josip_broz_tito 15.09.03, 20:12 No co tam słychać w "bratnim" mieście:-)? Jak jest w Wołominie? A w ogóle był ktoś z Was w Pruszkowie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stary.prochazka Re: Pozdrowienia z Pruszkowa :-) 30.09.03, 14:57 Jóźku, nie wiedziałem że ty tutaj też szalejesz:))Pozdrawiam Wołomin oraz "Wołomin" i zapraszam na forum pruszkowskie: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=132 No właśnie, był ktoś kiedyś w Pruszkowie?Podobno w Wołominie jest dziesięc razy więcej knajp, to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
sajgonetka Re: Pozdrowienia z Pruszkowa :-) 20.11.03, 13:47 Ja odwiedzam regularnie i Pruszków i Wołomin (no dobra, W. trochę rzadziej, ale jednak). I stwierdzam, że Pruszków jest lepszy... fajniejszy klimat, więcej się dzieje i w ogóle jakoś tak inaczej... (na forum pruszkowskim od czasu do czasu sie pojawiam, dzisiaj tutaj jestem po raz pierwszy ... ale "znajomi" z FP są...) Jestem obiektywna, bo nie mieszkam ani w Pruszkowie, ani w Wołominie... Odpowiedz Link Zgłoś
shpinak Re: Pozdrowienia z Pruszkowa :-) 30.11.03, 18:48 weźmy forum wołomińskie w posiadanie bo z tego co widzę to niewiele się tutaj dzieje. swego czasu i na pruszkowskim wiało nudą (ale nawet wtedy było 600 postów). jeśli sami wołominiacy(?) nie interesują sie losem ich wirtualnej egzystencji, to w ramach bratniej pomocy moderatorem mógliby zostać nasi dzielni prochazka i sqh:). nie wiem tylko co na to sami zaiteresowani:) pozdrowionka. Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Pozdrowienia z Pruszkowa :-) 16.12.03, 16:56 Chyba nikogo tu nie ma... a moze Pruszkow przejalby Wolomin? Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Pozdrowienia z Pruszkowa :-) 18.12.03, 15:24 najbardziej aktywnym wątkiem na Forum wołomin jest wątek w którym uczestniczą sami pruszkowiacy. Pomysł Altu podoba nawet mi się i chyba nawet spytam się Tebe czy coś takiego możliwym by było ale jako adminkę widziałbym raczej pomysłodawczynię(z Ursusa zresztą a nie z Pruszkowa,żeby nie było podejrzeń o protekcje jakiekolwiek:) To co, robimy holding?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Pozdrowienia z Pruszkowa :-) 18.12.03, 16:28 TAK, JESTEM ZA HOLDINGIEM.. najpierw mala fuzja, a potem zmiana nazwy... z Wołomina na Ursus... he he prywata na publicznym forum... ale to może Ty bedziesz takie rzeczy załatwiał, skoro masz takie niezłe relacje z TeBe... Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Pozdrowienia z Pruszkowa :-) 18.12.03, 19:41 Altu, nikt nie odpowiada.Co ty na to żeby zrobić dowcip i naprawdę "sprywatyzować" Forum Wołomin? Wystarczy tylko wysłać maila,nie miałabyś ochoty? Forum Wołomin w rękach Pruszkowa.Świat się wali. Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Pozdrowienia z Pruszkowa :-) 19.12.03, 10:29 Mówisz? hmmm.... kusząca propozycja.. Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Pozdrowienia z Pruszkowa :-) 22.12.03, 15:23 tak sobie czekam i obserwuje, i chyba nic z tego... wezmiemy ich podsteepem :) Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Pozdrowienia z Pruszkowa :-) 22.12.03, 19:59 masz na myśli tak zwane wrogie przejęcie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Pozdrowienia z Pruszkowa :-) 22.12.03, 20:51 nie... raczej sprytne przejęcie... Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Pozdrowienia z Pruszkowa :-) 10.02.04, 10:59 No cóż... cierpliwością i pracą... Sprytu było niewiele... Pozdrawiam Wołomin! Odpowiedz Link Zgłoś
sqh Pruszków życzy bratniemu miastu... 31.12.03, 23:28 ...wszelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku 2004 i niniejszym śle pozdrowienia z drugiej strony Warszawy. Wszystkiego najlepszego! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś