Dodaj do ulubionych

Prostytutki na osiedlach w Radzyminie !

05.12.17, 15:28
Witajcie.
Chciałam przestrzec mieszkanców osiedla Centrum Park w Radzyminie czyli Armii Krajowej 4,6,8,10 a przedewszystkim panie mężatki jak ja. Do budynku Armii Krajowej 8 na parterze wprowadziła sie prostytutka tak zwana TIRÓWKA i dziwka na telefon. Ma okolo 175 cm wzrostu czarne krucze włosy w wieku okolo 30-35 lat wysolaryzowana .Z tego co sie dowiedziałam to wynajmuje ona mieszkanie od strony altan smieciowych. Będąc na placu zabaw widuje ją czasem jak sie pręży na tarasie i ogródku. Ta latawica podrywała mojego męża, zapewne tez i innych meższczyzn w sklepie i na ulicy. Nie rozumie jak mozna wynajmowac mieszkanie takiej osobie, trzeba by pogonic te latawice z naszego osiedla.
Nastepnym razem napisze numer mieszkania krore wynajmuje.

PANIE UWARZAJCIE NA SWOICH MEZSZCZYZN !!!
Obserwuj wątek
    • k.sobieraj.78 Re: Prostytutki na osiedlach w Radzyminie ! 05.12.17, 15:29
      Tak jak obiecałam, podajen numer lokalu ktory ta LADACZNICA wynajmuje. jest to lokal nr.15.
      Dokladny adres to:

ALEJA ARMII KRAJOWEJ 8 lok. 15.

Zróbmy coś i pozbądzmy sie tego kurestwa z naszego osiedła.
      Jeszcze tylko pragne zwrócić uwagę, iż w lokalu może dochodzić do przestępstw okołoprostytucyjnych takich jak stręczycielstwo, sutenerstwo czy kuplerstwo,a może i narkotyki.
      –Jakby tego było mało, to nawet nasze dzieci są zaczepiane przez panów dopytujących, gdzie tu mieszka pani prostytutka, bo już u niej był, ale nie pamięta gdzie.

Nastepnym razem wrzuce tu zdjecia tej ladacznicy i jej kolezanek PROSTYTUTEK i TIRÓWEK które tez tam przychodzą.
      • lastlogin Re: Prostytutki na osiedlach w Radzyminie ! 05.12.17, 17:13
        Brakuje jeszcze cennika!
      • gw-15 Re: Prostytutki na osiedlach w Radzyminie ! 05.04.19, 15:44
        No zdjęcia faktycznie by się przydały :-)

p.s.
        Pierwszy raz wszedłem na forum Radzymina, nie wiedziałem że tutaj takie ciekawe tematy są. Będę częściej zaglądał.
    • michal_prickstein Re: Prostytutki na osiedlach w Radzyminie ! 27.12.17, 11:09
      Nie starałeś się pisząc ten dowcip, popracuj nad warsztatem.
    • jugnehalmu Re: Prostytutki na osiedlach w Radzyminie ! 24.05.19, 19:24
      Każdy ksiądz pedofil powinien siedzieć w więzieniu, a nie na parafii! #wiosna @wiosnabiedronia @KGawkowski
      imgbbb.com/image/emzjZ
    • Gość: ert Re: Prostytutki na osiedlach w Radzyminie ! IP: *.angarod.net 09.08.20, 10:49
      SP Zagościniec

Warto przyjrzec sie osobie zarzadzajace szkołą w Zagościńcu. Przeciw tej osobie toczone jest postępowanie w Prokuraturze z powodu działania na szkodę szkoły. Tajemnicą poliszynela jest ze znajduje sie w związku partnerskim z psychologiem dzieciecym szkoły. Chyba komus LGBT za bardzo uderzyło do głowy. Czy naprawde chcecie aby ktos taki zajmowal sie waszymi dziecmi?

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka