Gość: Bor IP: *.telpol.net.pl 28.09.08, 11:18 Które biura z Sosnowca po;lecacie? Uczciwość, ceny, wiaruygodność? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: niewyspany Re: Rynek nieruchomości, kupno, wymiana IP: *.chello.pl 28.09.08, 16:03 Ja polecam Biuro Nieruchomości Twój Dom na własnej skórze się przekonałem że spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Rynek nieruchomości, kupno, wymiana IP: *.cable.smsnet.pl 28.09.08, 18:18 deweloper 2000 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poku Re: Rynek nieruchomości, kupno, wymiana IP: *.chello.pl 28.09.08, 23:07 jak nie musisz to nie korzystaj z biura biora full kasy za nic , tzn za posrednictwo , sa ludzie kupujacy sprzedajacy ktorzy lepiej sie czuja jak maja posrednika przy sobie, ja juz kilka nieruchomosci sprzedawalem i kupowalem wiec mam jakies doswiadczenie , posrednik to 3 procentczyli przy np 200 tys 6000 plus vat zatem sam policz ile kosztrowac cie bredzie transakcja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bor Re: Rynek nieruchomości, kupno, wymiana IP: *.telpol.net.pl 02.10.08, 15:26 A biuro na Kościelnej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Rynek nieruchomości, kupno, wymiana IP: *.chello.pl 11.02.09, 18:30 Polecam biuro nieruchomości Focuss. Mają siedzibę na Modrzejowskiej 12 w bramie. Nie jest prawdą, że lepiej samemu załatwiać. Przy wynajmie czy zakupie mieszkania jest tyle formalności, że człowiek nie zdaje sobie z tego sprawy wcześniej. Dopiero jak dojdzie co do czego to się okazuje, że jeszcze to trzeba załatwić czy tamto. I sama bez Focussa nie dałabym sobie rady, a ile nerwów bym straciła! A pośrednik jest już zorientowany, pokieruje w odpowiednie miejsce, pomoże z dokumentami, wyjaśni wszystko, bo obcuje z tym na codzień w końcu. Jak szukasz fajnej oferty i kogoś kto się zajmie Twoimi sprawami od początku do konca, to tylko Focuss. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrpiter Re: Rynek nieruchomości, kupno, wymiana 31.05.22, 15:20 Polecam Biuro Nieruchomości DELFIS Sosnowiec i okolice www.delfis.pl Odpowiedz Link Zgłoś