Gość: she IP: *.3s.pl 27.01.09, 11:43 Czy ktoś wie, co to za firma? Od kilku m-cy stały nabór do administracji/obsł klienta, panienka odbierająca telefony nie poda ani szczegółu a co ogłoszenie to inny nr telefonu. Czy ktoś o nich coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tumanek Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: 88.220.124.* 27.01.09, 23:30 Jak to o co O kase o kasę !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: edse Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.ip.gronet.pl 07.07.09, 14:57 Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woj Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.ip.gronet.pl 07.07.09, 14:58 Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.ip.gronet.pl 07.07.09, 14:59 Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: 89.174.8.* 14.11.09, 21:21 Jesteście wszyscy tępakami pracowaliście tam więcej niż jeden dzień ??????? pewnie nie i dlatego tak sie wypowiadacie trzeba popracować trosze dłużej żeby móc sie wypowiadać o firmie a firma daje mnóstwo perspektyw żeby sięgnąć czegoś wyrzszego a jak odechciało wam sie pracować po dniu w ktury mieliście szkolenia to wasz problem polecam tą firme poniewarz klimaty jest zajebisty jak i cała kadra Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lexmark Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.via.zamek.net.pl 06.01.10, 19:57 witam wszystkich Byłem na tej "rozmowie"..cudzysłów bo trudno to nazawać rozmowa kwalifikacyjna trwała max moze 3 minuty i powiem tak: 1. gosc taki szczupły i niski to jest prezes tego wszystkiego tak ? co ten gó...aż wie o świecie ? 2. nie wiem nic o tym czym sie bede zajmował ani co mam rozprowadzać ciekawe dlaczego ? pewnie boją się ze bym ich wysmiał w drzwiach jakby mi powiedziali. 3. Czytałem tu o tym ze sie mozna dorobic itp...no mozna jak sie znajdzie jakiegos frajera który podpisze z wami taką umowe zwykle niestety będą to pewnie starsi ludzie bo jak ktos jest młody i sie jeszcze na tym zna to was albo wypiepszy z domu albo wogole do niego nie wpuści :) ( sam mam telewizje na karte i szczerze CYFRE bym z mostu wyśmiał ) 4. czytałem ze mam płacić sobie sam za paliwo do swojego prywatnego samochodu i jezdzic z innymi pracownikami. Powiem tak: Was w tej firmie to juz naprawde popierniczyło ale dla mnie to jest chwyt poniżej pasa pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.182.227.117.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.02.13, 10:35 proponuję sięgnąć po słownik ortograficzny :) wszystkie negatywne opinie są prawdziwe, a osoba wypowiadająca się pozytywnie na forum robiąc przy tym mnóstwo błędów ortograficznych nie jest dla firmy najlepszą wizytówką :) i może warto się zastanowić nad swoimi słowami, może to firma zatrudnia "tępaków" a ludzie krytykujący to ludzie inteligentni ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nowa Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.ip.gronet.pl 13.01.14, 11:31 w tym miejscu juz jest nowa firma !!! nc plus nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: 91.204.163.* 28.01.09, 08:18 tak... byłem na rozmowie kwalifikacyjnej, i nawet zostalem przyjety ale nie chce pracowac jako akwizytor od domu do domu w zime w mroz w deszcz i sprzedawac za 400 zl cyfre plus, jak nie sprzedasz nie masz kasy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: decf Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.ip.gronet.pl 07.07.09, 14:56 Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marcin Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 19:16 Ja tam pracuje i wcale nie narzekam!!! polecam taka prace:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.02.09, 19:27 wykorzystywanie mlodych ludzi ! wielka otoczka super pracy. a w rzeczywistosci to czysta akwizycja. za to co sprzedacie powinniscie dostac 2 razy tyle marzy od cyfry ale wasi niby "kierownicy" zabieraja wasze pieniadze. bo wkoncu z czegos musza zyc! nie dajcie sie tak kantowac i szukajcie uczciwych firm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byly pracownik Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.09, 11:43 z tym sie zgodze bo tam pracowalem i jak nie sprzedaz to nie zarabiasz... za prezentacje nie jest placone tylko jak zrobisz tzw. dzwonka to ci przybija JUICE i jest wtedy ok. menager jest strasznie chciwy i jak przychodzi do wyplaty to nie cheynie ja daje. nie dajcie sie zwiesc bo licho sie zarabia. za antene tzw masz 80zl a pozniej 20zl wiecej jak zostaniesz tzw liderem a jak zbudujesz grupe to wtedy masz 120 zl od dzwonka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: 85.219.234.* 12.03.09, 19:56 Ja też tam pracowałam i podziękowałam po kilku dniach, bo mnie szlag trafiał na tym mrozie... Zmarzłam, odchorowałam i nic nie zarobiłam. Dodatkowo umowa nie jest umową z prawdziwego zdarzenia. Beznadziejnie! Szkoda mi tylko tych kilku fajnych znajomych, których tam poznałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :))))P Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.rev.snt.net.pl 24.06.11, 12:55 menager bardzo chciwy hahahahaa a kto nie jest???:D do roboty a nie narzekać:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.02.09, 11:45 a co z reszta kasy jak sie sprzedaje cyfre po 400 zl???? Odpowiedz Link Zgłoś
angelusiaaaa26 Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? 28.04.11, 09:39 Ludzie wypisujecie taki brednie ze az smiac sie chce niektorzy sie nie nadaja do takiej pracy pracowalam tam i mam zamiar wrocic nikt wam nie kaze pracowac wlasnie tak ale po co jakies takie komentarze jestescie daremni jesli chodzi o menegera i ekipe jest jak najbardziej wporzadku nie mozna nikomu nic zarzucic albo jestes dobry w tym co robisz albo wypad zasady sa proste.Kamilku gratuluje oby tak dalej obys byl najlepszy tak jak jestes do tej pory :) Wielku JUICE dla firmy wracam tam wiec niedlugo sie zobaczymy :))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktosia Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.tktelekom.pl 24.11.11, 05:45 najlepszy tylko pytanie w czym .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fajna praca w Cyfr Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.11, 00:06 fajni ludzie, dobry produkt, dobra kasa. mój brat tam pracuje od tygodnia i bardzo jest zadodolony Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BLONDI Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: 193.151.50.* 10.02.09, 15:48 to sa kpiny!pisze w ogloszeniu praca biurowa a tu okazuje sie ze ksiegowosc w szerokim słowa znaczeniu.Pan pczywiscie mily proponuje 1500zl w pracy ksiegowosci.TO CHYBA ZART.w ksiegowosci za takie marne pieniadze.Druga propozycja sprzedaz cyfry 1000 zl plus dodatki za sprzedaz-kolejny zart.A zeby bylo smieszniej pan proponuje prace w magazynie hahaha to są jaja ludzie.jaja.W ogł. pisze praca biurowa sekretarka a tu pan wyjezdza z tekstem o pracy w magazynie.:)Chyba pan przeprowadzajacy rozmowy jest wczorajszy.Po co takie ogloszenia! trzeba bylo napisac magazyniera poszukuje, ksiegową i akwizytora :))) normalnie zart.Jeszcze tak wesolo nie mialam.A zeby bylo weselej pytam co to za praca w magazynie a pan mowi ze to w sumie sprzedaz na kasie fiskalnej hahahhahaha .Normalnie nie wierze ze bylam na takiej rozmowie .Spróbujcie sami.JAJA:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc sosnowiec Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: 82.160.255.* 10.02.09, 16:31 w tej firmie nikt nie ma stalej pensji!!! bylem tam 3 dni i nawet na paliwo jak gdzies jechalismy to trzeba sie zrzucic a nie wspomne o aucie. zadnych firmowych tylko jak ktos ma prywatne to nim sie jezdzi i nie jest za to placone. w sumie to tylko sie doklada dla tzw Menagera ktory duzo mowi i obiecuje nowym pracownikom. z tego co sie zorientowalem to tylko na akwizytorow potrzebuja. udalo mi sie przeczytac jakie wprowadzenie nowej osoby i takie bajki pisza ze masakra jak ktos bedzie bardzo chcial to moge napisac:) nie polecam Odpowiedz Link Zgłoś
angelusiaaaa26 Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? 28.04.11, 09:53 Kretynie co ty wogole piszesz zrzucaja na paliwo haha ubawiles mnie do lez Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.adsl.inetia.pl 25.06.09, 16:12 dzwoniłam dzisiaj w sprawie pracy odezwała się miła pani i od niej się dowiedziałam żebym jutro przyjechała do pracy gdy się zapytałam czy to jest praca stacjonarna pani oświadczyła mi tak i że to jest na 3 działy na magazyn,administracyjno biurowa i jeszcze to czegoś tam nie chciała ujawnić jedynie z kim będę rozmawiała najdziwniejsze jest to jak się zapytałam czy to jest praca na teren pani mi powiedziała że nie chciałabym poruszyć temat inny gdyż zajrzałam na forum i są pozytywne komentarze ciekawe za co wręcz praca jest podobna jak w tele 2 gdzie chodzisz po domach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ticket13 Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: 109.243.233.* 23.09.10, 16:48 haha blondi twoj mozg juz chyba przestal walczyc haha nalezy dokladniej czytac ogloszenia a nie potem bzdury wypisywac na forum Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: white Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: 81.210.88.* 02.03.09, 17:51 firma krzak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: white Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.dg-net.pl 05.03.09, 13:04 MAGAZYN 500 zł/tyg. 032 360 20 47 Takie ogłoszenia dają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: 83.238.219.* 05.03.09, 16:52 Daj spokój z tą firmą, ja zadzwoniłem z ogłoszenia „przyjmiemy 20 osób do pracy w magazynie” po czym przychodzę na rozmowę kwalifikacyjną i mi gościu mówi że musze mieć uprawnienia na wózek widłowy. Ale dzwoniłem i pytałem się przez telefon czy trzeba mieć takie uprawnienia to mi powiedzieli, że nie trzeba. Gościu mi zaproponował pracę „asystenta przedstawiciela handlowego” mówię, dobra przyjdę jutro na szkolenie... przychodzę na następny dzień a tam niespodzianka... Szkolenie polega na chodzeniu od domu do domu i sprzedawaniu Cyfry +. 100% akwizycji, więc podziękowałem, straciłem przez tą firmę 2 dni które mogłem wykorzystać na szukaniu normalnej pracy. Kolega który był w tym dniu ze mną też zrezygnował, tyle tylko, że on w ogłoszeniu o pracę miał napisane „praca biurowa, 500 zł tygodniowo”. Firma podaje lipne ogłoszenia i nie zdziwiłbym się gdyby nie było żadnego magazynu. Po prostu ściągają ludzi po to by zrobić z nich akwizytorów. Na sam koniec jeszcze jakiś matoł mi mówi, że „tracę jego cenny czas” cha cha cha cha cha cha cha cha cha Dawno się tak nie uśmiałem. Chociaż w sumie miał racje, bo przeze mnie nie mógł ciułać na swoją prowizję bo musiał pogadać ze mną te 5 minut, a przecież przez tyle czasu to niejedną Cyfre można sprzedać ;) Firma jest śmieszna i omijajcie ją szerokim łukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potencjalny Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.adsl.inetia.pl 25.05.09, 13:10 zadzwoniłem tam przez telefon nic nie słychać tylko darcie mordy nazwe ledwo usłyszałem najpierw pomyślałem baranina jakaś potem że muszą mieć fajną atmosfere w pracy mówie jade umówiłem sie na spotkanie wbijam do góry a tu darcie mordy jak na stadionie nie żeby jakieś tam delikatne hi haha tylko iustne rycie kiboli nawet nie weszłem do środka odrazu pomyślałem że to lipa jest wróciłem do domu sprawdziłem w necie a tu komentarze jak z horroru a wiecie o jakie stanowisko sie ubiegałem magazynier z uprawnieniami na wzki widłowe hahahahhahah firma kogucik brak profesjonalnego podejścia bo czego sie spodziewać jak ci kit wciskają już na starcie omijać z daleka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ticket13 Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: 109.243.233.* 23.09.10, 16:58 kolego sprawdz w slowniku kto to jest przedstawiciel handlowy a potem decyduj sie na tego typu prace i nie negac innych ludzi. wielu osoba podoba sie tego typu praca. jak widac nie jestes odporny na stres i nie nadajesz sie na przedstawiciela, smieszny to ty jestes bo dalej szukasz pracy. pozdro na bezrobociu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc2 Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.09, 19:50 Jest to firma zajmujaca sie hhmmm cyfra czyli chodzisz po domkach i oferujesz uslugi cyfry+ :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc 3 Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: 82.160.255.* 10.03.09, 16:08 szkolenie + praktyka w terenie Zostaje każdy kto chce i potarfi wciskac ludzom kit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.chello.pl 10.08.09, 12:38 mój chłopak kiedys byl tam na rozmowie...praca miala byc na magazyniera nawet jak przez phona gadal to babka sie upierala ze tak tak...przyjechal a oni mu mowia ze w garniturku kablowki bedzie zakladal:)nastepne dzien szkolenie od 9...nie poszedl i dobrze zrobil...ja dzwonilam dzisiaj na administratora biura odezwala sie fantastyczna pani z biura na pilsudskiego 8 to ja juz o nie...niby jutro ma byc kwalifikacyjna ale z tego co ludzie tu pisza i po doswiadczeniu mojego chlopaka na pewno nie jade...wam tez odradzam pasozyty zwykle i tyle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ona Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.chello.pl 10.08.09, 22:28 Możecie sobie myśleć co chcecie, po jednym dniu szkolenia jesteście w stanie wszystko ocenić??!! To bardzo Wam gratuluję! :) Prawda jest taka, że nie każdy nadaje się do takiej pracy... Więc po co szydzicie??!! Spróbowaliście, nie spodobało się to do widzenia!! A nie jakieś żalenie się czy nabijanie!! Pracując w Supranecie- możecie sprawdzić siebie, swoje umiejętności, a przede wszystkim siłę walki... Pracując tam wiele się nauczyłam i nie żałuję... Niestety mnie nie było pisane tam zostać i awansować, ale wiem że jest to możliwe... JUICE... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.adsl.inetia.pl 11.11.10, 06:56 jasne,.. nauczyłaś się chyba naciągać ludzi ino!! zamierzam tym szujom założyć sprawę o nabieranie starszych ludzi!! mam nadzieję że ktoś ciebie albo twoją rodzinkę naciągnie na grubą kasę to będziesz inaczej gadać.!! lecz się na mózg!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnida Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.09, 17:14 Post napisany wyżej to 100% niestety prawdy. Jedna wielka sciema, na poczatku super atmosfera pracy, mlodzi ludzie, obiecanki cacanki, a w rzeczywistosci firma zajmujaca sie nieuczciwym handlem, manipulacja klienta, klamstwem. Robilem tam dwa dni i podziekowalem. OMIJAC SZEROKIM ŁUKIEM!!! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik ZAjebista praca IP: *.ip.gronet.pl 19.03.09, 19:51 pracuje zarabiam nie narzekam ,,komputer wielka mi władza dla bezrobotnych!! haha pracuje ile chce i zarabiam ile chce JUICE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.fbx.proxad.net 21.03.09, 21:30 Brawo harry Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracownik Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.onlinesc.net 22.03.09, 13:31 Halo bezrobotni nakazuje Wam wpisywac sie ,, no powiedzcie jak to Wam zle, wiecznie narzekacie ze Wam w zyciu nie idzie!!haha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pey Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.3s.pl 15.10.09, 22:16 Powiem wam lamusy cioty Nigdy nie zyskacie floty!!! bo w tym kraju fauszu zdrady licza tylko się układy Wszyscy wrodzy wobec siebie Dwa bratanki Na pogrzebie Może kiedyś zrozumiecie ze od wieków tak na swiecie Kasa góra ludzie dołem PZPN żąd z kaczorem Telewizja pierwsza klasa konsultanci pierwsza klasa serwis caly czas a kit polega na tym ze wszyscy sa uprzedzeni do akwizycji jednak chlopaki fajna promocje robia daja rade normalnie probowalem ich sparawdzic i żeczywiscie jest jak mówią Nikt wam tego taniej nie zrobi!!! Sprawdzcie sami na stronie CYFRY bo telewizja ZAJEBICHO sami profesjonaliści Tylko dla koneserwów savoir-vive'u JUICE :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: były pracownik Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.10.09, 15:27 cieciu, naucz sie najpierw ortografii.Wszyscy tylko liczycie na kase a nawet "rząd" poprawnie napisac nie potraficie. To jest właśnie Wasze myślenie (dokładnie je poznałam) na nic wartościowego Was nie stac w życiu, po Waszym pierwszym wrażeniu nikt Was do normalnej pracy nie przyjmie. Banda analfabetów, którzy zamknieci w jednej firmie piepxxxx się nawzajem. Sekta dla nawinych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pracujacy(2) Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 14:46 hahahaha bawi mnie twoja wypowiedz zapewne nawet tam nie byles albo podajesz sie za kogos innego niż jestes. Praca niekiedy 12 godzin na dzien a wyplata?! kurde zeby chociaz dali ja na czas to nie zawsze sie doprosić idzie by ja dostac w calosci !! Poprostu życzę rozpadu temu wielkiemu oszustwu i przestrzegam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracująca to że bezrobotni.. nie znaczy że się nie szanują.. IP: 93.159.0.* 24.11.09, 01:46 Niektórzy tak jak wy "pracujący i zarabiający" lubią wciskać ludziom KIT. A my nie.. I taka jest różnica... Żal.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pracuje W N-ce KASA KASA KASA IP: *.onlinesc.net 22.03.09, 13:34 bezrobotni no raz wpisywac sie , prosze zaczac narzekac jak to Wam zle w zyciu jak to Wam sie nie powiodło no raz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ????? KASA IP: *.159.15.12.static.crowley.pl 23.03.09, 18:25 mhh to to jak ja tez tak pracuje to znaczy że jestem AKWIZYTOREM???:/ no nieźle siedze se w moim nowym mieszkaniu, oglądam wielką 52'' calową plazme po piwo jeżdże nowym audi i to wszystko przez akwizycje:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gnida Re: KASA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.09, 04:05 cyt. "...to to..." Jąkasz się koleś? Na akwizytora to się nawet nie nadajesz :D Po kiego Ci nowe mieszkanie, kup sobie wille, plazmę wymień na 100cali, a co do fury kup coś droższego... np, Bentleya :D komentarze tego typu mnie osłabiają, średnia wieku w Supranecie to 20 lat. Trochę chłopcy podrośniecie to zrozumiecie, że to wał dla debili. cyt. "Dzień dobry polska telewizja cyfrowa, jestemy u Panstwa w zwiazku z jutrzejsza modernizacja sieci telewizyjnych w systemie grupowym na panstwa osiedlu, ulicy..." blebleble Trzeba byc kretynem, zeby takie rzeczy pociskać!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomaranczowa Re: KASA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 19:32 ta dyskusja od samego początku nie ma sensu :) jak wiadomo na rynku pracy jest tyle możliwości i ofert że każdy wybiera to co lubi i w czym czuje sie najlepiej :) proste a jakże treściwe prawda ? :) poza tym średnia wieku 20 lat to raczej pozytywna perspektywa dla młodych i rozwijających się ludzi a jednocześnie dla firmy. Ja próbuję swoich sił już prawie drugi tydzień i patrząc obiektywnie i z pewnym dystansem twierdzę że : a) ta firma daje możliwości rozwoju i naprawde zajebistej kasy jeśli tylko ma sie ku temu odpowiednie predyspozycje (otworzenie biura, szybkie awanse) b) pozytywne podkręcanie i wyśmiewane na forum JUICE daje zajebistego powera i tak naprawde można traktowac to z przymrużeniem oka a jednocześnie świetnie się przy tym bawiąc. (poza tym chyba lepsze takie podejście niż gburowaci przełożeni w wieku średnia 55 lat) Wszelkie zarzucane tu "kity" to po prostu chwyty marketingowe na których opiera sie cała światowa sprzedaż i handel. Każdy z nas nie raz w swoim życiu został nakłoniony do pewnych decyzji tylko i wyłącznie przez podobne chwyty i skutecznych sprzedawców. a co do samego produktu Cyferka cieszy się raczej pozytywna opinią wśród abonentów. czyli na którą jutro ten montaż ? razem z sąsiadami czy troszeczke wcześniej? p.s. poza tym dziwi mnie siła negatywnego zapędu w kierunku SUPRANETU i wszystkich pracowników tudzież szefa itp. skąd w Was tyle zawiści, zazdrości i chęci niszczenia porządnym ludziom opinii wśród innych. pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: KASA KASA IP: *.cable.smsnet.pl 16.01.10, 09:57 Wiesz co, w piźd zie mam takie głupie pier dolenie, zwłaszcza, jezeli ktoś jest bezrobotny!! Czlowiek chce zarobić na rodzine, na chleb, na szkołe dla dzieci, a ty mu kur wa taki SUPRANET POJE BANY wyskakuje! Te wszystkie szmaty icw...e co tam pracują to powinni sie spalić. Oszuści- żerujacy na niewiedzy starszych pań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomarańczowa Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.09, 19:33 ta dyskusja od samego początku nie ma sensu :) jak wiadomo na rynku pracy jest tyle możliwości i ofert że każdy wybiera to co lubi i w czym czuje sie najlepiej :) proste a jakże treściwe prawda ? :) poza tym średnia wieku 20 lat to raczej pozytywna perspektywa dla młodych i rozwijających się ludzi a jednocześnie dla firmy. Ja próbuję swoich sił już prawie drugi tydzień i patrząc obiektywnie i z pewnym dystansem twierdzę że : a) ta firma daje możliwości rozwoju i naprawde zajebistej kasy jeśli tylko ma sie ku temu odpowiednie predyspozycje (otworzenie biura, szybkie awanse) b) pozytywne podkręcanie i wyśmiewane na forum JUICE daje zajebistego powera i tak naprawde można traktowac to z przymrużeniem oka a jednocześnie świetnie się przy tym bawiąc. (poza tym chyba lepsze takie podejście niż gburowaci przełożeni w wieku średnia 55 lat) Wszelkie zarzucane tu "kity" to po prostu chwyty marketingowe na których opiera sie cała światowa sprzedaż i handel. Każdy z nas nie raz w swoim życiu został nakłoniony do pewnych decyzji tylko i wyłącznie przez podobne chwyty i skutecznych sprzedawców. a co do samego produktu Cyferka cieszy się raczej pozytywna opinią wśród abonentów. czyli na którą jutro ten montaż ? razem z sąsiadami czy troszeczke wcześniej? p.s. poza tym dziwi mnie siła negatywnego zapędu w kierunku SUPRANETU i wszystkich pracowników tudzież szefa itp. skąd w Was tyle zawiści, zazdrości i chęci niszczenia porządnym ludziom opinii wśród innych. pozdrawiam A. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do pomarańczowej sądzisz że tu sami idioci ? IP: *.adsl.inetia.pl 25.03.09, 21:59 Wspaniale napisałaś... może coś jeszcze dodasz, śmiało, w necie i to anonimowo, wszystko można. Tylko czemu wszystkie poprzednie posty są nieco odmienne w treści - pewnie jakiś spisek. Firma kręci lody na naiwnych którzy z różnych powodów nie zamówią sobie Cyfry w dziesiątkach punktów tego operatora bezpośrednio, dokładniej - świadczy wręcz usługi charytatywne i dobroczynne dla leniwych. Życzę wielu sukcesów w światowych metodach handlu i dalszej świetnej zabawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomarańczowa Re: sądzisz że tu sami idioci ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 09:38 być może nie idioci. nikomu nie ubliżam. ale twierdzę że obsypywanie i obrzucanie mięsem pracowników i szefa to po prostu czysta zawiść w stosunków do ich (naszych) możliwości które dają sukces i porządne pieniądze. nie udało Wam się w tej branży spróbujcie w innej. wolny rynek, wolny wybór, wiele ofert pracy itd. nikt nie każe Wam uczestniczyć w takim rozwiązaniu czy systemie. produktu też nie wciskamy na siłę a wręcz odwrotnie. czemu poprzednie posty są o zupełnie innej treści? odpowiedź jest banalna. infantylizm z Was po prostu wycieka. kipicie złością. pretensjami bo Wam się nie udało (być może się nie nadawaliście albo po ludzku Wam to nie odpowiadało) jesteście miotani perfidną zazdrościa pomieszaną z żalem. Dla mnie to chore wypisywać na forum o wszystkim co w moim życiu się nie podoba czy nie odpowiada moim oczekiwaniom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poszukiwacz pracy Re: sądzisz że tu sami idioci ? IP: *.chello.pl 11.08.09, 13:46 a nie przyszło Ci do tej pustej egoistycznej głowy, że może należ solidarnie ostrzegać innych ludzi przed cwaniakami , kombinatorami i może zwykłymi oszustami, - nieuczciwi pracodawcy jak najbardziej powinni być wytykani i piętnowani, a wykorzystywanie trudnej sytuacji finansowej innych jest po prostu PODŁE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wasz Stórca :D Re: sądzisz że tu sami idioci ? IP: *.adsl.inetia.pl 26.03.09, 09:49 Sluchajcie medrycy swiata uwaga to ja wasz Bog przemawiam do Was;d Firmy tego typu jak Supranet itp. zajmują sie sprzedaża bezposrednia autoryzowanego dealra jakigos produktu i uwazjacie tak jest na calym swiecie. W wikipedii zanjdziecie cos na temat sprzedazy bezposredniej;p Dlaczego taka forma sprzedazy?? Jest to ciezkie pytanie ale postaram sie wam na nie odpowiedziec:D Dzięki przedsatwicielom handlowym ktorzy docieraja do konsumentow jest wieksza szansa ze dany produkt sie sprzedaż niz jeśli Ci konsumenci pójdą go osbiscie kupic(bo czemu mieliby ni by isc) i ot to cała filozofia to sie nazywa tak zwana siła marketingu :) Oczywiscie jako Bog pozwolilem sobie robic bledy i pisac niestylistycznie nie mówiac juz o znakch interpunkcyjnych:D ps. macie wybor czy chcecie byc cieiciami robiacymi do 65 i dostawac pozniej emeryture w wysokosci 600 pln czy dzialac aktywnie (nie koniecznie mowie tu o akwizycji itp.) czy otworzyc wlasna firme! Cala potega znajduje sie w waszych umyslach!!!!! Najważniejsza jest chęc wiem ze nie kazdy jest urodonym handlowcem czy murarzem ale mozna znalezc inne techniki zarabiania niz opierac sie na jednym i tym samy nudnym i zmudnym systemie pracy od 6 do 14 za 800 pln i tak wkołko :D pss aktywnoscia nazywam wszystko co pozowli pomnozyc wasze pieniazki od inwestycjy gieldowych do innych form zarabiania (pamiatj ze nawet z 600 zlotych jests w stanie cos zainwestwoac:) psss. szukajcie róznych dróg rozwoju i każdej spróbujcie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMMMM Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.cable.smsnet.pl 16.01.10, 09:50 Pomarańczowa - ile dostajesz za te posty? jakaś premijka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ehh Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.tvtom.pl 17.01.10, 04:28 fajnie by było jakby ktoś zrobił donos na tą firme,odnośnie warunków pracy,wszyscy zapierdzielaja na czarno praktycznie. Takie kureXXXXtwo nie powinno istnieć na rynku pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :((( Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.10, 20:00 Obserwuję forum od lat (piszę o różnych firmach) i powiem tyle...! każdy komu się nie wiedzie w pracy lub w poszukiwaniu jej siada przy komputerze i zaczyna wylewać swoje niepowodzenie i zazdrośc. ani jedna osoba która jest zadowolona ze swojej pracy nigdy, przenigdy nie napiszy o swoim zadowoleniu na forum. NIEGATY powodzenia wam nie życzę w poszukiwaniu pracy. jesteście ŻAŁOSNE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.chello.pl 16.02.10, 22:31 Rok temu aplikowalam tam o prace,gdy okazalo sie ze to jakas akwizycja nie bylam zainteresowana a po roku dostaje z ich nr ktory podaja we wszystkich ogloszeniach z ofertami pracy 506...811 reklame cyfry plus.MAM NADZIEJE ZE ZDAJECIE SOBIE SPRAWE SUPRANECIE ZE WYKORZYSTYWANIE DANYCH OSOBOWYCH I PRZESYLANIE REKLAM NA PRYWATNE NR TEL ,JEZELI UZYTKOWNIK NIE PODPISAL NA TO WYRAZNEJ ZGODY ,JEST KARALNE.A ja podpisywalam tylko zgode na wykorzystanie mych danych w procesie rekrutacji i w niczym wiecej-absolutnie nie zgadzalam sie na wysylanie mi reklam-ta firma to tylko naganianie do akwizycji i zbieranie danych osobowych-jedno wielkie oszustwo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Red. Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.chello.pl 18.05.10, 19:44 Ta dyskusja ma sens.. a przede wszystkim kazdy może tutaj wyrazić swoją opinię. Ja powiem tak.. i Z WŁASNEGO DOŚWIADCZENIA: Jeśli ktoś ma ochotę pracować za darmo na to, żeby menager jeździł sobie coraz lepszej klasy fura.. to jest to odpowiednia praca dla niego.. a jeśli ktoś ma ambicje.. nie będzie wciskał takiego gówna ludziom.. a przede wszystkim starszym i mniej świadomym osobom.. bo ta praca generalnie na tym polega.. Druga sprawa.. praca od rana do wieczora i NIE JEST WARTA TAKICH ZAROBKÓW!! Chodząc po ludziach możesz trafić na różne osoby.. nieraz trafialiśmy na jakieś patologie.. to myśli brzmiały tylko pod kątem czy wyjdziemy stamtąd w całości.. Przemyślcie sobie dobrze waszą decyzję. Mimo, że atmosfera w pracy - ludzie są pozytywnie nastawieni.. to pozostaję przy zdaniu, że ta praca nie jest warta niczego! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomaranczowa Re: sądzisz że tu sami idioci ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.09, 19:04 Ania Ania ,ale to nie ta o której myślisz(my się na pewno nie znamy) :D Wypłate dostaje się po przepracowaniu pełnych 14 dni,a nie jeśli ktoś przerobi kilka dni i chce odejść.Tam stawiają na ludzi ,którzy ciągle podnoszą sobie poprzeczkę. Jeśli chodzi o praktyki szefa to byleby było więcej takich przełożonych jak on.Otwarty na wszelkie propozycje,tak jak wcześniej wspomniałam dający chęć do pracy i przede wszystkim obiektywny-takiego szefa chyba każdy chciałbym mieć,prawda? W takim razie uważam dyskusję za zamkniętą ,niech każdy obiektywnie ocenia innych i przede wszystkim zacznie od siebie. ps.rzucając obelgami jednocześniej podając nazwiska raczej spadacie kilka klas niżej niż sami siebie cenicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ty chyba żartujesz Re: sądzisz że tu sami idioci ? IP: *.chello.pl 10.08.09, 12:30 pracodawca MA OBOWIĄZEK zapłacić za wykonaną pracę choćby to była jedna godzina i nie ma znaczenia czy to jest okres próbny czy zatrudnienie na stałe bo w obu przypadkach jest podpisywana umowa ale trzeba pilnować podpisania tej umowy i nalegać na podpisanie nawet w okresie próbnym bo bez umowy g... wam może wypłacić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: sądzisz że tu sami idioci ? IP: *.cable.smsnet.pl 16.01.10, 10:00 Zgadzam sie, ale niestey, takie są liberalne rządy - im wiecej prywatyzacji, tym wiecej takich prac i płac - szkoda, ze ludzie nie potrafią tego zrozumieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.adsl.inetia.pl 05.04.09, 12:47 Piszecie zeby ania nie prowadziła tak biura jak jej były szef to będzie dla niej zawsze szef bo nigdy biura jej nie otworzą. ta firma to jedna wielka śćiema. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomarańczowa Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.04.09, 21:40 na jakiej podstawie tak uważasz? pracowałeś tam na tyle długo by stwierdzić i z góry wszystko założyć? Poznałeś pracowników i menadżera? Czy jesteś kolejnym zawistnym komputeromaniakiem który całkiem anonimowo wylewa żale z powodu nieudanej próby podjęcia pracy w Supranecie? powtórzę po raz eN-ty: zazdrość i zawiść z was kipi. A nam pozostaje tylko pobłażliwie na to rzucać okiem co jakiś czas by dostarczać sobie kolejnej dawki świetnego humoru. z pozdrowieniami a.n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOŚĆ Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.adsl.inetia.pl 03.05.09, 08:56 Tak pracowałem. i dlatego wiem że nigdy nie będzie żadnego nowego biura a tA gazetke co mają to też ściema. mówią że nie może wyjechać bo anulacje gó... prawda ni ma awansu i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeden z treningów Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: 195.93.250.* 14.05.09, 15:57 Pracowałam tam tylko pare dni, ale musze przyznać, że takiej atmosfery jak w supranet to nigdzie w żadnej firmie nie ma. Gdyby nie fakt, że aspiracje zawodowe wzięły góre i jako studentka prawa pracuje obecnie w kancelarii to nie zrezygnowałabym z tak fajnej pracy. Jedyne co moge powiedzieć do ludzi, którzy maja zamiar tam pracować to tyle, że mają szczęście tylko należy sobie dopowiedzieć czy jest się osoba odważna bo od drzwi do dzrwi to zn, że nie masz problemu z ludźmi i wejdziesz do każdego klienta, a jeżeli to potrafisz to praca dla ciebie.Z chęcią popracowałabym tam na pół etatu po kancelarii na bloki haha fajnie by bylo:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JaHa :)) Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.via.zamek.net.pl 23.05.09, 00:12 Sieeeeemanko Dupeczki :)) Oczywiście ja was do niczego nie namawiam... Możecie mieć rozmaite wątpliwości co do Naszej pracy... Ale zapewniam, że takich ludzi i takiej atmosfery nigdzie nie spotkacie!! JUICE!! No jaha :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomarańczowa Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 12:34 HEHE... :) zawsze są plusy i minusy - tak jest w każdej pracy. cieszę się że zaczęły się pojawiać pozytywne wpisy o Supranecie i nie czuję się osaczona przez bardzo odważnych jednocześnie bardzo anonimowych "gości" . JUICE !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niedoszły pracowni Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.adsl.inetia.pl 31.05.09, 14:13 Ci co pisza pozytywnie mają racje i co nie zbyt dobrze się wyrażają też mają racje. byłem tam na rozmowie bardzo mi spodobała się atmosfera ale osoba która ze mną rozmawiała to jakieś małe gó... sepleniące i przygarbione a kolega mi mówił że to będzie dziewczyna albo wysoki czarny chłopak bo jak on był, to oni siedzieli razem i było profesjonalnie a ja trafiłem na jekieś cwaniaka chciałem się dowiedzieć coś o pracy a on jeszcze bardziej zaczął seplenić zrobił sie czerwony i zapisał mnie na telefon. gó...ane jest to ze tam każy może przeprowadzać rozmowy bo czasem tracą pracownika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RasDKN Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.07.10, 10:43 Witam Pomarańczowa. Pozwól, iż zripostuję Twoje posty w jeden sposób - niektórzy mają moralność i szacunek do siebie. Nie będą zatem bawić się w akwizytora itd. Innym to nie przeszkadza bo są nastawieni na sukces, za wszelką cenę. Stąd dla nich to całkiem dobra praca, jeśli do tego zdolności interpersonalne oraz erudycja idą z tym w parze - jest to dobra praca. Ja sam nie mam problemu z pozyskiwaniem i obsługą klientów jako handlowiec. Wierz mi, jest lepiej gdy ludzie przychodzą do Ciebie po coś niż jak masz ich atakować swoją ofertą podszytą jednak chwytami ocierającymi się o oszustwo. PS Jesteś ładną dziewczyną. Wiem bo wiem. Dużo ciepła a wszystkim radzę otworzyć głowy i żyć swoim życiem. Każdemu jego raj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NorMan Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.09, 01:18 Byłem tam tylko na okres szkolenia, w sumie nie zaluje mimo ze nic nie zarobilem. Zawsze to jakies nowe doswiadczenia. Oczwscie sam bezposredni kontakt z potencjalnymi klientami pozostawil we mnie pare zabawnych spomnien, bo spotyka sie roznych ludzi na swej drodze ;) Ogolnie praca wymaga śmiałosci i odpowiedniego podejscia do ludzi. O miłej atmosferze i fajnych ludziach nie musze wspominac bo naprawde milo sie spedzalo z nimi czas pracy :) Jedyne co mi sie nie podobalo to "zrzutki" pracownikow na paliwo do auta. Pozdrawiam cały Supranet, ale i ostrzegam przyszlych pracownikow ze nie jest to praca odpowiednia dla wszystkich. Wiec jezeli komus sie praca nie podoba, to nie znaczy ze nalzey mieszac z błotem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zientek Re:doskonale wiem o co chodzi. IP: *.onlinesc.net 08.06.09, 10:45 po prostu jest tak ze ci których jedyna władzą jest internet siedzą i piszą ze ściema kłamstwo itd.ci którzy maja ambicje i nie poddają się na dzień dobry przetrwają.no cóż prawo dżungli.to co dla was jest sufitem dla nas jest podłogą.gorące pozdrowienia dla wszystkich nieudaczników i pokemonów.juice Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.chello.pl 19.06.09, 14:01 To jest naprawde jakas lipa-poszukuja pracownika biurowego,nic nie mowia o doswiadczeniu,zanosze cv jest ok-mam wyksztalcenie,znam obsluge komp, mam kursy , praca ma polegac na wprowadzaniu umow do systemu i odbieraniu tel.Umawiaja sie na kontakt-nie dzwonia.Potem sie dowiaduje ze moje cv nie zakwalifikowalo sie.Czyzby dlatego ze ostro twierdzilam ze interesuje mnie tylko praca biurowa nic innego i stwierdzili ze nie da sie zrobic ze mnie przedstawiciela????? Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly01 Nie supranet ALE Uczciwa Praca 28.06.09, 10:34 Witam Poszukuje 1 osoby na stanowisko przedstawiciela handlowego Osoba taka musi posiadac odpowiednie kompetencje i chęć do pracy. Oferuje pracę w uczciwej firmie , normalny zespół wspierajacy sprzedaż oraz odpowiedni portfel klientów których już obsługujemy. Osoba taka musi posiadać własny samochód i prawo jazdy rzecz jasna. Siedzibę mamy w sosnowcu praca jest w terenie i w biurze. Nie jesteśmy duża firmą ale małym rozwijajacym się zespołem . Wyższe wykształcenie Umiejętnośc prowadzenia skutecznych rozmów telefonicznych UCZciwość i chęc do doskonalenia umiejętności zawodowych. Motywacje do pracy. czekam na oferty typu cv i list motywacyjny rwesoly@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lucek Re: Supranet- akwizycja!akwizycja!akwizycja! IP: *.centertel.pl 02.07.09, 02:14 Bylem dzis na rozmowie, gosciu zmielil 3 osoby przedemna w minute... Ze mna rozmawial max2 bo jestem gadula. Z poczatku myslalem zeby poswiecic te 7h i isc na szkolenie ale z tego co wide to wszystko zawiera sie w jednym slowie AKWIZYCJA dzieki ludzie za to forum! LIPA! LIPA! LIPA! LIPA! LIPA! LIPA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fell Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.ip.gronet.pl 07.07.09, 14:54 Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fell Re: Supranet- ktoś wie o co chodzi? IP: *.ip.gronet.pl 07.07.09, 14:55 Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie Jest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No zastanów się!! I... Chodź tu do mnie, poczuj się swoJest już ciemno, ale wszystko jedno. Pytam siebie, czym jest piękno? Piękne usta, jasne dłonie, czyste myśli. O boże i mówi tak, jak ja. Myślę sobie, jesteś słaby, to patrz A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Jest już ciemno, wszystko jedno. Mam nadzieję, głupi jestem, że ją mam. Bo spojrzała, jesteś słaby, to fakt. (to fakt) A w myślach: Chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. A teraz chodź tu do mnie, poczuj się swobodnie, przy mnie bądź, aaa... przy mnie bądź. Wiesz. Zaufaj mi, jak chcesz. Zaczaruj mnie, jak chcesz. Pokochaj, kiedy ja, sam ze sobą kłócę się. Oddychaj dla mnie. Spójrz czasem w oczy me. Zastanów się. No za Odpowiedz Link Zgłoś