kolezanka20 14.03.05, 23:12 czy ktoś może coś polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ats77 Re: sala weselna w Wołominie lub okolicach 15.03.05, 09:29 Rok temu wyprawialiśmy swoje wesele w sali OSP. Było nie drogo ale obskurnie. Teraz po remoncie jest tam o wiele lepiej. Nie wiem, nie byłam ale słyszałam, że dużo się zmieniło na korzyść. Nie znam też ceny ale wiem, że aby ją wynająć musisz wziąć ją razem z obsługą kucharską. Jedzenie bardzo dobre, polecam bo korzystaliśmy z usług tej ekipy kucharskiej, a co najważniejsze to ceny mieli bardzo korzystne. Słyszałam też, że super jest Galop z Kobyłki ale za to bardzo drogi. Nie wiem czego ty szukasz i za jaką cenę? Odpowiedz Link Zgłoś
ania.de Re: sala weselna w Wołominie lub okolicach 15.03.05, 09:51 w wołominie w stolarce, w eltorze, w kobyłce na ul. ceramicznej, na ul. nadmeńskiej 5B, galop w zielonce, krysti(inaczej Dom Polski), w Górkach Mronowskich, w wołominie na ul. jakiejs kwiatowej. na ul. Piłsudskiego w wołomoinie, w Przybyszówce. Odpowiedz Link Zgłoś
kolezanka20 Re: sala weselna w Wołominie lub okolicach 18.03.05, 11:32 chodzi mi o salę,która jest fajna,w której byliście i którą mozecie polecić. co do kosztów to interesują mnie miejsca gdzie by było maksymalnie do 120zł za osobe, ale najlepiej troche mniej :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ania.de Re: sala weselna w Wołominie lub okolicach 22.03.05, 14:51 moje wesele było na Nadmeńskiej w Kobyłce, cena za sale to ok. 2800zł, dla 120 os idealna, u mnie było więcej i było ciasnawo. wiem ze mozna u niego tez wziac jakies kucharki i całą oprawe weselną. była, zadowalona z wesela, sala pięknie wygląda na filnie weselnym, jest bardzo fotogeniczna. Odpowiedz Link Zgłoś
kolezanka20 Re: sala weselna w Wołominie lub okolicach 22.03.05, 22:58 witam.kontaktowałam sie z tym Panem, nadal jest 2800 za sale. w przyszłym tygodniu wybieramy sie obejrzeć. mam dwa pytanka czy tam są krzesła czy ławki? czy sala jest udekorowana czy samemu trzeba to robić?to miejsce nam pasuje, bo jest blisko kościoła, w którym bedzie ślub. Odpowiedz Link Zgłoś
avista99 Re: sala weselna w Wołominie lub okolicach 10.03.06, 10:46 W budynku Cechu na II piętrze, przy ul Moniuszki w Wołominie. Ładnie wyremontowane. Duża szatnia, ładne łazienki, ciekawy wystrój. Jest chyba klimatyzacja. Odpowiedz Link Zgłoś
type1 co do sali w cechu 20.08.06, 00:16 co do sali w cechu to moze sie zmienilo ale 3 lata temu wygladalo to jak sala gimnastyczna, pozaty jesli placisz pare tys. za sale a on na koniec kaza ci doplacac za prad wedlog wskazan licznika to jak dla mnie jest to zenada Odpowiedz Link Zgłoś
izka2103 Re: sala weselna w Wołominie lub okolicach 02.02.06, 14:04 Cześć bardzo fajna sala jest na ul.Piłsudskiego za kościołem Robotnika w stronę jak jedziesz na czarną .Ta pani nazywa sie Falkowska jak się kogoś zapytasz to wszyscy ci powiedzą .Naprawdę jest zajebista .Polecam Odpowiedz Link Zgłoś
editss Re: sala weselna w Wołominie lub okolicach 17.02.06, 10:39 Ja na temat tej sali mam trochę odmienne opinie. Pani traktuje wszystkich jak złodziei. Przez całe wesele kręci sia jak cerber, a później z zabraniem pozostałego jedzenia jest problem. No i wogóle miła to ona jest tylko dopóki nie zaraezerwujesz...a im bliżej wesela tym wiecej warunków i dopłat. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
