Dodaj do ulubionych

Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suchej 7c?

IP: *.hsd1.wa.comcast.net 14.10.08, 20:23
Jak to tam teraz wygląda? Coś się zmieniło czy to tylko dużo szumu o tym?
Jakie wrażenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: ewcia Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: 66.230.230.* 15.10.08, 08:37
      Żadna rewelacja!!! Wystrój jak w wielu tego typu lokalach nawet tu w Sosnowcu!
      Ale te białe wersalki z pluszu ustawione przy ścianach to już porażka i masakra
      na maxa!!!
    • Gość: blisko mieszkajacy Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.chello.pl 15.10.08, 16:16
      pojechali po kosztach jak nic , żadnego klimatu , a wystruj poprostu brak słów :-(((( jeden wielki minus
    • Gość: kiedyś było miło Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.baires01.com.ar 21.10.08, 08:26
      Daj spokój. Porażka. Ten wystrój to faktycznie jakieś NIEPOROZUMIENIE! To, że
      jechali po kosztach to widać od razu. Faktycznie wersalki i lampki nocne to
      śmiech na sali. Jak bym chciała posiedzieć na wersalce przy lampce nocnej to bym
      w domu została w ciepłych kapciach a nie tyle forsy za wjazd płacić. A co do
      wejścia to też by tu opowiadać. Na samym początku dobry wieczór mówią ci bardzo
      kulturalni ochroniarze ze swoim nowym właścicielem na czele!!! To jak się
      odnoszą i szanują klienta to normalnie wymiot!!! To już nie jest klub
      studencki!!! Widać to gołym okiem, że nastawili się nie na studentów i klientów
      tylko na ZYSK i kasę. Ale na moją niech nie liczą!!! Ja już tam nigdy nie
      przyjdę i moi znajomi też!!!
      • Gość: dawe Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.telpol.net.pl 21.10.08, 17:37
        a czy któryś klub w Sosnowcu nie jest nastawiony na zysk?
    • Gość: paweł Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.dotplex.de 22.10.08, 15:18
      Przecież to dawne ANTIDOTUM! To czego tu się można nowego spodziewać! Nic się
      nie zmieniło...na lepsze. Teraz to już nawet nie jest klub studencki. Nawet
      niewiadomo dla kogo teraz jest ten lokal! Zero klimatu, zero nastroju! Lepiej do
      centrum od razu kierunek zaplanować!
      • Gość: klubowicz Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.chello.pl 22.10.08, 23:13
        porażka Odradzam
        • Gość: Roma Chodzę tam co dzień IP: *.adsl.inetia.pl 23.10.08, 20:06
          Tak negatywne wpisy że aż dziw bierze. Chdzimy tam z paką codziennie
          i jakoś nie jest tak najgorzej. Jeszcze nas nikt nie zaczepiał a
          raczej zawsze jest tam pełno - sądzicie że to jacyś masochiści ?
          Chyba konkurencja się tu produkuje.
          Pozdro dla Lenki i Brusia !
          • Gość: dawe Re: Chodzę tam co dzień IP: *.telpol.net.pl 23.10.08, 21:09
            ochrona z farmaconu się produkuje :D
          • Gość: lepiej w centrum Re: Chodzę tam co dzień IP: 161.53.65.* 23.10.08, 22:13
            Żałosny ten twój wpis! Widać, że podszywasz się by chwalić swoją knajpę!!! A to
            zastanawiające, że chodzicie tam codziennie bo ta knajpa jest otwarta tylko od
            czwartku do soboty! ha ha ha. Słaby twój koment. A knajpa jak już pisali
            faktycznie słaba i już nie dla studentów!
    • Gość: :( Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: 66.230.230.* 24.10.08, 08:54
      Ja pierdziu. Byłam tam wczoraj pierwszy raz- z planem zostania na dłużej, ale
      pożałowałam, że od razu nie pojechałam do centrum. Tam faktycznie tak jest jak
      piszą! Zmiany mnie zszokowały! Ale na niekorzyść!!! Z klubu to tam został już
      tylko bar i ta kula pod sufitem! Tak, to już nie dla studentów jest. A szkoda,
      że tylko na kasę się nastawili a nie na klientów!
      • Gość: dawe Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.telpol.net.pl 24.10.08, 11:23
        to w takim razie powiedz czym się charakteryzuje knajpa dla
        studentów?że jest piwo po 3,50?
        • Gość: obiektywny do dawe IP: *.blutmagie.de 24.10.08, 13:19
          A ty z którym ze współwłaścicieli trzymasz, że tak tą kichę zachwalasz?!
          • Gość: dawe Re: do dawe IP: *.telpol.net.pl 24.10.08, 17:18
            konkretne pytanie konkretna odpowiedź
            z nikim nie trzymam,dla mnie zmieniło się na lepsze
            1)stara podłoga - nowa podłoga(z tym drewnem to sobie strzelili w
            kolano ale chcieli to mają)
            2)stare pocięte skajowe kanapy - nowe kanapy
            3)żadne oświetlenie - lampki nocne
            4)stare beznadziejne stoliki - nowe beznadziejne stoliki
            5)stary dobry dj - nowy słaby dj i stary czasami
            6)antidotum - konkurencja(nazwa imo słaba)
            w odróżnieniu od Ciebie dostrzegam zarówno wady jak i zalety tej
            zmiany.i kto tu jest obiektywny??
            • Gość: weekend party Re: do dawe IP: 204.13.236.* 24.10.08, 17:38
              Cześć. Od remontu jeszcze tam nie byłam. Chciałam się tam wybrać z paczką dziś,
              ale zmartwił mnie punkt "5" Twojego zestawienia. To już nie ma tam tej dobrej,
              starej ekipy dj-ów??? Zmartwiłaś mnie tym, że tam jest nowy słaby dj. Wystrój
              lokalu nie rusza mnie za bardzo, ale liczyłam na dobrą muzę i zabawę. :( muszę w
              takim razie przemyśleć wizytę w tym lokalu bo może szkoda kasy na eksperymenty:(
              A kiedy bywa stary dj??????????
              • Gość: dawe Re: do dawe IP: *.telpol.net.pl 24.10.08, 18:17
                dj non stop gada coś do mikrofonu jak w farmakonie albo innej
                remizie,,,muzycznie jak wszędzie w Sosno, przekrojowo...czyli
                kawałki "żeby się ludzie bawili", ale czasami jakiś fajny wałek
                poleci, szkoda że tylko czasami...ale nie oczekujmy cudów,to nie
                Kraków...
    • flying-mada1 Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche 24.10.08, 22:08
      Byłam tam wczoraj totalna żenada gość zapodaje feela!
      gdzie jest stary klub?
      raczej odradzam wizytę w tym "kapciowym" klubie ja i moi znajomi raczej już tam
      nie zawitamy, eski każdy może posłuchać w domu
      TEJ KNAJPIE MÓWIMY ZDECYDOWANE NIE!!!
      • Gość: Gajdżin Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.adsl.inetia.pl 24.10.08, 22:24
        Na tej stronie to jakiś klub Masochistów ? Katują Was tam, ogólnie
        jest do dupy - a Wy sie tam pchacie ? Od 6.11 bedzie to lokal
        zamknięty, tylko dla zarejestrowanych Klubowiczow ,za indywidualnymi
        kartami wstępu - już nie będziecie się musieli tak umartwiać. A
        karty nie kupicie bez wprowadzenia przez dotychczasowego stałego
        klienta. Nie podoba się to wynocha, jest dość chetnych którym sie
        podoba.
        • Gość: hty do Gajdżina IP: *.chello.pl 25.10.08, 00:23
          dobre hehe niezle :)
        • Gość: byłam tam Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.ch 25.10.08, 07:11
          > Od 6.11 będzie to lokal zamknięty, tylko dla zarejestrowanych Klubowiczow ,za
          indywidualnymi kartami wstępu.

Hahahaahha hahahaha interesujące rzeczy mówisz!!! Niech tylko szanowne
          właścicielstwo się nie zapomina, że pomieszczenie, które wynajmuje jest
          własnością Uniwersytetu Śląskiego a nie ich! W założeniu samym miał to być klub
          studencki a nie klub rodem z Krakowa! To w Sosnowcu nie przejdzie! A studenci w
          miasteczku mogą się bardzo zdenerwować i zainterweniować- z resztą nie pierwszy
          już raz- w Rektoracie i skończy się samowolka właścicieli!
          A teraz fakty. Byliśmy tam wczoraj z paczką bo nie chciało mi się wierzyć, w te
          same negatywy co tu piszą. Ale to wszystko prawda. Wszystko, o czym pisali
          ludzie to sama prawda.
          1. Zrobili z tego drugi farmacon- zero klimatu, zero intymności (na parkiecie
          jasno jak w dzień)i co śmieszne- grał tam stary dj z farmaconu. Jaka muza???
          Wiadomo.
          2. Parkiet- porażka. Kto był wie o co chodzi.
          3. Stoliki, lampki, wersalki- bez komentarza.

W efekcie- przed północą- nic się nie kleiło sensownego- więc obraliśmy kierunek
          centrum. I właśnie dopiero wróciłam.
          Właściciele!!! Jakbym chciała posłuchać muzy z farmaconu to bym do farmaconu
          pojechała od razu. I tak radzę wam ludzie robić od razu bo potem szkoda kasy na
          taxi, kiedy można za to 3 piwka w innym lokalu kupić. Teraz już wierzę w to co
          pisali.
          Ocena końcowa 2-.
          Radzę przemyśleć koncepcję i kierunek nastawienia tego lokalu na potrzeby
          Sosnowca, a nie marzyć o klubach w innych rejonach Polski! Bo potem obudzicie
          się z ręką w nocniku pełnym kału.
          • Gość: Gajdżin Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.08, 09:40
            Spokojnie... usiądz gdzieś wygodnie, w jakimś spokojnym miejscu.
            To minie... trzeba tylko poczekać... I na drugi raz nie bież tyle.
            Jak wrócisz do siebie to zacznij od czegoś mało stresujacego np
            wyplatanie koszyków lub robótki ręczne. I broń boże nie czytaj
            jeszcze raz mojego poprzedniego wpisu bo obsesja na temat tego klubu
            może wrócić. Można się też udać do jakiegoś terapeuty jak chcesz o
            tym porozmawiać...
          • Gość: rex Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.08, 10:49
            To jakis rodzaj wczesnego przekwitania - takie mlodzieńcze
            klimakterium. Smród, brud, ubustwo ale ciągnie tam jak cholera.
            Owsiki też to mają, tyle pieknych miejsc w miescie ale wolą siedzieć
            w d..ie
            • Gość: polonistka Piszę się ubÓstwo dresie!!! IP: *.3s.pl 25.10.08, 13:28
              • Gość: Rycho Re: Piszę się ubÓstwo dresie!!! IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.08, 14:24
                Poloniztko dzis wolna sobota - nie marz co robic, znajdzij se
                jakiego hłopa
                • Gość: polonista po UJ Re: Piszę się ubÓstwo dresie!!! IP: *.foebud.org 27.10.08, 07:30
                  Dresie to, że był dzień wolny nie zwalnia nikogo z myślenia! Wiem, wiem dresy
                  mają z myśleniem wielki problem, większy niż z własnym życiem ale to ich sprawa,
                  że prymitywy!!! A sądząc po twoim wpisie pewnie jesteś stałym klientem tego
                  lokalu, który tak bronisz!!! A może ty z szefostwa?!!! I wszystko jasne!!!
        • Gość: a4b6 Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: 62.141.52.* 25.10.08, 13:47
          Koleś ty nafurany jeszcze jesteś?!
    • Gość: romi remi Co to się porobiło!!! IP: 89.248.169.* 25.10.08, 20:24
      Wiecie może kto tam gra dziś?! Za wszelkie info dzięki! Jeśli to możliwe to
      dajcie cynk jeszcze przed godz. 22, bo jeśli mam wybierać pomiędzy dwoma
      FARMACON-AMI to zdecydowanie wolę od razu skierować się na ten oryginalny w
      centrum!!!
    • Gość: aśka Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.fbx.proxad.net 26.10.08, 15:13
      Krótko i na temat! Ten lokal teraz to jedna wielka
      C H U J N I A Z G R Z Y B N I Ą. Wystarczająco dużo nerwów wczoraj
      kosztowała mnie wizyta w tym lokalu by pisać więcej na temat!!! Niewarto tam
      jechać bo stracicie tylko kasę, nerwy, czas a na dodatek zapomnijcie o dobrej
      zabawie!!!
