Gość: Elma IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.09.07, 22:20 Które szkoły są dobre a które omijać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: toska Re: marek -odpada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.10.07, 15:54 Ola też. O przyczynach nie będę pisała... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elma Re: marek -odpada IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 11:19 Jak byś mogła to napisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majka Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 09:16 Ja polecam szkołę "centrum" na terenie gastronomika, a szczególnie polecam instruktora Pana Łukasika. Jest rewelacyjny. Naprawdę potrafi nauczyć jeździć. Odpowiedz Link Zgłoś
5.beata Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? 21.12.08, 11:53 Polecam OSK KACPER, mam już za sobą 20 godzin jazd i mogę powiedzieć, żę naprawdę dobrze mnie nauczyli jeździć-większość godzin miałam z p.Adamem, 3 z panem Pawłem. Są cierpliwi, mają poczucie humoru, nie obcinają godzin, pan Adam podjeżdża po mnie zawsze pod dom.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania87 Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.09, 21:42 Kacper??? śmiech na sali beznadzieja lepiej niech sie zajmą szkoleniem a nie kłamliwym obgadywanie innych szkól jazdy. Instruktorzy zajmijcie sie uczeniem jazdy!!!polecam inna szkołę na Zagórzu w której nauczyli mnie wreszcie poprawnie jeździć. Kacper niski poziom Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aneta33 Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.cable.smsnet.pl 27.01.09, 22:48 napisz proszę cie gdzie dokładnie robiłaś to prawko na zagórzu,właśnie sie wybieram ,a zależy mi żeby uczyli a nie pieprzyli od rzeczy za naszą kase! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brosty Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.cable.smsnet.pl 30.09.12, 15:45 Witam może ktoś wie gdzie znajduje się nauka jazdy Pana Grzegorz Ławeczka on wcześniej pracował jako instruktor na braci miroszewskich (orion) w "Łukasz" wiem że miał na pekinie swoje biuro ale podobno zostało przeniesione na Gwiezdną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.telpol.net.pl 06.08.13, 16:06 Laweczka Grzegorz uczy teraz w Zebrze w dąbrowie.Mialam z nim lekcje dodatkowe a nr tel wzięłam do niego z ośrodka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: amilo80 Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.adsl.inetia.pl 05.10.07, 14:24 a gdzie w sosnowcu mozna robic prawko na autobus ?? Odpowiedz Link Zgłoś
natalialotosu Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? 11.10.07, 09:32 Marek zdecydowanie odpada, podczas jazd zabierał ze sobą swoja 17 letnią kochankę ktrora siedziala z tylu, chichotała glupio inie można było się skupić na jeździe. Na dodatek zamiast uczyć mnie jeździć próbował zaciągnać do łóżka na seks. Teraz jestem u ``Wojtka`` na Piastów, można płacić na raty, fajna atmosfera, wykłady kiedy masz czas, super:) oby na examinie było podobnie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elma Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 11:18 no to ciekawie na tych kursach bywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toska Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.10.07, 21:53 Czyżby temat się wyczerpał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toska Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 11:15 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=264&w=28336508&a=61331580 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elma Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.07, 20:07 Ale mi nie chodzi o "Marek" tylko o to zdanie:"Ola też. O przyczynach nie będę pisała..." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toska Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.07, 19:48 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=264&w=69400232&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KURSANT Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.chello.pl 28.08.09, 21:33 ZDECYDOWANIE NIE POLECAM OŚRODKA "ADAM" W SOSNOWCU NA KOŚCIELNEJ! Instruktorzy - oszuści! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiab Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.dynamic.chello.pl 12.08.14, 21:24 ja też nie polecam OSK ADAM. Kupa oszustwa , kanciarstwo, bezczelny pyskaty instruktor. trzy tygodnie już czekam na zgłoszenie do WORD-u i nic , nie odbierają telefonu , słowem kupa dziadostwa. Nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nana Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.30.22.144.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 24.09.14, 16:45 Ja polecam OSK na Kaliskiej w Sosnowcu - fajna szkoła, uczą od podstaw jak ruszyć samochodem, jaki jest jego mechanizm w jaki sposób właściwie panować nad pojazdem. Nie miałam kursu wykupiłam dodatkowe godziny i pierwszy raz poczułam ,że panuje nad samochodem, że się nie stresuje i ,że jest to po prostu fajne. Kurs ukończyłam w 2008 roku w innej szkole i podchodziłam do egzaminów 4 razy bez pozytywnego rezultatu.....W maju zaczęłam jeździć tu i zdałam w sierpniu za drugim :) jestem mega zadowolona i szczęśliwa z tego powodu więc mogę gorąco polecić zarówno Pana Janka jak i Pana Arka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dyzma Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.162.60.35.interplus.com.pl 18.01.13, 21:13 Tylko ELKAR na Żeromskiego. Uczą tak, że B a później A zdałem bez pudła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 12:02 Tylko SOSKAR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewelina Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.07, 22:19 Przecież SOSCARu już nie ma. Teraz jest Mariusz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łukasz:) Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: 77.223.197.* 16.11.07, 19:57 Polecam Osroek Szkolenia Kierowcow M&M:) Robie własnie tam prawojazdy Pan Marek jest osoba spokojna potrafi do kazdego podejsc z osobna. Wymaga ale potrafi nauczyc jedzic samochodem. Atmosfera bardzo miła. Byłem w paru szkołach nauki jazdy w Sosnowcu i według mnie M&M jest spokuj miła atmosfera i nowe samochody to jest w tym osrodku naprawde polecam:) Osrodek znajduje sie w Szkole Podstawowej nr 27 na ul Grabowej 2 (Stary Sosnowiec) wykłady sa w wtorki i czwartki o godz 17.00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tumanek Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: 83.16.16.* 17.11.07, 10:52 Nie polecam szkoły na Warszawskiej za to Adam na Kościelnej jak najbardziej wiem bo w dwóch ośrodkach szkolili się moi znajomi. Pierwszy chodzi do dziś na egzaminy już chyba 5 raz :-/ a drugi zdał za pierwszym razem :-) W pierwszym przypadku sam widziałem jak wyjeżdzał z bramy bez kierunkowskazu i świateł !!!! Przecież instruktor powinien był zwrócić uwagę kiedy zapytałem dlaczego ci nie powiedzał o światłach kolega odparł On jest małomówny O zgrozo !!! to jest instruktor !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojka Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.wnoz.us.edu.pl 17.11.07, 12:41 Ja polecam "DORA". SUPER ośrodek, wykładowca i instruktorzy. Wykłady są we wtorki i czwartki o 17.00. Na jazdy można się umawiac po 6 wykładach. Raty bez narzucania kwoty i terminów. JEDNYM SŁOWEM SUPER!!!! Ja tam skończyłam wykłady i teraz mam jazdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alko Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.3s.pl 02.06.08, 22:55 potwierdzam :) super podejście do kursantów, jedyne co na minus to mała ilość godzin do wyjeżdżenia na tydzień (2-3 godzinki tylko). Ale instruktorzy są naprawdę świetni :) POZDRAWIAM ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zezuła Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.09, 13:30 Tylko nie Adam - senior obmacuje dziewczyny i delikatnie mówiac nie jest uczviwy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdaM Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.chello.pl 14.04.09, 23:58 AdaM z hu*** nie gadaM ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 18:24 Jestem Lukasz czego tu szukasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fion_123 Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.111.200.202.static.crowley.pl 13.02.10, 18:33 To prawda, do ADAMA chodziła córka, instruktorzy oszukiwali na czasie jazd, dodatkowo zero zaangażowania z ich strony, znudzenie i rutyna. Skończyło się tym, że córka zrezygnowała z ich usług i wykupiła lekcje prywatnie. Szkoda nerwów, czasu a i oczywisćie pieniędzy na oszustów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.chello.pl 13.02.10, 18:50 To samo jest w Yogim, non stop oszukuja na czym sie da i kreca. Powinien ktos to zbadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do myszki Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.chello.pl 13.02.10, 19:37 a czego spodziewałas sie za te cenę? jesli ma byc 30 h teorii i 30 h jazdy i taka cena to cos tu jest niechalo no bo ile wychodzi za godzine? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszka nie Yogi tak Łukasz IP: *.chello.pl 14.02.10, 00:38 i tutaj sie z Toba zgadzam, ja chodze teraz na jazdy do Łukasz cena wyzsza ale i jakosc calkiem inna niktu nic nie odwoluje a taki cos non stop mialo miejsce w Yogim z Panem Grzeskiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.e-wro.net.pl 09.08.10, 22:09 Przecież kursant nie ustala ceny. Jezeli mam trzy razy płacić po 900zł to wolę raz dać 2700 i dobrze się naucyć. Więc nie gadaj głupot bo takie coś mnie nie wzrusza. Poza tym, jeżeli im mało to niech poszukają innej pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baca Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.e-wro.net.pl 09.08.10, 22:04 A kto by tam chciał Cię macać. Szkoda, że nikt tu nie pisze kto zdał już egzamin na prawo jazdy, tylko sami którzy zmieniają szkoły jak rękawiczki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarus Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.chello.pl 04.09.10, 17:50 Polecam Szkołę Bezpiecznej jazdy ecodrive. Zdałem bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.chello.pl 05.09.10, 01:04 tania reklama-szkoła jazdy istnieje może od 2 tygodni:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: 81.15.191.* 06.09.10, 17:10 Ja chodze na kurs do F1 wykłady interesujące jazdy spoko wszystko przerobione nawet w kinie za darmoche byłem za dobre odp na wykładach a na koniec pojezdziłem na Trolejach w poślizgach z kierowcą rajdowym fajna zabawa ale i nauka kompletny kurs,sami zdecydujcie czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.10, 21:27 Hehehe spójrzcie jak Pan Łukasz B. właściciel F1 potrafi sam siebie zareklamowac.... ŚMIECHU WARTE!!!!!!!! te wpisy są początkiem jeśli chodzi o nauke jazdy F1, spójrzcie na adres IP i porównajcie go z ostatnim wpisem na forum!!!! Ciekawe takie same adresy IP, różni autorzy:)))) Ostatni wpis na tym forum też jest z tego samego IP a inny autor, ciekawe!!!!! Widzę, że Pan Bielecki się wieczorami nudzi i bardzo lubi oczerniac inne ośrodki!!!!!!! Sami oceńcie...... Żenada!!!!!! # Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu?IP: 81.15.191.* Gość: Gosc 19.03.10, 18:30 Odpowiedz Słyszeliscie o nowym centrum szkolenia kierowców F1??? Są obok mojego miejsca zamieszkania i maja dość ciekawą ofertę. # Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu?IP: 81.15.191.* Gość: Darek 12.04.10, 13:30 Odpowiedz Wkurza mnie jak ktos pisze takie farmazony ! Jezdziłem z Panem Łukaszem B. I BYŁ ON NAJLPEPSZYM INSTRUKTOREM W DORZE ! a jak ktos z nim nie jezdził to niech się nie wypowiada. # Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu?IP: 81.15.191.* Gość: bartosz 12.04.10, 13:32 Odpowiedz słyszałem i właśnie się tam zapisałem bo została mi polecona ta szkoła ze względu na dobrego instruktora. pozdrawiam # Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu?IP: 81.15.191.* Gość: Filip 12.04.10, 13:42 Odpowiedz możliwe , że chodzi ci o f1 bo oni maja czrne punta z reklamą ale oni sa z warszawskiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.adsl.inetia.pl 06.09.10, 21:41 Jeszcze jeden wpis:) Ten sam adres IP inny autor!!!!! # Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu?IP: 81.15.191.* Gość: Gosc 19.03.10, 18:30 Odpowiedz Słyszeliscie o nowym centrum szkolenia kierowców F1??? Są obok mojego miejsca zamieszkania i maja dość ciekawą ofertę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.zamek.net.pl 06.09.10, 23:09 Byłem na stronce Pana Łukasza z F1, z tego co tam zobaczyłem plus wpisy na swój temat z tego samego IP... kojarzy mi się to z jednym... łańcuchowy boy dyskotekowy, a nie kompetentny kierownik ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ip Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.centertel.pl 06.09.10, 23:54 IP jest na cała siec to IP mają wszyscy w centrum my nadajemy IP z firmy CUS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.zamek.net.pl 07.09.10, 12:17 W ECODRIVE zdalem za pierwszym razem, fajna szkola POlecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alojka Re: marek -odpada IP: *.wnoz.us.edu.pl 17.11.07, 12:45 Zapomniałam o linku www.dora.sosnowiec.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z Re: marek -odpada IP: *.chello.pl 24.07.08, 19:18 mnie przy okazji tego linka pojawia się komunikat o wirusie tak więc ostrożnie z otwieraniem linka www.dora.sosnowiec.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzolero88 Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.chello.pl 05.03.08, 11:45 Ja polecam o.s.k na pogoni ul Rudna 4. Młoda kadra instruktorska i wyski poziom. Bardzo profesjonalni i maja indywidualne podejscie do kazdego. Jestem zadowolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 23:20 ja obecnie robię prawko w szkole "Andrzej" na Modrzejowskiej i osobiście uważam, że szkoła jest świetna!!!! Mili instruktorzy, którzy rzeczowo podchodzą do sprawy, wszystko tłumaczą ze stoickim spokojem a przede wszystkim nic za Ciebie nie robią, bo np: pan w aucie za nami chce jechać a mnie auto zgasło. Idealnie jak dla mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k. Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.08, 23:24 aaa, no i przede wszystkim nie wlecze się to miesiącami, jazdy co kilka dni, nawet codziennie, a to chyba stosunkowo istotne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 10:19 a słyszał ktoś o ośrodku szkolenia Viper moje koleżanki bardzo chwala podobno jest tam super Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: werte Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.08, 13:53 Viperrrrr.... hehehe no to kolezanki przesadzily! tylko Marek jest gorszy. ale kazdy ma swoje zdanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maro Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.08, 09:10 A co jest z viperem nie tak ??? Ja tam robię aktualnie kat. A i nie narzekam bardzo miła atmosfera. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.ds4-s.us.edu.pl 23.08.08, 10:58 tez mam o Viper'ze fatalne zdanie, prawko ciagnie sie miesiacami, jazdy ciagle odwoływane, gość jest sam i bierze duzo osob i potem nie ma kiedy umówic sie na jazdy bo tyle osob, fatalna szkoła, w dodatku nic nie uczy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jupik Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.08, 07:32 Ja nie narzekam w viperze zrobiłem kurs w 1,5 miesiaca ale jeździłem zawsze rano bo popołudniami faktycznie był problem z umówieniem się na jazdy. Jeździłem z 2 instruktorami i zdałem za 2 razem więc nie najgorzej pozatym cena kursy jest przystępna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rox Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.centertel.pl 17.09.10, 02:25 Ja robiłam w Łukaszu. Wykłady codziennie w dobrych godzinach , nawet gdy osoba nie ma jak bywać często na kursie , to jest możliwość indywidualnych spotkań i omówień materiału by być z tym na bieżąco . Co do płatności , to nie trzeba od razu wpłacać całej gotówki , można w ratach wygodnych dla Nas kursantów , tylko istotne , że do końca ukończonych jazd bo inaczej papierków nie dostaniecie :) może cena za kurs nie jest niska , i czytam co piszecie o OSK Łukasz , choć ja osobiście uważam , że to nie prawda o szefie tego ośrodka , dla MOJEJ osoby był bardzo w porządku facet :) co do instruktorów , sie nie wypowiadam bo nie są to moi koledzy , nie wiem jaki mają styl bycia i podejście do nauki i kursantów :) Ja osobiście moge chwalić , Anete bo z Nią się właśnie szkoliłam . Wcześniej uczęszczałam na prawo jazdy do Dąbrowy , i powiem Wam , że szału nie było. Moje jazdy wtedy wyglądały tak ze w miesiacu jezdziłam może z 6 godzin zegarowych ? Zero wkładu własnego ze strony instruktora i ośrodka.Pewnie prawko bym zdawała do tej pory. Jednak dzięki Anecie , nauczyłam się bardzo wiele . Zdałam egzamin i moge przyznać , że jako młoda osoba jest bardzo kompetentna i potrafi nauczyć jezdzić :) Pamiętajcie tylko , bo nie wiem kogo sie spodziewacie w aucie po waszej 'prawicy ' , to tylko człowiek , który ma kompetencje by Was nauczyć jezdzic , ale nie jak 20 letniego kierowce , ale manewry , opanowanie by prawidłowo zdać egzamin . Całe życie bedziecie spotykać na drodze rózne przypadki i to właśnieone będą Was kształtować. Dlatego , kto sie sam osobiście nie przekona i będzie słuchać innych może stracić naprawde dużą szanse :) Nie oczerniam tu innych ośrodków , bo nie znam i osobiście nie miałam z nimi styczności , ale przejść sie do OSK Łukasz , porozmawianie z odpowiednimi osobami tam nic nie kosztuje , nic nie stracicie , a mozecie zyskac :) Ci , którzy są nie zadowoleni z tego ośrodka ... no cóz trudno :) kazdy sobie ceni co innego :) pozdrawiam Waas serdecznie :) Rox . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: 188.33.22.* 17.09.10, 22:02 robiłam w łukaszu.........wcześniej uczęszczałam do dabrowy to gdzie w kńcu robiłaś???????lukasz nie rób żałosnej reklamy,,,,,,,,,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: losia Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: 212.160.172.