harsh 10.09.03, 10:36 " Wyniki kontroli będą znane na początku października" Mam nadzieję, że GW napisze o jej wynikach. Jeśli nie, to znaczyć będzie, że lubicie tylko sensację, tym bardziej jeśli w danym momencie jest na nią zapotrzebowanie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nauczyciel Re: sprostowanie IP: phoenix:* / 192.168.5.* 10.09.03, 11:23 Zakaz wstępu dotyczył również sekretariatu. Nauczycielom umieszczonym na czarnej liście nie wolno było wejść do budynku szkolnego. Na przykład KOl. Przewodnicząca Związku będąca w dziewiątym miesiącu ciąży musiała przesiedzieć dwie godziny na schodach, żeby dopiero po telefonicznej interwencji w Kuratorium , wpuszczono ją do sekretariatu. Pani Dyrektor teraz się tłumaczy po złożonych skargach, że zakaz nie obejmował sekretariatu, ale to nie jest prawda, po pierwszej awanturze o wejście do szkoły, były następne i w tamtym czasie nie sprostowała zarządzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen lo Re: sprostowanie IP: *.coredump.biz 10.09.03, 19:37 witam to teraz juz rozumiem slowa pewnej osoby z naszej szkoly jak powedzial ze panuje tu dretwa ciezka atmosfera ;-) odpowiedz byla krotka "zebys ty widzial atmosfere na wakacjach" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxxxx Skąd się biorą tacy dyrektorzy? IP: phoenix:* / 192.168.5.* 10.09.03, 11:54 Pani Z. została dyrektorem ZSO nr 1 w Sosnowcu mianowana przez Wydział Edukacji Urzędu Miejskiego. W konkursie, jaki się odbył po zakończeniu kadencji poprzedniej dyrekcji nie wyłoniono żadnego kandydata i zgodnie z Ustawą o systemie oświaty ( art. 36a punkt 4) organ nadrzędny może powołac na stanowisko dyrektora swojego kandydata po zasięgnięciu opinii Rady Pedagogicznej i Rady Rodziców. Pani Z. pracowała przedtem w innej szkole jako zwykły nauczyciel. Przed powołaniem organ nadrzędny nie zasięgnął wymaganych opinii. Czy wiec powołanie było zgodne z prawem ? Po upływie pół roku przeprowadzono konkurs, który był farsą. Sposób powoływania przedstawicieli z grona pedagogicznego był jawny, nie dopuszczono do tajnych wyborów. Przedstawicieli rodziców wybrała grupa 6 osób uważających się za Radę Rodziców, wśród których byli rodzice będący jednocześnie pracownikami szkoły zależnymi od Z., a jedną osobe wybrano zaocznie, bo była nieobecna na zebraniu. Czy tryb powoływania dyrektorów szkół się sprawdził ? Czy w powołaniu pani Teresy Z. były zachowane przepisy prawne i kto stał za tym, że została dyrektorem. Czy jej obecne zachowanie i dezorganizacja pracy szkoły nieświadczą o braku kompetencji ? Kto odpowie na te pytania ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była wychowanka z VI LO Re: Skąd się biorą tacy dyrektorzy? IP: proxy / 10.10.16.* 10.09.03, 23:18 Dyrektorzy? Skąd sie biora tacy nauczyciele?Znam ja z VI LO i "uczyła" jezyka polskiego(zwracam uwagę na cudzysłów).Jest wyjatkowo złą nauczycielka,wredną i mściwą kobietą.Zawsze wstawiała oceny za znajomości i lizusostwo.Zawsze chciała wszystko wiedzieć,a jak nie byo po jej mysli to...pała.Poróżniła całą klasę i przez nią wspomnienia z liceum sa moimi najgorszymi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: satanistka :)))) Re: Skąd się biorą tacy dyrektorzy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl / 192.168.6.* 11.09.03, 09:38 chciałam sie zgodzic z opinią ze p.Z. jest intrygantka i potrafi poróznic wszystkich, do tego ma poglądy na poziomie średniowiecza i jest niereformowalna. aha i ocenia ludzi po pozorach... a to mnie najbardziej denerwuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były uczeń VIlo Re: Skąd się biorą tacy dyrektorzy? IP: *.jest.one.pl 11.09.03, 12:09 hmm Pani Teresa Z. była moja wychowaczynią przez rok hehe, to była parodia, zaczeła robić czystki w klasie, objęła nas "wychowawstwem " w 3 klasie i obieclala ze poprowadzi do matury a tu pod koniec wakacji dowiedzielismy sie ze uciekła, hmm, potrafiła intrygować, zmieniała zdanie, to była gra pozorów jest fałszywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: 195.117.103.* 10.09.03, 11:56 Pani Anno Stańczyk! Pani jest "cienka"! Bardzo, bardzo "cienka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b f Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.pow17.katowice.sint.pl 10.09.03, 13:29 wywalic babe na zbity pysk,pewnie powiązana z SLD-upkami i jest tam jakis uklad szemrano-towarzyski, zycze powodzenia w szybkim pozbyciu sie tego strupa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz uczniowie takze nie przepadaja za pania dyrektor... IP: *.smstv.pl / 192.168.20.* 10.09.03, 13:53 moja kolezanka chodzi wlasnie do tej szkoly. w tym roku pani dyrektor stwierdzila, ze jezyk hiszpanski jest niepotrzebny w tej szkole. Kolezanka uczyla sie hiszpanskiego od 1 klasy i miala zamiar zdawac z niego mature. W 3 klasie chodzila na fakultety. Teraz zostala na lodzie przez swoja wsapniala pania dyrektor... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczeń Roździenia Re: uczniowie takze nie przepadaja za pania dyrek IP: *.syscomp.pl / 192.168.2.* 10.09.03, 17:48 Zgadnijcie ile informatyk w tygodniu ma klasa informatyczna??? oczywiscie ani jednej a informatyk uczy WOSu. Ja sie tylko pytam kto zatwierdxza takie porypane pomysly??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość odpowiedź bf IP: phoenix:* / 192.168.5.* 10.09.03, 14:08 jak mocno jest związana to nawet nie wieswz mąż dyrektor Z. to profesor Jan Zejda były dyrektor Instytutu Medycyny Pracy W Sosnowcu, wcześniej I sekretarz POP PZPR w instytucie Jak wyszły afery rentowe to nagle zniknął z IMP a potem odnalazł sie jako profesor i dziekan wydziału na Śląskiej Akademii Medycznej w Bytomiu. Jak Gazeta pisała o aferze rentowej w instytucie to poszły siedzieć tylko płotki. Czy kierownictwo nie wiedziało o niczym ? Czemu jak coś nie tak to ma związek z lewą stroną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WuZeL hehehehe IP: *.rod.sosnowiec.pik-net.pl 10.09.03, 14:39 Ta szkoła jest powalona i tyle. Uczniowie tam palą w kiblach i nawet się "odlać " nie mozna w spokoju. Skandal i tyle:P A co do Nauczycieli to też można by fajną powieść napisać (LoL) Podsumowując - odradzam wszelakich kontaktów z tą szkołą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica Re: hehehehe IP: *.softpro2.pl 10.09.03, 19:42 Gość portalu: WuZeL napisał(a): > Ta szkoła jest powalona i tyle. Uczniowie tam palą w kiblach i > nawet się "odlać " nie mozna w spokoju. Skandal i tyle:P A co do > Nauczycieli to też można by fajną powieść napisać (LoL) > > Podsumowując - odradzam wszelakich kontaktów z tą szkołą!!! Takie pytanko a w innych szkołach to nie palą??!?!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bartek Re: hehehehe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 21:14 Nie marudz Danielu nie bylo tak zle ;) ale czasami mozna bylo by napisac dobra komedie z histori szkoly :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczeń tek szkoły Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.rod.sosnowiec.pik-net.pl 10.09.03, 14:50 Jestem uczniem zespołu szkół ogólnokształcących nr1 w Sosnowcu. Kiedy Dyrektorem szkoły była Pani R., wszyscy - uczniowie i nauczyciele byli zadowoleni. Uczniowie mogli na przerwach wychodzić ze szkoły (często na papierosa aczkolwiek nie zawsze) Pani R. była wyrozumiała, miła i nigdy na uczniów nie krzyczała natomiast pani Teresa Z. nie potrafi rozmawiać z uczniami w sposób normalny. Ostatnio Pani dyrektor weszła do toalety w które stał mój kolega i zapytała (wrzeszcząc na cały głos) go co pisze na drzwiach po czym on odpowiedział - "Toaleta Dla Chłopców" - a ona wrzeszczała jeszcze głośniej i nawet nie przyznała się do błędu. Ponadto wielu wspaniałych nauczycieli straciło przez nią pracę a w ich miejsce przyszło mnóstwo młodych i niedoświadczonych nauczycieli którzy traktują uczniów w sposób bardzo różny. Myślę że dla wszystkich uczniów i nauczycieli byłoby lepiej gdyba pani Z. zakończyła swoją kadencję. D.M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 14:58 Szacowna p. dyrektor powinna dziękować bogu za to, że nie uczy w toruńskim technikum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica I LO Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.polnettrade.com.pl / 192.168.103.* 10.09.03, 15:01 wszystko co tu jest opisane jest prawda, ale jest jeszcze gorzej... mam nadziej ze dyrektorke zastapi ktos inny smutna to praewda ale neistety tak jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Matteo Re: Uczeń ZSO nr.1 IP: *.syscomp.pl / 192.168.2.* 10.09.03, 15:10 Jestem uczniem ZSO nr. 1 i w 1 klasie LO ( obecnie 2 )pani Teresa Z. uczyła mnie języka polskiego. Ze swojej strony mogę potwierdzić, że prawdą napewno jest to, że pani dyrektor bardzo często wysyłała w zastępstwie na swoje lekcje panią sekretarkę. W całym roku szkolnym mieliśmy dwa dwugodzinne badania wyników i na obu nie było pani Teresy Z. tylko bardzo dobrze naszej klasie znana pani bibliotekarka. Pani dyrektor nie była zbyt wymagającym nauczycielem i obecnie nasza klasa jest zmuszona powtarzać dużą część materiału z klasy 1. Nie zmienia to jednak faktu, że Pani Dyrektor jest bardzo miłą i przyjazną osobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Uczen Wywalcie ja ....lepsza była P.Reszke IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.03, 15:14 chodziłam do LOnr 1 do gimnazjum i naprawde było swietnie do poki nie przyszła kochana P.Z..nie lubie jej.Wczesniejsza dyrektorka była super zawsze mozna było isc do niej i zawsze znalazła czas zeby porozmawiac z uczniem orgazizowała wycieczki a co wiecej pozwalała na nie wychodzic .A jak przyszła Zejda niec nie mozna było robic tylko sie uczyc na wycieczki nie było mowy a jak chciało sie isc od kina to była mowa najpierw szkoła a potem moizecie isc sobie po szkole do kina .Jak sie miało jakas sprawe to niegdy nie miała czasu ,raz nawet przysli tacy rodzice kolezanki i nawet dla nich nie miała czasu.Poprostu niewiem skad ta baba sie urwała.Co moze ona chce jakies warunki Spartanskie wprowadzic??To niech sobie wprowadza ale w domu a nie wszkole.Zejda bardzo zepsoła opinie Rozdzienia......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo Re: Wywalcie ja ....lepsza była P.Reszke IP: *.polnettrade.com.pl / 192.168.103.* 10.09.03, 15:22 ja ze swojej strony moge tylko dodac ze p. zejada jest obludnym i dwulicowym przymilajacym sie strworzenbiem, a dyrektorka naszego LO zostala TYLKO dlatego ze ma ZNAJOMOSCI w kuratorium o konkursie na dyr. w styczniu raczej sluchu nie bylo i pewnie tylko ona startowala, jesli nie beda podjete stanowcze kroki to czartno widze przyszlosc tego liceum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica I LO Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.polnettrade.com.pl / 192.168.103.* 10.09.03, 15:16 chce jeszce dodac ze w tym roku polowa nauczycieli zostala nbam zmieniona i zastapiana mlodymi ktorzy nie umieja uczyc a starzy nauczyciele "odeszli" na emeryture jak tak dalej pojdzie to zmieniajac nam co roku nauczycieli malo kto zda mature....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SZCZESLIWY HEEHEHE...WRESZCIE KTOS SIE TYM ZAJAL... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 15:17 mialem okazje zapoznac sie z metodami i z sama osoba pani dyrektor....stanowczo oswiadczam, ze nie widzialem jeszcze osoby tak falszywej, dwulicowej i wrednej...TO PRZEZ NIA! ze szkoly odeszli sami najlepsi nauczyciele!!! moj wychowawca rowniez... wszyscy uczniowie sa zdania, ze pani dyrektor powinna odejsc...to co sie stalo z nasz szkola, jest po prostu tragiczne...TERESA Z. MUSI ODEJSC! TERESA Z. MUSI ODEJSC...czyli w skrocie....ZNAJDA DO DOMU.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: elewina z iLO Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.coredump.biz 10.09.03, 15:21 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAMER [...] IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 11.09.03, 13:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczennica 2 kl Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 15:29 nasza dyrektorka powinna sobie naprawde kupic łuk i szczelic nim sobie w łep!!w zeszłym roku mielismy z nia j.polski i uwazam ze ta kobieta nie nadaje sie do nauki w szkole sredniej.moze ma jakas wiedze ale nie potrafi tego przekazac innym ...jednym słowem cała szkola wie o tym ze wyrzuciła samych najlepszych nauczycieli!! nikt jej nie znosi, jest chamska i nie da sie z nia o niczym porozmawiac jak z kazdym innym nauczycielem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Consus Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.softpro2.pl 10.09.03, 18:04 jak ta "Pani Dyrektor" jeszcze trochę posiedzi w tej szkole to naprawdę nie chciałbym być w skórze tych co zasilą szeregi „Roździenia” za dwa lata… Aktualnie jestem czwarty rok w tej szkole (chodziłem tam również do gimnazjum), jestem w drugiej klasie i pamiętam co działo się wcześniej. Poprzednia dyrektorka była naprawdę oddana szkole, poświęcała jej praktycznie cały swój czas i efekty było widać - z roku na rok było coraz więcej chętnych do tego liceum/gimnazjum o szkole „było głośno” w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Natomiast odkąd mamy nową „Panią Dyrektor” nie stało się absolutnie nic pozytywnego. Oczywiście na początku było dużo obiecywania – warsztaty dziennikarskie, wykłady z psychologii itp. Na dzień dzisiejszy nie ma nic, są nawet problemy z fakultetami ;-( Tak właśnie szkoła wyszła na rządach nowego dyrektora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mefi100 Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.coredump.biz 10.09.03, 18:13 witam ta panie poprstuy duzo obecuje a cieawe jak bedzie w tym roku z warsztatami dzienikarskimi dla 1 klas pewnei znowu zostana tylko na papierze ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: była uczennica Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: cegielnia:* / 192.168.2.* 10.09.03, 15:32 Pani derektor Z juz w zeszlym roku szkolnym utrudniala zycie uczniow .Jednym z takich problemow bylo chodzby matury ustne z dnia na dzien, a slyszalam ze powinno byc conajmniej 2 dni od kolejnego egzaminu .czlowiek przyszdl zmordowany i zestresowany po calym dniu egzaminu i zamiast chwile odpoczac musial myslec o kolejnym strasznym dniu. Drugim problemem bylo ze potrafila na maturze odnosic sie wrogo do zdajacego akurat ucznia:Jeden z nauczycieli usmiechnal sie do zdajacego po czym uczen odpowiedzial tym samym a pani Z wybuchnela na tego ucznia, ze co on sobie wyobraza ze to egzamin panstowy i trzeba sie zachowac .wydaje mi sie ze powinna w tym stresujacym momecie wesprzec ucznia a nie doprowadzic go do rozpaczy . ciesze sie ze nie mialam jej w komisji.A w tym roku natomiast zlikwidowala polowe fakultetow mowiac ze nie ma na to pieniedzy ! wiec co sie z nimi dzieje ? co w takiej sprawie maja robic uczniowie ,ktorzy truchleja jak sie przygotowac dobrze do matury .wydaje mi sie ze juz zbyt wiele skarg wplynelo na ta pania i powinno sie ja usunac .nie wiem czy to jej dobre znajomosci ,pozwalaja byc dyrektorem tej szkoly ?wiem tylko tyle ze byla pani dyrektor R. byla wspaniala w tej roli i do szkoly chodzilo sie bez stresu .Naprawde jestem za tym aby ja usunieto bo zal mi tych biednych nauczycieli, ktorzy naprawde wycierpieli sie przez ta okrotna kobiete i wiem, ze jesli ona zostanie to bedzie sie na nich dalej mścić.Wiec niech ktoś wkoncu coś zrobi i pomoże !!!!!!!!!!bo ta szkola byla wspaniala przed jej przyjsciem!A teraz odradzilabym kazdemu kto by chcial do niej pujsc ,taka jest prawda . dzikuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SPRAWIEDLIWOSC [...] IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 15:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jakub Olesiak Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 15:38 Pojawienie się nowej p. dyrektor w szkole było istnym dies ater dla nauczycieli.Już po roku sprawowania przez w/w funkcji spadły głowy większości porządnych pedagogów tworzących niezapomniany klimat "roździenia"... Jeżeli artykuł A. Stańczyć jest prawdą to nie widzę dla p. dyrektor innego miejsca jak tylko toruńskie technikum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABSOLWENT ROŹDZIENIA ABSOLWENT ROŹDZIENIA IP: *.rod.sosnowiec.pik-net.pl 10.09.03, 15:40 Prawda i tyle. Jeżeli chodzi o matury z dnia na dzień , może dzięki temu około 30 osób jej nie zdało.... wartałoby pomysleć nad zmianą Dyrektora!!!!!!!!!!!!!! Bo to co robi ta Pani jest po prostu karygodne!!!( nie wspomne o zamku w drzwiach wejściowych do szkoły, człowiek chce wyjśc do domu to musi czekać aż szanowne sprzataczki ruszą dupska by przestrzegać zasad pani Dyrektor, która zakazał opuszczaś szkoły) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja-Siu szuka Re: ABSOLWENT ROŹDZIENIA IP: *.softpro2.pl 10.09.03, 20:22 Mi jednak wydaje się, że zamki w drzwiach wjeściowych to był pomysł "wspaniałej"pani Reszke,... Jedyna krzywdą było zamknięcie radiowęzła, ale cóz :] Gość portalu: ABSOLWENT ROŹDZIENIA napisał(a): > Prawda i tyle. Jeżeli chodzi o matury z dnia na dzień , może > dzięki temu około 30 osób jej nie zdało.... wartałoby pomysleć > nad zmianą Dyrektora!!!!!!!!!!!!!! Bo to co robi ta Pani jest > po prostu karygodne!!!( nie wspomne o zamku w drzwiach > wejściowych do szkoły, człowiek chce wyjśc do domu to musi > czekać aż szanowne sprzataczki ruszą dupska by przestrzegać > zasad pani Dyrektor, która zakazał opuszczaś szkoły) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A JA WIEM CO ZROBIC!!! J.W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 15:46 WYPIEPRZYC OBECNA PANIA Z., WROCIC POPRZEDNIA... ALICJA...WROC DO NAS!!! MY CIE UWIELBIAMY!!!ALICJAAAAAAAAAAAA!!! AHA! I WROCIC JESZCZE POPRZEDNIE GRONO KTORE TOWRZYLO NIESAMOWITY KLIMAT T.J: PROFESOR LUCYNE KUSTRE! LUCYNKA...WROC.... PROFESOR MAGDALENE JELONEK! :* PROFESOR BORCZ! I PANIA PROFESOR ALICJE RESZKE...KTORA NADAL NAZYWAMY PANIA DYREKTOR...ALICJA....NIE ZOSTAWIAJ NAS TAK.... - A WYPIEPRZYC BEZNADIEJNYCH NAUCZYCIELI KTORZY ALBO GADAJA Z BULKAMI, ALBO WITAJA SIE Z KLAMKAMI...AMEN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: J.W IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 21:24 Zgadzam sie z toba calkowicie. Ja tez bym bardzo chciala zeby wrocilo stare grono pedagogiczne. I tak mi sie wydaje ze szanowna pani Z.wyleci ze szkoly. No coz nie bedziemy po niej plakac!!! Ja zycze nastepnym rocznikom zeby bylo im dobrze w tej szkole. Pamietam kiedy szkola miala renome za czasow pani R. Badzmy dobrej mysli ze zla passa minie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczeń I LO Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.coredump.biz 10.09.03, 15:50 P. Zejda uczyła mnie j.polskiego w I klasie. miałem na koniec 4, ale cóż z tego jeżeli nic się nie nauczyłem. cały czas Zejda zadawała jakieś słabe referaty i na ich podstawie wystawiała oceny końcowe. a poza tym, nie było jej na co najmniej połowie lekcji (jak nie więcej). jednym słowem: Wyrzucić ją z tej szkoły, bo zakłuca jaj dalszy rozwój i historię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UCzEnniCa :] Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.telpol.net.pl / 172.16.1.* 10.09.03, 15:57 qrde bardzo dobrze sie stało ze ktos w koncu nagłośnił sprawe naszej kochanej pani dyrektor ja powiem jedno to jest zmora a nie człowiek do tej pory roździeń był szkoła jak by to określić zarabista atmosfera była wyluzowana i foogole az sie chciało przyjsc do tej szkoły ale odkat przyszła ta nowa dyra wszystko sie zrabało wszyscy mamy jej dosyć nauczycielowi ni emozna wyjść za drzywi z lekcjii nawet jakby miał potrzeby fizjologiczne koszmar !! a co do fakultetow to tez odstawiła niezła szopke !! niech ktoś coś w koncu z nia zrobi!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen zso1 Re: Nauczyciele skarżą się na dyrektorkę IP: *.idc.inmedia.pl 10.09.03, 16:15 uwaza za totalny brak kompetencji umieszczenie pani z na stanowisku derektora naszej szkoly....przychodzac do tej szkoly bylam zadowolona z wyboru teraz nikomu bym niepolecila przychodzic do tej szkoly.....szkole uwazano za szkole jezykowa, teraz to przeszlosc niema laciny jezyka ktory przwdopodobie byl zawsze w naszej szkole.....jestem w klasie maturalnej i najwiekszym problemem sa fakultety....ktore sa w okrojonym skaldzie.....zawsze w naszej szkole mozna bylo uczeszzac na 2 fakultety teraz mamy tylko jeden gdy ktos chce zdawac ustnie cos innego niz pisemnie musi sam sie postarac lub tez oplacac korepetycje ale przeciez gdybysmy chceli placic sobie za lekcie chodzilibysmy do szkol prywatnych...pozatym niezostal utwozony zaden fakultet z jezyka i jak zawsze mozna bylo sobie wybrac zajecia z wybranego jezyka tak teraz przymusowa kazdy mysi uczeszczac na angielski.......w naszej szkole niemozna sie nawet zlatwic podczas gdy pani z wskakuje z kzykiem do kibla zaraz wszystkich spisuje za palenie mimo ze ktos niepalil....niewiem jak nauczyciele ale uczniow straszy zawieszeniem w obowiazkow ucznia lub tez wywaleniem ze szkole za byle co Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HEHE A MOZE TAK PROF. SZCZEPANA NA NOWEGO DYREKTORA? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 16:20 CO WY NA TO? :d:d:d:d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczen 2 klasy Re: A MOZE TAK PROF. SZCZEPANA NA NOWEGO DYREKTOR IP: *.softpro2.pl 10.09.03, 18:18 ja jestem jak najbardziej za ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sikuś z ZSO 1 Re: A MOZE TAK PROF. SZCZEPANA NA NOWEGO DYREKTOR IP: bocian:* / 192.168.1.* 10.09.03, 23:18 Pana Dyrkę ????? Nie ja bym wolał już panią Orzeł i RESZKĘ !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: A MOZE TAK PROF. SZCZEPANA NA NOWEGO DYREKTOR IP: *.syscomp.pl / *.crowley.pl 11.09.03, 18:42 no...byłoby nieżle...:))))) hehheh Odpowiedz Link Zgłoś