Dodaj do ulubionych

Uczelnia szuka studentów za Bugiem

IP: 89.107.158.* 20.07.09, 07:19
Odradzam serdecznie wszystkim tę "uczelnię". Studiowanie w niej to
istny koszmar, również finansowy. Może na innych kierunkach jest
lepiej niż na politologii, którą studiowałem. Na politologii
szczególnie zajęcia z historii to dno. W III klasie technikum miałem
wyższy poziom nauczania tego przedmiotu niż tutaj. Jedyny plus
Humanitas to miłe panie w dziekanacie.
Obserwuj wątek
    • semperfrei Uczelnia szuka studentów za Bugiem 20.07.09, 09:27
      Przeciez Zaglebie i Iwanofrankowsk
      sa historycznie, etnicznie i kulturowo spokrewnione.
      • Gość: hhik Re: Uczelnia szuka studentów za Bugiem IP: *.183.6.193.pronet.static.t-mobile.pl 16.04.14, 13:11
        och jakie to cudowne frajerstwo i cwaniaki!!!psychologia społeczna współpraca?poprawianie relacji?zły portret osobowości...

Nie ma wybaczenia
        Nie liczy się co jakaś męska gnida Ci powie na osobności
        Liczy się forum fakty
        Zastanów się czy warto znać jakiegoś h...
        Jak by się zachował gdyby były laski inne...
        Odpowiedż znasz...

Bajer żałosny ,banda debili ...

NIECH WAM ZIEMIA BEDZIE LEKKĄ!!
        beznadziejne bufory tam ucza tak odpłacili mi...
        wydaje im się,że się przylizali do...
        Te ...potem mówiły że jaki z niego mgr itp
        naiwne...
        nie warto oceniac ich in plus i mówić dobrze
        • Gość: raker Re: Uczelnia szuka studentów za Bugiem IP: *.183.6.193.pronet.static.t-mobile.pl 16.04.14, 13:12
          Ale cwaniactwo ale wielcy zajebiści ludzie och
          • Gość: HUK Re: Uczelnia szuka studentów za Bugiem IP: *.183.6.193.pronet.static.t-mobile.pl 16.04.14, 13:13
            Opiekun roku powien przejżeć dokumentacje a nie uaktywniać sadyzm bawić się i lansować BANDA DEBILI WIELKIE PANY I BOGI TO NIECH WYPIER DO SWOICH TYLKO CIEKAWE CZY IM TO...
            • Gość: KIK Re: Uczelnia szuka studentów za Bugiem IP: *.183.6.193.pronet.static.t-mobile.pl 16.04.14, 13:15
              jacy mądrzy i cwani i wielcy mądrzy i elokwentni lepsi wszyscy..;-D
              • Gość: huijk Re: Uczelnia szuka studentów za Bugiem IP: *.183.6.193.pronet.static.t-mobile.pl 16.04.14, 13:18
                Dlaczego gó...ary faworytki rasistów z innego miasta miały lepiej?bo są przeciętne?odp tych buforów bedzie inna nie szczera ....oni są inteligencja...niech Wam choć sumienia brak to kiedyś wróci ...wielcy...Nie cztery nie to się wypchaj tym trzy plus