lpatezag Re: sala weselna w Wołominie lub okolicach 09.03.06, 13:55 Latem w tej sali na Pilsudskiego blisko Domu Pogrzebowego jest smazalnia,upal nie z tej ziemi.Troche dalej jest sala kolo CPN-u, taki rozowy budynek z klima ale tam samo wynajecie kosztowalo w tamtym roku 5000zł plus inne oplaty.Ale super sale widzialem pod Radzyminem,w Emilianowie bodajze Odpowiedz Link Zgłoś
ania.de Re: sala weselna w Wołominie lub okolicach 10.03.06, 07:55 potwierdzam, nie polecam tej sali a może bardziej tej babki. Odpowiedz Link Zgłoś
basiak33 Re: sala weselna w Wołominie lub okolicach 28.06.06, 14:16 tez mielismy tam wesele w zeszlym roku - obsluga byla bardzo mila cena 100 zl od osoby - a jedzenie nawet dostalismy na wynos polecam kontakt 697 84 64 64 Odpowiedz Link Zgłoś
miauuu4 Re: sala weselna w Wołominie lub okolicach 25.03.06, 18:49 Moi znajomi organizowali wesele w Galopie-Kobyłka, oddalone od trasy, ale jednocześnie łatwo znaleźć. Obsługa i jakość jedzenia na wysokim poziomie. Dodatkowo bez najmniejszych kłopotów z pilnowaniem kelnerów, jedzenia, wódki. Sama zamerzam tam wyrawić swoje tylko słyszałam że sa bardzo zajęci. Nie pamietam ceny. Odpowiedz Link Zgłoś
type1 co do ceny w galopie 20.08.06, 00:13 co do ceny w galopie...... to sie ceeeenia zapomnij o 120 zl 200 jest bardziej realne Odpowiedz Link Zgłoś
posik Re: sala weselna w Wołominie lub okolicach 08.04.06, 21:39 My robiliśmy przyjęcie w Falconie, kiedyś to była knajpa naprzeciw kina Kultura. Cena przystępna, jedzenie dobre, tort wspaniały, na koniec kelner zaproponował zabranie pozostałego jedzenia i sam nam je zapakował. Odpowiedz Link Zgłoś
pysiunia5 Re: sala weselna w Wołominie lub okolicach 11.05.06, 23:14 a czy ktoś robił lub był na weselu w cechu po ramoncie???jak z jedzeniem?dużo? dobre czy takie sobie?jak sie sprawdza to ze ta sala jest na drugim piętrze- bardzo uciązliwe czy da się wytrzymać??? Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarolinkaa Re: sala weselna w Wołominie lub okolicach 27.06.06, 16:20 Własnie-ja tez mam zamiar robic w Falconie-cena tez jest przystepna jak dla mnie, wiec zobaczymy jak z reszta:) Odpowiedz Link Zgłoś
posik Re: sala weselna w Wołominie lub okolicach 28.06.06, 00:19 Mieli super dobry tort (na zamówienie), sporo luzu dla nas - za dłuższą zabawę niż było w umowie zapłaciłem tylko kelnerowi za jego pracę. Szczególnie dobre były krokiety. Kawa, herbata, ciasta i owoce stały od początku do końca na osobnym stole i można sobie było brać co kto chciał, kto wcześniej wychodził mógł sobie też coś wziąć na drogę. Odpowiedz Link Zgłoś
nenuphar77 Re: sala weselna w Wołominie lub okolicach 29.05.06, 11:56 Kobyłka sala Idylla, ul. Ceramiczna 37 polecam Odpowiedz Link Zgłoś
flash3 A może w Markach 27.06.06, 21:16 Takie coś: centrumsultan.pl/ Zobaczcie tylko zdjęcia: centrumsultan.pl/galeria.htm Te zdjęcia mówią same za siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
ladief Re: sala weselna w Wołominie lub okolicach 06.07.06, 15:16 Witam. Czy może ktoś ma wyrobioną opinię o sali weselnej na terenie eltoru. Zamierzam wynająć tą salę na własne wesele Odpowiedz Link Zgłoś