* 19.06.08, 14:27 Ja polecam ośrodek SPOKO na Lenartowicza. Co prawda kurs robiłam gdzie indziej (nazwy nie będę ujawniała), a teraz wykupiłam dodatkowe jazdy u pani Doroty i jestem pozytywnie zaskoczona. Kobietka ma świetne podejście :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek Polecam OSK "ŁUKASZ" IP: *.netpol.net.pl 28.06.08, 14:56 A w szczególności instruktorów Łukasza Budniaka i Grześka Ławeczkę. Wszyscy moi znajomi i ja robiliśmy tam prawko, wszyscy poza Stasiem zdali za pierwszym razem. //pozdrawiam stasia niemote :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Olo Re: Polecam OSK "ŁUKASZ" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.08, 23:18 Robię aktualnie kurs w Łukaszu ale jest tam jakaś grubsza afera podobno urząd miasta chce zamknąć ten ośrodek i sprawa jest w prokuraturze więc niewiem czy uda mi się skończyć kurs Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly Re: Polecam OSK "ŁUKASZ" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.08, 14:52 najwyzsza pora.... lipny osrodek - ja juz mam za soba u niego kurs. ciesze sie ze mam juz go z glowy. gdybym wiedzial to co wiem o nim teraz - napewno nie dlabym mu zarobic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Polecam OSK "ŁUKASZ" IP: *.chello.pl 22.12.08, 21:56 Cześć, Co macie na myśli, dopiero co się zapisałem i zaczynam się bać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: Polecam OSK "ŁUKASZ" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.09, 21:54 ? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=264&w=69400232&a=88450231 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kris Re: Polecam OSK "ŁUKASZ" IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.02.09, 22:34 w OSK "Łukasz " jest chamstwo, chamstwo jeszcze raz chamstwo. Jakies dzieci i niedojrzale osoby biora sie za uczenie przyszlych kierowcow. Nie polecam nikomu. Gdybym nie zmienil ośrodka na inny na pewno bym nie zdal! Poza stresem za kółkiem niczego tam nie ucza! Polecam DANKAR na Gwiezdnej, spokojnie pomagaja pokonac wszystkie "przeszkody" na drodze, a prowadzenie auta to czysta przyjemnosc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaja Re: Polecam OSK "ŁUKASZ" IP: *.chello.pl 19.01.10, 13:02 ja jezdzialam z bratem szefa i mialam ranne jazdy, nie polecam, kamil spal, albo bral mnie na plac i tam dosypial na łuku. po niezdanym egzaminie jezdzilam z dawidem (odradzam).... ale szczerze polecam v-max na sroduli Odpowiedz Link Zgłoś
kassiami V-max na środuli 23.01.10, 14:59 Ja tez polecam V-max na Środuli. Zdawałam już parę razy, jeździłam z instruktorem z Ząbkowic ( super poczucie humoru, ale spał w aucie jak jeździłam i nie nauczył mnie nic) z dwoma z ośrodka w Dąbrowie Górniczej na Kosmonautów. Właściciel raczej nerwowy i tylko się chciał "na kolację ze śniadaniem" umawiać, chociaż troche wiecej mnie nauczył.. Ale dopiero Pan Marcin z V-max wziąl się porządnie do pracy. Zna się na rzeczy, umie spokojnie tłumaczyć i umie zmobilizowac.Zdałam i mam prawko!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: V-max na środuli-Odradzam!!! IP: *.chello.pl 23.01.10, 22:44 ja odradzam Vmaxa. Jazdy są puntem z jakims innym silnikiem. Róznica jest taka ze głosno chodzi i inaczej wkłada sie wteczny bieg. w konsekwencji-na egzaminie nawet nieruszyłam z miejsca bo niesłyszałam silnika i pojechałam tylko do przodu na"łuku" a do tyłu juz niedało rady bo biegi były inaczej jesli chcecie zdac na prawko to: 1 szukajcie jakiegos kompetentnego instruktora co chce czegos nauczyc 2 punta z "normalnym" silnikiem na benzyne a nie na GAZ czy jakies inne udziwnienia bo instruktorzy zaoszczedza-a kursanci tracą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toy Re: V-max na środuli-Odradzam!!! IP: *.chello.pl 24.01.10, 00:12 To trzeba mieć rozum jak groszek aby nie widzieć gdzie wsteczny bieg,i nie wspomnę o tym,że można dodać gazu jak ktoś głuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: V-max na środuli-Odradzam!!! IP: *.chello.pl 24.01.10, 21:25 własnie-rozum jak groszek to ma instruktor z Vmaxa bo to brak kompetencji skoro uczy jazdy srebrnym punto w którym jest inna skrzynia biegów i silnik na inne paliwo który zupełnie inaczej pracuje...i wciska kit ze samochód taki sam jak na egzainie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toy Re: V-max na środuli-Odradzam!!! IP: *.chello.pl 25.01.10, 08:12 I oczywiście , jeżeli zdasz , to w dokumencie "prawo jazdy" będziesz mieć adnotację: wolno jeździć tylko Punto Grande 1,4 77KM w kolorze czerwonym ze skrzynią biegów 5 stopniową - jazda innym pojazdem lub w innym kolorze surowo zabroniona!Powód : GŁĄB Żeby było jasne: nie oceniam ośrodka tylko wypowiedź o samochodzie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xx Re: V-max na środuli-Odradzam!!! IP: *.adsl.inetia.pl 27.01.10, 16:39 Masz racje taki człowiek co nie może znaleźć biegu ma po ulicach jeździć. Przecież to strach wyjść z domu.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MK2000 Re: V-max na środuli-Odradzam!!! IP: *.dynamic.chello.pl 03.06.11, 14:08 Co za głąby tu piszą . Po pierwsze przyszły kierowca , który jest przygotowywany do egzaminów na prawo jazdy to z zasady laik i nieuk- i dobrze . Jeżeli nigdy nie jeździł samochodem to tak ma być , różnica w samochodach na gaz i inne paliwo jest taka , że silnik inaczej pracuje i świeży uczeń niestety tej różnicy nie rozpozna podczas egzaminów w ciągu kilku sekund, a wtedy silnik może mu zgasnąć samochód szarpnąć itd. i co i dziękujemy nie zdał pan pani !! Po za tym jak słyszę ,że jakiś instruktor dosypia po nocy to rzygać mi się chce . Niestety prawda jest taka , ze na egzaminie wymaga się perfekcyjnego podejścia do tematu jazdy itd. , a jak mamy się tego nauczyć , jak jakiś bałwan , który ma nas tego uczyć , w tym czasie śpi. większość kierowców na ulicy popełnia po stokroć większe błędy od tych , które przyszli kierowcy popełniają na egzaminach , a pomimo tego mają prawo jazdy i poruszają się bezkarnie po drogach. taka jest niestety prawda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: V-max na środuli-Odradzam!!! IP: *.silesialan.eu 30.08.11, 21:21 Mam wrażenie, że jesteś kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pfff Re: Polecam OSK "ŁUKASZ" IP: *.telpol.net.pl 28.01.12, 21:52 Ja zaczynam jazdy z Dawidem z osk "łukasz" ( takim młodym) i właśnie nie wiem jaki on jest....mozecie cos więcej powiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: Polecam OSK "ŁUKASZ" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.10, 23:38 haha jaki koment , ja mam inne zdanie na temat tego ośrodka. Przedewszystkim mila atmosfera na wykladach :) jazdy mam z kamilem , bardzo polecam , bardzo dobrze tlumaczy , spokojny wyluzowany , można sie dogadac . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aloo Re: Polecam OSK "ŁUKASZ" IP: *.cable.smsnet.pl 16.02.10, 00:15 Tez polecam dankar, maja nowe samochody, wykłady prowadzone dosc sprawnie i duzo wymagaja na jazdach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michas Nie dankar IP: *.chello.pl 16.02.10, 19:16 szczegolnie p. Robert ktory sam nie wie co czasami mowi i co trzeba zrobic, siedzi w tej elce i mysli ze co to nie on wielki instruktorek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: em. Re: Nie dankar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.10, 19:02 a ja dam jestem bardzo zadowolona z pana Roberta. Jest to bardzo wymagający, dobrze tłumaczący, miły i sympatyczny instruktor :) I dużo więcej się nauczyłam niż w "andrzeju", gdzie pan kierownik to stary naburmuszony stale nie zadowolony facet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michał Re: Nie dankar IP: *.chello.pl 20.05.10, 18:07 a g. prawda!!! pan robert jest wyluzowanym gosciem i jeżdzi sie z nim bardzo dobrze!!! jest spokojny i opanowany!!! jesli ktos jest młotem i może jezdzic rowerem lub prowadzic taczki to juz jego problem:) Polecam szkołe Dankar:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciiiiiiii [...] IP: *.chello.pl 16.08.09, 15:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolek dupa Re: Polecam OSK "ŁUKASZ" IP: *.e-wro.net.pl 09.08.10, 22:17 Jak cię dorwę to dopiero zobaczysz kto tu jst niemota, palancie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: Polecam OSK "ŁUKASZ" IP: *.ip.netia.com.pl 28.05.11, 13:32 CO?! Najgorszy możliwy ośrodek! Niekompetentni instruktorzy, a już Łukasz w szczególności. Wszystko tylko aby wyciągnąć kasę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brosty Re: Polecam OSK "ŁUKASZ" IP: *.cable.smsnet.pl 30.09.12, 15:46 Witam może ktoś wie gdzie znajduje się nauka jazdy Pana Grzegorz Ławeczka on wcześniej pracował jako instruktor na braci miroszewskich (orion) w "Łukasz" wiem że miał na pekinie swoje biuro ale podobno zostało przeniesione na Gwiezdną Widze że znasz Grzegorza Ławeczkę czy masz może namiary na niego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.softpro2.pl 17.07.08, 08:10 Również polecam SPOKO z Lenartowicza, a z instruktorów - pana Jarka. Niezwykle spokojny i rzetelny człowiek. Bardzo podoba mi się jego podejście, jest wymagający, ale nigdy nie bywa złośliwy. Jest punktualny, podczas jazd nie załatwia prywatnych spraw, nie obcina godzin ani o minutkę :) Naprawdę polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kursant Nie dla "Lukasza" IP: *.adsl.inetia.pl 04.09.11, 21:44 Nie polecam tego osk !! Oszusci! Jesli juz tam sie zapisaliscie,to omijajcie Kamila,kompletnie nie zajmuje sie kursantem,ciagle podwozki rodziny,znajomych,cala jazde gada przez komorke,nie cwiczy manewrow egzaminacyjnych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ag Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 20:14 w 100% będzie to ośrodek szkolenia kierowców "Marek". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elma Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.08, 10:08 Ta....aaa polecam lekturę forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=264&w=28336508 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mari Re: marek -odpada IP: 80.55.130.* 12.09.08, 10:15 Byłam u Marka i po paru godzinach musiałam się przenieść. BRAK SŁÓW ELKAR gorąco polecam-zdałam za pierwszym razem:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: marek -odpada IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 22:04 ELKAR i może zboczony Pan Roman z elkaru ???? Brak słów bez komentarza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polecająca ja polecam dora&piotr IP: *.chello.pl 30.11.08, 20:48 ja zdecydowanie polecam dora&piotr robiłam tam kurs.. mają super podejście do kursanta.. np: na jazdy można sie umawiać tylko w środy przez 2h w godz od 15-17 dzwonisz i telefon jest non toper zajęty. Idziesz osobiście sie zapisać i nie możesz innego dnia o innej godzinie. A jak jesteś w środę miedzy 15-17 to słyszysz od Pana Kierownika Piotra Jurczyńskiego "przykro mi za późno przyszłaś-niema już nic wolnego w tym tyg, przyjdź za tydzień MOŻE coś sie znajdzie dla ciebie..." i tak np przez 2 tyg nie jeździsz w ogóle a później w niedziele rano 2h i popołudniu 2h bo było wolne miejsce to w drodze łaski cię wepchnęli... a kurs sie ciągnie miesiącami... jazdy też są super... bo zamiast czegoś sie uczyć to jedziesz odwieść kursanta który jechał przed tobą no i trzeba extra jechać po następnego który jeździ po tobie... a trenowanie np: parkowanie to innym razem... i tak z jazdy na jazdę... jedyne co maja fajne to naklejki na samochodach i nic poza tym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Dora&Piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 12:50 same cwaniaki... to prawda....patrzą tylko kase wyrwac a potem olewka... o jazdy trzeba sie prosic... odradza...pomyłka ta szkoła jazdy.. Mirek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilka Re: Dora&Piotr IP: 188.33.38.* 08.06.10, 15:03 tak z tego co mi wiadomo nie zapisałabym się ani do 1 ani 2 szkoły i mozecie sobie pisac ze jeśteście świetni-ale obie szkoły są niegodne polecenia------------opinie znajomych------i tyle a wy sie kłóćcie dalej każdy i tak pójdzie tam gdzie sa zadwoleni znajomi a nie ci co pisza na siebie na forum-oto moje spostrzeżenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewlw Re: Dora&Piotr IP: 109.243.112.* 08.06.10, 15:08 hahhahaha mozna sie usiac jak sie czyta to forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mirek Re: ja polecam dora&piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.08, 12:54 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=264&w=80619861&a=84879896 to prawda zapomniałem dodac Mirek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogi Re: ja polecam dora&piotr IP: *.ip.gronet.pl 28.12.08, 10:04 zawsze można zmienić osk, na dowolny w czasie trwania kursu bez straty godzin,jest to przewidziane w przepisach... wybór ośrodka nie może być kierowany ceną za kurs, różnice są niewielkie a krzywda może być duża... i pytać wielu znajomych a nie internet...tu często wypowiadają się właściciele osk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ika dora i piot IP: *.dynamic.chello.pl 26.09.11, 15:02 ja w tej chwili robię kurs w tym ośrodku nie mogę narzekać choć fakt umawiania się w środy na jazdy mnie denerwuje a tak to polecam instruktorzy są w porządku a jak ci jakiś nie odpowiada zawsze masz jeszcze innych do wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sławek Re: ja polecam dora&piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.08, 17:49 zapomnij. żeby jeździc to trzeba wpłacic a potem trzeba sie prosic, jak chcesz zrezygnowac to możesz zapomniec ze ci kase zwrócą! Cwaniaki i tyle. Poza tym jak potem idziesz na jazdy do innej szkoły jazdy i mówisz ze chodziłeś do dora&piotr to niechcą na jazdy przyjmowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogi Re: ja polecam dora&piotr IP: *.ip.gronet.pl 29.12.08, 19:04 coś mało znasz przepisy, zawsze możesz zrezygnować z kursu i przenieść się do innego, ale za wykonaną usługę nawet gdy była mało prof. i tak musisz zaplacić chyba że był to ośrodek z czerwonego krzyża Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogi Re: ja polecam dora&piotr IP: *.ip.gronet.pl 29.12.08, 19:06 szukaj ośrodków dobrych a nie tanich........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nn Re: ja polecam dora&piotr IP: *.chello.pl 29.12.08, 20:10 podobno ta szkoła jest dobra i wcale nie tania ale tylko PODODBNO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogi Re: ja polecam dora&piotr IP: *.ip.gronet.pl 29.12.08, 21:03 no cóż każdy znas może się naciąć, pytać różnych znajomych,pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: t1 Re: ja polecam dora&piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.01.09, 19:55 Gdzie polecacie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KAMILOSSS Re: ja polecam dora&piotr IP: *.dynamic.chello.pl 30.12.10, 23:33 Dora&Piotr jest najlepszym ośrodkiem w Sosnowcu...! Mówcie co chcecie ale większość moich znajomych tam chodziła i każdy sobie chwali... Ja zresztą też tam chodziłem i zdałem za pierwszym razem. Uczą super... nie ma lepszego ośrodka. A pan Ł.B z ośrodka F1 może się przy nich schować!! Zacząłem kurs w ośrodku F1 i szybko zrezygnowałem... ośrodek do du*y! Nigdy nie poleciłbym ośrodka F1. DORA&PIOTR PRZEDE WSZYSTKIM SĄ NAJLEPSI!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiloff Re: ja polecam dora&piotr IP: *.adsl.inetia.pl 30.12.10, 23:59 hahaha ktos liczy na klutnie dory i f1? jaki tani blef.... :) prowokacja przede wszystkim. i jak zawsze nikt sie nie podpisze imieniem i nazwiskiem - a przede wszystkim numerem telefonu do weryfikacji :) no to ciekawe czy dora czy f1 podlapie temat :) powodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: ja polecam dora&piotr IP: 46.112.145.* 06.01.11, 17:39 Ja jestem zadowolona z Dory i Piotra. Poszłam na dodatki do F1 to tylko nauczyłam się jacy to najgorsi instruktorzy pracują w Dorze,a jacy rewelacyjni w F1. Szkoda że w praktyce nie byli tacy rewelacyjni, tylko w gadaniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piter Re: ja polecam dora&piotr IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.11, 21:14 Jak jestes zadowolona z Dora&Piotr to po co poszłas na dodatki gdzie indziej? zaszła tu jakas niesciłośc bo jak ktos jest zadowolony ze szkoły jazdy to siedzi na d**e i nie lata na jazdy do innych szkół jazdy!! Ja nie jestem zadowolony z Dora&Piotr, niby taka dobra a komplenie nieprzygotowani, maja tylko jedna toyote yaris i to w dodatku nia taka jak zdaje sie egzamin na Prawo Jazdy, reszta ich wozów to złomowate punciaki, popatrzecie na tego niebeiskiego-cały poobijany, zderzak połamany, w srodku wszytsko rozklekotane. Przecież juz od grudnia egzaminy sa na TOYOTA YARIS F1 to tez lipa bo dzis widzialem jak jeździli puntem. Przez brak ich kompetencji zostałem zupełnie nie przygotowany do egzaminu, teraz musze szukac kompetentnego instruktora z odpowiednim wozem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: log Re: ja polecam dora&piotr IP: *.adsl.inetia.pl 06.01.11, 23:16 po raz kolejny pytam - przedstawisz sie? kazdy moze sie podszywac na necie. zweryfikujmy czy to prawda. proste! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwatorka @log IP: 188.33.147.* 07.01.11, 00:28 Drogi Logu, Nie sądze, żeby ktoś miał odwagę się tutaj ujawnić. Zresztą, jak zwykle ktoś próbuje po raz kolejny zaognić sytuację i na nowo rozpętać tą całą zbędną dyskusję na temat konfliktu OSK Dora&Piotr z F1 czy odwrotnie. Dobrze, że ja już mam za sobą cały kurs i teraz czekam tylko na odebranie plastiku, bo naprawdę na tym forum trudno o jakąś pomocną informację, jak tylko co chwilę się oczerniają i kłócą. Pozdrawiam serdecznie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m_nia Re: ja polecam Pana Krzysia IP: *.fucio.net 23.02.12, 23:23 A ja z Sosnowca a prawko robię w Mysłowicach ale polecona szkoła i instruktor- uczy na yarisce takiej jak trzeba, bardzo przystępnie Zrobiłam dopiero 18 godzin ale jest bardzo dobrze. Naprawdę facet potrafi nauczyć i co fajne przyjeżdża po mnie zawsze i mnie odwozi pod domek więc na bilety nie tracę - polecam - macie namiary Pan Krzysiek 795567553 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obserwator Re: ja polecam Pana Krzysia IP: *.dynamic.chello.pl 24.02.12, 06:11 Bardzo mnie cieszy, jak widzę wpisy, gdzie ludzie chwalą któregoś z instruktorów, nie dlatego że widzą w nim jedynego najlepszego i dobrze szkolącego (to też ale na drugim planie), ale dlatego że pisząc o tym jak im super idzie, naprawdę tak jest i nie będę się bał z takimi ludźmi wspólnie na drodze jeździć :) Do pozostałych - nie załamywać się, więcej skupienia a będziecie się mogli dzielić radością z jazd jak koleżanka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Pieter Re: ja polecam dora&piotr IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.11, 09:24 a co Ty dziecko jestes inwalidą?? nie sprawnym umysłowo chłopczykiem, który potrafi tylko jednym autkiem jeździć??Toyotkę Ci dali na egz i co nie potrafiłeś juz zdać??a co sie stało? kierownica w toyocie byla po prawej stronie? a sprzegło gdzie było w prawej ręce moze??Biedny chłopczyku Ty nie mozesz byc kierowca nie mozesz jeździć pojazdami bo Ty ułomny jestes. Jeździj dalej na swoim Lowelku bo autko nie jest dla Ciebie skoro taki tępak jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Piter Re: ja polecam dora&piotr IP: *.dynamic.chello.pl 08.01.11, 20:59 hallo, Piter juz sie nie chcesz wypowiadac na ten temat dziecko?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,. uwaga na szkoly IP: *.dynamic.chello.pl 09.01.11, 18:48 ktore mowia ze taki sam samochod jest na egzaminie toyota z wordu ma 6 biegow a w tych zasranych szkolkach toyoty maja po 5 biegow wsteczny wlacza sie inaczej, moc silnika tez jest inna przez to duzo ludzi juz nie zdalo na placu dopytujcie sie jakie sa toyoty w waszych osrodkach czy 5 lub 6 biegowe jesli 5 biegow mozecie nie zdac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sushi Re: Uwaga na szkoły IP: 46.112.179.* 09.01.11, 20:10 W OSK ,,Andrzej" są 6-biegowe, nowe Toyoty. Przed samym egzaminem miałam okazję na nich jeździć, bo przed tem jeździłam tylko na Fiacie Grande Punto. No ale, że zmienili je na Yarisy, a Ośrodek zainwestował w auta, to na całe szczęście udało mi się zdać bez stresu, bo miałam szansę obyć się z Toyota. Nie wiem jak jest w innych szkołach, ale najlepiej uważać i zapytać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fiku Re: uwaga na szkoly Myśleć IP: *.dynamic.chello.pl 10.01.11, 09:02 następny baran z Ciebie?? a co to za filozofia wbić bieg wsteczny w 6-cio biegowym aucie? Przecież wszystko jest narysowane na drążku zmiany biegów. To jak zdasz prawo jazdy to musisz sobie kupić 6-cio biegowe auto bo innym nie bedziesz umiał jeździć. Ludzie kiedy wy zrozumiecie że stajecie sie inwalidami motoryzacyjnymi. Za moich czasów zdawało sie na maluchu, gdzie było np. jeszcze ssanie (wiecie wogóle co to jest?) jak sie dojezdrzało do skrzyżowania to trzeba bylo cały czas gazowac zeby auto nie zgasło jednocześnie hamując auto. Takie były sprzęty a teraz co?? macie takie problemy w tych nowych samochodach?? Niedługo zaczniecie wymyslać ze w jednym sie kierownica zbyt lekko kręci niz w drugim, albo że profil opony nie jest na egz taki jak na kursie. Nastepne pytanie jaki jest procent nie zdawalności z powodu nie umiejętnego wbijania biegów a jai jest procent oblania przez wymuszenie pierwszeństwa na egz?? 80 % wszystkich niezdanych egz na mieście to wymuszenia pierwszeństwa. Dam Wam jedna radę jako kierowca. Zacznijcie mysleć za kierownica a napewno każdy z Was zda egz bez problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misio Re: uwaga na szkoly Myśleć IP: 46.112.88.* 10.01.11, 11:45 Barany są wśród nas. Ssanie właśnie służyło do tego żeby auto na zimnym silniku nie zgasło, a twoje gazowanie wynika z nieznajomości posługiwania się takim urządzeniem lub z tego że miałeś zepsute autko i się na tym nie znałeś. Więc nie pisz że w sprawnym samochodzie trzeba było dodawać gazu przy dojeżdżaniu do skrzyżowania żeby nie zgasł silnik bo są to pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do misio Re: uwaga na szkoly Myśleć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.11, 16:07 Zapytaj taty lub kogoś starszego jak się jeździło w latach 80 na samochodach. Wtedy bedziesz mądry i bedziesz mial prawo sie tutaj wypowiadać. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Uwaga na Yarisy w OSK IP: 46.113.226.* 13.01.11, 12:54 Uważajcie większość Yarisów jest inna w Osk niż na egzaminie. Wykupiłam jazdy w OSK na Zagórzu i wmawiali mi że jest taki sam samochód ,poszłam na egzamin i w tym całym stresie nie popatrzyłam na biegi i wrzuciłam 4 zamiast wstecznego bo był inny układ biegów chociarz mnie zapewniano na jazdach że jest tak samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hahaha Re: Uwaga na Yarisy w OSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.11, 13:27 Jesli mylisz 4 bieg ze wstecznym to jestes tępa dziołcha i nie powinnas jeździc autem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uhuhuhu Re: Uwaga na Yarisy w OSK IP: 46.112.224.* 13.01.11, 13:51 tak mówią ze są takie same a jednak maja stare nie te same!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!uważajcie na takie osk@! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Uwaga na Yarisy w OSK IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.11, 13:58 W Dora&Piotr maja inne yarisy niż te na egzaminach.... ale nie ma sie co dziwic, aby miec yarisa takiego samego jak na egzaminie trzeba wyłożyc 45-50 tys zł za sztukę! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F1 daruj sobie Re: Uwaga na Yarisy w OSK IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.11, 15:16 Bielecki daruj sobie te wpisy prosty czlowieku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Re: Uwaga na Yarisy w OSK IP: *.play-internet.pl 23.01.11, 22:19 W F1 mają Yarisy jak pytałam w Dora&Piotr to nie mieli i chyba jeszcze nie mają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nero Re: Uwaga na Yarisy w OSK IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.11, 10:00 Yarisy sa juz w wiekszosci osrodków wiec nie wiem czym wy sie martwicie auto jak auto. a z drugiej strony to uwazam ze pisza to osrodki ktore maja juz toyoty po to zeby odciagnac innych od wyboru osrodka ktry teoretycznie ma inny samochod. Stare chłopy a takie głupie, szkoda gadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ami do fiku IP: 94.254.171.* 13.01.11, 17:04 To ty chłopie chyba masz trzy nogi jak hamowałeś,dodawałeś gazu i wciskałeś sprzęgło równocześnie lub jesteś wyśmienitym kierowcą rajdowym pisząc takie bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a ja nie polecam Re: ja polecam dora&piotr IP: *.dynamic.chello.pl 31.03.11, 19:36 oszukujom kolezanka zdała za pierwszym razem nigdy nie jezdzila ha a nogi miała jak garaleta jak wsiadała do meża samochodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking zdawalości Ranking zdawalności na Śląsku ! IP: *.play-internet.pl 01.04.11, 01:34 www.motofakty.pl/artykul/ranking_szkol_nauki_jazdy_na_slasku.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking zdawalnośc Re: Ranking zdawalności na Śląsku ! IP: *.play-internet.pl 01.04.11, 01:38 W Sosnowcu niestety tylko nieliczni się załapali ! www.motofakty.pl/artykul/ranking_szkol_nauki_jazdy_na_slasku.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking zdawalnośc Ranking zdawalności na Śląsku ! IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.11, 17:07 jakaś bzdura te procenty... przecież tego nie da się zmierzyć-np:instruktor szkolił 2 osoby- z czego jedna zdała a druga nie wiec ma zdawalność 50% a ta jedna co zdała to tylko dlatego że np: dokupiła jazdy u innego instruktora. A jak instruktor szkolił tylko 1 kursanta i w przypadku jak zda to ma 100% a jak nie zda to 0% zdawalności... ponadto szkolenie to jest praca z człowiekiem i wiele też zależy od jego predyspozycji, jednemu wystarczy 30h jazdy z kursu a dla innego 50 to za mało... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ranking zdawalnośc Re: Ranking zdawalności na Śląsku ! IP: *.play-internet.pl 03.04.11, 20:35 Tylko gdzie są te ośrodki co się reklamują z tak wspaniałą zdawalnością nawet jeśli wyszkoliły tylko dwie osoby. Wiele OSK reklamuje się że najwyższa zadawalność a jednak takiej nie posiadają. To jak już reklamując się takich kłamstw używają to jak kursy u nich wyglądają??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Re: Ranking zdawalności na Śląsku ! IP: *.play-internet.pl 03.04.11, 20:37 www.motofakty.pl/artykul/ranking_szkol_nauki_jazdy_na_slasku.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kA Re: Kto zna OSK KACPER? IP: *.ghnet.pl 03.12.08, 10:48 No właśnie - co możecie powiedzieć o tym ośrodku. Mają fajną stronkę i cenę kursu ale chyba są nowi w mieście? Pozdrawiam, Karolina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Kto zna OSK KACPER? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 07:41 Daj sobie spokój Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kA Re: Kto zna OSK KACPER? IP: *.ghnet.pl 04.12.08, 11:34 Nie o taką opinię mi chodziło. Jeśli nie popierasz swoich słów argumentami to lepiej nie wypowiadaj się w ogóle, bo tylko zaśmiecasz forum. I do tego jesteś mocno podejrzana o działanie na rzecz konkurencji... Może ktoś bardziej konkretnie? Jacy są instruktorzy, czy to co piszą na stronie to prawda itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inko Re: Kto zna OSK KACPER? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.08, 16:07 jakis nowy osrodek wiec doswiadczenia brak! kicha jakas - niszowy osrodek 1 auto - nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: everfreshcoffee Re: Kto zna OSK KACPER? IP: 149.156.89.* 09.12.08, 14:32 zadziwia mnie takie płytkie myślenie (chyba, że faktycznie na tym forum siedzą tylko właściciele szkół jazdy i wzajemnie się obsmarowują). @kA, masz tu info z pierwszej ręki: szkoła faktycznie jest nowa ale obaj instruktorzy (tak, są też dwa auta) pracowali wcześniej w innych ośrodkach, a teraz postanowili działać na własny rachunek ja jeździłam tylko z p. Pawłem ale za nie narzekam - jest sympatyczny, konkretny i spokojny(!), zawsze mówił co robię źle, a jak szło już całkiem dobrze to można było uciąć podczas jazdy miłą pogawędkę ;) poza tym chyba wszystko sie zgadzało z ofertą na stronce, dostałam zniżkę, komplet materiałów itd. mój brat też się wybiera do 'kacpra' za kilka tygodni ehh... niedługo egzamin :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kA Re: Kto zna OSK KACPER? IP: *.ghnet.pl 10.12.08, 07:54 @everfreshcoffee Dzięki za informację. Mam nadzieję, że jednak nie jesteś pracownikiem 'Kacpra'. ;) A przy okazji dowiedzieliśmy się, że konkurencja tego ośrodka monitoruje forum... i nie grzeszy inteligencją ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiki Re: Kto zna OSK KACPER? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.08, 11:28 ja tez sie tam zapisze! KACPER najlepszy na swiecie!! wszyscy musza wiedziec ze nie ma lepszej szokoly jazdy obecnie na slasku!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio19541@op.p Re: Kto zna OSK KACPER? IP: *.chello.pl 29.12.08, 21:53 Nowa ale bardzo dobra szkoła, Są solidni i dokładni do bólu,Polecam ją. Autka super, atmosfera ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alicjusz Re: Kto zna OSK KACPER? IP: *.chello.pl 29.12.08, 21:58 Nie można im nic zarzucić, skończyłem kurs , byłem jeden z pierwszych słuchaczy. Ale mnie kierownik P. zaskoczył, Ma wiadomości, które umie przekazać, cierpliwy, tacy powinni mieć szkoły. Odpowiedz Link Zgłoś
5.beata Polecam OSK KACPER 21.12.08, 11:48 Jestem zadowolona z usług OSK KACPER. Miałam jazdy z p. Adamem -fajny koleś, cierpliwy, punktualny, nie załatwiał swoich spraw w czasie jazd. To prawda są nowi na rynku, ale każdy z instruktorów pracował w innym ośrodku. Nie dziwie się im, że otworzyli własny - uczą jezdy bardzo dobrze.Jestem z nich zadowolona i ciśnienie mi się podnosi, gdy niektorzy wypisują nieprawdziwe informacje na ich temat. Co do samochodów to mają dwa-nowe, klimatyzowane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alegor Re: Polecam OSK KACPER IP: *.chello.pl 01.01.09, 21:40 To fajna, nowa szkoła, jeszcze nie robią żadnych numerów ( złych) bo nowi na rynku. Fajne autka, fajni faceci.Ciężko i solidnie pracują. Inni im zazdroszczą ( inne szkoły) bo mają nowy super sprzęt.Polecam tę szkołę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mors Re: Kto zna OSK KACPER? IP: *.dynamic.chello.pl 03.01.11, 12:20 znam, chodziłem tam na kurs, ale egzamin oblałem... dwa razy:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yogi Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.ip.gronet.pl 28.12.08, 10:26 te które chwalą znajomi, ale wysłuchaj kilku, nie sugeruj się zbyt internetem i ceną na starcie zaoszczędisz a potem wydasz na dodatki u lepszych..im łatwiej się zapisać i uniknąć teorii lub jej części powinno dać do myślenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Andrzej??? Re: Gdzie na prawo jazdy w Sosnowcu? IP: *.telpol.net.pl 08.01.09, 13:53 Co o tym ośrodku sądzicie??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxx a Andrzej ?? IP: *.telpol.net.pl 08.01.09, 13:54 Co o tym ośrodku sądzicie???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p. Re: a Andrzej ?? IP: *.chello.pl 08.01.09, 23:35 jak dla mnie P. Andrzej jest zbyt nerwowym instruktorem;/ na jazdach było parę incydentów. np wyzywanie na jazdach... Drugi instruktor to jego syn. Ma pałeczkę po tacie. Jest jeszcze pan Wiesio który w śród kursantek wyszukuje swojej synowej... Odpowiedz