miki995 15.03.05, 09:53 Poprawcie mi humor z rana i napiszcie czy jest gdzieś bardziej beznadziejnie niż w Wołominie ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
altu Re: czy jest gdzieś gorzej ??? 15.03.05, 13:00 Pewnie, ze jest gorzej.. Nawet nie zdajesz sobie sprawy, jak bardzo :) Odpowiedz Link Zgłoś
aerde Re: czy jest gdzieś gorzej ??? 15.03.05, 13:31 miki995 napisał: > Poprawcie mi humor z rana i napiszcie czy jest gdzieś bardziej beznadziejnie > niż w Wołominie ? A co Ci się takiego nie podoba? I co Cię w takim razie tak tu trzyma, byś nie mógł się wyrwać z tej beznadziei? Odpowiedz Link Zgłoś
miki995 Re: czy jest gdzieś gorzej ??? 15.03.05, 14:21 nooooo... właściwie nic mnie tu nie trzyma ... No to leeeecęęęę ... bo chcę, czy są pieniądzę czy nie... .. no a właśnie - bo ja bym chciał do Stolicy a tu mnie nie stać po porostu cholera ! Odpowiedz Link Zgłoś
ktosiuf Re: czy jest gdzieś gorzej ??? 15.03.05, 18:18 Ja wiem gdzie jest gorzej...i na serio to wiem bo mam tam kolezankę i mi mowila...więc gorzej jest w PRUSZKOWIE! Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: czy jest gdzieś gorzej ??? 16.03.05, 12:45 więc gorzej jest w PRUSZKOWIE! a to ciekawe, można spytać pod jakim względem? Byłaś kiedyś w Pruszkowie? altu, co ty na to?;) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: czy jest gdzieś gorzej ??? 16.03.05, 15:14 altu mowi: nieprawda!! w Pruszkowie nie jest tak źle.. jest całkiem fajnie: - są morderstwa nad rzeczką - jest akcja czołgowa.. - jest duża różnorodność opinii i poglądów.. jak już Prochazka napisał: zapraszamy do Pruszkowa !! gościnnie, w ramach rewizyty :) Odpowiedz Link Zgłoś
lilaa Re: czy jest gdzieś gorzej ??? 16.03.05, 23:15 do Stolycy, jedz a jak chcesz to moge cie rano zabrac bo jezdze codziennie. Z mila checia, bedzie o jeden samochod mniej w tych okropnych korkach... Odpowiedz Link Zgłoś
choinka04 Re: czy jest gdzieś gorzej ??? 17.03.05, 09:30 NO Bomba! Jak to miło ,że ktoś chce pomóc człowiekowi! Dziękuję za propozycję! Chyba zacznę wychodzić z depresji ...:) Ale póki co to brakowało by mi tej codziennej dawki adrenalinki po tym porannym rajdzie, kiedy wszyscy dookoła chcą mnie zabić, a wszędzie czyhają dziury w jezdni... ...a przy okazji jaki masz średni czas dojazdu? Odpowiedz Link Zgłoś
katarzyna.br Re: czy jest gdzieś gorzej ??? 17.03.05, 17:27 Myślę że gdzieś może być gorzej. A dlaczego tak nie lubisz Wołomina???? Odpowiedz Link Zgłoś
choinka04 Re: czy jest gdzieś gorzej ??? 18.03.05, 10:21 a czego mam nie lubić ??? (parafrazując odpowiedź Adama Ewie w raju na pytanie - "czy mnie kochasz?") jak będę kiedyś mieszkać w Warszawie to znielubię Warszawę... Odpowiedz Link Zgłoś
zosinek2 Re: czy jest gdzieś gorzej ??? 19.03.05, 21:22 Ludzie, nie narzekajcie tak na Wołomin, bo sami na siebie narzekacie, tylko weźcie się za swoje otoczenie o ile się wam nie podoba i je spróbujcie zmieniać. Wołomin to wy, więc można wysnuc wniosek ze sami siebie uważacie za kompletnych nieudaczników. A ja znam sporo ciekawych osób w Wołominie. Odpowiedz Link Zgłoś
teresa66 Re: czy jest gdzieś gorzej ??? 21.03.05, 07:28 No właśnie. Zgadzam się z wypowiedzią zosinek2. Wybrałam sobie Wołomin do zycia w 82. roku. Początkowo czułam się tu troszke gościnnie, ale polubiłam to miasto, tu żyję, pracuję od wielu lat i powiem Wam, mimo qwszystko lubię to miasto. Może jestem dziwakiem ale uważam, ze to jakie ono jest i jak sie nam w nim zyje w dużej mierze zalezy od nas Odpowiedz Link Zgłoś
mysza54 Re: Ale może być lepiej 21.03.05, 18:10 tylko wrzucajcie śmieci do pojemników,zwracajcie uwagę bluzgającym na ulicy, reagujcie jak małolatom sprzedają piwo i fajki,wlączajcie się do inicjatyw na rzecz Wołomina, lub sami podejmujcie takowe no i bierzcie udział w wyborach radnych mądrze!A w ogóle to jest extra miasto:) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Ale może być lepiej 22.03.05, 09:36 popieram: a w ogóle to jest extra miasto! trochę optymizmu, kochani :) Odpowiedz Link Zgłoś
i-studio1 Re: Ale może być lepiej 31.03.05, 11:44 altu napisała: > popieram: > a w ogóle to jest extra miasto! > trochę optymizmu, kochani :) Popieram :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tu.joanna wszędzie dobrze gdzie nas nie ma 22.04.05, 16:58 Mieszkałam w Wołominie parę lat i to w jednym z "najlepszych" miejsc - w blokach komunalnych przy Sikorskiego - Moniuszki - Sienkiewicza. Teraz mieszkam w Miłosnej, ale sentyment do Wołomina został. Z przyjemnością tu przyjeżdżam na zakupy, mam tu swoją panią krawcową, fryzjerkę. Może to jest jednak tak, że dobrze jest tam, gdzie nas nie ma?... Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: wszędzie dobrze gdzie nas nie ma 23.04.05, 13:10 ja uwazam, ze dobrze jest wszedzie. tylko zamiast narzekania na malą atrakcyjność należałoby zacząć robić coś, zeby tą atrakcyjnosc zwiekszyc.. zeby zmienic swiat, trzeba zaczac od siebie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
byu371a1 Re: czy jest gdzieś gorzej ??? 22.04.05, 07:46 Owszem jest gorzej....Własnie w Warszawce!!!!!Zamierzam stąd uciec i to jak najdalej!!!!!!!!!!!!!!!!!!111 Odpowiedz Link Zgłoś