dell3 13.10.03, 10:36 Hej Powiedzcie czego najbardziej brakuje wam w Wołominie? Jakich rzeczy, miejsc aby miasto było jeszcze bardziej przyjazne. D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: lahaine Re: Czego brakuje w Wołominie? IP: 62.233.175.* 21.10.03, 15:14 Wiadomosci na temat Witka Żakowicza... Odpowiedz Link Zgłoś
pysia-2 Re: Czego brakuje w Wołominie? 17.11.03, 13:23 mi brakuje wszystkiego... to znaczy nie chodzi mi o zycie codzienne, bo na szczescie na codzien nie mieszkam w Wolominie i nie wiem co jest, a czego nie ma, ale samo miasto bardzo mi sie nie podoba, przygnebia mnie i uwazam ze jest strasznie brzydkie i w dodatku fatalnie oswietlone. A i z pobytu w szpitalu na oddziale patologii ciazy tez nie wynioslam najlepszych wrazen. Generalnie mnie odstrecza to miasto. Nie chcialam nikogo urazic i mam nadzieje ze tego nie uczynilam, to tylko moje subiektywne odczucie :o) Odpowiedz Link Zgłoś
lowe_marjan Re: Czego brakuje w Wołominie? 08.05.04, 22:59 Brakuje mi jakiegos fajnego klubu jazzowego, gdzie mozna sie spotkac, posluchac muzyczki, pogadac ze znajomymi, wypic dobre piwo (lub tequille;]) i wrocic bezpiecznie do domu :] I brakuje jeszcze autobusow nocnych z Warszawy :P Odpowiedz Link Zgłoś
st19 Re: Czego brakuje w Wołominie? 19.05.04, 19:01 lowe_marjan napisała: > Brakuje mi jakiegos fajnego klubu jazzowego, gdzie mozna sie spotkac, posluchac > > muzyczki, pogadac ze znajomymi, wypic dobre piwo (lub tequille;]) i wrocic > bezpiecznie do domu :] > dokładnie to chciałem napisać;) > I brakuje jeszcze autobusow nocnych z Warszawy :P Odpowiedz Link Zgłoś
kalina18 Re: Czego brakuje w Wołominie? 14.10.04, 18:08 ogrodka jordanowskiego dla dzieci, ulicznej kawiarni i stolikow z parasolkami, zeby latem mozna bylo gdzies ze znajomymi posiedziec przy piwku, parku gdzie moznaby posiedziec na lawce nie obsranej przez wrony, ulicznych patroli policji,a przede wszystkim miejsc pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
piegowata Re: Czego brakuje w Wołominie? 14.10.04, 20:17 Brakuje miejsca, w które bez wstydu mogłabym zabrać kogoś znajomego, gościa. Liczyłam na to, że ul. Kościelna przerodzi sie w deptak, wylaczony z ruchu, z piekna kostka, latarenkami itp, ale chyba trzeba jeszcze poczekac. No i tej jazzowej knajpki :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
dscp32 Re: Czego brakuje w Wołominie? 15.10.04, 09:35 Mnie osobiście brakuje bardzo w Wołominie: autostrady, metra, ciepłej posadki, normalnych sąsiadów, domku z garażem... "co ja robię tu, co ja tutaj robię ???" Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Czego brakuje w Wołominie? 15.10.04, 10:24 hmm Wołomianie! mi brakuje normalnego forum miejskiego.. spójrzcie na ten wątek: pierwszy post był rok temu (!), a w ciągu tego roku zaledwie osiem wpisów.. porażka.. zachecam do forumowania ":) Odpowiedz Link Zgłoś
aerde Re: Czego brakuje w Wołominie? 15.10.04, 12:11 No właśnie, autostrady nie wybudujemy (ani nawet lepszej drogi do Warszawy), ale to możemy zmienić. Może problem leży w mało interesujących dyskusjach? Odpowiedz Link Zgłoś
aerde Re: Czego brakuje w Wołominie? 15.10.04, 15:30 piegowata napisała: > robjeu co mogeu ;))) Ja też, ale rzadko kiedy mam coś sensownego do powiedzenia (jak chociażby teraz ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
piegowata Re: Czego brakuje w Wołominie? 15.10.04, 16:53 Ja też, ale może choć za frekwencję dostaniemy od altu dobre słowo ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
stary.prochazka Re: Czego brakuje w Wołominie? 15.10.04, 19:53 e, tak tragicznie to chyba nie jest; Pruszków sie podobnie rozkręcał od paru osób. Jak na moje oko to i tak się ruszyło:) Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Czego brakuje w Wołominie? 18.10.04, 12:44 pochwałę macie! stary.prochazka ma rację.. ruszyło się trochę to forum.. spróbujmy razem!! pozdrowionka :) Odpowiedz Link Zgłoś
ats77 Re: Czego brakuje w Wołominie? 19.10.04, 13:04 W Wołominie dużo rzeczy brakuje, a najbardziej to mi brakuje braku porządku. Dlaczego w Zielonce może być czysto i widać, że ją sprzątają (trawniki czyste, zimą odśnieżone ulice) a w wołomińskim lesie, jedynym zielonym miejscu tego miasta idąc na spacer można sobie złożyć samochód. Czy nie mogą urządzić jakiejś akcji "sprzątanie lasu" i czy ludzie nie mogą zrozumieć, że las to nie śmietnik. Odpowiedz Link Zgłoś
lpatezag Re: Czego brakuje w Wołominie? 30.10.04, 22:25 Myslalem, ze nie ma forum o Wolominie, a tu prosze,mila niespodzianka, bo jestem pierwszy raz.W Wolominie nie musi byc wszystko,bo blisko mamy Wawę.Brakuje jedynie dobrej opinii,bo wiekszosci Wolomin kojarzy sie z mafia,bandziorami, itp.... Odpowiedz Link Zgłoś
altu Re: Czego brakuje w Wołominie? 02.11.04, 14:51 w takim razie witaj. i czuj sie.. jak u siebie. pozdrawiam, a. Odpowiedz Link Zgłoś