      • Gość: do rodziny Aśki Apel do rodziców Aśki IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.08, 15:32
        Zróbcie coś z tym biednym uzależnionym dzieckiem. Czy nie widzicie
        że coś się z nia dzieje. Tyle tu pisano i ostrzegano a Ona polazła
        do tej jaskini zła i rozpusty. Zalecałbym jakis kontakt z
        duszpasterzem albo oglądanie telewizji i słuchanie radia -
        oczywiście tego z Torunia.

GRATULACJE DLA LOKALU NA SUCHEJ ! TO JEST WSPANIALY POMYSŁ ! ZA
        FRICO TAKA SAMONAPĘDZAJĄCA SIĘ REKLAMA ! Przyszła teraz pora na parę
        wpisów że tam gwałcą, okradają, upijają i porywają do tureckich
        burdeli - EFEKT MUROWANY. Każda wpadnie aby sprawdzić... i o to
        chodzi !
        • Gość: gocha Re: Apel do rodziców Aśki IP: 87.118.104.* 31.10.08, 09:32
          > upijają i porywają do tureckich burdeli.

A ty co? Etatowy sutener w tym lokalu?
      • Gość: benio Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.telpol.net.pl 26.10.08, 19:53
        kurna szmelc jak diabli, totalna żenua a ten pociąg w czwartek to bez
        komentarza,prawie jak na wiejskim weselu w remizie, z tą różnicą, że żarcia masz
        wtedy pod dostatkiem i jest jakoś kulturalniej
        • Gość: F. Igurant Komunikat Zarządu IP: *.adsl.inetia.pl 26.10.08, 20:50
          Jak by kto chciał sprawdzić to o czym pisze "benio" SERDECZNIE
          ZAPRASZAMY W NAJBLIZSZY CZWARTEK. Z uwagi na ograniczoną liczbę
          miejsc bardzo prosimy o wcześniejszą rezerwacje stolików.

W odpowiedzi na liczne zapytania Zarząd przyszłego Klubu informuje
          że chwilowo wstrzymujemy wydawanie kart wstępu. Specjalne wyjątki
          przewidujemy wyłącznie dla uczestników niniejszej akcji promocyjno-
          reklamowej. Każdy który okaże wydruk swojego wpisu na tym forum,
          możen liczyć na kartę wstępu z 8 % zniżką. Uwaga - personel lokalu
          na Suchej nie jest upowazniony do jakichkolwiek wyjaśnień w tych
          sprawach, obowiązuje ich ścisła tajemnica zawodowa. Proszę nie nękać
          Pracowników.
          • Gość: psychiatra Re: Komunikat Zarządu IP: *.erfassungsschutz.net 27.10.08, 06:06
            Gościu ty masz jakieś rozwarstwienie jaźni czy to jakiś uraz z dzieciństwa, że
            lubisz występować pod wieloma nickami??? Roma, Gajdżin, rex, Rycho, do rodziny
            aśki, i teraz ten F. Igurant!!! To przecież ty!!! Ktoś z załogi tego lokalu się
            produkuje by ośmieszyć innych, a sam nie wie, że ośmiesza siebie i ten lokal
            najbardziej!!! Żałosny jesteś człowieku jak w taki sposób zagrywasz!!!

W sobotę byliśmy tam, ale jak doszliśmy wspólnie do wniosku ten lokal już nigdy
            nie będzie na poziomie co by tu nie zrobili! Kasa i dresy jednak nadal rządzą i
            problemu nie załatwią tu karty wstępu!!! Jak już pisano to nie Kraków! Obudzić
            się już czas najwyższy i przestać śnić na jawie ludzie bo teraz to już tam
            będzie tylko gorzej! Całe szczęście, że dla lokalu o szumnej nazwie Konkurencja
            jest jeszcze w centrum miasta KONKURENCJA o niebo lepsza w postaci farmaconu,
            minimum, zakręconej. Tam kiedy się nie pojedzie w ciemno jest dobra zabawa, a
            nie jak na Suchej wielka loteria! Można się było lepiej postarać panowie i panie
            a nie teraz ośmieszacie się na forum publicznym pisząc głupoty pod wieloma
            nickami! Żałosne to i wstyd zarazem!!!