DAMA ROZBIERAJĄCA SIĘ I DRUGA PHOTOMODELKA ULUBIONE HASŁO KTO DAŁ DUPY MIAŁY ZAJEBIŚCIE... KRETYNI
    • Gość: student Re: Uczelnia szuka studentów za Bugiem IP: *.adsl.inetia.pl 20.07.09, 17:14
      czyli znowu nam, Polskim studentom podwyższą czesne i Bóg jeden wie za co dadzą
      opłaty. Nie zdziwie sie jak za parking bedzie trzeba płacić...
      • Gość: mania Re: Uczelnia szuka studentów za Bugiem IP: 93.175.77.* 25.01.14, 02:17
        Jest cenzura .
      • Gość: ikea Re: Uczelnia szuka studentów za Bugiem IP: 93.175.77.* 25.01.14, 02:18
        Wszyscy moi znajomi studjujący tam mówią,że tam są zjebani ludzie.
        • Gość: fkilgf Re: Uczelnia szuka studentów za Bugiem IP: *.183.6.193.pronet.static.t-mobile.pl 16.04.14, 13:20
          Myślą ze idioci przytakną ściągającym...mówiące to samo tylko prost słowami udający by nie podpaść wiekszości..oni tez nie lubią .
        • Gość: czarek Re: Uczelnia szuka studentów za Bugiem IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.16, 13:24
          Może pora zmienić znajomych skoro wyrażają tak merytoryczne i dosadne opinie? Fantastyczną atmosferę stuiowania w Humanitas tworzą właśnie ludzie.
    • Gość: student2 polcema Humanitas IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.09, 08:29
      Ja polecam Humanitas, zwłaszcza politologię. Teraz będę na drugim roku -
      bardzo fajny kierunek, świetni wykładowcy. Nie narzekam.
    • Gość: gość Nie polecam Humanitas! IP: 89.107.158.* 22.07.09, 06:48
      Humanitas to szkółka służąca wyłącznie do wyciągania pieniędzy od
      studentów i nic więcej.Wykładowcami są albo ludzie pracujący w
      państwowych uczelniach,w Humanitas odwalający chałturę, albo ludzie
      z przypadku, nie znający się na rzeczy. Sporo studentów to dawni,
      bardzo słabi uczniowie kiepskich szkół średnich, którzy za kasę chcą
      zdobyć wyższe wykształcenie. Mnóstwo tu studentów po 30,40 a nawet
      starszych. O czym to świadczy? Kto ma trochę oleju w głowie czmycha
      bez żalu z Humanitas do uczelni państwowych. Ci którzy piszą że w
      Humanitas jest wysoki poziom po prostu nigdy nie mieli kontaktu z
      prawdziwą uczelnią i plotą od lat farmazony.
      • Gość: STUDENTKA Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.jmdi.pl 29.07.09, 09:43
        cZŁOWIEKU, tY CHYBA W ŻYCIU NIE MIAŁEŚ DO CZYNIENIA Z NORMALNĄ UCZELNIĄ. jA
        STUDIUJĘ GEOGRAFIĘ NA uś I EUROPEISTYKĘ W WSH. jEDYNE CO MOGĘ XŁEGO POWIEDZIEĆ O
        TEJ DRUGIEJ UCZELNI TO FAKT, ŻE WIĘKSZOŚĆ OCEN WYSTAWIANYCH STUDENTOM JEST Z
        DUPY WZIĘTE. JEDNAK CO DO ZAJĘĆ I KWESTII PRZEKAZYWANIA WIEDZY NIE MAM ŻADNYCH
        ZAŻALEŃ. WIĘC ZASTANÓW SIĘ, ZANIM COŚ NAPISZESZ.
        • Gość: x dobra uczelnia IP: 62.29.175.* 29.07.09, 12:52
          Kończę WSH i złego słowa nie mogę powiedzieć o tej uczelni. Świetna kadra,
          niezły poziom. Nie żałuje i nigdy nie żałowałem wyboru
          • Gość: Delta Nie zgadzam się IP: 93.175.77.* 25.01.14, 02:16
            Skończyłam humanitas i bardzo żałuję.Reasumując tego co tam przeżyłam.Faworyzowanie kontra ponizanie.Znieczulica ,powstałe antypatie pomiędzy studentami na całe życie.Niesprawiedliwość ,chore dzieci?-niech pomogą zrozumieć.Powodzenia,w życiu... Na UŚ JES wyzszy poziom ale ludzie bardziej normalni,studiowałam tam rok prawa.Ci co mają dziennikarstwo na U.Ś rozmawiałam z dziewczyną nie zdarza się takie krytykowanie i poniżanie. Zmniejszenie wydajności ,bo przecież pozory...a czasu na poznanie nie dostaniecie.Trzeba być wielce inteligentnym i znawcą by wiedzieć ,że na niektórych krytyka działa odwrotnie,może pomóc stopniowo ale sprawia ,że nie daje się z siebie wszystkiego.Efekty,zdrobnienia,faworyzowania och Martynka ,Edytka ;-Dszkoda tylko ,ze płacimy jednako,bez względu na ciężkie warunki atmosferyczne:D Szansa aby mieć ciastko i zje s c ciastko jakie to ciekawe?Brrr hehe ale się uśmiałam.
            • Gość: Delta Re: Nie zgadzam się IP: 217.97.182.* 12.05.14, 20:18
              Faworyzowania jednych (wywyższających się ,robiących przykrości) a poniżanie wybranej osoby.Popisy na forum bo duzo lasek-wykładowca .Granice których nie powinno się przekraczać .Bravo dzięki korczyńskiemu zdrowi mieli lepiej i będą sobie zdrowi a chorego zgnoić MOBING PONIŻANIE NA FORUM NIESPRAWIEDLIWE OCENY .BEZNADZIEJA NIECH MU ZIEMIA LEKKA BĘDZIE..
        • Gość: roderty Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.atman.pl 30.12.13, 13:16
          Z faworyzacji wzięte i podcinania skrzydeł
          Nie polecam humanitas-nie muszę wypowiadać się konkretnie i rzeczowo .Mam prawo do własnego zdania ,i ataki nie robią na Mnie żadnego wrażenia .Co do humanitas 3/4 populacji zadedykowałabym następujące słowa na Nowy Rok;
          Życzę dużo zła, i cierpienia. Znieczulicy społecznej, odbierania nadziei. Otoczenia myślącego, że jak ktoś jest miły to można przekraczać granice. Unieszczęśliwiania budzenia złych emocji. Depresji, w której nikt nigdy nie pomoże a otoczenie tylko nakręca machine.Smutku trwającego lata. Generalnie by Wam wszystko odbierali i dawali innym oceniając ich za, bardziej zazdrosnych, zawistnych. Otoczenia nieżyczliwych ludzi widzących szanse na to, aby zjeść ciastko i mieć ciastko. Traktujących Was jak idiotów/idiotki bawiąc się cierpieniem.Generaalnie abyście nigdy nie dostawali tego, czego chcecie. Zyg zyg marchewka uczy….Skąd absurd, że osoba, której się zabiera to, czego pragnie i na co zasługuje będzie dalej dobra…Człowiek nie rodzi się zły życie go skrzywia.Niech wszystkie próżne paniusie faworytki niesprawiedliwych wykładowców potrąci samochód, i niech przestaną być pod ochronką. Młody wiek –idioci, hipokryci w tym samym młodym wieku niektórzy już mieli depresje. Bada idiotów, To nie jest program hello nie ma mózgu, „co taki facet może zrozumieć. Nie ma sprawiedliwości wiec i kary nie będzie. Kretyni nieumiejący się zachować na pewno żadnemu frajerowi z humanista już dzieńdobry nie powiem. Jak można było być tak naiwną, miłą idiotką-można? Cierpienia przeszywającego dusze, rozdzierającego serce od wewnątrz i palącego. W wszystkich najgorszych kopniaków. Urwą może miss wystarczy szczęście obcych ludzi. Generalnie ja mam gdzieś je, i tego, że ich radość procentuje smutkiem moich bliskich patrzących na moje cierpienie. Ludzie z wyższym wykształceniem? Dobrzy ludzie?-Konformiści. Niech pracują w depresji złych warunkach a ich dzieci ciężko chorują. Zyg-Zyk marchewka trzeba się uczyć; -] Pamiętna wycieczka do Warszawy przypomina Mi się średnio cztery razy, gdy nie mogę zasnąć. Wytwarzanie w kimś poczucia gorszości;, cała grupa oddała i nie miała problemów poza Pani sympatyczną osobą. Cała grupa manipulowana przez przywódcę razem działali z maila, którego Mi nie dawali. Starsza Pani na wózku potwór, nad, którym się litowałam. Nieczuła się akcepto9wana to młodej dziewczynie, która wyszła ze szpitala powiedziała, że ją obgadują, czują się lepsze. Przerzuciła swoje odczucia na inna osobę. Czemu nie poszła na Uniwersytet Trzeciego Wieku? Nie porządku nakręcała spirale mówiąc plotki na ten i na ten temat. Nagranie 20 s oddane przez pajace, który nie włączał jak były poprzednie nagrania. Nienawiść, oczywiście blondynka nie ma żadnych ambicji. Będzie znosić popisy osoby mającej problemy z sercem i chcącej się popisać ona jest zdrowa jak koń. Ma współpracować z idiomami, wielkimi panoszami. Alkoholiczki chlejące na umór popisujące się, nie wystarczy. Głupie uśmiechy po a nawet niektórzy się cieszą jak Mnie widzą-bada frajerów. Nigdy nie wybaczę i nie zapomnę. Nie będę taka jak byłam, wiem, że Mi nikt nie pomoże. I ze wszystkim musze się cholernie namęczyć. Promocja w Humaniście nawet za darmo bym tam nie poszła już studiować. Dziecko pracujące od 18 roku życia od 7-15 a potem przychodzące w takie barachło. Oj jaka szkoda ,że nie byłam z Mysłowic..
          • Gość: Inea Re: Nie polecam Humanitas! IP: 93.175.77.* 18.01.14, 23:54
            HUMANITAS
            Reasumując konkluzja jest prosta wśród osób z wyższym wykształceniem jest tyle samo prostaków i chamów. Wykładowcy znaczna część jest komformistami układającymi się z gronem studentów. W grupie siła, a Ty jesteś taką słodką idiotką, że na pewno zapomnisz i wybaczysz. Brak profesjonalizmu, człowieczeństwa, humanitaryzmu. Pozbawili mnie chęci by dalej studiować, odbierali marzenia, upokarzali, poniżali.Nie nawiedzę krytyki oni ją wielbią, choć nie zawsze jest konstruktywna.Zdrobnienia, faworyzowanie wszyscy płaciliśmy tak samo.Dla Mnie grono nie życzliwych ludzi, faworyzujących. Poza małymi wyjątkami. Beznadziejna uczelnia ,,Ja Pani mogę dać piątkę za uśmiech ale na uśmiechu daleko nie zajedziemy” ,,drugie zdanie mi się nie podoba” Fakt słodka idiotka ,że jeszcze potrafiła takim osobą napisać dobrą opinie. Fałsz, obłuda.
            • Gość: tem Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.fucio.net 19.01.14, 19:10
              .
              • Gość: ala Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.speedhost.pl 19.01.14, 19:11
                co to?
              • Gość: UFL Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.183.6.193.pronet.static.t-mobile.pl 13.05.14, 10:59
                kit z tym wszystkim ;-O
            • Gość: Kama Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.30.63.26.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.04.14, 20:56
              Co to za bzdury... Widać koleżanka się nie uczyła, tylko liczyła na cuda... U mnie w grupie też były takie osoby, a później płacz, że nie stawiają ocen za ładną buzię. Właśnie za to cenię Humanitas, że pomimo tego, iż jest to uczelnia prywatna, to uczyć się trzeba. Nie ma nic za darmo. Samo opłacenie czesnego nie wystarczy.
              • Gość: Mania Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.183.6.193.pronet.static.t-mobile.pl 16.04.14, 12:52
                Wystarczą szerokie bary i wzrost zajadliwość i hienowatość...ty nie masz nawet ładnej a intelektem też nie przodujesz...Tanim cwaniactwem kopaniem dołów...
                Magia gier statusowych…
                Wierzchołek góry lodowej to lans i megalomania
                Pod podwalinami; gruzy próżności i płytkości emocjonalnej…
                Maska hipokryzji, wydostaje się spod wachlarza fałszu i obłudy
                Pozatracane wartości królują…

Na szczyt w blasku fleszów dostają Ci pełni sprytu i cwaniactwa
                Bez szkieletu moralnego…
                Doceniani i poważani przez pewne grono, którym rządzi hedonizm.
                Skromność ona stanowi podłoże dla idiotów, by Cię zdeptać.

Banda sadystów ,podupadłych moralnie egoistycznych ludzi
                A Ty idź znaj swoją wartość…
                Wiary w ludzi brak?
                Nie czyń już nikomu lepiej niż sobie…

Co ten świat dla Ciebie ZROBIŁ?
                Co Ci DALI OBCY LUDZIE?
                Wspierali, doceniali traktowali z należytym szacunkiem?

Niczym ohydne hieny
                Sępy chcące Cię wykorzystać
                Magia gier statusu…
                Psychologia tłumu…
                A Ty idź swoją wartość znaj…

Ludzie nie rodzą się żli to życie ich skrzywia…
                Bądź dla nich tym, co oni Ci dali…
                Więc nie musisz się wysilać wcale..

Stawiają i poniżają faworyzują ,są rasistami...
                Jednych wywyższają drugich tępią...każą poprawiać coś 7 razy,znęcają się -Korczyński
                Uwielbiają ostracyzm i faworyzowanie.Kochaja znajdować ofiary i poniżać.Zwalą wszystko zły student żle napisał...Panie Korczyński wypchaj się Pan dobrym!!! zasługiwałam na nie tak samo jak Pana faworytki lokalne chwalone czy Skowrońska ,która miała mnie krytykować by bardziej poniżyć.Innym może Pan WMAWIAĆ ,ŻE BYŁY LEPSZE.SWOJĄ WARTOŚĆ ZNAM

Dyplomowany specjalista ds kadr i płac
                Dyplomowany dziennikarz spec (dziennikarz radiowo-telewizyjny)\
                Nikt Pana nie zna i nawet Pan nie jest w rankingu
                Niech Panu ziemia leką będzie i moja twarz stanie przed śmiercią
                choć zapewne sumienia brak
                • Gość: riki Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.183.6.193.pronet.static.t-mobile.pl 16.04.14, 12:57
                  Po co wam studia?
                  Natalia Siwiec zdała maturę za drugim razem...
                  Nigdy nie chodziła ,nie studiowała..
                  Nie dostawała ponizeń i upokarzeń
                  Była wykładowcą...i ma zostać reporterem.

• Gość: gradi Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.183.6.193.pronet.static.t-mobile.pl 16.04.14, 13:02
                    Można spotkać buforów Państwo nie wiadomo co ,chorych psychicznie sadystycznych wykładowców...Liczy się cwaniactwo i dupa...Cóż pozostaje Ci tylko szacunek do Ciebie znanie swojej wartości.Bo zapewne cycków czy figury gorszej nie masz ale nie zniżyłabyś się do poziomu owego by się rozbierać.Lans idiotek popieranych przez komfornistów wykładowców też rozbierających się studentek.Wyzywane bezpodstewnie te które wydaje się wyrastają poza przeciętność .
                    • Gość: himes Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.183.6.193.pronet.static.t-mobile.pl 16.04.14, 13:02
                      Banda ....
              • Gość: mania Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.183.6.193.pronet.static.t-mobile.pl 18.04.14, 10:51
                Kobieta może wymyśleć taki kawał toż przyprawi o zawał.
                To był żart, choć nie koniecznie fart.

Redaktor Korczyński-Przygotowywane się do zajęć dobrze prowadzi zajęcia, powinien dostawać w telewizji więcej aspektów umożliwiających rozwój. Zapewne przeżył wiele na studiach i w pracy. Prorektor też ma wiedze i w sposób solidny pracuje.

mgr Jolanta Łozińska-Dudek, prodziekan
                Dobry człowiek

• Gość: MIKI Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.183.6.193.pronet.static.t-mobile.pl 22.04.14, 14:53
                Polecam więcej pokory h...medialnym.Znajomości typów ludzkich,inteligencji emocjalnej.Nie oceniania po pozorach ...Liczy się tylko to co na forum i wyłącznie.Wypowiedzi sadystycznych c....sumienia brak.Może się załapią u Edytki Kity nagość zakryta maxmodels ulubione hasła,,kto dał dupy,królowa jest tylko lepsza,daj mu slipy '' lub...żenada WZNOSZENIA NA PIEDESTAŁ TYCH ZDROWYCH ODWAŁU OD NOR... KOCHA KAMERE MARTYNE ILNICKĄ EDYTA MA TAKIE ŁADNE OCZY...;-D TEN MAKIJAŻ MOŻE I DOBRZE ALE NIE W KAMERZE TO NIE JEST PROGRAM HELLO NIE MAM MÓZGU KOLCZYKI NIE TE PŁASZ STOI I WLOSY NAGRANIE 10 MINUT BO SZCZENIAK NIE WŁĄCZYL NAGRYWANIA JAK BYŁO O POTEM GNIDA STWIERDZIŁA ,ŻE WYSTARCZY.STARTÓWKA 10 RAZY BO POKORY UCZYMY SO RAJCA ,ZYGO ,SKOWROŃSKA NAJ...BAJECZKI GRONU A SUMIENIE SUMIENIEM A W ZASADZIE BRAK...AKURAT NAWET TE FAWORYZOWANE R...NIE ZABOLI ABY COKOLWIEK NIE INTER NAPISAĆ KOMENTARZE FAWORYZOWANYCH CO Z NIEGO ZA MAGISTER NATALIA RZADZI LICZY SIĘ TYLKO FORUM RELACJE DAMSKO MĘSKIE POWINNY BYĆ TYLKO NA FORUM KAŻDA BY SIĘ PRZEKONAŁA ILE JEST WARTA SZCZEROŚĆ DEBILI I JAK TO JEST NAPRAWDĘ.OCZYWIŚCIE STUDENT TEMPAK BYLE CO NAPISAL ZLE WYGLADAL ITP ...NAJLEPSI CI Z REGIONU SZCZESLIWI MAJA SZCZESCIE ... MEGALOMANIE TRZEBA POLANSOWAĆ DAĆ JESZCZE WYŻEJ..JAKA BOSKOŚĆ I NIEBIAŃSKOŚĆ BEZ PRZEMECZANIA SIE TRZY PLUS A TU NA TRZY PLUS ZDAMY... LEPSZE O NIEBO NAJLEPSZE PFFF człowieczeństwo i SZACUNEK DO KOBIET
                • Gość: HHHH Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.183.6.193.pronet.static.t-mobile.pl 22.04.14, 14:56
                  DRUGIE ZDANIE IM SIE NIE PODOBA ....ONI NAJBARDZIEJ ZAJEBIŚCI A TA CO CHWALI JEDZIE PO NIM W POKOJU ŻAL DEBILI ALE TO CWANIAKI BEZ....NIE WARTO NAWET WSPOMINAĆ komformizm aby g...ze może ją lubie tam więcej dziewuch to samo mówią prost jezykiem ale ich racja ...wielkie panostwo
              • Gość: efew Re: Nie polecam Humanitas! IP: 217.97.182.* 12.05.14, 18:58
                jest upokarzenia poniżenia ;-]faworyzowanie,beszczelność ...wystarczyło tylko być odpowiedniego regionu lub żeby nie odwalało chłopowi który się chciał popisaać i przylizać do grupy dziewczyn ,których było więcej.Trzymanie się meritu ,kultura i szacunek.Niektórzy szanują tylko siebie a te rozbierające są pożądne a ktoś kto odstaje najlepiej.Ten złośliwy jego uśmieszek cieszył się razem ze robi na złość.Pech do ludzi studia po których nic nie ma.Napewno wybrali dobrze dobre wartościowe osoby o gołębim sercu I DA SIĘ WRÓCIĆ DIO PUNKTU WYJŚCIA..BEZNADZIEJA Niesprawiedliwe oceny od widzimisie .
              • Gość: fregeth Re: Nie polecam Humanitas! IP: 217.97.182.* 12.05.14, 19:44
                sadyści...nie miałam szcześcia za bardzo do ludzi poza niektórymi wykładowcami,poniżają zabijają motywację ...i pytanie sędziny na sprawie o to ,ze studenci z dziennikarstwa dali hasło zydzi do gazu.Iż to licencjat na magistra motywację odebrali..ty płać pracy brak i chodz niech cie poniżają .Dla dzieciątek wyrozbieranych pożądnych...będą ok bawiąc się parodią.Szkoda ,że nie miałam szczęścia do ludzi którzy pomogliby mi wyzdrowieć.Gdybym miała dobrze mogłabym być wspaniałym człowiekiem,życie na humanitasie nauczyło wiele ,natchneło na masę refleksji o otoczeniu.
                • Gość: fhsrth Re: Nie polecam Humanitas! IP: 217.97.182.* 12.05.14, 20:04
                  Nikt nie zasługuje na szczęście bardziej niż ja ,to przynależne człowiekowi prawo.Ludzie krzywdzeni krzywdzą,status gry ..Ty wiesz ile jestes warty.Mam mózg bo nie daje wyrozbieranych zdjęć na portalach jak faworytki,i się szanuję.Skończyłam studia mimo ,że było mi pod wiatr żadnej pomocy.Miałam gozej niż inni ,żadnych wspólnych notatek.Potrącił mnie samochód,chora-Edytka robiła wszystko bym się zamkneła w domu,złośliwe teksty.Królowa jest tylko jedna..i parodia wykładowców.. Powinnam założyć sprawę o mobing brak interwencji,poszanowania praw człowieka ale zostałoby odwrócone na opak.Pech do ludzi ,nie warto być miłą dobrą.Z humanitas najbardziej mi utkwiło to-beznadzieja
                  • Gość: ewfq Re: Nie polecam Humanitas! IP: 217.97.182.* 12.05.14, 20:08
                    Kamila,Ewelinka ,Martynka,Edytka mają wiarę w siebie i zostały wynioesiony bo może ma kompleksy ...super pech do ludzi;/okropny kierunek.Potrafią dostrzec kto jaki jes..i niszczyć
                  • Gość: fhsrth Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.183.6.193.pronet.static.t-mobile.pl 13.05.14, 10:54
                    Korczyński jest dobrym wykładowcą przykłada się do zajęć ,jest też wiele dobrych ludzi wykładowców na humanitas.Dyrdymały nie powinne być brane pod uwagę a już napewno nie szkodzić.Gdyby nie takie pisanie nie trzeba by tego prostować ,kit z tym.Ja jestem najlepsza a ci co niedostrzegli jak wartościowym człowiekiem jestem to ich problem wielu dostrzega.Pozatym egzaminy lepiej by się nie nakładały bo potem sobie trzeba jakoś radzić..jest też wielu dobrych ludzi Gierula,Ruta,Rot,SZ.P ŁaZIŃSKA-DUDEK,PANI Z PRAWA MEDIÓW W DECHE ,Z WARSZTATÓW DZIENNIKARZA RADIOWEGO I PARU TAM TEŻ BYŁO INNYCH.NIE MOŻNA CAŁKIEM PRZESADZAĆ DZIEKAN TEŻ ZŁA NIE JEST A ŻE IM TROCHĘ TEŻ ZIAZI TO NA WSZYSTKICH UCZELNIACH.NAWET KACZMARCZYK NA KTÓREGO TYLE OSÓB NADAJE CHOĆ SZAŁU NIE BYŁO CZY CELEJ KTÓREGO STUDENCI SIĘ CZEPIAJĄ A JEST FAJNY .NIE BYLI TACY ŻLI .KIT Z TYM DOŚĆ PISANIA ;-]OSOBIŚCIE BYM NIE POLECIŁA ALE WYKŁADOWCY SĄ RACZEJ PRZYCHYLNI I MIŁE OSOBY W DZIEKANACIE .NIE MOŻNA ZAKŁAMAĆ .CHOĆ CO ZA GŁUPI STUDENT MOŻE MIEĆ WYRZUTY..;OSĄ PROFESJONALISTAMI I STANOWIĄ DOBRĄ KADRĘ .JA NAPEWNO TAM JUŻ NIE PÓJDE ALE NIE BYLI ŻLI WYKŁADOWCY .STUDIA CZY ONE MAJĄ SENS ?MOŻE JAK ROŚNIE MOTYWACJA BO STUDIUJE SIĘ DLA ZABAWY I POPRAWIA TO CZLOWIEKOWI SAMOPOCZUCIE.ZNAM TAKICH CO STUDIUJĄ DLA PASJI WTEDY WARTO ,ALE TAK NIE KONIECZNIE .KONIEC DYRDYMAŁÓW I PISANIA ,OCZYWIŚCIE MOGLIBY BYĆ LEPSI CO NIEKTÓRZY...ALE TRUDNO BEDĄ DLA TYCH KTÓRZY NIGDY SIE NIE ZRECHAABILITUJĄ NIE DOCENIĄ.GDYBY ŚWIAT BYŁ PPRAWY A LUDZIE NIE OCENIALI SIĘ PO POZORACH .BYŁABY UTOPIA.NIE JEST ŻLE ALE JA TAM NIE WRACAM NIE USKRZYDLIŁY MNIE TE STUDIA
                  • Gość: lh.hyi Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.183.6.193.pronet.static.t-mobile.pl 13.05.14, 10:56
                    KIT Z TYM PO CO TO PISAC NA TAKICH TYLKO CI CO MAJĄ ZIAZI W GŁÓWKĘ PISZĄ;-d
                    • Gość: .ghgfijkrf Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.183.6.193.pronet.static.t-mobile.pl 13.05.14, 10:57
                      i tak nikt tego nie czyta a każdy rozsądny ma swoją opinie i wie jak jest i jaki on nie jest itp;-]
              • Gość: ABSOLWENT Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.183.6.193.pronet.static.t-mobile.pl 19.05.14, 12:29
                Nie polecam humanitas bardzo złe mam z tamtad wspomnienia.Dużo nie życzliwych ludzi zabijających motywację ,faworyzujących.Uczyć więcej niż ty c....a na bycie moją koleżanką trzeba zasłużyć. Potem człowiek zlewa jak sie stara jest niedoceniony,zero wsparcia pomocy.Nagonka beznadziejni nie życzliwi ludzie.Zrobili zbyt mało a w zasadzie nic.Poza małymi wyjatkami.Dla mnie żli ludzie śmiejacy się tak naprawde .Nigdy nie wróce na tą uczelnie.Jerzy Korczyński to kawał hama i h...a ,zły człowiek .Osoby występujące w roli autorytetów krzywdzące innych.Wspominam bardzo żle tą uczelnie .
                • Gość: ABSOLWENT Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.183.6.193.pronet.static.t-mobile.pl 19.05.14, 12:39
                  Czasami w życiu jeszcze gorzej a na takich studiach pustaki szcześliwe maja dobrze i baby na wózgu obgadujące gadające głupoty.Barachło nienawidze tych ludzi za ich podłość .Poniżają i upokarzają .Żli podli ludzie fałszywi ograniczeni.Na gó... komu relacje jak człowiek nie będzie się czuł piękny i mądry ...tempi żli ludzie .Bardzo żałuje ,że na nich trafiłam .W pojedynke mogą ci mówić to czy tamto liczy się forum.Po co zadawać się i chcieć relacji z kimś od kogo się czuje gorszym.Beznadziejni niezyczliwi ludzie,poza małymi wyjątkami .Nic nie jest ważniejsze od dowartosciowania bycia mądrym i pięknym.Nikt nie ma prawa upokarzać a pięknym i mądrym a zwłaszcza docenianym nie kazdemu dane.Dlatego trza być tez powściągliwym.Niesprawiedliwe OCENY O KTÓRE CHODZI MI BARDZO I CHODZIŁO ZAWSZE OD WIDZIMISIE .ZŁOŚLIWOŚĆ NIEŻYCZLIWOŚĆ PONIŻANIE I BEZKARNOŚĆ.NIGDY TAM NIE WRÓCE NIKT MI NIE POMÓGŁ STRACIŁAM TAM MOTYWACJE .JAK JUŻ KIEDYŚ TO INNA UCZELNIA
                  • Gość: TYTKO Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.183.6.193.pronet.static.t-mobile.pl 19.05.14, 12:42
                    DLA MNIE A JA JESTEM WARTOŚCIOWĄ OSOBĄ KTÓRA MA PRAWO DO SZCZEŚCIA JAK KAZDY INNY I DO REALIZACJI NIE BYŁO TAM DUŻO DOBRYCH LUDZI. DLA MNIE SERCA NIE MIELI .OSOBY CHORE SĄ ŻLE TRAKTOWANE .NIENAWIDZE TYCH LUDZI I ZAWSZE BEDE MIAŁA ŻAL DO JERZEGO KORCZYŃSKIEGO.SZACUNEK ZA SZACUNEK.MNÓSTWO PODŁOŚCI.
                    • Gość: .ghgfijkrf Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.183.6.193.pronet.static.t-mobile.pl 19.05.14, 12:49
                      Podlizujace się jarajace faje a udajace ,,jak można..."pozujące nago udajace skromne że głupio im bedzie przed kamerą a wywyższające się i pełne arogacji w kontaktach interpersonalnych miały dobrze.Niesprawiedliwe oceny za poprawę 6...2 pewnie wykładowcy się nie udowodni student tępy i głupi..upokarzanie by wróg mówił co żle..znoszenie by skończyć te studia .Tylko czy to było tego warte?-nie .Złośliwość ludzka banda ...niech sobie będą na tym swoim szczycie .Bardzo żle to wspominam PONIŻAJĄ -dla mnnie bardzo żli ludzie.Kazdy płaci jednakowo a jest faworyzowanie itp .BEZNADZIEJNA UCZELNIA ZABRAŁA MI LATA ŻYCIA I JEST TATUAŻEM PRZESZŁOŚCI Z KTÓRYM MUSZE ŻYĆ .BEZNADZIEJNI LUDZIE NIENAWIDZE ICH
                      • Gość: AJHUK Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.183.6.193.pronet.static.t-mobile.pl 19.05.14, 12:59
                        BANDA BUFORÓW EGOISTÓW CO NIEKTÓRZY HAMY -NIE MA NIC WAŻNIEJSZEGO NIŻ WYGRAĆ Z WROGAMI,BY RYWALIZACJA BYŁA SPRAWIEDLIWA .DUŻO PODŁOŚCI KTO NIE CHCE BYC PIEKNYM I MĄDRYM KRYTYKA ADEKWATNA DO KOBIETY BRAK SZACUNKU KORCZYŃSKI ZŁY CZŁOWIEK ZAPEWNE U WYROZBIERANEJ I ...ZAPUNKTOWAŁ TAKI STARY A DAŁ SIE NABRAĆ NA ICH GIERKI UDAWANIA .BEZNADZIEJA TA UCZELNIA DLATEGO NIE OGLĄDAM TELEWIZJI BY NIE PATRZEC NA LUDZI TEGO POKROJU .DLA MNIE TO BARDZO ZLI LUDZIE KOLEJNI JAKICH SPOTKAŁAM .NAJLEPIEJ UTWORZYC BUJDY...STUDENT TO CZY TAMTO BYLI BEZNADZIEJNI.NIE IDZCIE NA STUDIA CHOCIAŻ JAK JESTESCIE WREDNI BEDZIECIE MIELI DOBRZE NA SZCZYCIE A JAK TROCHE GORZEJ TO WAS ...STUDIA TO KIEPSKI POMYSŁ PŁACISZ I PO CO TO.BY POTEM WSPOMNIENIA SŁOWA NIENORMALNYCH LUDZI WRACAŁY .NIE SĄ TEGO WARCI BEZKARNI ,,WIELCY" LUDZIE JA SZANUJE TYLKO TYCH CO MNIE SZANUJĄ A ONI TAK NAPRAWDE TYLKO TYCH GDZIE INTERES WIEKSZY I MAJĄ PEŁNE HIPOKRYZJI ŻRÓDŁA INFORMACJI NIENAWIDZE ICH .TAK SAMO SEDZIOWIE NIE ZAWSZE SPRAWIEDLIWI...ZANIŻYĆ KAŻDY ...DLA MNIE BARDZO ŻLI LUDZIE.NIE POLECAM WOLAŁABYM ICH NIGDY NIE SPOTKAĆ MNIE NIE DOCENILI.JA NIE POTRZEBNIE DOCENIŁAM WIEC KU PARADOKSOWI NIECH IM W PIETY PÓJDZIE TA OPINIA NA TVN PIERWSZA.BEZNADZIEJNI NIENAWIDZE ICH .
                        • Gość: terhyte Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.183.6.193.pronet.static.t-mobile.pl 19.05.14, 12:59
                          Odradzam gdybym mogła cofnąć czas nigdy bym nie poszła tam
                  • Gość: ABSOLWENT Re: Nie polecam Humanitas! IP: 93.175.77.* 20.05.14, 20:27
                    oczywiście tak naprawde jestes lepszy i bardziej wartościowy i dlatego z zazdrosci będą cie chcieli w dół po co maja ciebie docenic .
                • Gość: Nata Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.dynamic.chello.pl 06.07.14, 16:14
                  Ja jestem bardzo zadowolona. Wybrałam Humanitas, bo mój brat ją skończył i bardzo mi polecał. Nie żałuję, chociaż trzeba się sporo uczyć... Teraz idę także tutaj na magisterskie, akurat bardzo fajnie mi się trafiło, bo mogę sobie sama obniżać czesne na zaocznych - jakąś promocję zrobili :D
                  • Gość: politowanie Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.183.6.193.pronet.static.t-mobile.pl 04.08.14, 09:38
                    Wybrałam tą uczelnie z polecenia,ponieważ członek rodziny mi ją polecił i było to w mieście w ,którym się urodziłam.Co dziwne nie bujałam się tam zbytnio,i go nie znałam.W dzieciństwie miałam świadectwa z czerwonym paskiem,znalazłam się na podium w konkursie literackim.M oje zdjęcie wisiało na tablicy na korytarzu.Poszłam do liceum do klasy gdzie wszyscy mieli same paski.Lekarze przez stan zdrowia,powiedzieli ,że nie mogę się uczyć i muszę obniżyć standardy wymagań .Chorobę pokonałam bo nie była ona wrodzona ale nabyta dzięki ...Humanitas cz astke dobrych,życzliwych ludzi Pani psycholog Dudek,zwyciężyli ludzie złej woli.Nie mam powodu do wstydu,skończyłam studia. Rozumie zjawiska społeczne,gierki zazdrość wyczuwam na kilometr .Uważam,że do wstydu powód ma wiele osób...Nawet promocja nie byłaby mnie w stanie zachęcić by ponownie wrócić w mury tej uczelni.Uważam,że dali świadectwo by ustosunkować się do patryjotyzmu lokalnego miasta ,którego wcześniej nie miałam okazji poznać.Nie zamierzam,odradzam tą uczelnie.Nauczyłam się,że nie każdego człowieka trzeba szanować.Szacunek za szacunek proste.Obecne zjawisko mobbingu ,upokarzania,poniżania.Chodzę dziś z głową wysoko poniesioną,rozumie wiecej niż Wam się wydawało..a może manipulacja?coś się komuś należy/?żal===odradZam!!!@!a może kabarecik o jecik tacy idealni jestesmy a ja ślepa
                  • Gość: KLIK;-D Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.30.147.99.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.09.14, 23:39
                    Oj jakie to cudowne promocja...pisze się brat choć sama z rozpędu nie zawsze poprawnie napisze.Wydaj kasę ale pamiętajcie o powściągliwości i oszczędności w słowach.Tytuły to zwyczajni ludzie,którzy rozwineli się w danej dziedzine.Wykształcenie nie świadczy o inteligencji ,jest mnóstwo .... z tytułami.Dana dziedzina..człowiek jest człowiekiem i to nie żałosna edukacja świadczy jakich lotów jest człowiekiem.Wygodnym,małostkowym narcyzem powoli taplającym się i czującym się rozczarowanym.Przeginanie świadome przyzwolenie na mobbing-niektóre organy władz uczelni.Miło słodko brawo dla inteligencji studeckiej jak mają interes -szczere.Nie na forum.Oj wielcy ludzie tego świata wylansowani na lepszych niż są żenada.

Tendencja ludzka guzik dać a od kogoś chcieć.Zrzeszać się wymagać...a dlaczego nie jest tak miło;-D wyimaginowana ważność i niezastąpioność .Głupie dygresje szkłem by sobie... i kość by im pękła od...pff i co da Ci coś magisterka ,pomyśl ile za to mogłabyś kupić to wypłaty wykładowców i byt uczelni.Żal ...inteligentów;-D ACHA no i jakiś uśmiech pajaca gó...aża po skończeniu studiów a jaki tam był wporzo do końca a jakie to były ciacha O(ironia) trudno drugie takie znaleść każdy idący co drugi lepszy i praw mniejszego chamiku.Wysocy muskolarni o fajowej twarzy warto;-D KULTURALNI SZARMANTCY I SZCZODRZY ,BEZ WZORCÓW WYNIESIONYCH .Ryzi itp;D
                    • Gość: KLIK Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.30.147.99.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 07.09.14, 23:40
                      CHARAKTER REKOMPENSOWAŁ NIEDOSTATKI;Dniezastąpionych wyjątkowych ciach...;-D
                  • Gość: Dawid Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.centertel.pl 09.12.14, 22:20
                    STUDIOWAŁEM 2 LATA NA DOFINANSOWANYM KIERUNKU. PŁACIŁEM CO MIESIĄC 205 ZŁ TYM KU...M. MUSIAŁEM ZREZYGNOWAĆ Z NAUKI ZE WZGLĘDU NA STAN ZDROWIA. HUMANITAS WYSTAWIŁ MI RACHUNEK NA PRAWIE 5 TYS ZŁOTYCH I GDY ODMÓWIŁEM SPŁATY - BO ZA CO? ZA NAUKĘ, KTÓREJ JUŻ NIE POBIERAM? - SPRAWĘ ZGŁOSILI DO SĄDU. WYOBRAŹCIE SOBIE TERAZ, ŻE JAKIEŚ 80-90% OSÓB REZYGNUJE ZE STUDIÓW NA PIERWSZYM ROKU, WIĘC W TEJ SYTUACJI MUSZĄ ZWRACAĆ KOSZTY CAŁOŚCIOWE - CZYLI ZA PEŁNE 3 LATA KSZTAŁCENIA, A WIĘC 410 ZŁ X 36 MIESIĘCY. NIE DAJCIE SIĘ NABRAĆ NA DOFINANSOWANIE! TAKIM SPOSOBEM HUMANITAS ZDZIERA PIENIĄDZE Z LUDZI, KTÓRZY WCALE NAUKI NIE POBIERAJĄ, ALE PODPISALI UMOWĘ, WIĘC PŁACIĆ "MUSZĄ"
                    • Gość: Monika Polecam Humanitas! IP: *.dynamic.chello.pl 22.01.15, 21:11
                      Miałam podobną sytuację - studia, choroba, etc. Przedstawiłam dokumentację w dziekanacie oraz na rozmowie z działem zajmującym się rozliczaniem i nie było żadnego problemu. Oczywiście musiałam napisać podanie. Procedura musi ruszyć, inaczej każdy robiłby i ściemniał, co jest dla mnie zrozumiałe. Odbyło się bez odsetek. Dawidzie, czy Ty w ogóle próbowałeś rozmawiać z kimkolwiek w tej sprawie? Wystarczy zwykłe podanie, załączone dowodówki i po krzyku :)
                      • Gość: Maniek Re: Polecam Humanitas! Ja też IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.01.15, 19:38
                        W końcu zabrał głos przedstawiciel uczelni i na hipotetycznym przykładzie wyjaśnił co i jak. Dziękujemy Pani Moniko!

