necia27 05.01.07, 18:59 Co powiecie o tym lekarzu i o szpitalu w Wolominie.Facet pierwsze wrazenie robi super,przynajmniej na mnie takie zrobil. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilonadw Re: Dr,Andzej Lipa z Marwitu? 05.01.07, 22:20 Jeśli chodzi o dr Lipę... W szpitalu nie miałam okazji leżeć, więc się nie wypowiem. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.de Re: Dr,Andzej Lipa z Marwitu? 08.01.07, 09:11 proponuję użyć wyszukiwarki, ten temat już był poruszany na forum.\ Odpowiedz Link Zgłoś
necia27 Re: Dr,Andzej Lipa z Marwitu? 11.01.07, 12:34 ilonadw 05.01.07, 22:20 + odpowiedz Jeśli chodzi o dr Lipę... W szpitalu nie miałam okazji leżeć, więc się nie wypowiem. Nie rozumiem,jesli nie masz nic do powiedzenia to po co sie wpisujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
ilonadw Re: Dr,Andzej Lipa z Marwitu? 11.01.07, 14:47 hmmm, wystarczy trochę pomyśleć i zrozumiesz, że te kropeczki oznaczają, że szkoda nawet się wypowiadać na temat dr bo nie jest tego wart! ale widać nie wszyscy umieją czytać pomiędzy wierszami Odpowiedz Link Zgłoś
ania.kam Re: Dr,Andzej Lipa z Marwitu? 15.01.07, 16:42 Osobiście gościa nie znam. A teściowa o nim mówiła, że jakie nazwisko - taki lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieci_07 Re: Dr,Andzej Lipa z Marwitu? 15.01.07, 21:33 ja również słyszałam bardzo dużo negatywnych opinnii i nawet kilka konkretnych historii gdzie główny bohater wyrządził wiele złego. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.de Re: Dr,Andzej Lipa z Marwitu? 16.01.07, 13:06 to może coś dodam, miałam niezaplanowaną cesarkę i on ją zrobił i żyję i dziecko też, jedynie blizna niezbyt śliczna (ale nie wiem czy taka moja uraoda czy jego fachowość). Odpowiedz Link Zgłoś
gruba5 Re: Dr,Andzej Lipa z Marwitu? 16.01.07, 15:38 Miałam kilka razy do czynienia z tym panem jest spoko tak jak lekaż mozna z nim załtwić wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
mika_007 Re: Dr,Andzej Lipa z Marwitu? 20.01.07, 15:46 jeśli w Marvicie polecam dr.Jagiełło ;) a jeśli o szpital chodzi to pozytywne spotkania miałam z Jagiełło,Zdunem (choć miewa humory) i Gołąbkiem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madzialena79 Re: Dr,Andzej Lipa z Marwitu? 26.01.07, 16:51 Z dr Jagiełło i Gołąbkiem miałam do czynienia jedynie na poziomie państwowym czyli nigdy za pieniądze i jak dla mnie obaj są okropni. O Gołąbku szkoda gadać chociaż jako specjalista jest niezły. Ze Zdunem miałam sporo do czynienia w szpitalu - leżałam parę tygodni i zachowywał się super Odpowiedz Link Zgłoś
aniaemail Re: Dr,Andzej Lipa z Marwitu? 29.01.07, 13:48 Miałam do czynienia z Lipą: ogólnie jest miły, zastanawia mnie jego praktyka w szpitalu i doświadczenie??? Odpowiedz Link Zgłoś
sislley Re: Dr,Andzej Lipa z Marwitu? 29.01.07, 15:10 O dr Andrzeju Lipie słyszałam, - pozytywne opinie Odpowiedz Link Zgłoś