            Ps. koleś lub laska popracuj nad swoją psychiką bo krucho z nią!!!
            • Gość: :( Re: Komunikat Zarządu IP: *.3s.pl 27.10.08, 06:09
              Pod nickiem polonistka to też ktoś od nich!!!
              • Gość: blondi Re: Komunikat Zarządu IP: *.pools.arcor-ip.net 27.10.08, 06:21
                E polonistka to chyba nie od nich. Ale Rycho to już napewno tak!!! ha ha ha
                • Gość: G. Ajowy Podziękowanie Zarządu IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.08, 10:47
                  "blondi" Twój głos a naszej akcji promocyjnej został zaliczony.
                  Dziękujemy.
                  Poprzednie wpisy należy powtórzyć - system zaliczajacy funcjonuje od
                  konkretenj godziny, wcześniejsze wpisy są ignorowane.
                  • Gość: Gajdżin Co się dzieje ? IP: *.adsl.inetia.pl 27.10.08, 22:54
                    No, moi drodzy, co się dzieje ? Było umówione - dajecie co najmniej
                    trzy odstraszające maile dziennie. Zeby potem nie kręcić nosem przy
                    rozliczeniu. Umów sie dotrzymuje.
      • Gość: o tak oj nie Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.dotplex.de 30.10.08, 12:44
        A ja powiem nawet więcej- ch...nia z grzybnią z patatajcem!!! Normalna remiza w
        mieście!!!
        • Gość: abryella potwierdzamy IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.08, 13:01
          Twój głos został zaliczony. Dziękujemy. Prosimy o dłuższe wpisy i
          bardziej wstrząsającą reklamę.
          • Gość: abece oj tak Re: potwierdzamy ch... z grzybnią z patatajcem IP: *.bu.edu 30.10.08, 13:56
            Skoro nawet zarząd potwierdza, że w jego lokalu jest ch.ujnia z grzybnią z
            patatajcem to wystarczy za najlepszą reklamę!!! ŻENUŁA!!!!!
    • Gość: gocha Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: 85.17.138.* 31.10.08, 09:37
      Krótko i na temat. Lokal słaby. NUDA!!! A o kulturze pracowników, a raczej braku
      kultury pracowników, szkoda pisać!!! Ogólnie wieje ch.ujem, moczem i grzybem!!!
      • Gość: pitypitu PR - glosy zaliczone IP: *.adsl.inetia.pl 31.10.08, 10:10
        Dziękujemy za udział w naszej akcji promocyjnej.
        Powyższe głosy zaliczone, dziękujemy.
        Sugerujemy - ostrzej, bardziej dosadnie i prosimy o wzbogacenie
        słownictwa. Przydałoby się coś nowego - to powyżej już było.
    • Gość: niewarto Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.244.87-79.rev.gaoland.net 03.11.08, 11:51
      Melina jakich wiele w tych okolicach!
    • Gość: bla bla Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.cable.smsnet.pl 04.11.08, 22:29
      Gdyby dj przestał grać hity z radia eski a zaczął grać normalną
      muzykę klubową byloby ok , po drugie gdyby zlikwidowali te słabe
      lampki nocne kolo kazdego stolika byloby jeszcze lepiej...knajpa
      moze byc...
    • Gość: iza Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.di.uoa.gr 14.11.08, 07:02
      Jak już pisałam w innym poście: Lokal żałosny o
      czym miałam się okazję przekonać niestety na własnej skórze!!! Normalnie remiza
      na zadupiu! Z tego co ludzie piszą to 100% prawdy, z tym że słowa- NAJGORSZA
      CHU.JNIA w mieście jeszcze nie oddają w pełni tego jaki tam syf jest naprawdę!!!
      Nigdy nie przypuszczałabym, że z klubu na poziomie zrobią taką wiochę!!!
      Zapuścili i zarżnęli naprawdę dobry klub!!! Kiedyś tam było extra. Zrobili
      wiochę w mieście!!! Dla ludzi na poziomie pozostały lokale w centrum miasta. Dla
      tych, którzy lubią siedzieć przez kilka godzin na wersalce przy nocnej lampce i
      słuchać hitów z eski z miną wykrzywioną jakby im się sr.ać chciało w otoczeniu
      klienteli bez paru zębów w jamie gębowej i w tandetnych śmierdzących potem
      koszul, bluz dresowych etc....zapraszam na suchą 7c.
