Dodaj do ulubionych

Karfur ekspres przy Narutowicza

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.03.09, 13:09
Ktos wie czy cos tam sie dzieje?? Kiedy to magicy w koncu otworza?? Termin otwarcia byl chyba przekladany ze 3 razy.
Dzien w dzien tamtedy przechodze i widze drzwi wejsciowe zabite dechą na glucho...Hmmm, po piwo, wolowine i pieluchy mialbym naprawde blisko.

Zdrów.
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: Karfur ekspres przy Narutowicza IP: *.chello.pl 20.03.09, 15:05
      A gdzie ten caffefour przy Narutowicza jest?Pierwsze słysze ze tam
      cos takiego jest wiem że przy Legionów jest.
      • Gość: Kofi Banan Re: Karfur ekspres przy Narutowicza IP: *.cable.smsnet.pl 20.03.09, 17:33
        A nie coffeehour?
        • Gość: Tumanek Re: Karfur ekspres przy Narutowicza IP: 88.220.124.* 20.03.09, 20:22
          Ja polecam biedronke
      • Gość: Zdzichu Gnat Re: Karfur ekspres przy Narutowicza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 07:15
        Nooo budynek juz stoi, ale nic wiecej - stoi przy Narutowicza obok pieciu 10-pietrowcow (przy lodowisku). Mowilo sie, ze ma tam byc biedrona czy lidl ale teraz podobno karfur.
        Faktem jest, ze dla mnie b.dobrze ze w ogole cos otworza, byle bym mial cos pod blokiem.
        • Gość: halinka Re: Karfur ekspres przy Narutowicza IP: *.abcdata.pl 14.04.09, 12:28
          po cholere komu jeszcze jeden carrefour expres??? wolę Lidla bo
          daleko na stary sosnowiec
          • marcinkowa86 Re: Karfur ekspres przy Narutowicza 18.02.14, 14:00
            Witam mogą mi Państwo coś powiedzieć o mieszkaniu w blokach przy ulicy narutowicza, chodzi mi o te wysokie bloki blisko "poziomu 450" - jak sie tam mieszka, czy to dobra dzielnica dla małżeństwa z dzieckiem ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka