minka355 25.03.07, 23:41 czego Waszym zdaniem brakuje w Wołominie i okolicach? kina, teatru, parkow? zlobkow? miejsc spotkan? koncertow? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
melanika Re: czego brakuje? 26.03.07, 11:15 Nie brakuje niczego poza dobrą drogą do Warszawy. Kino jest, znani ludzie przyjeżdżają, kabarety też, sklepów pod dostatkiem. Cisza, spokój. Jest fajnie. Odpowiedz Link Zgłoś
dert1 netkonkret od 2 dni. 26.03.07, 15:49 . www.netkonkret.pl nie działa od 2 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
libra_a Re: czego brakuje? 26.03.07, 16:39 Brakuje normalności, ale to chyba średnia krajowa. Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarolinkaa Re: czego brakuje? 26.03.07, 21:30 wszytskiego na poziomie. Co z tego ze jest kino jak jest w nim zimno, brudno i smierdzaco a repertuar jest przestazały. Co z tego ze sa puby jak tylko dla dresów. No jest capuccino pub ale tam w zimie jest zimno. Odpowiedz Link Zgłoś
melanika Re: czego brakuje? 27.03.07, 09:22 No akurat kinu trudno zarzucić przestarzały repertuar... :-/ Puby są nie tylko dla dresów, a ja chętnie bym widziała pub dla niepalących :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kaaarolinkaa Re: czego brakuje? 27.03.07, 12:30 jasne....a Pajęczyna Charlotty to super hit-przedpremiera ;// Odpowiedz Link Zgłoś
bird_a Re: czego brakuje? 27.03.07, 13:07 Spróbuję podsumować :) - dobrej drogi do Warszawy - niby zatoczki dla autobusów w Zielonce i poszerzenie drogi trochę dało, ale niedużo, - sensownego kina - był moment parę lat temu, gdy premiery wchodziły u nas w jednym czasie, co i w Warszawie, brak sensownego, także niszowego repertuaru, - przyzwoitego (!!!) dworca PKP tu brak Cappuccino Pub akurat jest bardzo miłym, ciepłym miejscem... Odpowiedz Link Zgłoś
bird_a Re: czego brakuje? 28.03.07, 22:27 Nie wiem. Tu i tak nikt nie zagląda... Odpowiedz Link Zgłoś
aj7778 Re: czego brakuje? 29.03.07, 00:07 wypas wole Rybe !!! kadzidłka mnie wykańczają Odpowiedz Link Zgłoś