      • Gość: Fan Club "Sucha" Pomóżcie Izie.. IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.08, 12:22
        Droga Izo, skoro już raz pisałaś, to myśmy już to raz przeczytali.
        Ale , nie krepuj się, jak znów dopadnie Cię stres i atak
        niedowartościowania to pisz śmiało jeszcze wiele razy. Skoro to Ci
        pomaga i uspokaja. Lubimy pomagać ludziom. Sama pochodzisz z wiochy
        więc pewnie nas rozumiesz - to własnie o to chodzi. My nie
        segregujemy Klientów. Chodzi o to aby ludzie z wiochy też czuli się
        u nas jak u siebie w domu. Pewnie dlatego mamy tak wielu dobrze
        czujących sie tu gości. Zresztą sama TY jesteś tego najbardziej
        budujacym przykładem - tyle znakomitych lokali w mieście , na
        wysokim poziomie , - a Ty tylko na Suchą i na Suchą. Nie załamuj
        się , to się ma genach - ciagnie podświadomie do swoich.
        / a może pora znaleźć sobie wreszcie jakiegoś chopaka ? chcesz o tym
        porozmawiać... ?
        W każdym razie - dziekujemy za kolejny wpis reklamowy.
        • Gość: krzychu Re: Pomóżcie Gajdżinowi. IP: *.dotplex.de 14.11.08, 16:58
          Te Gajdżin i inne hasełka pod jakimi działasz to tobie potrzebna jest pomoc!
          Prawda, widać, w dupę was koli skoro tak się tu udzielacie! Widać ten lokal
          naprawdę już tak nisko upadł, że szefostwo tak się na łamach forum produkuje!!!
          A ty jesteś ten nowy czy starszy, a właściwie starsza, szefowa??? Naprawdę tam
          wersalki i lampki nocne daliście??? Ha ha ha porażka! Słynny już w Sosnowcu
          parkiet z drewnopodobnego czegoś to nawet nie strzał w kolano, jak ktoś pisał, a
          strzał w genitalia!!!
          • Gość: FanClub Re: Pomóżcie Gajdżinowi. IP: *.adsl.inetia.pl 14.11.08, 17:38
            Dzięki Krzychu - głos zaliczamy. Tu mamy ciągły dyżur. W ramach
            nagrody rekomendujemy odwiedzenie sklepu z cielęciną / zobacz kilka
            tematów niżej /
    • Gość: !!!!!!!!!!!!!!!!!! Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.035-192-6e6b701.cust.bredbandsbolaget.se 22.11.08, 22:05
      KUPA G Ó W N A!!! I nic więcej w tym temacie!!! No może jeszcze tylko tyle:
      images29.fotosik.pl/31/5839f60e08e944db.jpg
      • Gość: FanclubKrzywa Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.08, 02:35
        Zgadza się , dla specjalnych klientów rozpylamy gó... w areozolu aby
        czuli się jak w domu. Dziękujemy za reklamę. Można powołać się na
        nią przy odbiorze papieru toaletowego - dłuższy kawałek za okazaniem
        wydruku swego wpisu. Wyżej pisano wielokrotnie że lokal jest
        wyłącznie dla amatorów ekstremalnych wraźeń i na brak takich nie
        narzekamy Uwaga - jutro może być komplet - Przepraszamy.
        • Gość: żal mi cię Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.dotplex.de 23.11.08, 12:29
          FanclubKrzywa napisał(a):
          >Uwaga - jutro może być komplet.

Jutro może być komplet? Zapewne komplet nowych puszek z G Ó W N E M w
          aerozolu!!! No to fajny musi być ten lokal. Nie ma co. Ustrój już się zmienił,
          ale ty Gajdżin weź się za siebie bo twoje wypowiedzi świadczą tylko o tym , że
          tobie jeszcze słoma z butów wystaje!!! Lecz się chłopie na nogi bo na głowę już
          za późno.
          • Gość: FanClubSucha Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.adsl.inetia.pl 23.11.08, 16:12
            Rozumiemy aluzje... ale naprawdę nic sie nie da zrobić, mamy komplet.
            Dziękujemy za reklamę. Polecamy się...
            /ps niestety Gajdzin został wydalony, uchlał się kiedyś i zapisał do
            pisu czy czegoś takiego/
    • Gość: dno Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.net-81-220-162.rev.numericable.fr 28.11.08, 08:42
      Człowieku daj sobie spokój. Melina jak c h u j. Wal od razu do centrum. W
      Farmaconie zawsze jest dobra impreza. No chyba, że lubisz niewypały to wtedy na
      suchej znajdziesz coś dla siebie. To co tu teraz jest i to jak grają to włos na
      d u p i e się jeży. Klub to już to nie jest. A szkoda. No a o tych wersalkach i
      parkiecie ze sklejki już pisano. Hah ha ha ha ha ha ha aha
      • Gość: studentka Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.dotplex.de 29.11.08, 08:37
        Idąc wczoraj do akademika przechodziłam obok czegoś tego. Boże shockkk i zgroza
        kogo tam wpuszczali. Jakie zgraje chłystków się tam grupują. Kto tym kieruje?!
        Patologia. Strach w nocy przez osiedle przejść. Klyyyyentela na poziomie lokalu.
        Przyłażą na Suchą bo do innych lokali poniżej 18 lat nie wpuszczają! Ich nie
        wpuścili albo z innych lokali ich wyrzucili, ale na Suchej wpuszczą! Na Suchej
        wpuszczają jak leci...to już inna bajka. O jakimkolwiek poziomie tu nawet mowy
        być nie może.
        • Gość: ... Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: 78.47.29.* 04.12.08, 23:47
          Masz absolutną rację. Melina jak c h u j.
          • Gość: bleeeeeeeeee Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: 217.148.84.* 08.12.08, 18:50
            Śmierdzi tam moczem i starymi ludźmi!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: iza Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: 204.13.236.* 13.12.08, 09:22
      Wiejska potańcówa w wiejskim stylu na klepisku! To najlepiej ukazuje poziom tego
      baru z parkiecikiem. Powinni tam jeszcze do środka wrzucić ze 2 tony obornika to
      by wszystko się idealnie ze sobą zgrało. Łącznie z tym, że co drugiemu
      klyyyentowi tam słoma z butów wystaje- to by się trochę mogli zamaskować, a
      słownik językowy ogranicza się do poziomu: pod wiejskim sklepem monopolowym.
      PORAŻKA jednym słowem. FARMACON RZĄDZI. Nie ma się co łudzić. Nawet te mniejsze
      lokale w centrum Sosnowca biją ten bar z parkietem na suchej o głowę.
      Omijać to szerokim łukiem bo to strata czasu i pieniędzy.
      • Gość: gość Re: Polecam Hakuna Matata w Sosnowcu fajny klimat IP: *.3s.pl 13.12.08, 12:25
        polecam www.hakunamatata.net.pl
    • Gość: monika Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.blutmagie.de 25.12.08, 13:31
      SYF największy w mieście!!! W kategorii największa melina w mieście faktycznie
      KONKURENCJA im nie grozi!!! W tej kategorii są bezkonkurencyjni!
      • Gość: normalna Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: 204.13.236.* 09.01.09, 17:19
        Melina!!! Nawet słowo melina jest za słabym określeniem.
    • Gość: magda Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.viol8r.org 31.01.09, 12:10
      Jebany SYF i BRUD WSZECHOBECNY!!!!!!!
      • Gość: jola Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.server4you.de 18.03.09, 06:01
        Jest dokładnie tak jak mówisz! Bijatytki w tym lokalu to podstawa. Zgroza. Pełno
        gó...arstwa, dresiarzy, małolatów, panienki po 14- 15 lat. Normalnie PATOLOGIA!
        I te chore ceny na barze!!! Ale od antidotum nigdy nie można było wymagać
        jakiegokolwiek poziomu. No chyba, że poziomu bruku. Ten poziom osiągnęli już dawno!
        • Gość: krzychu Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.quarto.pl 20.03.09, 16:29
          Czyli nic się tam nie zmieniło!
          • Gość: Folklor Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.adsl.inetia.pl 21.03.09, 10:40
            Krzychu - a co i po co miało się tam zmieniać ? Każdy lokal czy pub
            ma swoją specjalność, jedni słyną z bigosu, dziwek i piwa, inni z
            frytek i dobrej muzyki. A na Suchej jest swoisty klimat który ma
            jednak zwolenników. Knajpa działa, interes sie kręci, ludzie
            przychodzą dobrowolnie, nikt nikogo do niczego nie zmusza a w
            mieście jest duży wybór innych "knajp" - więc po grzyba jakieś
            zmiany ?
            • Gość: krzychu Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.phlapa.fios.verizon.net 22.03.09, 09:23
              Gajdżin właśnie potwierdziłeś, że antidotum nigdy nie będzie normalnym klubem!
              Co by tam nie zrobili to i tak melina jest zawsze meliną!
              • Gość: do Krzycha BINGO ! - trafiłeś w sedno ! IP: *.adsl.inetia.pl 22.03.09, 12:12
                Dokładnie o to chodzi. Tu nie musi być NORMALNIE i nie będzie...
                Tu jest tak jak jest. Są koneserzy którym to odpowiada. Omijaj Suchą
                jaknajdalej.
    • Gość: Tumanek Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: 88.220.124.* 22.03.09, 12:24
      Ja byłem miód i wino tam piłem :-)
    • Gość: lipa Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.zamek.net.pl 24.03.09, 19:04
      lipa
    • Gość: magda Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.propsychology.cz 28.03.09, 09:45
      Syf, brudno, śmierdzi, pełno frajerstwa, na barze jakieś dzieci, do parkietu
      możesz się przykleić na rzygach, c h u j o w a muzyka! Ogólnie nie polecam.
      • Gość: nie polecam Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.ctinets.com 03.04.09, 21:22
        Straszny tam G N Ó J i samo F R A J E R S T W O!!!
        • Gość: aaa Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.telpol.net.pl 03.04.09, 22:09
          mógłbyś rozwinąć?
          • Gość: ihahahahah Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.quarto.pl 17.04.09, 16:15
            OK. Rozwijam. M E L I N A i S Z A M B O.
    • Gość: tylko tyle Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.quarto.pl 27.04.09, 18:09
      Jeszcze większe G Ó W N O niż było ostatnio!!!!!!!
    • Gość: beata Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.eicat.ca 15.05.09, 16:11
      NIE POLECAM!!!!! C h u j o w a muzyka, c h u j o w e wnętrze, c h u j o w o na
      barze. Piwo to jakieś kobyle szczyny! Nie polecam. Tak c h u j o w e g o baru z
      parkietem nie ma w całym mieście!!! Same szczyle i frajerstwo co tylko patrzy z
      kim by się tu w środku albo przed knajpą n a p i e r d a l a ć!!! Porażka! Ten
      lokal tylko się marnuje. Lepiej by jakiś sklep z tego zrobił ktoś kto ma jakiś
      pomysł. SYF jakich mało w mieście.
    • Gość: magda Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.privacyfoundation.de 23.05.09, 08:25
      J E B A N A M E L I N A! Nie ma co się rozpisywać! Tam wszystko jest C H U J
      O W E!!!!
      • Gość: dawe Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.telpol.net.pl 23.05.09, 15:10
        może i melina,ale wulgaryzmy w twoich postach też coś znaczą.chyba
        lepiej chodzić do tego klubu - przynajmniej się Ciebie nie spotka
        • Gość: dawe Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 14:21
          www.youtube.com/watch?v=9udhD3VkhJc hej forumowicze,
          rozpoznajecie się na filmiku?
          • Gość: konkurencja? Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.06.09, 11:23

odsiebie.com/pokaz/3300816---efc6.html
    • Gość: magda Re: Czy ktoś już był w tej nowej knajpie na suche IP: *.all.de 07.06.09, 08:26
      wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,6691713,Sosnowiec__Wpadli_z_siekiera_i_koktajlem_Molotowa.html
      Im też widać na załączonym obrazku, nie spodobało się w tym lokalu. Mają takie
      samo zdanie jak wszyscy normalni ludzie, że w tej knajpie jest żałosna muzyka,
      słaby wystrój i szczochy zamiast piwa na barze.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka