze to nie jest obóz pracy?? skoro jesteś zmuszany/zmuszana do pracy w weekendy. A kiedy powiesz nie przychodze bo coś tam szkoła/wyjazd/dyskoteka to od razu wielkie halo jak to??? Co to kogo obchodzi. System jest 3 zmianowy ustawowo masz wolny weekend w dodatku na umowie to wyraznie pisze ze tydzien pracy trawa od poniedziałku do piątku. A jeśli ktoś ma ochote przyjsc bo tak kocha prace (czytaj chce sie podlizac, chociaz głowne tlumaczenie to to ze chce zarobić więcej) to niech zgłasza sie sam a nie ze chodzi i pyta Ci się liderka czy przychodzisz. Starsze kobiety które tam pracują chyba nie pamiętają jak same były młode ciekawa jestem czy kiedy miały po 20 ileś tam lat to czy weekendy spędzały na pracy?? Pewnie bedzie ze kiedys było inaczej itp. Jakby kazdy zajął się swoją pracą a nie patrzył na innych to wszystko było by ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXXXXXX Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.centertel.pl 20.06.07, 18:25 wszyscy co tu piszecie jesteście pop...doleni założył ktoś forum a Wy macie radochę:)) miejcie odwagę wszystko co tu piszecie powiedziec tym osoba prosto w oczy o których piszecie przeciez na rynku pracy jest miejsc dużo jakby co znajdziecie sobie inną :)) najlepiej to zróbcie strajk:)) ale będzie jazda:)) a Wy zazdrościcie tym co pierdzą w stołki:)) kazdy mial szansę tylko podanie trzeba bylo zlożyc:)) ale ogolnie jest tu fajnie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
rozsadna1 Re: Segu Polska czy warto szukam pracy 20.06.07, 21:26 Masz pojęcie o czym ty piszesz, strajk ???? I ty uważasz że to jest zabawne ?!! Czy wiesz z czym się to w ogóle wiąże ? Mam wrażenie że pracujesz tu jakieś nie więcej niż pół roku, i nie zależy ci na pracy tak jak innym. Owszem na rynku pracy sytuacja sie może poprawiła i może jest więcej miejsc pracy, ale dla studentów a nie dla matek samotnie wychowujących dzieci. O ile wiem to tych jest w tej firmie najwięcej. Jeszcze jedno, nikt nie zazdrości tym którzy są na jakimś stanowisku, chodzi tu o to że zwykły pracownik nie ma szansy na wybicie się w tej firmie. Z różnych działów dziewczyny składały podania na różne stanowiska, nawet na stanowiska kierownika, i co ?? Zgadza się dostały się dwie dziewczyna na stanowisko kierownicze, ale czemu ? Jedna dlatego że była kuzynką pana Stasia, natomiast fakt Sabinie się należało. Tylko co z tego jak i tak nic nie może załatwić i okazało się że tak naprawdę nie jest kierownikiem, lecz pomocą pani majstrowej. Niech nikt mi nie mówi że w tym zakładzie jest fajnie, bo nie zdaje sobie sprawy co pisze. Natomiast ten co tak pisze to chyba nie dostał porządnego kopa od osób tam pracujących, ale wszystko przed nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxxxxxx Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.telpol.net.pl 21.06.07, 20:53 jak h..a tam robicie to grosze dostajecie pol nocy przesiedzicie tylko obgadujecie kazdemu dupe i uwazam ze Proba powinien wszystkie nas wyrabac bo nauczylysmy sie dziadostwa i narzekania, moral jasny jaka praca taka placa !!!pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość portalu Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.06.07, 23:43 Nie pracuję w tej firmie, a czytając te wszystkie wypowiedzi mam mieszane uczucia. Ludzie, obsmarowaliście już chyba wszystkich, zaczynając od prezesa, a kończąc na koleżankach i kolegach. Tym samym wystawiliście opinię sobie samym. Nawiasem mówiąc, skoro w tej firmie jest tak źle, to dlaczego tam jeszcze pracujecie. Nie musicie być zastraszani, wykorzystywani i niedoceniani. Idźcie tam gdzie będzie wam lepiej i zwolnijcie miejsce tym, którzy będą chcieli pracować w segu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.07, 21:13 W przypadku osob wymienionych z nazwiska, i w przypadku podawania nieprawdy, mozna liczyc sie z doniesieniem o popelnieniu przestepstwa. Tak wiec prosze uwazac, poniewaz mozna na tym niezle ucierpiec, bo przy obecnym stanie techniki namierzenie komputerow z ktorych wysylane sa coniektore maile nie powinno byc problemow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anomim Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.adsl.inetia.pl 27.06.07, 17:57 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytający Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.07, 18:04 Drodzy Państwo, ta gwiazdka przy adresie internetowym to własnie Wasz numer IP ukryty przez portal Agora SA. Podajecie panstwo zarzuty i podajecie nazwiska. Zakładam, że z równą zaciekłością będziecie bronić swoich racji przed sądem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misthszu:) Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.telpol.net.pl 28.06.07, 23:37 WARSZTAT RZADZI,WARSZTAT RADZI,WARSZTAT NIGDY CIE NIE ZDRADZI ;))NASZA DEWIZA-CO MASZ ZROBIC DZIś ZRóB POJUTRZę,BęDZIESZ MIEć DWA DNI WOLNEGO HEHE,pozdro for Sylwia z wiązeczek,buzka :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.streamnet.pl 01.07.07, 15:04 serdeczne pozdrowienia dla mojego Misia Kochanego z warsztatu od ..... z prasek :*:*:*:*:* buziaki gorace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prac. segu Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.smstv.pl 24.06.07, 23:25 dokładnie. kierowniczki w segu sa naprawde ok.zwłaszcza pani Sabina.niestety pani majstrowa skutecznie upszyksza wszystkim zycie. to jej spojrzenie i totalny brak usmiechu na twarzy.jej maz... równiez niezłe ziólko.kabluje równo. na prezesie konczac zapewne.A pan Szewczyk hmmmm... szkoda gadac.gó..arz jeden zasrany.tarktuje ludzi jak powietrze. ale z jednym mu nie wyszło. i juz nie wyjdzie na szczescie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 08:15 przestań pie..c, że niby co Sabina to taka uciskana , tak?? chyba jej nieźle dupe liżesz skoro tak się o niej dobrze wypowiadasz, a tak dla informacji - od poczatku roku nie ma już takiego stanowiska jak majstrowa a osoba o której piszesz również była przez jakis okres kierownikiem zmiany . A tak poza tym to weź sie do pracy a nie pisz głupot i nie rób z siebie durnia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gmbh Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.smstv.pl 05.09.07, 15:07 kiedys tak było Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MINI :* Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.10.07, 11:57 Ludzie litości, niezależnie od tego gdzie będziecie pracować, to naprawdę wystarczy trochę chęci i odpowiedniego podejścia do pracy i będzie wszystko ok...Ja pracuję tam naprawdę długo znam wszystkie niuanse, i wszelkie problemy jakie są od zawsze, nie jest tam lekko, i fakt, że generalnie na stanowiskach są ludzie bez szkół, ale są oni wyspecjalizowani po wielu latach pracy. Ja mam szkołę i pewnie za jakiś czas stamtąd zniknę, ale generalnie trzeba bardzo uważać na to co sie mówi, i do kogo - konfidentów jest opór, ale jeśli jesteś osoba znającą swoja wartość zawsze możesz spróbować, sam ocenisz...Firma jest w trakcie zmian, oby na lepsze....powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mala Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.adsl.inetia.pl 12.07.08, 12:46 Witajcie gdyby w Segu ludziska zajeli sie praca a nie gadulstwem romansowaniem i bog jeden wie czym jeszcze to i wydajnosc zakladu by sie zwiekszyla !Tylko narzekacie a macie czas na bzdury zamiast pracy pilnowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriszna11 Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 20:45 pracuje w segu na dziale deutz ,kierowniczka moja jest osoba z wiecznym bananem na twarzy, kiedys byla spoko uwazana byla za najlepsza brygadziske i kazdy chcial sie dostac do jej brygady teraz niestety jest inaczej,stala sie wielka franca wszyscy uważaja ze dlatego ze zmienila tytul z brygadzistki na kierownika.. ciagle mowi nam ze nie bedzie premi ze wysylki nie ida przez nas,wszystko jest nasza wina, prezes jest taki sam. Jeszcze jedno piszecie ze jak nam nie pasuje to moge zmienic prace,ale to nie jest wcale takie łatwe, składalam podania do roznych firm produkcyjnych i niestety do dzis nie otrzymałam zadnej odpowiedzi.Jedno co do segu jestem pewna to to ze zeby zostac kims tam to musi cie lubiec twoja kierowniczka, a ona pokocha cie wtedy jesli bedziesz na wszystkich kablowac i siedziec 24 godziny na dobe w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: romek Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.telpol.net.pl 22.06.07, 20:53 w Segu pracuja też ludzie któży wiecznie narzekaja wiecznie im żle pracować się niechce ale zarabiać owszem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miro Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.crowley.pl 22.06.07, 21:16 W tej firmie dzieje sie zle ale gdzie indziej wcale nie jest lepiej. Ja mam nadzieje ze sie cos zmieni na lepsze. Jezeli ktos chce obzydzic sobie prace to najlepsza droga jest obrobienie innym d...y. Jak sie wam nie chce pracowac to nie pracujcie, dajcie pracowac innym. Skonczyly sie czasy siedzenia. Popatrzcie sami na siebie. Jak ja patrze na moje kolerzanki i kolegow w pracy to nieraz widac jak sie niektorym chce pracowac!!! A najlepiej to wszystkim wychodzi narzekanie. A kierownictwo? Jest jakie jest. Sprobujcie gdzie indziej, w innej firmie, to sami zobaczycie. Kazdy szef bedzie patrzyl tylko na swoje. A ze Prezesi sa pop...leni to chyba nikt tego nie zmieni. Pokazcie wszyscy ze dajecie wszystko z siebie i jezeli wtedy bedzie dalej jak jest to mozna zle pisac o firmie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ella Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.telpol.net.pl 25.06.07, 07:06 Praca w Segu nie byłaby taka zła, gdyby nie "ulepszenia" wprowadzane przez kierownictwo które sie nie zna na procesie produkcyjnym, a czyms chce sie wykazac i jak dla mnie to robia sobie z ludzi króliki doswiadczalne a ludzie po prostu maja tego dość. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ace Ventura Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 14:15 praca jest nie najgorsza i inzynierka z deutz jest ok tylko ze niektorym co umia tylko narzekac brakuje cos co jest potocznie nazywane " mozg " Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: YYYYYYYY Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.centertel.pl 22.06.07, 22:38 wiesz wogóle o czym ty piszesz tez pracuję na dziale deutz duży jakbyś miała poprzednia brygadzistke co była wcześniej to dopiero bys płakała nie wiedziałabys jak przychodzic do pracy wieczne bóle brzucha. takze odwal sie od tej co jest teraz bo nie jest zla sama kiedys słyszałam jak kłóciła sie o wyzsze premie dla pracowników jak mówiła że ludzie to nie roboty i nie moga pracowac na okrągło ale niestety co ona może guzik jak jest cos zle to wszyscy jada po niej a nie po nas. a jeżeli chodzi o inną prace widocznie jestes takim dobrym pracownikiem wykształconym i wogóle skoro nigdzie indziej nie możesz znalezc pracy. dziwie sie wogóle jej że jeszcze połowy z nas nie zwolnila tylko niestety jej jest szkoda ludzi i zawsze daje szanse. nie wiem czy ona to czytała ale osobiscie pojde do niej w poniedziałek i namówię ja do tego żeby zrobiła sie faktycznie ta franca zaczęła nie dawac premii i zaprowadziła porządek zobaczymy co wtedy bedziemy mówic nie narzekajmy bo jeszcze nie znamy ludzi i nie wiemy jacy potafia byc. a nerwy kazdemu moga wysiadac. moze i mowi cos tam o premiach ale i tak je dostajemy. i wogóle skonczcie z tym forum bo to juz robi sie troche nudne. już ktoś napisal że niezły przykład dajemy jakich inteligentynych ludzi mamy w segu obrabiac tylko tyłki komus umia i nic wiecej. jak jest tak wam bardzo zle to sie zwolnijcie nikt na siłę was tu nie trzyma a firma bez was nie upadnie znajdzie lepszych pracowników. przydal by sie ktos kto zrobi z wami wszystkimi porzadek i wezmiecie sie w koncu za pracę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.P Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.171.152.105.crowley.pl 22.06.07, 23:43 ja to bym najchetnie spalil ta cala firme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: J.P Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.171.152.105.crowley.pl 23.06.07, 00:00 Mowcie piszcie sobie co chcecie wiem liczy sie praca ( normalna - w normalnych warunkach !!! ) nie wolno donosic !!! Cala ta firma jest zle zorganizowana nie mam tam szefa moge sie zalozyc ze brygadzistki , kierowniczki nie maja nawet wyksztalcenie ani doswiadczenie ( TO JEST PRAWDA !! ) w kierowaniu . Czemu sie tak dajemy , ta nie powinno byc w tych czasch chcemy pracy i pieniedzy jestesmy w uni eurpejsiej powinismy zarabiac tylke co oni ciekaw jestem czy w niemieckim segu niemiec tak zarabia i jest traktowany chcialem ten temat dac dalej ale nie wyszlo pisalem do panstwowej inspekcji pracy by to zbadala ale trzeba z imienia i nazwiska to samo tvn jest zainteresowany cala ta historia podaje adres : J.Chladzynska@tvn.pl wiec moze tam KTOS JEST CHETNY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik segu Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.telpol.net.pl 23.06.07, 11:58 Ludzie to po co tam pracujecie jak nic nie potraficie,tylko narzekacie nic więcej złej baletnice nawet rąbek.................... partacze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: 85.128.16.* 23.06.07, 12:18 tak to juz jest jak gromada kobiet przebywa razem-tylko narzekac potrafia i obrabiac tylki innym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.07, 13:27 Co ty za brednie wypisujesz. Po co niemcy mieliby zakładać firmę w Polsce jeśli musieliby by placić w niej tyle samo co u siebie. Niezły biznes by na tym zrobili. Zobacz, że już nawet u nas nie opłaca się inwestować i część naszej produkcji przejmuje Ukraina, bo jest tańsza. To jest też wasza wina, bo zamiast uczciwie pracować to się o....dalacie i podnosicie sztucznie koszty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ON Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: 85.128.16.* 24.06.07, 23:09 BLE BLE BLE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eithun Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.chello.pl 25.06.07, 15:50 Ogólnie niemiła atmosfera,szczególnie na komaxach, wszedzie sie czają kapo którzy tylko patrzą żeby wymyślic bajeczke lub donieść próbie.Szczególnie jeden ustawiacz kawał konfidenta i kaowca strzeżcie sie Marka K.Podobinie jest z panem liderem Mariuszem co ma wyższe wykształcenie choć studiów nie skończył.Zarobki do bani.Kierownictwo też tempe razem z panem próbą skaczą koło niemców jak tresowane pudelki.A swoich pracowników mają głeboko w d... Jak lubisz kablowac to masz szanse na poparcie u joahima proby bo on lubi tresowane pieski co wszystko donosza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: *pracownik* Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.06.07, 18:06 ludzie, co się z wami dzieje! wszystkim obrabiacie dupy począwszy od prezesów skończywszy na zwykłych pracownikach! skoro tak bardzo się wam nie podoba to po co tam pracujecie? tylko potraficie narzekać i obgadywać innych, przecież jest tyle innych zakładów a wy siedzicie w segu? po co? skoro tak bardzo jest wam żle. Uwierzcie że są zakłady gdzie jest o wiele gorzej niż u nas a dyscyplina i norma są na porządku dziennym i w dodatku dla kierowników jesteś po prostu zerem. Chyba za dobrze macie skoro nie doceniacie swoich przełożonych bo oni się nami naprawdę przejmują!a odnośnie pani Danusi Czaj: spotkać drugą tak miłą i spokojną osobę jest naprawdę trudno! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XY Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.centertel.pl 25.06.07, 19:02 pieprzcie sie wszyscy co sracie we własne gniazdo. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik segu Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.telpol.net.pl 25.06.07, 19:41 dobrze powiedziane walcie sie albo zwolnijce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gviyt Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.crowley.pl 25.06.07, 21:22 yyyioiiiiiiiiiiiiiiiii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eithun Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.chello.pl 25.06.07, 22:03 Ogolne warunki nie sa zle,praca spoko,kasa niestety do bani, a co do pani danusi to juz nie przesadzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rrrr Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.centertel.pl 25.06.07, 22:23 juz przestańcie szargac nazwiska ludzi skończcie z tym!!!!!!!!!!!!!!!! ciekawe czy wam byloby milo gdyby ktoś zaczął o was pisac po imieniu i nazwisku jak nie skończycie z tym zaczne pisac pokolei nazwiskami ludzi pracujacymi w segu na montażach i wymyslac różne bzdurne historie tak jak wy to robicie teraz zobaczymy jakie wtedy będziecie miec miny i czy będzie wam przyjemnie oczywiście wszystkich nie znam ale zawsze można sie dowiedziec i powymyslac historyjki:))) zawsze jest tak że ten kto jest "zwyklym" pracownikiem będzie zly i wściekly na tego kto jest wyżej będzie go oczernial i pisał jacy to oni są źli. już to ktoś napisal niedawno skończcie srac w swoje gniazdo niezłe swiadectwo dajecie sobie i firmie w której pracujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.171.152.105.crowley.pl 26.06.07, 00:58 mylisz sie !!! prawda niech wyjdzie !!!! ludzie sa zli nie powinno byc tak !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: makaka Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.telpol.net.pl 26.06.07, 07:00 Powiem tak praca nie jest zła ale organizacja jest do bani gdyby więcej robili a mniej mówili to kto wie. To prawda z tymi płacami wypłaty nie są takie duże. Kiedyś zwracano uwagę na jakoś a nie na ilość . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nieznany Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.chello.pl 03.07.07, 16:22 Niezłe jaja !!!!! I czemu to wszystko piszecie? , przecież i tak nikt nic z tym nie zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czytelnik Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.chello.pl 03.07.07, 16:31 Czytałem prawie wszystkie wypowiedzi i widzę że tu piszą różni ludzie z różnych działów. Więc może ktoś przekaże tą informację, proszę. Jeżeli ktoś zna fajną dziewczynę z VW, M.S. przekażcie jej że ma cichego wielbiciela. Niestety nie mogę jej tego powiedzieć osobiście bo z tego co wiem ma męża i dziecko, więc bym się skompromitował. Mogę mieć tylko nadzieję że może, kiedyś.......... Dzięki CZYTELNIK. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkkfe Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.07, 12:21 Hej czytelnik' mogę przekazać twoja wiadomość do osoby która ci sie podoba z VW ale mógłbyś podać chociaż jej imię będzie łatwiej Odpowiedz Link Zgłoś
33niebo Re: Segu Polska czy warto szukam pracy 27.11.07, 17:16 dlaczego tak uwarzasz moze będzie odwrotnie spróbuj a może sie ucieszy co masz do stracenia a tak apropo to niezły jestes powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BUC Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.11.07, 19:04 Z tego co wiem, to SEGU wraz z kooperantami zatrudnia ponad 600 pracowników. Czyli daje pracę dla dużej części społeczności zagłębiowskiej, a tu tyle pomyj wylewa się na prezesa i inne osoby. Rozumiem, ze większość uważa, że internet daje taką możliwość anonimowego opluwania wszystkich dookoła więc czemu nie skorzystać? no cóż kiedyś słyszałem, że ludzie mieszkający na Śląsku są inaczej wychowani i chyba coś w tym jest. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.streamnet.pl 27.06.07, 20:18 co ty mowisz czajowa pierwszy kabel w segu i zmija Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorg Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.centertel.pl 26.06.07, 16:29 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorg Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.centertel.pl 26.06.07, 16:36 Więcej jest takich konfidentów jak ustawiacz Marek i lider Mariusz który liżą dupę kierownictwu. Jednak p. Marek to szczególna wazelina, jest fałszywy, taki mały cwaniaczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eithun Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.chello.pl 26.06.07, 22:48 I tu sie zgadzam ludzie powinni wiedziec z kim pracuja i na kogo uwazac.Bo przez Marka poleciało z pracy pare niewinnych osob, tylko dlatego ze ich nie lubił i tyle. Ale jak mowi przysłowie trafi kosa na kamień haha Odpowiedz Link Zgłoś
pracownik121 Re: Segu Polska czy warto szukam pracy 27.06.07, 07:02 ...niejakiego pana Marka.K najchętniej bym (cenzura)....konfident, sprzedawczyk, tylko patrzy zeby ktoś mu blaszek nie zapieprzył...dumny jak paw...czasami mam wrazenie że pełni w tej firmie role podpie..cza...a ten post ponizej odnosnie pomówień...dobrze wiesz ze to nie sa pomówienia kim kolwiek jesteś...czas rozgonić towarzycho!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yorg Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.centertel.pl 27.06.07, 13:38 Pan Marek sam podpie.. blaszki. Widziałam też jak kapuje kapusta jeden, w domu napewno jest popierdułką, tylko w pracy chce się pokazać. A jego czas w paracy się kończy, cwaniaczkowi ze wsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona29 Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.centertel.pl 27.06.07, 13:49 Pan Marek sam podpie.. blaszki. Widziałam też jak kapuje kapusta jeden, w domu napewno jest popierdułką, tylko w pracy chce się pokazać. A jego czas w paracy się kończy cwaniaczkowi ze wsi. W domu pewnie był odsunięty od cyca, przez to teraz jest takim cw.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fffff Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.crowley.pl 27.06.07, 16:33 a co sadzicie o andrzeju p? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czerwony Kapturek Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 20:38 Andrzej P. to stary zboczeniec!podrywa wszystkie dziewczyny a ma żone i dzieci co mysli ze jest taki piekny???? Odpowiedz Link Zgłoś
a914 Re: Segu Polska czy warto szukam pracy 04.07.07, 17:12 Gość portalu: Czerwony Kapturek napisał(a): > Andrzej P. to stary zboczeniec!podrywa wszystkie dziewczyny a ma żone i dzieci > co mysli ze jest taki piekny???? Informujemy że ta sprawa trafi na drogę sądowo prawną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 17:49 Nie zgadzam się z Eithunem. Nie wiesz gosciu o czym piszesz. Gdyby Marek donosił, tak jak piszesz, to niejeden z was straciłby pracę. Niestety czasy grania w piłkę na hali już się skończyły. Musisz się z tym pogodzić lub zacznij grać w innej drużynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eithun Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.chello.pl 27.06.07, 22:08 i pare osob przez niego poleciało.sam niewiem czemu go bronisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ffffff Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.crowley.pl 27.06.07, 22:11 marek to spoko gosc wiec wara za.....u/a do tego trele morele Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 16:13 bbb Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kriszna11 Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 13:47 wysuwam oficjalne PRZEPROSINY wobec osoby o której napisałam żle,była to nie prawda!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 16:11 nn Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Felek Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.07, 21:24 Jeżeli myślicie, że w innych firmach jest lepiej to proszę spróbować. Na wiem, że rynek pracy jeszcze nie jest taki dobry dla pracownika i w innyc hfirmach też nie ma kokosów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babeczka Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.tktelekom.pl 31.10.07, 22:08 " Wszędzie jest dobrze , tam gdzie nas nie ma.." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Babeczka Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.tktelekom.pl 09.11.07, 17:55 Statuetka Forum Przedsiębiorczości " Dobrze wyglądają perspektywy firmy przed wstąpieniem Polski do Unii." Tak było kiedyś..teraz są rozwalane działy..:(( Pozdrowienia dla koleżanek i kolegów. www.dabrowa-gornicza.pl/? nodeid=529&_aph_tekst_glowny_stage=show&_aph_tekst_glowny_template=sh ow&_aph_tekst_glowny_id=3933 Odpowiedz Link Zgłoś
pracownik121 Re: Segu Polska czy warto szukam pracy 28.06.07, 19:22 to jest walka z wiatrakami...zakończmy ten temat bo nic nie wskóramy....są cwansi od Nas.Tak naprawde wiekszosc z Nas pracowników...boi sie wykrzyczeć tego w pracy wiec robi to tutaj...a niestety w Segu potulne myszki (co rozumiem bo sam nie chce stracic pracy).Wiec moi drodzy nie ma co kozaczyc..nie ma co wyzyzwac bo h... to da..a jakiś dupek jak faktycznie zbierze sie w sobie może nam narobić problemów...Pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eithun Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.chello.pl 28.06.07, 21:27 To prawda dajmy sobie z tym spokój bo to i tak nic nie da a moze jedynie zaszkodzic...My niestety poparcia nie mamy w segu.Proponuje koniec tematu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga liderka Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: 85.219.224.* 20.09.07, 18:47 to dlaczego tak traktujecie ludzi sa tam wykrztalcone osoby jako montazysci i pomiataja nimi ci z zawodowek wiec jak szanowac segu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titata Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.3s.pl 28.06.07, 21:48 niestety,nad tym co się wyrabia nie można przejść obojętnie na moim dziale wszyscy zgodnie twierdzimy że muszą nam płacić dodatek szkodliwy i opłacać seanse u psychologa.U mnie dziewczyny są spoko kierowniczka ,liderka i inżynierowie produkcjiśmiem twierdzić że najbardziej ludzcy w całym Segu ale to co wyprawia prezes i niemcy to naprawdę auszwic nad bramą powinni napisać ARBAIT MACH FRAI to na tyle.Pozdrawiam Ewe L. Monike W. i Tomka K. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ddd Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.crowley.pl 29.06.07, 12:40 to jednak nie wszyscy sa tam tacy zli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawnik Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.crowley.pl 29.06.07, 21:17 A może zaużcie forum takie normalne. Na podobny sposób wpadli pracownicy ELECTROLUXA www.electroluxply.fora.pl/. Bo taka forma jak teraz jest mało czytelna. Tam nawet zalozyli dzial Towarzyskie :) a tam jest dopiero pole do popisu.A i brygadzistą i kierownikom mocno sie obrywa. Pozdrawiam psycho prawnik Odpowiedz Link Zgłoś
goya142 Re: Segu Polska czy warto szukam pracy 30.06.07, 01:59 powiem tak! zarobki nie naleza do najlepszych :( nie chce oczerniac tej firmy ani pisac o niej samych pozytywnych rzeczy. ludzie ktorzy tam pracuja sami tworza tam atosfere czsem dobra, czsem zla!to juz zalezy od czlowieka i jego sposobu bycia.jezeli zalezy ci na pracy to idziesz i robisz to co masz zrobic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maly2606 Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.centertel.pl 30.06.07, 15:16 POWIEM WAM SZCZERZE,ZE PRACUĄ TAM LUDZIE KTÓRZY WOGÓLE SIE DO TEJ ROBOTY NIE NADAJA. W TZW. DKJ,PRACOWNICY MAJA SKONCZONA LEDWIE PDSTAWÓWKE A SIEDZĄ ZA BIURKIRM, A TY KTORY POSIADASZ WYKSZTAŁCENIE TRAKTOWANY JESTES JAK KTOS Z MARGINESU... TAKA PANI, CO MA GADANE WIEK KOGO I JAK PODEJSC, ZEBY SOBIE ZROBIC DOBRZE A CIEBIE UWALIC.ZASTANAWIAJACE JEST TO JAK ZAJMUJE SIE W TYM ZAKLADZIE STANOWISKA, NP LIDERA, CZY KIEROWNIKA. A PŁACA JEST TERAZ WRECZ MINIMALNA, NIE POWIEM KIEDYS DAŁO SIE ZAROBIC I TO NIE PRZYCHODZĄC NA NADGODZINY,ALE OD 2 MISIECY JEST MASAKRA.WSZYSTKO MOGE ZROZUMIEC, BO JAKAS REKLAMACJA BO PRZEPROWADZKA, ALE PRZECIEZ PRACOWNIK NIE SIEDZI NA TYLKU I DLUBIE W NOSIE TYLKO ROBI CO NALEZY, A MIMO TO I TAK NIC Z TEGO NIE MA.APANOWAL WILKI BAAGAN, A NIE MA SIE TYM KOMU ZAJAC... CO SIE POROBILO,KIEDYS BYLO TAM NAPRAWDE PRZYJEMNIE, A TERAZ....GDZIE SIE PODZIALY TE WSZYSTKIE OSOBY POSIADAJACE SERCE?...SĄ NADAL...,ALE SERCA IM ZAMARZLY....POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: titata Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.3s.pl 30.06.07, 19:32 no to opisałeś DKJ ale na produkcji jest inaczej,ja dalej twierdze że najlepsza atmosfera jest u nas na zarobki nie nażekamy wystarczy zrobić pare nadgodzin i wychodzisz lepiej niż kierowniczka jedynym problemem jest przestój ale to wina tych piepszonych Helmutów osobiście nie lubie DKJ bo dupki chodzą i przeszkadzają w pracy udając mądrych i nie jest to tylko moje zdanie Odpowiedz Link Zgłoś
komax6 Re: Segu Polska czy warto szukam pracy 01.07.07, 15:44 Ciekawe co zrobią osoby co pisały na pana Marka i są z jego działu, on już wie kto na niego pisał, a kto go zna to wie, że nieodpuszcza i dopnie swego.A tak ogólnie to nawet spoko jest da się z nim współpracować i cholernie się na tym zna co robi i do niego należy,jak poprosisz napewno Ci pomoże,wiem bo pracuję już 7 lata w segu.A osoby co na niego piszą to napewno z produkcji kom. czyli zwykli laicy co mało się znają i niemogą sobie poradzić,niektórzy zachowują się jak w przedszkolu.To jest cała prawda. Więc życzę wszystkim miłej pracy . sprawiedliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POL7 Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: 193.151.49.* 01.07.07, 16:12 NIE ZGADZAM SIE Z TOBA ZE MAREK JEST TAKI FAJNY BO PRZEZ NIEGO OSTATNIO MUSIAL SIE ZWOLNIC CHLOPAK KTORY BYL ZUPELNIE NICZEMU NIE WINIEN ALE MARKOWI SIE NIE PODOBAL I CHCIAL GO WYWALIC NA FERY ALE MLODY SIE POSTAWIL I POWIEDZIAL ZE NIE POJDZIE TYLKO DLATEGO ZE USTAWIACZOWI MARKOWI TAK SIE SPODOBALO.JEST TAM JEDEN WIELKI BURD...PONIEWAZ JEMU SIE WYDAJE ZE JEST BOGIEM.JA SIE PYTAM JAKIM PRAWEM ON JAKO USTAWIACZ MA PELNE PRAWO DO TEGO ABY RZADZIC JAKAKOLWIEK BRYGADA Z KTORA JEST NA ZMIANIE DO TEGO MA PRAWO KIEROWNICZKA,BRYGADZISTKA A NIE TAKI ZWYKLY ROBOL JAK ON BO NIEMA NAWET TAKICH PREDYSPOZYCJI DO TEGO ABY KIEROWAC JAKAKOLWIEK GRUPA LUDZI.A TAK NA MARGINIESIE NIEKTORZY TWIERDZA ZE JRST SPOKO GOSCIU TYLKO NA JAKIEJ PODSTAWIE.ON NAWET KULTURY NIE ZNA A JAK MU KTOS STANIE NA DRODZE I NIE BEDZIE PO JEGO MYSLI TO JEST SKONCZONY. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POL7 Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: 193.151.49.* 01.07.07, 16:27 JESZCZE JEDNO KTOS KTO TAM SIE PRZYJMIE DO PRACY NIECH TEZ UWAZA NA SLYNNEGO WAZELINIARZA GRZESIA TEZ USTAWIACZA TAKI NIBY CICHY WSTYDLIWY ALE WLAZIDUPEK I O TYM WIE KAZDY KTO TAM PRACUJE TUTAJ SRUTUTUTU A ZA TWOIMI PLECAMI TAK CIE PODPIER....ZE AZ SIE ZA NIM KURZY WIEKSZESC TRZUMA SIE OD NIEGO NA DYSTANS ALE ON I TAK ZAWSZE COS WYNAJDZIE PO TO ZEBY TYLKO UDUPIC.JESZCZE JEDNO CO DO MARKA ON TO CZYTA CO ISE O NIM PISZE I CHODZI PO CALYM SEGU I STRASZY KAZDEGO ZE ON WIE KTO TAK NADAJE NA NIEGO I SIE WYGRAZA.PRAWDA GO W OCZY KOLE I BOLI GO TO CO INNI O NIM SADZA ALE NIESTETY SAM SOBIE NA TAKA OPINIE ZAPRACOWAL GDYBY KOLES BYL NORMALNY TO I BY SIE GO NORMALNIE TRAKTOWALO ALE ON ZAWSZE WOLI BYC TYM LEPSZYM I DUZO NA TYM STRACI A W PRZYSZLOSCI ZYCIE MU SIE TEZ ODPLACI MOZE I NAWET GORSZYM LOSEM JAK TYM KTORYM ON ZASZKODZIL Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: OGIEREK Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.3s.pl 01.07.07, 16:58 NO TO MNIE WYSTRACHALIŚCIE A MAM W PLANACH ZLOZENIE CV DO SEGU KUMPEL MOWIL ZE NA KOMAXACH JEST SPOKO I ZAROBKI W MIARE NO I NAJWAZNIEJSZE SUPER DZIEWCZYNY PODOBNO W SEGU 8 NA 10 TO NIEZLE DUPY ALE TO CHYBA TAKA PRAWDA JAK O PLACY I SUPER WARUNKACH POZDRO WASZ PRZYSZLY KOLEGA Z PRACY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Merido Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 11:53 Ogier jak chcesz miec niezle dupy to idz do agencji towarzyskiej a do segu to mozesz przyjsc popracowac za marne grosze Odpowiedz Link Zgłoś
mkkf Re: Segu Polska czy warto szukam pracy 01.07.07, 20:05 Tak,tak dalej brońcie tego kolegi co miał iść na FER bo dobrze się z nim paliło fajki -a na maszynach nieznał się absolutnie i gdyby został na nich to i tak by odpadł bo są 3 zmiany i jest za dużo ludzi ,a tak to by na 'fer' se klepał. A pan Marek jest kierownikiem na tym dziale i chce zrobić porządek bo burdel to był i robiło się co chciało.A dopiero zobaczycie Mariusza ...jak wam koło tyłka zrobi bo został spec. w dkj do spr. kom. A pan Marek niemusi straszyć,w treści wynika kto o nim pisze,a informatyka z segu zna i adresy wasze też-zapewniam panie np. M.P.,Ł.B. Wasza miła koleżanka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.crowley.pl 01.07.07, 21:51 a co sadzicie na temat warsztatu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: harribo Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.telpol.net.pl 02.07.07, 11:35 a kto pyta??na warsztacie jak jest tak jest,troche atmosfera lubi sie popsuc ostatnimi czasy ale robota nie jest zła,tylko te zarobki,ale czy tu ktoś był na forum z nich zadowolony??no własnie a poza tym to wiadomo-masz łeb i ch.. to kombinuj hehe Pozdrówka i buziaki dla blondyneczki z praseczki :* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.streamnet.pl 02.07.07, 11:38 K......... C.. !!!!!! <praski<---> warsztat) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczuszka:) Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.telpol.net.pl 03.07.07, 12:13 PRASKI:*:* HMM czy mozna zakochać się z dnia na dzień??MOZńA!!! :* K..... C.. SYLWUNIA:*:* pozdrowienia tez dla Pani may :P:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczuszka 2 :-) Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.streamnet.pl 03.07.07, 12:35 moze na gg porozmawiamy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczuszka :-) Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.streamnet.pl 03.07.07, 12:42 dziekuje za pozdrowienia i równiez przesyłam :*:*:*:* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.streamnet.pl 04.07.07, 06:22 czekam na ciebie dzis słońce jak dasz rade od 11 czekam (juz nie bede spac ....:-) ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdziwiony Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.chello.pl 04.07.07, 16:53 To marek jest zastępcą kierownika i podpie.. jeszcze złom?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.streamnet.pl 03.07.07, 12:03 gorace buziaki dla Darka z warsztatu caluski Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierownik Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.chello.pl 02.07.07, 21:06 Ty mkkf a co ty kurde obrońcą Marka jestes,pewnie z ciebie jakiś włazidup jest. W roli przypomnienia od ponad 18 lat żyjemy w wolnym kraju i konstruktywna krytyka jest jak najbardziej wskazana. ( poczytaj nie ograniczony człowieku o wolności słowa pl.wikipedia.org/wiki/Wolność_słowa ) Jedzcie dalej z koksem o tych swoich pseudo przełozonych. Może w końcu co do niektórych dotrze że funkcja osoby decyzyjnej to poważna sprawa i wymaga odpowiedniego człowieka na odpowiednim miejscu. A czytając wasze forum ten marek to jakis maly chyba przekret jest- czyżby wynosił zlom z zakladu. ?? :) A chociaż jest dobry z niego fachura? Bo jeżeli dorabia na boku w inny nie dozwolony sposób to chyba nie za bardzo Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:50 Dla mało zorientowanych, a do takich widzę należycie, Marek jest zastępcą kierownika na dziale komaxy. Ma więc nie tylko prawo, ale też obowiązek, wytykać wam błędy, a tch ostatnio macie BAAAAAARDZO dużo. To dziwne, że do tej pory nie posypały się zwolnienia. Drogę buduję urząd miasta Sosnowiec, za unijne pieniądze. Próba byłby głupkiem, gdyby dopłacał do tego interesu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipina Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.07, 19:52 powiedzci mi czy są przyjęci do segu czy warto tam pracować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfista Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.07.07, 21:45 Są przyjęcia i naprawde warto pracować w tej firmie Atmosfera pracy jest spoko i nawet ludzie są spoko no może poza niektórymi osobami ale ogólnie jest OK!!!! Praca nie jest ciężka a i na zarobki nie można nażekać Pracując na budowie masz prawie te same pieniądze a robótka leciutka u nas nie to co na budowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Łukasz Re: Segu Polska czy warto szukam pracy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.08.07, 12:34 Mam pytanie czy są może jakieś przyjęcia na wózkowych? Mam trochę stażu , pracowałem w takich firmach jak : - DVS (były Distriland , Frans Mas):wózkowy,magazynier - Gefco Polska : wózkowy, magazynier - Firma "OK" : wózkowy Odpowiedz Link Zgłoś