Gość portalu: Monika napisał(a):

> Miałam podobną sytuację - studia, choroba, etc. Przedstawiłam dokumentację w dz
                        > iekanacie oraz na rozmowie z działem zajmującym się rozliczaniem i nie było żad
                        > nego problemu. Oczywiście musiałam napisać podanie. Procedura musi ruszyć, inac
                        > zej każdy robiłby i ściemniał, co jest dla mnie zrozumiałe. Odbyło się bez odse
                        > tek. Dawidzie, czy Ty w ogóle próbowałeś rozmawiać z kimkolwiek w tej sprawie?
                        > Wystarczy zwykłe podanie, załączone dowodówki i po krzyku :)
                      • Gość: rOXANA Re: Polecam Humanitas! IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.15, 15:27
                        Dziękuję Ci za podpowiedź Monika :) Szczerze mówiąc troszkę się wystraszyłam, chociaż Pani Magda z dziekanatu zapewniała mnie, że wszystko będzie ok. Uffff...
                    • Gość: Artur Re: Polecam Humanitas! IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.15, 14:52
                      Chłopie jakie ty głupoty gadasz to głowa mała. Za naukę się weź i pilnuj lepiej swoich spraw, bo nikt za Tobą nie będzie biegał na żadnej uczelni. Witamy w świecie dorosłych, rodzice przyzwyczaili, rozpieścili, a teraz zdiwiony. Żal.
                    • Gość: Aneta Re: Polecam Humanitas! IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.15, 15:02
                      Re: Wyższa Szkoła Humanitas Dodaj do ulubionych
                      Gość: warto IP: *.dynamic.chello.pl 22.02.15, 14:58 Skasujcie Odpowiedz
                      Moim zdaniem nie ma znaczenia, czy Państwowa, czy Humanitas. Na Państwowych i tak płacisz, poziom porównywalny, gdyż wykłada ta sama kadra, na + dla Humanitas jest jednak podejście do studenta, z racji wielkiej nagonki na prywatne uczenie. Nie raz słyszałam, że w Państwowych dziekanat = piekło. W Humaitas wprost na odwrót, podobnie w innych punktach, nawet chcąc iść do Rektora nie ma problemu, ciepły człowiek. Ale to Twój wybór :)
                      • Gość: aaaby Re: Polecam Humanitas! IP: *.opera-mini.net 22.02.15, 21:00
                        O! widzę tu też jesteś, zadaniowa Aneto, Małgorzato i co tam jeszcze sobie wymyśliłaś. Może zaproponuj swojemu przełożonemu przedsiębiorcy jakąś bardziej skuteczną formę reklamy, np. w dyskotekach, pubach, na tramwajach itp., bo tym podbijaniem wątków na forum tylko wyrabiasz negatywną opinię o uczelni.
                      • Gość: Karolina Re: Polecam Humanitas! IP: *.dynamic.chello.pl 22.03.15, 12:56
                        Jeżeli ktoś chce się uczyć, to nie ma. Jeżeli ktoś chce zrobić tylko papier, to do WSB - zapłaci i ma, potem nigdzie pracy nie znajdzie, bo nie wie ile to jest 2+2. W Humanitas wymagają wiedzy. Jestem zdania, że podział na "państwowa / prywatna" uczelnia jest sztuczny, ale nie będę się tutaj zbytnio rozwodzić. Mam porównanie do UJ - nadmuchana atmosfera, przeświadczenie o zajebistości, a między Bogiem, a prawdą wymagania mniejsze niż w sosnowieckiej uczelni. UJ gra na prestiżu, prywatne uczelnie zaś muszą udowadniać, że coś sobą reprezentują, stąd w Humanitas twierdzenie: płacę - wymagam ma się nijak do rzeczywistiści.
                        • Gość: yes yes yes Re: Polecam Humanitas! IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 23.03.15, 21:12
                          Karolino, pamiętaj, że jak piszesz jako Karolina, to piszesz w rodzaju żeńskoosobowym. A jak jako Artur - to dla odmiany w męskoosobowym. To ważne, żeby nie wtopić, bo misterny plan pacynkowania w celu ratowania budżetu swojego pracodawcy (ci niedobrzy studenci, nie chcą studiować na prywatnej uczelni!) może spalić na panewce.
                    • Gość: satina Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.16, 11:33
                      Humanitas ma niższe koszty uczenia się oraz większe możliwości póżniejszego zatrudnienia na dobre stanowisko.
            • Gość: kghyf Re: Nie polecam Humanitas! IP: 217.97.182.* 12.05.14, 18:50
              Niczym urywek z TVN jak ludzie którzy tyle cierpią ,mogą zadawać ból..co za bzdury.Każdy człowiek ma prawo do szcześcia,i to jego radość jest najważniejsza ,samorealizacjua nikogo innego...Nikt nie ma prawa przekraczać granic oczekiwać,że ta osoba będzie rozumiała,zaczepiać,drażnić.Jakimi idiotami trzeba być by myśleć że wszystko im będzie wybaczone i bezkarnie będą sobie jeżdzić ...zło rodzi zło..osoba skrzywdzona krzywdzi innych,po krzywdach litości brak.Jak ktoś jest dobry to z natury a zycie go psuje.Gdybym dostawała to na co zasługuje mogłabym być wspaniałam wyrozumiałym człowiekiem,ale nie gdy z jednego bagna w drugie.Studenci nie potrafiący się zachować spotykają się w sądzie i skarżą jak to zostali wyzwani,a sami wyzwali i przekroczyli granice.Nikt nie zasługuje bardziej na szczeście niż ty chcesz być gorszym człowiekiem idż tam..Upokarzają, poniżają budzą rywalizację ,ranią aby sobie zabrali tą złośliwość do grobu/ parodia. Pozbawiają motywacji dowartościowywują cwaniary są rasistami Korczyński ma mózg i osobie w depresji ,kobiecie mówi coś takiego.Faworyzuje inne gnojąc jedną .Dziennikarz bezkarny on ma mózg i pożądne są te wystawiające się prawie nago a to///żenada .Gdyby nie atmosfera pech do ludzi mogłabym odnaleść sens bardziej się przyłożyć odzyskać zdolność do koncertacji czerpać z tego radość.Wywyższające się...zostały na ...żal;/
          • Gość: menia Re: Nie polecam Humanitas! IP: 93.175.77.* 25.01.14, 01:48
            Reasumując lansiarski charakter studiów, chora rywalizacja.Niewydobywająca najlepszych cech, obniżająca wydajność powodująca zniechęcenia-kierunek Dziennikarstwo I Komunikacja Społeczna. Brak kompetencji związanej z zapoznaniem się z dokumentacją studentów znieczulica społeczna. Generalnie jedynym środkiem motywacji dla tych, którzy mają pecha i padną ofiarami mrowiska jest ostra krytyka, którą pamięta się na całe życie. Brak znajomości psychologicznej ocenianie po pozorach, budzenie zazdrości.Nie wydobywają z każdego to, co w nim najlepsze marnują chęć dalszego rozwoju przez odbierania chęci do działania i przyjmowanie postaw kom formistycznych. Bezczelni l udzie, dla Mnie było to grono obłudnych nie życzliwych ludzi. Dzięki nim zrezygnowałam z dalszego studiowania. Poniżanie kobiet ,do dziś żałuję, iż podczas pamiętnej wycieczki do A –wy nie wyszłam z tego autokaru.. Megalomania kumoterstwo studentki pracujące z wykładowcami, jadowite komentarze wykładowczyń. Bezczelna natura ludzka przekraczająca granice w tym gronie.Faworyzowanie, kolokwialnie ujmując głupota ludzi, którzy mają Cie za słodką idiotkę. Generalnie myślę że dopóki nie doświadczą pewnych sytuacji z autopsji nie zrozumieją –więc cóż życzyć-chorych dzieci? Liczy się efekt..Studenci nie nagrywający nagrań bo nie przycisną przycisku ,jęczenie że zabraknie innym więc 20s zostaje. Odcięcie od maila grupowego ,wprowadzanie w dezinformację (ludzie cierpiący na megalomanie)Nie przekazywanie informacji .Tak są ludzie faworytki, które będę nienawidzić całe życie a aby nie zabrakło nie czasu, cierpienia.
            • Gość: Mania Re: Nie polecam Humanitas! IP: 93.175.77.* 25.01.14, 02:01
              Poprawka kompleksy a bardzo chcieliby być naj ...i osoba ,która poczuła zazdrość namawia reszte w ten sposób nie czując zazdrości bo wszyscy tak...Beszczelność strategia interesu,myślenie że osoba chora to kolokwialnie ujmując głupia nie widzi ,nie ma poczucia własnej wartości.Ludzie nie warci by o nich pisać ,więc na tym zakończe.Sumienia nie mają więc nigdy na nim nikogo mieć nie będą.Po trupach do celu.Wspomnienia pozostające na całe życie ,wnioski wysunięte z psychoanalitykiem przez traumę dzięki humanitas wcale tam nie jest raritas;-dGeneralnie nauka ,że nie zawsze za dobro dostaje się dobro,i często nie warto.
              Na zachodzie każdy ma swojego psychoanalityka,a najmądrzejsza dziewczyna faworytka wykładowców nazywa chorych na depresje wariatami oraz piszę by znależli sobie przyjaciół w środowisku umysłowym,jak również że pchają się tam gdzie ic niechcą.Kabarety grupy nie dbające o każdego członka,...różańcowe,przekraczanie granic ,obgadywanie.Wrogowie na całe życie -studenciaki,siła i cwaniactwo w grupie
              t ich wszystkich żal.Faworytka kopcąca jak z parowozu ;-]
        • Gość: Mania Re: Nie polecam Humanitas! IP: 93.175.77.* 25.01.14, 02:08
          Dokładnie ,,z dupy wzięte''faworyzowanie ,oraz poniżanie ludzi.
        • Gość: HHH Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.183.6.193.pronet.static.t-mobile.pl 22.04.14, 15:01
          Faceci to h...ci z h.... zwłaszcza obludni zapatrzeni w siebie LICZY SIE TYLKO FORUM SZCZEŚLIWI CI Z INNYCH UCZELNI NIE TRAFIALI NA TAK KRYTYKUJACYCH W TAKI SPOSÓB ...
          • Gość: KKK Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.183.6.193.pronet.static.t-mobile.pl 22.04.14, 15:02
            ZAPUNKTOWALI EDYTA KITA MAXMODELS NAGOŚĆ ZAKRYTA MARTYNA ILNICKA I PATRYJOTYZM LOKALNY ZESRAJ SIE./ POŻĄDNE ... NAJLEPSZE
            • Gość: KKKE Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.183.6.193.pronet.static.t-mobile.pl 22.04.14, 15:03
              I LICZY SIE TYLKO FORUM!!!!CWANIACTWO
              • Gość: GGG Re: Nie polecam Humanitas! IP: *.183.6.193.pronet.static.t-mobile.pl 22.04.14, 15:04
                I JAK SIE CIESZĄ WYK...JAK WIDZA ZE KOM ROBIA PRZYKR BRAVO KLASA
            • Gość: 25 PLUS NIGDYNIEZA Re: Nie polecam Humanitas! IP: 93.175.77.* 28.04.14, 19:52
              TANIE CWANIARY DLA NICH PIEDESTAŁ ZAREZERWOWANY
              DZIECKO ...ZAPOMNI...
              ONA NIGDY NIE BĘDZIE JUŻ TYM SAMYM CZŁOWIEKIEM
              ODEBRALI JEJ WIARĘ W LUDZI,NAIWNOŚĆ RADOŚĆ MŁODZIEŃCZYCH LAT...
              SZCZEŚLIWI MAJĄ SZCZEŚCIE
              ONA NIGDY NIE WYBACZY BO NIE POTRAFI
              NIE BĘDZIE TĄ SAMĄ MIŁĄ DZIEWCZYNĄ
              DLACZEGO GÓWNIARY KTÓRE NIE POTRĄCIŁ SAMOCHÓD MIAŁY LEPIEJ?
              OD SAMEGO POCZĄTKU TRAFIŁY W OTOCZENIE KTÓRE ICH APROBOWAŁO
              PRZYMYKAŁO OKO NA ZAJADLIWOŚĆ A ŻYCIE NIE ŚCIORAŁO

ONA NIGDY NIE BĘDZIE TAKA SAMA ..
              POZNAŁA HIPOKRYZJĘ ,NIEUDOLNĄ MANIPULACJĘ
              ABSURDY,FAŁSZ I OBŁUDĘ.

TYM CO W CWANIACTWIE PŁYWAŁY ,MEGALOMANIE POKAZYWAŁY
              JEDNAK GRAĆ UMIAŁY CZEŚĆ ODDAWALI...

ZAWIŚĆ...MUSIAŁBY KTOŚ NIE WIDZIEĆ ICH ZAWIŚCI

TAK NISZCZYMY DOBRO
              RYCERZE...A W ZASADZIE OBŁUDNE...NIE WARCI
              MASZ ICH Z KOKARDKĄ W PREZENCIE DAJESZ ZE WZGARDĄ..
              ŚWIAT UPADŁOŚCI MORALNEJ ,ZAKŁAMANIA,HIPOKRYZJI

IDIOTO TY NAPRAWDE MYŚLAŁEŚ ŻE ONA KIEDY KOLWIEK ZAPOMNI?
              ZOSTANIE TĄ SAMĄ MIŁĄ BEZREFLEKSYJNĄ DZIEWCZYNĄ?
              ONA NIE CHCE POUFAŁOŚCI ,RELACJI ,BLISKOŚCI ..

HUMANITAS W SERCU CIERNIEM SIĘ WBIŁO
              NI POEZJA NI POLITYKA

LUDZIE OBŁUDNI DZIENNIKARSTWO CWANIAKI
              PO HUMANITASIE INTESYWNA TERAPIA,SPECJALIŚCI NIE ZAWSZE POTRAFIĄCY POMÓC.BANDA IDIOTÓW I BARACHŁA .IDIOCI ...CWANIAKI...PUSTAKI...PRZECIĘTNIAKI...ZABILI JĄ ...ONA NIGDY NIE BĘDZIE TAKA SAMA...LUDZIE TYLKO ROZCZAROWYWUJĄ ...NA PRAWDZIWOŚĆ MIEJSCA BRAK...ONA JUŻ NIGDY NIE BĘDZIE TAKA SAMA...
    • Gość: egarg Re: Uczelnia szuka studentów za Bugiem IP: 217.97.182.* 12.05.14, 20:33
      Korczyński mimo wszystko przygotowany,stara się jak może i przekazuje wiedzę .Ja mam do niego duży żal ale to nie zmienia faktu ,że jakoś się stara i powinien tam uczyć dalej.I koniec tego pisania sprawiedliwości nie ma i nie będzie.Zasługuje na szczęście bardziej niż kto inny ,Korczyński odebrał mi je poniżając ,budząc zazdrość,faworyzując.Ważne było aby nie być gorszą.Żaden człowiek nie jest gorszy jest pech lub szczeście do ludzi.Ja go nie miałam,rozbawiła mnie sentencja na tvn jak mogą ranić skoro sami byli ranienie.A w czym inny człowiek jest lepszy od nas zasługuje a szczeście,by go wbijać w ambicje a nas gnoić.Bo wydajemy się może ładni i że mamy wszystko lub się nie podlizujemy.Mam swój mózg bo nie daje wyrozbieranych zdjęć jak panienki najlepsze i pożądne,sumienie poza hetingiem mam czyste.Gdybym była szcześliwa i dostawała to na co zasługuje mogłabym o wiele więcej dać z siebie innym le najpierw samemu trzeba być a jak to odbierają i nie dają to jest niechęć.Poza tym od dziecka jak mnie krytykowali dużo mniej się starałam albo wogóle ,pewne osoby są wątłymi psychologami i nie znają się na ludziach.Tak jak ja,ale byłabym niesprawiedliwa i trochę mi żal tego człowieka ,jak można trochę takiego polubić jak nikt go nie lubiał ,bo to takie typy.
      • Gość: nigdyniez Re: Uczelnia szuka studentów za Bugiem IP: 217.97.182.* 12.05.14, 20:50
        1Korczyński starał się bo przygotowywał testy,zawsze na zajęcia przygotowany.
        2Przyniósł maliny by poczęstować studentów.(heter napisał ,że fajnie ze maja z nim zajęcia bo się dogadał testy ,których i tak nie pisał)
        Osoby obrażane maja więcej mózgu bo nie dają wyrozbieranych zdjęć i się szanują.Rzuciły palenie ,przeżyły mnóstwo przykrości chorzy -osiągali cele. To niesprawiedliwe ,że zdrowi mieli lepiej i ,że nie było szczęścia do ludzi.Nikt nie zasługuje na szczęście bardziej niż ja,to przynależne człowiekowi prawo.Dla tego skoro ludzie je odbierają to trzeba się zmienić i go nie dawać.Świat byłby piękny gdyby za dobro było dobro..Często jest odwrotnie ale dość tych bredni i pisania .Niech mu sobie ziemia będzie lekką ..Powinien uczyć w humanitasie i takie dyrdymały nie powinny mu szkodzić .I były niepotrzebnie pisane osoby chore psychicznie tak maja .
        Opinie studentów nie powinny mu zaszkodzić

• Gość: erwt Re: Uczelnia szuka studentów za Bugiem IP: 217.97.182.* 12.05.14, 20:55
          ale zdrowe do tego stopnia że ich zamknąć nie chcą i uważają że myślą racjonalnie mają swoje racje i miały pecha..humanitas odradzam .Chorych psychicznie z zaburzeniami psychicznymi ludzi na humanitasie jest mnóstwo ...nie potrzebują lekarza bo im dobrze,krzywdzą tylko innych i ten patryjotyzm lokalny ...spojrzenie na ewelinke bo ona miałaby być przedstawicielem..powściągliwość wylewność do niektórych,parodia .Niby obracanie w żart ale tak naprawdę było..;-]
    • Gość: Seba Wyższa Szkoła Humnitas the best IP: *.centertel.pl 21.10.15, 11:36
      Wyższa Szkoła Humanits jest nr 1 dla mnie.
    • Gość: Marek Nawrot Re: Uczelnia szuka studentów za Bugiem IP: 148.81.198.* 29.10.15, 10:22
      WIDZĘ, ŻE KONKURENCJA OSTRO DZIAŁA. HUMANITAS JEST BARDZO DOBRĄ UCZELNIĄ, ŚMIESZNE JEST PORÓWNYWANIE POZIOMEM WYKŁADÓW DO LEKCJI W TECHNIKUM, SZKODA, ŻE NIE PADŁO PORÓWNANIE DO LEKCJI W ZAWODÓWCE, WÓWCZAS OSOBA PISZĄCA TO BYŁABY JESZCZE BARDZIEJ WIARYGODNA... MATURA TO NIE BZDURA. POZDRAWIAM.
    • annibritman38 Re: Uczelnia szuka studentów za Bugiem 16.03.16, 10:19
      Wyższa Szkoła Humanitas jest super uczelnią. Studiuję już 4 rok na Zarządzaniu, Tutaj świetny program wykładania i doniesienie potrzebnej informacji do studentów. Stosunkowo niskie koszty w porównaniu do innych prywatnych. Polecam bardzo Humanitas!!!
      • Gość: Monk Re: Uczelnia szuka studentów za Bugiem IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.16, 13:19
        Możesz napisać trochę więcej o zarządzaniu na tej uczelni? Chciałabym studiować gdzieś niedaleko mojego miasta tzn Dąbrowy Górniczej. Nie chcę iść do WSB bo moja siostra przejechała się na nich kilkakrotnie i ostatefcznie przeniosła się do Katowic na zaoczne na Usiu.
    • Gość: grenedina Re: Uczelnia szuka studentów za Bugiem IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.16, 11:12
      Super uczelnia, polecam. Jako matce 2 rocznego malucha jest ważne istnienie klubiku Żabki. Tam można zostawić swoje dziecko na czas zajęć.
      • Gość: wioleta Re: Uczelnia szuka studentów za Bugiem IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.16, 13:16
        Klubik nazywa się Żaczki :) Ale fakt, że jest to duże udogodnienie dla studentów, którzy w dodatku jeszcze pracują. Ja polecam uczelnię z całą odpowiedzialnością. Fantastyczna atmosfera studiowania dużo wyrozumiałości dla studenta. Czego chcieć więcej.
    • Gość: POLECAM HUMANITAS Re: Uczelnia szuka studentów za Bugiem IP: 148.81.198.* 19.10.16, 10:37
      III klasa technikum, czyli wiadomo z kim mamy do czynienia. W Humanitas trzeba używać mózgu. Jeżeli masz gdzieś czy się czegoś możesz nauczyć czy nie to zapraszam do WSB. Tam papier dostaniesz za kasę ;)
    • Gość: student Re: Uczelnia szuka studentów za Bugiem IP: 148.81.198.* 16.11.16, 15:20
      Miłe Paine w dziekanacie to jeden z elementów który wpływa na to, że warto wybrać tą uczelnie. Najważniejsze, że to prestiżowa uczelnia która daje możliwość uczestniczenia w dodatkowych zajęciach, inicjatywach, wymianach zagranicznych. Poziomem dorównuje niejednej państwowej uczelni. Pozdrawiam.
    • Gość: polecam Re: Uczelnia szuka studentów za Bugiem IP: *.dynamic.chello.pl 06.12.16, 14:41
      Polecam, zacząłem od października i jak na razie widzę same plusy. Super dojazd, jest gdzie zjeść, jest gdzie posiedzieć w przerwach. Wykładowcy ok, pracownicy też, każdy uśmiechnięty, jakby mieli za to płacone (kto wie), na uczelni sporo się dzieje, co rusz jakieś wydarzenia, konferencje, dzisiaj mikołajki... Sesja tuż tuż, trzymcie ksiuki :)
    • Gość: Gocha Re: Uczelnia szuka studentów za Bugiem IP: *.dynamic.chello.pl 15.01.17, 20:47
      Ja jestem zadowoloną studentką. W WSH skończyłam licencjat, teraz miałam pół roku przerwy i wracam od lutego na mgr.
      • Gość: Sara Re: Uczelnia szuka studentów za Bugiem IP: *.dynamic.chello.pl 12.03.17, 16:08
        Gocha, nie miałaś problemu z wzięciem dziekanki? Planuje zajść w ciążę, nie wiem czy też nie będę musiała skorzystać, albo z IOS :/ Nie wiem czy wykładowcy i dziekan pójdą mi na rękę, trochę się boję :/
    • Gość: Gosia Re: Uczelnia szuka studentów za Bugiem IP: 148.81.198.* 02.11.17, 10:36
      Jestem studentką Humanitas, jestem zadowolona w 100%. Na 2 semestrze zaszłam w ciążę, myślałam, że będę musiała przerwać studia, jednak Pani Dziekan zaproponowała mi IOS. Przez 2 semestry chodziłam tylko na pojedyncze wykłady, materiał do zaliczenia oczywiście miałam taki sam jak cala reszta osób w mojej grupie. Choć nie było łatwo, wszystko udało mi się pogodzić. Polecam tą uczelnię.
      • jaslene Re: Uczelnia szuka studentów za Bugiem 06.11.17, 23:14
        W tym wątku zachwalasz Humanitas jako Gosia, w innym jako Maciek, w jeszcze innym jako Janek. Nie zauważyłeś tylko, że przy każdym poście widoczne jest twoje IP. Widać jakie bystrzaki tam studiują.
        Śmiech na sali ten Humanitas. 3,5 roku studiów licencjackich, szkoda, że nie 4 - jeszcze więcej kasy by od was wydoili.
Inne wątki na temat:

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka